Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Galerie Mikropěstování » 1. indoor 200W CFL Red 300l sud v-bog
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
bull
Stálý Člen

Karma uživatele bull - 65% Pěstitelská

Registrován: Jan 2005
Příspěvků: 559  

1. až 3. Indoor 200W CFL Red ve 300l sudu v hlíně Příspěvek č. 1




Ahoj, zdravím všechny.

Tak jsem se po dlouhý době konečně rozhoupal a sestavil si vlastní box.
Rozhodl jsem se pro CFL světlo a to z jediného prostého důvodu: k boxu se dostanu pouze na víkendy, 5 dní v týdnu je absolutně bez dozoru. Bojím se požáru, vysokých teplot a tím pádem zcela nevyhovujících podmínek.
Jako začátečník bych to prostě bez každodenní péče asi těžko ukočíroval. Vyžádalo by si to také určité stavební úpravy, jako například vysekat přítah do metr tlusté kamenné zdi apod .

Nicméně do budoucna plánuju sodu, jen jsem prozatím nechtěl investovat cca 30 000,- do tak nejistýho podniku. Vše od zvlhčovačky po odtah by muselo být řešeno automaticky, navíc v zimě by bylo potřeba do roomu topení a v létě klimatizace (v místnosti kde plánuju sodu je v zimě cca 10*C, v létě přes 30*C).


Tudíž jsem jako začátečník udělal asi to nejlepší ( a nejlevnější), všechny možné součástky jako odtah, ofuky, kabely, sud a „víko“ jsem vyhrabal doma a koupil jsem PaG 200W red žárovku. Cena za kompletní sestavu včetně klonů, hlíny, hnojiv, spotřeby elektriky na toto kolo – prostě úplně všeho - mě vyšla na necelých 6000,- kč.

Thread jsem založil až teď, cca po 2 měsících provozu. Teoretických znalostí jsem měl tady z Groweru spoustu, některých chyb jsem si byl vědom a taky jsem se trochu styděl za to, jak to vypadá .
Rady na dálku a podle špatných fotek jsem radši ani nechtěl slyšet/číst, jen bych se podle mě zbytečně nervoval a stejně bych se k boxu pár dní nedostal.. Na praktický věci si stejně musím přijít sám, sic s rizikem že se něco nepovede ale osobní praktická zkušenost je pro mě naprosto nenahraditelná – a to platí při jakýkoli činnosti..

Naposledy upravil bull 27-09-2011 v 10:08 AM

Old Post 05-04-2011 v 10:08 AM
bull je offline   Profil uživatele bull   Find more posts by bull   Foto galerie člena bull   Click here to Send bull a Private Message   Add bull to your buddy list     Navštiv homepage uživatele bull! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bull
Stálý Člen

Karma uživatele bull - 65% Pěstitelská

Registrován: Jan 2005
Příspěvků: 559  

BOX – SUD Příspěvek č. 2






Po prozkoumání všech možných i nemožných skříní, co jsou doma nebo co mají známí jsem se rozhodl pro rozbitý 300 l zelený plastový sud na vodu.
Všechny skříně měly malou hloubku, pouze 40 – 50 cm, většinou zcela netěsnící dveře, prostě se mi to vůbec nezdálo. Sud je vysoký něco přes metr, jeho vrchní část má průměr 80 cm a spodní část 60 cm. Rozhodl jsem se ho dát vzhůru nohama, tudíž to tvoří takový zvon a podle mě by se světlo od stěn mělo odrážet směrem dolu.
Kdybych ho nechal tak, jak má být, tzn. že by se od země nahoru rozšiřoval, tak by se světlo odráželo jen směrem do víka a navíc by se mi do průměru 60 cm vešlo jen málo květináčů. Průměr vršku 80 cm bych stěží využil, palice by byly už moc daleko od výbojky. Zdá se mi, že světelný podmínky by byly asi stejný, jen by se mi tam stěží vešly květináče a hlavně, musel bych někde sehnat vrchní desku v průměru nad 80 cm…


Postupoval jsem tak, že jsem odřízl prasklé dno, 2 díry pro pasivní přítah a celý sud jsem obalil skelnou vatou, která zbyla kamarádovi po přestavbě bytu. To jsem udělal z důvodu hlukové izolace, sud totiž funguje jako obrovský megafon a hloubkou a hlasitostí svého tónu při bubnování na dno hravě strčí do kapsy většinu djembe..

