Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahojte všichni. Jsem tady nový a chtěl bych se s vámi podílet na výstavbě mé pěstírny a se vším s tím spojeným.
Vybral jsem si indoor, napřed jsem chtěl mít něco přímo doma, ale nadruhou stranu je bezpečnější (a taky více místa) to mít mimo barák. Hihi, napadlo mně naco máme chlívek na ovce, když už žádné nemáme, no a seno už tam taky není (už jen bordel) A tak to všechno začalo..
Takže dneska jsem dodělal dveře a čeká mně lepení bílé fólie, co jsem si včera koupil za 160 Kč (16 metrů čtverečních) u nás v growshopu
btw. už teď je tam úplná tma
Díky. Fólie už je tam . Jinak zdá se mi že kytičky se nějak zastavily v růstu, možná snad jen trochu do výšky popošly, no ale nedivím se. Těch 24 a 20 watu CFL je opravdu moc moc malo .. Čekám na penízky a hned poletím koupit to šestikilo sodik. Doufám že jim neublížím s tak malým ozářením do té doby. Největší má momentálně 3 cm na výšku (třetí den růstu), ale lístky má pořád malinké. Nejmenší má pak 1,5 cm. Celkem jich mám 22
Štít je 50/50 na slunci, na střeše je eternit.. Toho léta se trochu bojím no, nebude stačit pořádný průvan? Momentálně jsem to neměřil, rostlinky mám pořád v pokoji a tady mám kolem 23°C. Jinak v pěstírně jsem si myslel že přes zimu to tím sodíkem vytopím + nejaky ten průvan no a přes léto spoléhám právě na ty ventilátory + asi cooltube chlazeni zvlast sodiku... ??
btw. kdyžtak tam dám klimu ze staré ledničky
Původní příspěvek od Subaru Štít je 50/50 na slunci, na střeše je eternit.. Toho léta se trochu bojím no, nebude stačit pořádný průvan? Momentálně jsem to neměřil, rostlinky mám pořád v pokoji a tady mám kolem 23°C. Jinak v pěstírně jsem si myslel že přes zimu to tím sodíkem vytopím + nejaky ten průvan no a přes léto spoléhám právě na ty ventilátory + asi cooltube chlazeni zvlast sodiku... ??
btw. kdyžtak tam dám klimu ze staré ledničky
A co treba zrobit pritah z venku? Jestli to technicky pujde, tak by to asi bylo nejlepsi ni? Odtah normalne do toho prostoru na pude (pres leto nejlip taky ven). Pres leto tahat vzduch z venku, pres zimu klasicky, jak mas v planu - z pudy do pestirny... Jenom prehozenim roury.
Ono to není půda jako v domě, ale taková kůlna vedle domu, kde se dříve sušilo seno, takže tam taky trochu fouká (proto to částečné zateplení pěstírny), ale to jen aby se vědělo.. Tahat vzduch zvenku je technicky možné a taky to asi tak udělám .. Obr. v tom odkaze je přesně to jak to mám vysněné Kolem 5ti bych do té rekuperační jednotky investovat mohl, pak celou místnost ve které mám growroom taky trochu zateplím a vše bude fungovat jak má. Napřed si ale počkám na kolik to vyhřeje sodík a podle toho nákup uspíším/oddálím . Zatím moc dík.
to mi pripomelo - eternit - azbest - vec ktera urcite neni dobra na plicich ... ikdyz kdo vi, jak moc se to z toho uvolnuje
Já myslím že se toho netřeba bát. Přes lepenku a izolaci to neprojde a vzduchem si myslím že se to nějak nešíří co a i kdyby tak za ty 3 měsíce pěstu asi totalně neškodné.
Já myslím že se toho netřeba bát. Přes lepenku a izolaci to neprojde a vzduchem si myslím že se to nějak nešíří co a i kdyby tak za ty 3 měsíce pěstu asi totalně neškodné.
snad ne - tady se vicemene mysli prach - bud si 100% jisty, ze tam mas krasne uklizeno a snad to bude ok. A kdyby ne, tak se to stejnak nedozvis ... alespon ne hned.
btw. ted jsou zpravy plne pripadu, kdy se menily azbestove desky a tim se jim podarilo zamorit celou skolu ... a kdyby jenom jednu
hezká skládanka.. to počítej, že léto pro tebe budou krušný chvilky(nvm jak moc bude vedro,..ale).. čekni kolik tam máš teplo teď.. ale počítej, že přes léto se ti teplo v místnosti pod 25 nepohne... + 600w.. budu čekovat jak si poradíš s chlazeníím nebudu ti do toho kecat, určo máš představu... držím palce též jako nadšený vášnivec pěstu.. peAce