Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Základní Pěstitelské Informace

Stránky: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 
Hnojiva - Klikni zde pro originální téma
bruno.kudrna
citace:
Původní příspěvek od Michaelos
bruno.kudrna : A je vtom velkej rozdíl,jestli litr hnojiva za 40 kč nebo litr hnojiva za 340 kč ???

Zdravím
No nevím přečti si etiketu...Moc nechápu otázku.Co s čím srovnáváš??Tahle otázka je celkově divná.....Nechce se ti utrácet že...a vlastně ani moc starat když potřebuješ jednoduchý hnojky na celej pěst.Tvoje věc....
To je jak kdyby ses ptal jakej je rozdíl mezi mercedesem a trabantem....No v podstatě žádnej obojí tě doveze na místo,otázka je jak......
Zdárek:sun:
Michaelos
bruno.kudrna :Je v tom vyditelnej rozdíl nebo je to dražší kvůli značce ??Dražší občas neznamená lepší :frog: Samozřejmě nejsem idiot,rozdíl mezi trabantem a ferrari poznám,jde vo to jestli to má cenu kupovat :popcorn:
Michaelos
Pítr90 :Kouknul jsem do FAQ a je to tam :frog:
MICHAL88
zajímalo by mě proč tak málo lidí používá GH. Podle mě jsou uplně easy. Mám rád jak floraduo tak floranova. U tý je hlavně potřeba pořádně protřepat. Stačí ti dvě lahve na celej pěst + to ke konci můžeš doplnit Ripenem a na záčátek dát Bio Roots na zakořenění, ale ten já nepoužívám. Vyzkoušeno v kokosu.
vlgap
k biobizz hnojivu pridavate pk 13 14?
Balamb
Ahoj

pořídil jsem si Nirvana hnojivo. http://www.kleckashop.cz/nirvana-5-l-advanced-nutrients Všude jsem se dočetl že mám hnojit 2 ML / litr vody od 3. - 6. týdne kvetení, případně dřív když kytky potřebují posílit (což potřebují) ale nevím jak často. Každý druhý den? Jednou týdně ? A je Nirvana samo o sobě dostatečné hnojivo nebo mám ještě přidávat NPK s guanem ? http://www.forestina.cz/produkt/jih...hnojivo-5v1-780 Může mi někdo poradit prosím ? Kytky mám outdoor v květináčích 20L. Moc děkuju
odo
Skús každú druhú zálievku polovičnú dávku. Nič tým nepokazíš a prípadne pridáš plnú palbu. V outdore aj tak zalievaš asi každý 2 deň.
Balamb
citace:
Původní příspěvek od odo
Skús každú druhú zálievku polovičnú dávku. Nič tým nepokazíš a prípadne pridáš plnú palbu. V outdore aj tak zalievaš asi každý 2 deň.

Před chvílí jsem tam dal plnou, tzn 1 litr/2ml. Nerad bych to přepálil tak mám dát třeba za 3 dny to samé ? A hlavně jestli k tomu mám dávat ještě to klasické hnojivo co jsem postoval v příspěvku. Jinak moc díky za odpověď )
Gauss
Hele Nirvana je doplněk, 0-0-1 a samotná stačit nebude...
Balamb
No míchnul jsem ji s normal hnojivem a cajk. Každopádně už mám sklizeno a díky za odpověď :-)
Fénix
Zdravím,

chtěl bych se zeptat zkušenějších. Mám nyní zasazeno v substrát GuanoKalong, které je předhnojené na 4-6 týdnů (dle výrobce), avšak dle prodejce je to stejně málo a je třeba přihnojovat.

Hnojiva mám všechno Bio od Canny.

Nicméně má otázka zní: kdy začít přidávat BioRhizotonic (kořenový stimulátor). Klíčil jsem semínka a právě se derou na povrch.

Před lety v kokosu jsem začal, když byla asi 7 dní venku (sotva první 4 lístky) a to pak byl růstový boom....

Nicméně nejsem si jistý, kdy nyní, abych to náhodou neuspěchal....na druhou stranu si říkám, když je to bio....tak proč už nezačít.

Co myslíte?

Předem díky za jakoukoliv pomoc.
borecshot
citace:
Původní příspěvek od MICHAL88
zajímalo by mě proč tak málo lidí používá GH. Podle mě jsou uplně easy. Mám rád jak floraduo tak floranova. U tý je hlavně potřeba pořádně protřepat. Stačí ti dvě lahve na celej pěst + to ke konci můžeš doplnit Ripenem a na záčátek dát Bio Roots na zakořenění, ale ten já nepoužívám. Vyzkoušeno v kokosu.

