Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Odrůdy a Šlechtění » Výber odrody pre rok 2006 (aktualizácia)
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
ddt
Stálý Člen

Karma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% Pěstitelská

Registrován: Apr 2003
Příspěvků: 546  

Výber odrody pre rok 2006 (aktualizácia) Příspěvek č. 1












Vyber odrody pre outdoor 2006


Úvod:
Po zmenách ktoré nastali od prvého vydania tohto „pomocníka“ pre neskúsených ale snáď aj tých viac skúsených growerov , som sa rozhodol aktualizovať túto tému s prispením nových informácií.
Nový thread preto, lebo veľa z vás by možno nezaregistrovala túto zmenu, tak snáď mi to moderátory odpustia.
V tejto aktualizácii sa budem venovať klíme, novým možnostiam výberu odrôd a hlavne všeobecne zmenám, ktoré nastali od minulého vydania. K niektorým záležitostiam sa už nebudem vracať takže snáď to nikomu nebude chýbať. Proste sa budem snažiť venovať čisto výberu odrôd pre tento rok. Snáď ešte pre väčšinu z vás nebude neskoro.
Takže poďme na to...

Čo je nové oproti vlaňajšku, resp. čo je neaktuálne:
Takže zmeny nastali, mierne v podnebí a taktiež ponuke či skôr dostupnosti jednotlivých seedbank a ich modelov. Taktiež prístup k informáciám sa mierne zmenil. Takže týmto záležitostiam sa vlastne budem venovať v tohto ročnej aktualizácii.

Podnebie:

Podnebie je definované ako dlhodobo odpozorovaný stav počasia na určitom území a naopak počasie ako okamžitá poveternostná situácia.
Čo to znamená? Jednoducho počasie je stav aký vidíte keď sa pozriete napríklad von z okna, jednoducho to čo sa deje momentálne v tej danej situácii. Podnebie je v zjednodušení to keď napríklad sa v správach hovorí o otepľovaní klími, teda zmeny z dlhodobého hľadiska. Podnebie je taktiež možné ozrejmiť ako spriemerovanie jednotlivých čiastkových úsekov či už v roku, alebo dlhšom období podľa toho akú základnú jednotku si zvolíme a pri porovnávaní s predošlými či nasledujúcimi takýmito časovými úsekmi možno hovoriť o zmene či stálosti klími.
Určite si všetci pamätáme na rok 2003 keď sme mali leto áno až subtropického charakteru. Veľa nezvyklých ( pre našu klímu) odrôd stihlo dozrieť. No tak ako tento rok bol teplí letom bol charakteristický aj pomerne rýchlim nástupom mrazov, alebo jednoducho počasia nezlučiteľného s pestovaním konope.
No zmena nastala už nasledujúci rok. Nástup chladnejšieho leta a celkovo neskoršieho nástupu sezóny bol strašiakom pre veľa pestovateľov. No prišlo to čo nik nepredpokladal na základe extrapolácie letného počasia. V mnohých oblastiach našich končín sa dalo pestovať až do začiatku novembra a tento trend pokračoval. Rok 2005 síce nebol nejaký teplotne podpriemerný (ak neuvažujeme o roku 2003), no časté zamračené počasie, zrážky znepríjemňovali rast odrôd, aj keď pre vegetačnú fázu je tento ráz počasia celkom prívetivý, no hlavne dozrievanie extrémne skorých odrôd. Ale... Vďaka postupnému a veľmi pozvoľnému poklesu teplôt sa sezóna zas predĺžila o nejaký ten deň, respektíve sa oddialil jej koniec(trvanie sezóny ako takej mohlo ostať rovnaké).
Samozrejme to čo v roku stihlo dozrieť koncom septembra v nasledujúcich rokoch sa oneskorilo s otvoreným časovým intervalom.
Na prvý pohľad ak aj čísla o počte dní vhodných na pestovanie sa nezmenili situácia sa predsa len zmenila. Zmenil sa charakter počasia počas ktorého sa pestuje, zmenila sa taktiež fotoperióda pre pestovanie. Nie nebojte sa ona sa v skutočnosti nezmenila, zmenil sa len úsek fotoperiódy vhodný na pestovanie. Musíme si zvyknúť, že počas týchto rokov sa dávali rastliny von pri dlhšom dne a bližšie k letnému slnovratu a naopak sa zber priblížil k zimnému.
Výhodou je samozrejme predpestovanie, no toto nie je v niektorých situáciách celkom možné a teda zmenili sa čiastočne aj nároky kladené na rastliny pestované von.
Teplotne je napríklad táto zima porovnateľná s tou minulou, no čo je pomerne výrazne odlišné je množstvo zrážok spadnutých v týchto zimných mesiacoch. Výška snehovej pokrývky je na veľa miestach podstatne vyššia ako v predošlých rokoch. Teplotné anomálie či už kladné, alebo záporné sa vyskytujú snáď v každom roku a ani tento nebol výnimkou.
Keď si pozorne prečítate a logicky sa zamyslíte v čom odlišné rastliny teda treba pestovať von vychádza mi jediné. Rastliny menej náročné na prísun svetla, chladu a vlhkosti odolné. No hlavne rastliny menej náročné na intenzitu svetla počas kvitnutia a zrejme aj viac reaktívne na dlhodobejší prísun UVB žiarenia.
Koniec

