Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim.Tak nevim,sem slepej,nebo se tu nikde nepíše,co že je to vlastně za model..Jinak děvčata vypadají pěkně,tipnu vzhledem k menší dávce světla pro všechny,582g..,což by na jedno a "kousek" čtyřkila byl bombastickej výsledek, přeju víc..Zajímavej hokus-pokus
Původní příspěvek od EDA45 Zdravim.Tak nevim,sem slepej,nebo se tu nikde nepíše,co že je to vlastně za model..Jinak děvčata vypadají pěkně,tipnu vzhledem k menší dávce světla pro všechny,582g..,což by na jedno a "kousek" čtyřkila byl bombastickej výsledek, přeju víc..Zajímavej hokus-pokus
Byl jsem přesvědčený, že na startu tohoto trýdu je vše zmíněné,,,LOL sry všem kdo sledují, opraveno a genetika je již uvedená, díky EDA45 a bull , ten mne natrknul
tipovačka do neděle večer zahradníci, pak smoke report a výsledek
633,5 geeeee !! paráda šéfe !! moc vyvedený, inspirativní, inovativní a vůbec, každej takovej krok nám všem rozšiřuje znalosti a možnosti !! K+ je povinost ! ale zasloužíš víc užívej a pokračuj ! Big up r@m:
Díky ti moc kolego
a taky všem ostatním zahradníkům za podporu a plusové ohlasy, vždy potěší, když se to nelíbí jenom mě
Věřím, že příště to bude ještě lepší. Vždy je co zlepšovat. A mne to strašně baví, kor když to funguje
....................................................................................
DD ( 54den květu ) s výškou 51cm
Sušení bylo bohužel rychlejší než se zamýšlelo, necelých 6dní vyseli bez větších a středních listů, poté pomocí nůžek doladěny - a pak jen 4dny curing pomocí šup do sklenic a ven. Ještě jsem přemýšlel nad zpětným zvlhčením a pokračoval v curingu, ale při ochutnání, již nebylo nutné
V Aeru byly paličky malé - oproti Hydru i Koko poloviční, ale zato nejtvrdší-jako kámen. Vůně i chuť jemná zato plně fungující jak DutchDragon znám.
Suma sumárců Aero12ks s průměrem 14,9g/1ks =178,8g.
Hydro přineslo pěkně nafouklé palice, kompaktní a husté s méně listy. Vůně silnější citrusová s chutí velmi podobnou nasládlou, ale těžší než Aero. Spokojenost.
Hydro6ks s průměrem 32,8g/1ks =196,8g.
A Kokos, ten v tomto boxu vyhrál. Palice krásně voňavé, husté a středně tvrdé. Vůně jako vždy citrusová, ale tady pronikavá a výrazná. Chuť je jemně slaďoučká od začátku až do konce, přitom účinky jsou hight.
DD je společenský a tvůrčí společník
Kokos_thx…6ks s průměrem 36,5g/1ks = 219g
( taky holky měli přes 80cm )
Celkem 594,6g ( podle Gé indexu pod 425w = 1,39g/w )
Nejblíže tipnul člen:
Hy3nA ( tip 590g ) , bublaspiel ( tip 600g ) , Zdenda89 ( tip 589g ) K+
…blizoučko Marek4455 a EDA45-díky!
Jsem přesvědčený, že kdyby AERO to odjelo tak jako Hydro , výsledná čísla váhy by mne dostala zřejmě pod stůl....byla by velmi, velmi zajímavá. V půlce květu jsem věděl že jó a očekával jsem aspoň500g, takže jsem velmi spokojený
Myslím, že se metoda svícení vyplatila a jak jsem psal což i napsalo pár členů, s LED na růst a s HPS na květ to musí být mnohem lepší + jeden systém či médium a bude to mazec. Třeba příště
Zatím Velké poděkování vám kolegové zahradníci za názory a káčka, cením si toho a bez vás by to nešlo díky.