Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
CEodAboZ - Tak jednak to je genetikou.Za dasli dusikem to rozhodne nezfialovi,to je blbost.Spis cim min dusiku a cim vic P tim vic to fialovi a nakonec a to skoro nejdulezitejsi je flushing(pokud mozno destilkou).Kytka pak zezloutne a zfialovi.
Takhle ti to zfialovi,pokavad udelas dukladnej flushing destilkou.Je to ICE (bila odruda)
já měl stejnou genetiku rozdělenou do dvou polí pár metrů od sebe - na prvním poli byly všechny zelené, na druhém poli byly všechny fialové............ to druhé pole bylo těsně u kolejí a bylo silně hnojeno totálně nakvasenou "kopřivkou", a na rozdíl od pole číslo jedna nebyla téměř vůbec oplodněna .... na druhém poli byly jen tři samice, a tak to mohla být náhoda ... nechci vyvozovat závěry, jen se dělím o postřehy
Snizuj ji postupne v kvetu teplotu v pestirne, hlavne v noci. Nebo ji pust poradnou klimosku a uvidis jak ti hodne genetik zfialovy A ty co to maj v nazvu urcite (mely by...)
A soul in tension thats learning to fly
Condition grounded but determined to try
Cant keep my eyes from the circling skies
Tongue-tied and twisted just an earth-bound misfit, I
No,vlastne ja som všetky išiel z jednej maminy,takže je možné,že tie moje ten gén nemajú .U niektorých garantujú napr. 50% fialových kvetov apod.Ja mám možno to "biele" percento
Fialoveni zpusobuje hodne faktoru.Jednak to je vhodnej model,zima,dobrej flushing a nedostatek dusiku v kvetu a spis prebytek P.To je moje zkusenost.Napriklad moje G13xBB je nadherne fialova i za normalni teploty a to co vidite v mojem predchozim prispevku nebylo zfialovely teplotou ale flushingem.Opravdu,to nekecam.Mel jsem 2 kytky jedna jela flushing vodou z vodovodu a druha cistou destilku.Obe zfialovely,ale vyraznejc ta ktera byla na destilce.Flushing jsem takto delal cca 14 dni.Tady je ta moje fialka G13xBB
Ty nizke teploty pry souvisi take s fosforem. Pri nizsich teplotach se tam cosi deje, snad ze se fosfor lepe prijima, nebo tak neco. Ale vysledkem je proste prebytek fosforu.
dle mého názoru bude krom genetiky hlavním faktorem nízká teplota a následný dostatek fosforu, málo dusíku nepovažuji při outdooru za hlavní faktor, protože mi nejvíce zfialověly kytky, které žádný flushing neměly a dusíkem jsem je doslova dusil ..
soulQuake - Je mozny,ze dusik nema primo vliv na fialoveni.Ja fialoveni pozoroval kdyz jsem kytku hnojil po celou dobu jen na kvet (to znamena prakticky nez dusiku).Je mozny,ze to zpusobuje opravdu jenom nadbytek P bez ohledu na dusik.Kazdopadne ta fialova je pri nedostatku N videt urcite jeste vic,protoze kyticka zloutne a fialovi z prebytku P.
jj, algae-mix strikam kyti skoro kazdej den, milujou to-maji pak nadherne zelene a stavnate listy. Fish mix: tim hnojim matky-prijde mi, ze je to pro ne ideal-jak pomer latek tak ze je to naprosto organicky. Fish mixem nedelam postrik jelikoz je to strasnej smrad
CEodAboZ
Ty blazne,ty to tam chces uvarit?Dej jim tam zatim nez neco sezenes aspon klasicky vetrak co pouzivas kdyz je horko tobe,ale takhle nemaj sanci prezit..Zdarec..