Jo taky používam GH flora nova a musim říct jsem stím nad míru spokojený ale každý má svojí značku kterou preferuje chvíli jsem používal atami nebylo špatné ale zbytečně složitý u GH si člověk vystačí jen s grow a bloom
blazini
citace:
Původní příspěvek od Fénix
Zdravím,

chtěl bych se zeptat zkušenějších. Mám nyní zasazeno v substrát GuanoKalong, které je předhnojené na 4-6 týdnů (dle výrobce), avšak dle prodejce je to stejně málo a je třeba přihnojovat.

Hnojiva mám všechno Bio od Canny.

Nicméně má otázka zní: kdy začít přidávat BioRhizotonic (kořenový stimulátor). Klíčil jsem semínka a právě se derou na povrch.

Před lety v kokosu jsem začal, když byla asi 7 dní venku (sotva první 4 lístky) a to pak byl růstový boom....

Nicméně nejsem si jistý, kdy nyní, abych to náhodou neuspěchal....na druhou stranu si říkám, když je to bio....tak proč už nezačít.

Co myslíte?

Předem díky za jakoukoliv pomoc.

Ak je substrat predhnojeny na 4-6 tyzdnov tak logicky hnojit nemusis minimalne na tu dobu. Rhizotonic ak sa nemylim tak tiez obsahuje nejake NPK. Ja by som sa skor obaval ci ten predhnojeny substrat nebude moc silny na take male rastlinky. Urcite by som neprihnojoval nicim.
olgoj chorchoj
Zdravím hoši chci se zeptat máte někdo zkušenost s Atami? Já používám metrop a chci zkusit atami ale přijde mi že toho je hodně melo by stačit A+B korenak,bloom a ještě? Jinak používám hlínu. Díky
Bitir
Cus, pouzil bych jen zakladni hnojky , korenak jestli myslis rootbastic ,ten bych vynechal a koupil neco jinyho .
V kombinaci s bloombastikem to bude fachat , bloombasric je sice drahej, ale pri davce 0.5ml/l to neni zas tak hrozny.
Vsechny hnojky maj 3 prdele doplnku ,ale s vetsinou si vystacis se zakladem.
Ja osobne preferuju aptus ,cannu , metrop , Jidb, advanced nutrient.
Vse jen zaklad + nejakej stimulator ,ale neni treba.
spachal
Jen pro info, z JIDB mi psali, ze na cannafestu je 30% sleva, asi na vse. Toz treba to nekomu usetri par korun :]
atletico
Inak pani mna by len zaujimalo ked zarobim roztok s plagron alga grow 1L podla tabulky tak jeho ph bude take ze je nutne ho upravit? Vyrobca uvadza ph 6-7,5..
crazyben
pokud mas vstupni vodu s ph 6-7,5 jak uvadi vyrobce tak neni treba dal upravovat... muzes, ale neni to nutny
Michaelos
Hnojím čerstvou koňskou močí a výsledky vynikající :babovka:
crazyben
Kobylince dobrý, ale čerstvá koňská moč?? to je jinej level :teef:
odo
Michaelos - podrobnosti nedáš?
riedenie, pH, EC ??? Fotky rastlín?
luubaan
To jako když se jde kůň vychcat tak letis za nim s kyblem?:)
Michaelos
To byl vánoční vtip :frog:
crazyben
Tak příště do kanálu ať se toho nějakej chudák nechytí :D
luubaan
Jasny preci:)
skoroduchodce
Zdravím, mam z letošního cannafestu nejaký základní balicek hnojiv Hesi a v prilozenem letáku je davkovani,ale připadá me extrémně koncentrovane. Nemate někdo zkušenosti s pouzitim těchto hnojiv v substratu. Az 12ml do 1litru zálivky v růstu a podobne v kvetu me přijde hooodne. Navíc se tam nepíše zda do každé zálivky nebo typicky do každé třetí. Atak. Nějaké info od uzivatelu by se hodilo, už jen proto, ze Haze na kterou mam spadeno, je extrémně citlivá na prehnojeni. Díky moc.
Betto Sulliven
Nenašel jsem zde nic o metrop. Tohle hnojivo fakt nikdo nepoužívá? Ja ho jedu již léta a nechtěl bych ho měnit.
kcb
staci zadat do vyhledavace Metrop
Betto Sulliven
Ale jo,o metropu je toho dost tady. Jen v tomto threadu jsem ho neviděl. Proto mě překvapuje že se zde omílají dokola asi jen pár druhů hnojek. Asi jsou osvědčený,ale stejně pojedu metrop.
crazyn
jedeš metrop do kokosu? do hliny ?
Betto Sulliven
Hydro,,,,, a jsem spokojenej. Drží PH. Je hodně koncentrovaný,tudíž ho stačí hodně málo. Proto je celkem dražší.
Simir79
Zdar. Bylo mi doporučeno přejít z AH na Biogreen. Mám to udělat? Doporučil mi to přímý dodavatel do CZ, takže to beru s rezervou :-D .... Nicméně mi to připadá cenově zajímavější... Omlouvám se, jestli tu otevírám již několikrát probrané téma, ale je toho tu vážně hodně... :-) ... Díky Simir
Simir79
Jinak jedu Kokos, 600W.
Maxman
Jel jsem kdysi Hesi do hlíny podle této tabulky. Měl jsem jen základní složky bez boosterů. Nedával jsem úplně plné dávky podle tabulky, spíš 80%. Výsledky dobré..

