Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Takže dobrý večer rozhodl jsem se že už sem dam pár fotek z balkónu ( původně sem je sem chtěl dát až později ale řikam si proč né už těď fotek mam přece dost )
Název je trochu matoucí ale je to proto že přesně nevim jestli je to Purple Pepper nebo Afghan ale jedno to určitě je ( časem se to ukáže identifikace by neměla bejt tak těžká ) . Zatim má kricí jméno BaZtard .
Jinak je to snad jen jednou zastřihlé ale jak je vidět že genetika udělá své protože kytka se krásně větví jak je vidět .
Hnojovo: AH dávkování podle návodu 0,75 - 0,375 - 0,375 . / 1l
Postřik : Phytamin 1,2ml / 0,5l
Půda : Perlit, substrát pro pokojové rostliny , Substrát pro pelargonie (prej tam má bejt hnojivo na 6- týdnů) , guano
Jako další fotečky je tady kytka z data 2. června to už si trochu zvikla a rozjela se potom ještě fotka ze zhora . a potom pohled na vrcholy . Objevila se mi tady malá genitická chyba kterou bych tipoval taky kvůli tomu že kytka když byla ještě v menčim květináči tak byla trošku nakvetlá ale samozřejmě že se bez problémů vrátila do růstové fáze .
5.června Kytka ještě nebyla tvarována teda respektive je tam jedno max. dvě kolínka. Jako další fotky už kytka s kolínky dohromady je jich tam cca. 17 ale budou za potřeba další
Jo jo díky CRACKu ale takovejdle komentář jde připojit ke karmě takže tenhle příspěvek časem asi smažu
Ale abych se dostal k tomu hlavnímu Stalo se docela dost věcí takže tady jsou k nim nějaká fota .
Ještě foto z 24. června před tvarováním
Pár minut poté co jsem pořídil tuhle fotku tak sem dal na balkónu brčko a řek jsem si že kytka potřebuje trochu vytvarovat tak jsem si vzal vlasec vyvrtal jsem pár děr do květináče a tvaroval jsem jedíné čeho jsem se bál bylo že bych moh kytku zlomit a to se o pár okamžiků STALO (bohužel z tohodle fota nemam) rychle jsem větve dal k sobě a zavázal jsem je vascem ( 30ka tak akorát na kapry ) Tady je to vidět .....
TY FOTKY MAJ BEJT OBRÁCENĚ !!!! ale to je snad každýmu jasný .
První fotoz je znovu pohled na kytku ta roste a roste a .........
VYSKYTLY SE MI ZDE DOCELA PROBLÉMY KTERÉ SEM ZAČAL HNED ŘEŠIT ALE ZDÁ SE MI ŽE ZATIM MARNĚ
TAKŽE Č.2 - JSOU TAKOVÉ TEČKY NA LYSTECH (asi dírky) KTERÉ ZPŮSOBYL TVOREČEK NA FOTCE
Č.3 ( kvalita ale je fakt malej takže je to focený přes lupu která byla dost poškrábaná )
JSOU TAM VIDĚT TAKY ČERNÝ SKVRNKY ŘEKL BYCH ŽE JE TO ZASE OD TOHO HAJZLÍKA
Č.4 - JEDÍNÝ CO MAJ POBLÍŽ V KVĚTINÁCH JE TENHLE PŘÍPRAVEK KTEREJ JE NA OLEJOVÝ BÁZY TAKŽE BY TU HAVĚŤ MĚL UDUSIT (SNAD)
Pokud se toto někomu už stalo a zakročil něčím jiným a 100% to zabralo tak bych byl vděčnej kdyby se o tuto znalost podělil
TO : Havajan
Když sem se zase bavil s Walh. tak ten řikal že to vypadá spíš na Afghan ......... takže nevim . No uzavírám sázky zatim je to teda 50/50
TO : Steve
No kolena hrajou docela závažnou roli ale když chceš kytku vážně dobře vytvarovat na to pomocí kolínek bohužel nejde na to používám buť vlasec v tomto případě ( ale bacha aby se nezařezával ) nebo kus drátu .......... a jedeš si jak potřebuješ
Další aktualizace
Mam zase takovej malej problém kterej vidíte na fotce číslo 1 . Konce listů mi začínaj černat ....... po hledání ve fóru ( taky to občas zkuste ) a konzultaci (díky Meg. ) jsem dospěl k tomu že to bude způsobeno malou vlhkostí . Ale kdyby někdo věděl přesně PROČ tak mi to sem napište Díky
Tak úplně to samo mi se stalo minulý rok na Durga Matě na bálkoně v bubleru při velkém vedru kdy mi z 16l bubláku zmizly od 6 rána do 14té 4l vody.
Nevím čím to bylo, jestli teplem a slunečním svitem přez poledne nebo nadměrnou spotřebou živin a přebuřením metabolizmu kytky, nicméně rostla jako divá . Konce listů mi pak odeschly.
Vlhkost jsem neměřil.
Vzpomínám si jenom , že když se mi potom pořádně rozrostla do takového menšího buše tak již žáden takový problém nevyskytl.
Ať to roste!