Výber genetiky a dostupnosť informácii o nej:

Asi väčšina z vás spozorovala zmeny ktoré nastali v pomerne nedávnej minulosti. Po ukončení činnosti niektorých serverov z tej či onej príčiny (úvahám o príčinách sa nejdem venovať) sa podstatne sťažil prístup k informáciám tak dôležitým práve pre výber tej správnej genetiky. No človek je tvor prispôsobivý a tak aj túto aj keď veľmi bolestivú zmenu dokáže preklenúť.
Hráči čo na tejto scéne ostali prevzali pod svoju záštitu „utečencov“ tak ako je tomu aj tu. No stále pretrváva fakt, že asi neexistuje miesto, ktoré by v plnej miere nahradilo túto stratu. Zatiaľ.
Tento veľký krach nastal v oblasti „Mekky“ asi naj odrôd komerčne dostupných pre nadšenca – Kanady. Pomaly ale iste dochádza k presunom na európsku pôdu a možno sme svedkami historických zmien. Dochádza k fúziám, presunom či preskupovaniam sa. To čo bolo platné ešte včera je dnes neaktuálne. Zmeny pravdaže nie sú tak dramatické ako sa možno zdá, no treba si na to zvyknúť a včas reagovať.
Dochádza k pretlačovaniu sa napríklad genetiky zo Švajčiarska stále vo väčšej miere, ktorá prináša sviežu genetiku do našich končín vo významnej miere aj pre outdoor.
Holandsko so svojou zemepisnou šírkou cca 50 stupňov severne a Švajčiarsko s cca 47 stupňov taktiež severne budú ako predpokladám dominantný hráči na najbližšie obdobie.

Holandsko je síce severnejšie a teda môže sa zdať, že odrody dopestované tam budú pre našinca výhodnejšie, naproti hrá niekoľko faktorov. Oceanita, teda plne oceánska klíma vyrovnávajúca rozdiely medzi ročnými obdobiami. Voda je silný teplotný akumulátor a teda aj regulátor vďaka otvorenosti prechodov medzi oboma prostrediami. Zimy v Holandsku sú skôr daždivé a zďaleka nie tak mrazivé ako u nás. Čo je významný fakt pri výbere odrôd. Odroda schopná dozrievať dlho do neskorej jesene aj z tohto dôvodu toho jednoducho nemusí byť schopná v našich končinách. O „unavenosti a nadmernom krížení“ sa tu nebudem zmieňovať ale treba aj tento aspekt držať v pamäti. Silný komerčný vplyv taktiež nesie podiel na kvalite či nekvalite genetiky pochádzajúce stadeto. Samozrejme nechcem nikomu uškodiť je veľa dobrých a taktiež zlých zdrojov operujúcich v tejto oblasti.

Švajčiarskoako také leží južnejšie od nás, no tento posun je takmer zanedbateľný ak pominieme najsevernejšie oblasti Česka, no aj v tomto prípade je rozdiel naozaj minimálny. Čo je dôležité je, že Švajčiarsko má vyšší vplyv kontinentality podnebia ako Holandsko teda sa viac podobá klíme u nás.
Oceanita v skratke znamená menšie teplotné výkyvy počas roka so studenšími letami a až podstatne miernejšími zimami. Preto našu klímu čo sa týka teplôt možno veľa krát porovnávať s klímov aj na 55 severnej rovnobežke čo je ďaleko za hranicami Holandska.
Kontinentalita je presný opak. Vzdialenosť od oceánu neumožňuje tak dominantný vplyvy tejto klímu a teplotné rozdiely s rastúcou kontinentalitou postupne rastú. Čiže zimy sa stávajú mrazivejšími a letá teplejšími.
Švajčiarsko má síce o niečo teplejšie letá, no toto nie je až tak dôležité nakoľko nežijeme na polárnom kruhu a letá sú u nás teplé dostatočne pre rast. Kritické je skôr obdobie jesene a to je pomerne porovnateľné. Samozrejme sú tu rozdiely ale to sú aj medzi východom a západom, či juhom a severom našich krajín.
Ja osobne vidím budúcnosť práve vo Švajčiarsku či jeho silnom prepojení s Hollandskom. Existuje niekoľko firiem fungujúcich na tomto území a chcel by som vyzdvihnúť hlavne jednu a to BlueHemp company. Genetika od tejto spoločnosti preukázala svoje kvality od samotného Švajčiarska cez Nemecko, Dánsko až po Škótsko. Zaoberá sa šľachtením genetiky takmer výlučne pre outdoor a teda aj jej ponuka je veľmi silná práve pre tento druh pestovania. Väčšina genetiky je z originálnych zdrojov krajín skade tieto odrody pochádzajú a nie len prekrížením už existujúceho komerčného materiálu. Ak niekto videl môj chválospev na Top Haze zdrojom je práve BlueHemp co.. Majite2 sa volá Mario a je to veľmi príjemný a hlavne ochotný človek čo takmer hneď odpovie na vaše dotazy ak nie je práve zavalý prácou.
Link na túto výnimočnú spoločnosť nájdete tu: www.bluehemp.ch.
A v sekcii BlueHemp seeds nájdete skutočné poklady pre outdoor pre naše podmienky.
Následne sa chcem zmieniť o skutočne neprimerane nízkej kvalite outdoor odrôd od Nirvana seeds. Vďaka nadmernému kríženiu jej genetika oslabla a odrody ako Early bud, Early Girl, Early Misty ale zo skúseností z minulého roka aj Holland Hope či Durban Poison vonkoncom nemôžem odporúčať. Moja rada znie vyhnite sa Nirvana seeds pre outdoor.
Teraz bude nasledovať zoznam genetiky, ktorú by som z vlastných skúseností ale aj vďaka skúsenostiam známych či proste neustálym hľadaním pravdy odporučil.





BlueHemp co.


  1. Calvin (úspešne pestovaný na severe Nemecka)
  2. Chilla
  3. Dark Kush
  4. Dark Vader
  5. Lebanese (úspešne pestovaný v Dánsku)
  6. Nepali (úspešne pestovaný v Dánsku)
  7. Silver Dream

A ako bonus dostanete Top Haze odmenu za objednanie a kvôli 10 – tému výročiu tejto spoločnosti. Úspech by ste mali pravdepodobne aj s ostatnými, no tieto sú overené. Chewing bol náchylný na pleseň na severe Nemecka vďaka veľkej hustote kvetov.