citace:
Původní příspěvek od skoroduchodce
Zdravím, mam z letošního cannafestu nejaký základní balicek hnojiv Hesi a v prilozenem letáku je davkovani,ale připadá me extrémně koncentrovane. Nemate někdo zkušenosti s pouzitim těchto hnojiv v substratu. Az 12ml do 1litru zálivky v růstu a podobne v kvetu me přijde hooodne. Navíc se tam nepíše zda do každé zálivky nebo typicky do každé třetí. Atak. Nějaké info od uzivatelu by se hodilo, už jen proto, ze Haze na kterou mam spadeno, je extrémně citlivá na prehnojeni. Díky moc.
BlueMammoth
Chci se zeptat mate nekdo zkušenosti s doplňkem od canny CalMag Agent ? http://www.canna-uk.com/about-calmag-agent

Jedu kokos hnoje komplet od Canny. Vodu mam ze studny ec 1,3 a to je hodne, po RO mam EC 0,1 canna udává ze jejich produkty jsou od ec 0,4-0,7 po namichani hnojiv a dodržení Ph dochází k deficitu...
Je lepsi obednat ten CalMag Agent od Canny nebo namichat vodu z RO a přidat studniční at je ec treba 0,4 a pak az hnoje.

Naka rada ?

Info z webu Canna

V odezvě na poptávku společnost CANNA vytvořila firmu CALMAG AGENT. Tento produkt můžete použít ke zvýšení EC měkké vody. Vytvrzuje vaši vodu, aby vaše rostlina mohla růst silná a zdravá

Výrobky společnosti CANNA jsou vyrobeny pro EC o 0,4 !!!!

Jaký je rozdíl mezi měkkou / tvrdou a / nebo špatnou vodou a co můžete s tím dělat?

Měkká voda má úroveň EC pod 0,4. Pomocí nástroje CANNA CALMAG AGENT můžete zvýšit úroveň EC na hodnotu 0,4.

Normální voda má úroveň od 0,4 do 0,7. Obsahuje vápník, hořčík a bikarbonát ke stabilizaci pH. Všechny produkty CANNA jsou navrženy tak, aby fungovaly nejlépe s tímto typem vody.

Tvrdá voda (EC> 0,8) obsahuje více vápníku a hořčíku, než je rostlina schopna zvládnout. Když rostíte rostliny, nejlepším způsobem, jak zacházet s touto vodou, je použít filtr s reverzní osmózou a pak namíchat tvrdou vodu s RO vodou, dokud nedosáhnete úrovně EC 0,4. Nebo jednodušeji můžete použít 100% RO vody a poté použít CANNA CALMAG AGENT pro zvýšení Vaší EC úrovně na 0,4.

Špatná voda (EC> 0.8) obsahuje převážně sodík a chlorid. Tyto dva prvky zabraňují příjmu živin a dokonce se mohou stát toxickými pro vaše rostliny. Pomocí filtru s reverzní osmózou můžete tyto dva prvky odstranit. Ale vytváření směsi RO vody a špatné vody nepřinese dostatek vápníku a hořčíku, pouze bikarbonát, aby stabilizoval pH. Vytvořte směs RO vody se špatnou vodou, dokud nedosáhnete hodnoty EC 0,2 a poté do této vody přidejte prostředek CANNA CALMAG, dokud nedosáhnete úrovně EC 0,4 nebo použijte 100% RO v kombinaci s CANNA CALMAG AGENT, dokud nedosáhnete Úroveň ES 0,4

:o :banned:
odo
caf! Doporučil by som riediť studničnú vodu dažďovkou, alebo vodou z osmozy. Nebudeš potom potrebovať ten CalMag Agent
pospa.m
Ja bych teda radeji koupil ten calmag agent, kdyz uz si investoval do te RO. Nevis co v te studnicni nebo destove vode vsechno je, s cistou RO a calmag agentem tam budes mit jen ty dobre ziviny.
Seky
Pokračování - http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=80206

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma