Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj lidičky, mam doma na okně prvnim rokem kitičky, abych byl konkretnější tak mam jednu Blubery, Shevu Shanti II, " to sou kloniky od kamika a jedno Herrera kterej mě vyrostl ze seminka.
Chtěl bych se zeptat na Kristalon někdo ho doporučuje a někdo zase říká že stojí za ...., tak nevim koupil jsem Kristalon Start nevim jestli KITINKY sním hnojit nebo ne???? Ty kloniky mam asi 3 týdny, mají 4 patra a sou asi 10 cm vysoký, stonek naspod ma 2 mm. když jsem je dostal tak měli asi týden a byli to jen 2 malinkaty listečky. Ještě sem měl Belladonu ale ta se naokně vubec nechytla. Prosím poraďte čím hnojit?? Je Kristalon v pohodě???
Kristalon je vcelku v pohodě jako určitě jim neublíží...... neni to sice špička ale je levnej a vcelku kvalitní tak proč ne třeba moje první Durga byla hnojena jen kristalonem. Tak se dištak podívej a uvidíš ale pokud bys chtěl opravdu kvalitu tak bych doporučil AH ale je dost drahej
Kristalon vyrábí Holanská firma, u nás se jenom přebaluje. Já si vozím z Holanska speciální kristalony na růst používám Kristalon Modrý 19,6,20,3 /N,P,K,Mg/, když se blíží ke květu dávám kristalon speciál 18,18,18,3 a když jde do kvetu tak kristalon hnědý 3,11,38,4 a pak kristalon žlutý 13,40,13 a poslední 14 dní hnojivo Krista 52% fosforu,34% draslík. vše výroba Hydro Holand. Mají 15 druhů hnojiv přesně pro naše pěstování. pokud by měl někdo zájem, mohu přivést v průměru 0,5 kg balení, toje asi na 500L, výde v přepočtu asi okolo 200 kč,jak který druh. jezdím do Amstrdamu každých 14 dní,mohu zaslat na dobírku,poštovný připočítám, jestli máte někdo zájem, pošlu meilem komletní jejich nábídku
To: Expresion - - -
S tim zhorsenim chuti, nevim nevim, kdyz das kytce potrebnej flushing tj v pripade kristalonu dva tri tydny...nebude to vubec spatne a od AH or somethink like that, to chutove nepoznas...
Presne! Je to dost dulezity, protoze plod a kvet ma stejne N jako P a K. Nespotrebovanej dusik je treba pred sklizni co nejvic eliminovat, protoze ten je hlavni pricinou zabskly chuti (alespon se to vseobecne tvrdi a z mejch pokusu to taky nak tak vypliva). Mrknete na http://grower.cz/forum/showthre...84394#post84394 Je tam docela dost info o vsech hnojivech a prave se tam malinko skadlim s PSILOSem kvuli kristalonu.
Podle me je START dost dobrej, PLOD A KVET na hovno a ted zkousim PODZIM. Sklizen do 14 dnu, tak pak povypravim o chuti apod (bohuzel nevlastnim fotostroj).
Myslim,ze ma Sido pravdu...Kdys das kitce dostatecnej oddech,tak bys to nemel poznat:
Kouril sem modilek typka,kterej se s tim hnojenim kristalonem nemaze ani pred sklizni....a nepoznal sem nak nic zvlastniho.Ale zhulovalo to pekne.......
Takisto pouzivam Kristalon.Kupil som ho iba kvoli vasim odporucaniam a zacal som ho pouzivat uplne v pohodke podla navodu a zacali mi zltnut listy od spodu. Ano, uz vas vidim:prehnojene, prelite... ale niekto druhy zase povedal ze to nebude prehnojenim tak som predvcerom zase zacal hnojit ako predtym a dufam ze sa mi dievcence rozhybu, pretoze doteraz neboli problemy. Uff, trosku som sa rozpisal.
Hele,nemusi to bejt vubec kristalonem.Listy od spodu zloutnou a upadavaj normalne a prirozene....Me naopak potom listy krasne zezelenaly a chitili svezi barvu.Stonek zesilil atd.Proste lepsi vizaz.
Problem je v tom ze moje kvety mi zacinaju pomaly ale isto kapat. Zlte listy-dobre to este nejako znesiem ale to ze mi nejako ohynaju ako keby nemali silu rast to ma uz poriadne stve. Proste ako keby umierali. Ohli sa vrcholky a ko keby sa mi uklonili. Co to je??? mam ich na balkone, v substrate pre pokojove rastliny.