Link: www.bluehemp.ch



Darwin seeds

  1. Carpatian
  2. Perun
  3. Night Hail ultra







Dutch Passion

  1. Passion1
  2. Holland Hope
  3. Purple1
  4. Shaman
  5. Durban Poison
  6. Voodoo
  7. Twilight
  8. Khola


Female seeds

  1. Easy Sativa
  2. Maroc (no skôr vhodný na teplejšiu klímu)
  3. Purple Power


Magus Genetics

  1. Biddy Early


Paradise seeds

  1. Rox


TH seeds

  1. Mendocino Madness


Priložené fota su od majitela Blue Hemp company.!!!

Good bye sweet romance i'm flying away now
Vzdelanie:
Botanika Marihuany (Konope)
Botanika Marihuany (Konope),II.kapitola
Botanika Marihuany(Konope), III.Kapitola - Genetika!!!
Botanika Marihuany (Konope),IV.Kapitola - Dozrievanie a zber
Ako si vybrat odrodu
Výber odrody pre rok 2006 (aktualizácia)

Naposledy upravil ddt 11-03-2008 v 23:14 PM

Old Post 11-03-2006 v 13:11 PM
ddt je offline   Profil uživatele ddt   Find more posts by ddt   Foto galerie člena ddt   Click here to Send ddt a Private Message   Add ddt to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
belladonna
Stálý Člen

Karma uživatele belladonna - 95% PěstitelskáKarma uživatele belladonna - 95% PěstitelskáKarma uživatele belladonna - 95% Pěstitelská

Registrován: Apr 2004
Příspěvků: 117  

Příspěvek č. 2

Good slohovka.Uz vis do ceho pujdes?Mas pravdu loni to s počasim nebylo nic moc zrovna v prubehu kvetu porad chcalo a plisen radila. Doufam,ze letos to bude lepsejsi.Jinac za vycerpavajici informace zaslouzena k+

Naposledy upravil belladonna 11-03-2006 v 16:15 PM

Old Post 11-03-2006 v 16:00 PM
belladonna je offline   Profil uživatele belladonna   Find more posts by belladonna   Foto galerie člena belladonna   Click here to Send belladonna a Private Message   Add belladonna to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ddt
Stálý Člen

Karma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% Pěstitelská

Registrován: Apr 2003
Příspěvků: 546  

Příspěvek č. 3

Pozrite sa aj tu na prakticke skusenosti s BlueHemp genetikou>

Pozrite tu

Good bye sweet romance i'm flying away now
Vzdelanie:
Botanika Marihuany (Konope)
Botanika Marihuany (Konope),II.kapitola
Botanika Marihuany(Konope), III.Kapitola - Genetika!!!
Botanika Marihuany (Konope),IV.Kapitola - Dozrievanie a zber
Ako si vybrat odrodu
Výber odrody pre rok 2006 (aktualizácia)

Old Post 12-03-2006 v 10:55 AM
ddt je offline   Profil uživatele ddt   Find more posts by ddt   Foto galerie člena ddt   Click here to Send ddt a Private Message   Add ddt to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lezec
Stálý Člen

Karma uživatele Lezec - 84% PěstitelskáKarma uživatele Lezec - 84% Pěstitelská

Registrován: Jan 2006
Příspěvků: 88  

Příspěvek č. 4

K4U za vycerpávající info. Jaký máš zkušenosti s Sensi Seeds? Konkrétně Rudealis Indica a Early Skunk.

Outdoor photos http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=21038
70W SON-T PC buds http://grower.cz/forum/showthread.php?postid=354055


Konopí je dobrý sluha, ale zlý pán

Old Post 13-03-2006 v 18:11 PM
Lezec je offline   Profil uživatele Lezec   Find more posts by Lezec   Foto galerie člena Lezec   Click here to Send Lezec a Private Message   Add Lezec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ddt
Stálý Člen

Karma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% Pěstitelská

Registrován: Apr 2003
Příspěvků: 546  

Příspěvek č. 5

So sensi seeds nemam vlastnu skusenost, no co som cital Early Skunk nie je moc early (cca polka oktobra) a ma nizku potenciu, no dobry vynos a pomerne dobru resistenciu voci plesni
Ruderalis Indika- no vraj odroda nachylna na plesen a autoflowering znak sa velmi malo pocetne sa vyskytujuci. Pomerne neskory a pomerne slaby. Ale aj u tejto odrody info ktore uvadzam nie su z mojej skusenosti ale z toho co mi napisali znami ci som sa docital na roznych servroch.
Osobne byt kazdym z vas by som sa sustredil hlavne na Dutch Passion a urcite BlueHemp.
Dutch Passion z vlastnej skusenosti na mna posobi ako by neviem ci zacinal mat alebo mal uz davnejsie trosku unavenu genetiku.
BlueHemp slachti odrody cisto pre outdoor nie indoor, takze aj to je bonus pre nas.
Ahoj

DDT

Good bye sweet romance i'm flying away now
Vzdelanie:
Botanika Marihuany (Konope)
Botanika Marihuany (Konope),II.kapitola
Botanika Marihuany(Konope), III.Kapitola - Genetika!!!
Botanika Marihuany (Konope),IV.Kapitola - Dozrievanie a zber
Ako si vybrat odrodu
Výber odrody pre rok 2006 (aktualizácia)

Old Post 13-03-2006 v 22:05 PM
ddt je offline   Profil uživatele ddt   Find more posts by ddt   Foto galerie člena ddt   Click here to Send ddt a Private Message   Add ddt to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wishe
Nový Člen

Karma uživatele wishe - 86% PěstitelskáKarma uživatele wishe - 86% Pěstitelská

Registrován: Mar 2006
Příspěvků: 7  

bluehemp Příspěvek č. 6

zdar ddt..tak pozeram ze sa wenujesh svojmu hobby a lot..no chcem sa spytat ci si objednawal seeds z bluehemp cez cannapot alebbo priamo cez ten ich seed xpress..naozaj si ma nachutil na tie ich modilky..walime cisto outddor takze parada..
no a este by sa nam celkom pozdawalo zobrat wsetky wzory cez ten cannapot wratane femin od dutch passion..myslis ze su spolahlivi?
dikz ciao

Old Post 14-03-2006 v 12:39 PM
wishe je offline   Profil uživatele wishe   Find more posts by wishe   Foto galerie člena wishe   Click here to Send wishe a Private Message   Add wishe to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ddt
Stálý Člen

Karma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% Pěstitelská

Registrován: Apr 2003
Příspěvků: 546  

Příspěvek č. 7

Ja som posielal peniaze priamo v obalake,
ak mate taketo nejasnosti napiste vasu otazku sefovi-Mariovi a on vam naozaj velmi rychlo odpovie, je to squely clovek.
Tu je mail nanho:
bluehemp@bluewin.ch

BY

DDT

Good bye sweet romance i'm flying away now
Vzdelanie:
Botanika Marihuany (Konope)
Botanika Marihuany (Konope),II.kapitola
Botanika Marihuany(Konope), III.Kapitola - Genetika!!!
Botanika Marihuany (Konope),IV.Kapitola - Dozrievanie a zber
Ako si vybrat odrodu
Výber odrody pre rok 2006 (aktualizácia)

Old Post 14-03-2006 v 13:25 PM
ddt je offline   Profil uživatele ddt   Find more posts by ddt   Foto galerie člena ddt   Click here to Send ddt a Private Message   Add ddt to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wishe
Nový Člen

Karma uživatele wishe - 86% PěstitelskáKarma uživatele wishe - 86% Pěstitelská

Registrován: Mar 2006
Příspěvků: 7  

Příspěvek č. 8

ddt diks za email..tak som mu to napisal vsetko co ma trapilo..ak mozes prezradit co si zobral?mne sa celkom pozdawa calvin pakistan a silver dream..aj co sa tyka dozrievania aj high..
no tak som zwedawy co nakoniec wybereme..este bereme k tomu asi passion a puple od dp..
tak zatim pohoda klidek kannabacek..

Old Post 14-03-2006 v 14:34 PM
wishe je offline   Profil uživatele wishe   Find more posts by wishe   Foto galerie člena wishe   Click here to Send wishe a Private Message   Add wishe to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ddt
Stálý Člen

Karma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% Pěstitelská

Registrován: Apr 2003
Příspěvků: 546  

Příspěvek č. 9

Ja som bral:
Chilla, Lebanese(velmi odporucam), Nepali, Dark Vader, Afghani Wonder, Silver Dream, Calvin, Chewing
No samotny Mario ma velmi v oblube aj Pakistani a Dark Kush
Najlepsie na tom je,ze toto nie su len teoreticky vypocitane doby zberu, no take ake boli v realnych outdoor podmienkach.
Len Redhaired Sonja bola minuly rok o nieco neskorsia ako sa uvadza, ale minuly rok bolo vsetko o nieco oneskorene

Purple od Dutch Passion by som moc neodporucal, da sa povedat,ze kazdy sa stazuje na nizku potenciu tejto odrody, naozaj nizku.
Ahoj

DDT

Good bye sweet romance i'm flying away now
Vzdelanie:
Botanika Marihuany (Konope)
Botanika Marihuany (Konope),II.kapitola
Botanika Marihuany(Konope), III.Kapitola - Genetika!!!
Botanika Marihuany (Konope),IV.Kapitola - Dozrievanie a zber
Ako si vybrat odrodu
Výber odrody pre rok 2006 (aktualizácia)

Naposledy upravil ddt 14-03-2006 v 14:55 PM

Old Post 14-03-2006 v 14:49 PM
ddt je offline   Profil uživatele ddt   Find more posts by ddt   Foto galerie člena ddt   Click here to Send ddt a Private Message   Add ddt to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Erixon
Stálý Člen

Karma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% Pěstitelská

Registrován: Sep 2005
Příspěvků: 827  

Příspěvek č. 10

Nebyl by nějaký report jak se bluehemp genetika projevila v reálných SK podmínkách, co ddt?

www.si.to.kurva.vy.googluj.cz/ ;

Old Post 19-10-2006 v 19:19 PM
Erixon je offline   Profil uživatele Erixon   Find more posts by Erixon   Foto galerie člena Erixon   Click here to Send Erixon a Private Message   Add Erixon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pan Ker
Stálý Člen

Karma uživatele Pan Ker - 81% Pěstitelská

Registrován: Jul 2005
Příspěvků: 949  

Příspěvek č. 11

citace:
Původní příspěvek od Erixon
Nebyl by nějaký report jak se bluehemp genetika projevila v reálných SK podmínkách, co ddt?


Též by mě to zajímalo...


outdoor 2005 > 6 > 7 > 8 > 9 > 10 > 11...

indoor 400w round 1 > 2

Old Post 24-10-2006 v 13:53 PM
Pan Ker je offline   Profil uživatele Pan Ker   Find more posts by Pan Ker   Foto galerie člena Pan Ker   Click here to Send Pan Ker a Private Message   Add Pan Ker to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kamil
Stálý Člen

Karma uživatele kamil - 95% PěstitelskáKarma uživatele kamil - 95% PěstitelskáKarma uživatele kamil - 95% PěstitelskáKarma uživatele kamil - 95% PěstitelskáKarma uživatele kamil - 95% PěstitelskáKarma uživatele kamil - 95% PěstitelskáKarma uživatele kamil - 95% Pěstitelská

Registrován: Oct 2002
Příspěvků: 294  

Příspěvek č. 12

zdravim
Já nedoporučuju od DP Purple1 a od FS Purple Power. Pěstováno v 450 mnm, ZČ. S dozráváním problém není, ale vyskytuje se dost fenotypů, víc samců, výnos střední a síla nic moc. Připadají mně jako oldschool modely. Letos jsem právě sklidil Mendocino madness, prozatím suším a ještě jsem neochutnával, ale jsem taky dost zklamaný.

Jo a kde jsou na BlueHemp ceny? Nějak mi to uniká.

Twilight
Passion
White widow x early noname
Shivas Joy
GWS + Chronic
Moje šalvěj, věčná jí sláva
Out 2006 Sh, S1, MM, HI, Bog, Nl, Cd

Old Post 25-10-2006 v 09:54 AM
kamil je offline   Profil uživatele kamil   Find more posts by kamil   Foto galerie člena kamil   Click here to Send kamil a Private Message   Add kamil to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pan Ker
Stálý Člen

Karma uživatele Pan Ker - 81% Pěstitelská

Registrován: Jul 2005
Příspěvků: 949  

Příspěvek č. 13

Na bluehemp ceny nenajdeš, koukni sem...


outdoor 2005 > 6 > 7 > 8 > 9 > 10 > 11...

indoor 400w round 1 > 2

Old Post 25-10-2006 v 13:36 PM
Pan Ker je offline   Profil uživatele Pan Ker   Find more posts by Pan Ker   Foto galerie člena Pan Ker   Click here to Send Pan Ker a Private Message   Add Pan Ker to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ddt
Stálý Člen

Karma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% Pěstitelská

Registrován: Apr 2003
Příspěvků: 546  

Příspěvek č. 14

OK, kedze niekto bol sikovnejsi pri zbere ako ja tak nemam foto vyzretych rastlin, budem len slovne opisovat,, musi vam to stacit ak nie tak co uz.
Napokon som siel out od Blue Hemp-u toto: Lebanese, Chilla, Dark Vader a Nepalese.

Lebanese: velmi skoro, velmi vitalna odroda, super vetviaca sa, nadherna obrovska rastlina. Kvet nahazuje skoro, no nie dost skoro aby som ju zberal ja

Nepalese: Krasna velmi rychlo rastuca a velmi dobre sa vetviaca odroda, ovela vacsi rastovy potencial ako cely durban ci hollands hope (aspon v mojom pripade)

Dark Vader: Mohutna indika s tucnymi indika listami. Nie moc vetviaca sa a tvoriaca hlavnu stonku so slabym postrannym vetvenim, tak ako v predoslych pripadoch velmi vitalna.

Chilla: Velmi skora, dokonca rychlejsia ako Lebanese takze som mal aspon ustipky co som skusal este pred tym ako bol niekto ako som uz spominal sikovnejsi ako ja. Krasne sa vetviaca, velmi zvlastny tvar, posobila na mna velmi exoticky svojim tvarom, ak pre nic ine urcite aspon koli tvaru by som ju pestoval. Fialove stonky aj kvety. Tiez velmi dorby rastovy potencial. Kedze ustipky boli brane z velmi rannych buds mali high cerebral a velmi energicky. Po par slukoch navodzovala az triasku
Pekne huste palice.

Napokon aj Franta Zeleny je dokazom toho,ze blue hemp ma dobru genetiku - vid jeho Lebanese.

A klicivost? Klasika 90 - 100%. Tot moja osobna, tak ziadana skusenost.

Musite si uvedomit, ze pracujete s bilogickym materialom a organizmom pohlavne sa mnoziacim kde nikdy nemozte docielit taku stabilitu ako si asi mnohy growery milne predstavuju. To,ze sa dve rastliny na seba podobaju vyzorom este neznamena, ze su si geneticky velmi podobne(vid krypticke druhy). Tieto veci ktore som teraz popisoval mozem jednoznacne odporucit, kazda jedna stihne u nas dozriet a s ucinkom by mal by kazdy spokojny.

Dalsie dotazy?

bye

Good bye sweet romance i'm flying away now
Vzdelanie:
Botanika Marihuany (Konope)
Botanika Marihuany (Konope),II.kapitola
Botanika Marihuany(Konope), III.Kapitola - Genetika!!!
Botanika Marihuany (Konope),IV.Kapitola - Dozrievanie a zber
Ako si vybrat odrodu
Výber odrody pre rok 2006 (aktualizácia)

Old Post 02-01-2007 v 18:56 PM
ddt je offline   Profil uživatele ddt   Find more posts by ddt   Foto galerie člena ddt   Click here to Send ddt a Private Message   Add ddt to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ddt
Stálý Člen

Karma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% PěstitelskáKarma uživatele ddt - 92% Pěstitelská

Registrován: Apr 2003
Příspěvků: 546  

Příspěvek č. 15

Objednaval som priamo od Maria a k hnojivam, ovela ovela dolezitejsie je mat kvalitnu podu a tu som ja mal.
R Sonja viem,ze bola o nieco neskorisia ako je uvadzane (az koncom oktobra) ale zas som videl u jedneho growera,ze aj napriek tomu mala super vynos.
Ja som vzdy pouzival len zakladne hnojiva, no o to viac som sa vyhral so substratom a dovolim si povedat,ze moje vysledky boli vela krat ovela lepsie ako u ludi s najkvalitnejsimi hnojivami. Navyse super hnojivo ani super substrat zo zlej genetiky neurobia lepsiu, to su zakladne fakty ktore treba mat na pameti.
Zvlast thread nebudem zakladat, nevidim dovod, myslim,ze som vsetko zakladne popisal a ostatne su detaili co zrejme vecsina vie. Aj tak je tu uz vela zbytocnych threadov

Good bye sweet romance i'm flying away now
Vzdelanie:
Botanika Marihuany (Konope)
Botanika Marihuany (Konope),II.kapitola
Botanika Marihuany(Konope), III.Kapitola - Genetika!!!
Botanika Marihuany (Konope),IV.Kapitola - Dozrievanie a zber
Ako si vybrat odrodu
Výber odrody pre rok 2006 (aktualizácia)

Old Post 02-01-2007 v 19:45 PM
ddt je offline   Profil uživatele ddt   Find more posts by ddt   Foto galerie člena ddt   Click here to Send ddt a Private Message   Add ddt to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dlouhán
deathrace king

Karma uživatele dlouhán - 97% Pěstitelská

Registrován: Jul 2003
Příspěvků: 381  

Příspěvek č. 16

hoj!
že se sem tak seru.. jen bych měl jedno doporučení pro outdooráře pěstících v nadmořské výšce od 500m vejš: SWISS MISS od nirvany!
nemám sice foto, ale kámoš zasadil jeden rok 2 seeds - obě samice - ukradeno. druhej rok zasadil 1 semínko - opět samice, obrovská kytka, dozrála začátkem října, no problem s plísní - slizena a právě ji testujem a je to na out opravdovej masakr se zvláštní, trochu kávovou chutí.
překvapivě silné high na out a hodně vysoký výnos!!

smrťák

Old Post 07-01-2007 v 10:54 AM
dlouhán je offline   Profil uživatele dlouhán   Find more posts by dlouhán   Foto galerie člena dlouhán   Click here to Send dlouhán a Private Message   Add dlouhán to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 05:50 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:
 


Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.

Design, Custom Scripts & DB Optimization by carlos
Page generated in 0.5324550 seconds with 25 queries.
Magazín - Growshop Rozcestník - Suvenýry - Sponzoring - Archív