Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Takže další můj pokus, 3 feminizované semínka Marmalate od Delicious seeds - směs výbušných chutí, dvě odrůdy, proslavené ve světe cannabis svými účinky, chutí a unikátními barevnými nádechy. Critical +, svým vzhledem přopomínající sativu, ale vyznačující se osobitými vlastnostmi indicy, zkombinovaný s odrůdou indicového vzhledu a vlastnostmi sativy Lavender. Tento hybrid hrdě prezentuje vlastnosti, kterými se proslavili již jeho rodiče, chlubí se dlouhými hustými palicemi s modrým odstínem a neodolatelnou příchutí borůvek a malin, které se v ústech mění na krémové panaché z lesních plodů.
Odrůda s neuvěřitelnými účinky v neuvěřitelně krátké době.
Typ: Indica 70% x Sativa 30% Předci: Critical+ x La Lavender Výnos: 350 - 600 gr. / m2 Doba růstu: 50 až 55 dní THC/CBD: 20% - 21% / neznámý Prostředí: Indoor/outdoor
Zatím předpěst za oknem na jižní straně, až se to trochu rozroste přidám nějaké řezy, nejlíp WW a AK47 a všechno půjde pod 400W HPS.
Jak už jsem psal, zatím to mám za oknem, 2 jsou ok ale třetí vylezlo o něco později a mateční listy mělo podivné, hnědé a tlusté.. Doufám že je časem dožene..