Bohužel ta vata je jedna z nejkvalitnějších, takže zároveň s tlumením hluku sud dokonale zateplila a i to 200W CFLko to bez zapnutého odtahu vytopí klidně na 60*C. To celé jsem ještě obalil černo-bílou fóliíí, protože bych měl jinak tu skelnou vatu úplně všude.

Vrchní desku jsem vyrobil z dřevotřískových dvířek od nějaké skříňky, do obou jsem vyřízl půlkruhy pro odtahový větrák. Ten jsem si vymontoval v koupelně, je to klasika 100 m3/hod. Napojen je pomocí Sonoflexu přímo do potrubí na odtah vzduchu, které ústí na střechu. Jako ofuk jsem nejdřív instaloval PC fan 12 cm, posléze jsem ho vyměnil za klasický stolní ofuk 20W, pc fanda pomalu nedofouk ani k prvním listům.
Sud stojí na dlažbě, na které je ještě zbylá černo-bílá fólie. Je v místnosti, kde je teplota cca 17 - 22 *C a nízká vlhkost kolem 20 %. Na začátku jsem celkem řešil zvlhčovačku, ale normální by se mi do boxu ani nevešla a pokud ano, tryskala by mi přímo na žárovku – to jsem zavrhl. Jako další jsem chtěl koupit nebler, dát ho do externího kýble a pomocí hadice vést vlhkost do sudu. Mám však velice tvrdou vodu, EC jsem neměřil ale od koupelny po rychlovarnou konvici jsou po pár letech až neskutečný nánosy vodního kamene a nebleru bych tím pádem dával tak týden, max 2, než by odešla membrána.

Zvlhčování na začátku růstu jsem vyřešil tak, že jsem do skříňky vedle sudu k přítahu dal nádobu s vodou, do ní pověsil tričko a ventilátorem za nádobou rozfukoval vzduch směrem do přítahu. Uvnitř sudu byly různý propíchaný krabičky s mokrým toaleťákem, nádoba s keramzitem apod. Vlhkost jsem nakonec tak nějak udržel na 40 – 60 %.

Old Post 05-04-2011 v 10:16 AM
bull je offline   Profil uživatele bull   Find more posts by bull   Foto galerie člena bull   Click here to Send bull a Private Message   Add bull to your buddy list     Navštiv homepage uživatele bull! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bull
Stálý Člen

Karma uživatele bull - 65% Pěstitelská

Registrován: Jan 2005
Příspěvků: 559  

OSAZENSTVO: 7 x SUPER SKUNK Příspěvek č. 3






Pro svůj první indoor jsem se rozhodl pro Super Skunk, zejména z důvodu, že jeden místní člen ho měl zrovna na skladě a taky díky reklamnímu sloganu Sensi seeds:


“ Unikátní předností Super Skunku je to, že je to zřejmě jediná odrůda cannabis, která vyžaduje více zkušeností při případném užívání, než při pěstování.“


Původně jsem chtěl jen 5 řezů, byly ale v horším stavu už když jsem je dostal a taky dostaly neskutečně zabrat při transportu – bylo to v únoru a ten den strávily asi 20 hod v neskutečnejch podmínkách. To se projevilo zbržděným růstem, fialovými řapíky a fleky na listech.

Podmínky na růstu měly do ideálních hodně daleko, vlhkost byla nízká s velkými výkyvy, teploty mi taky skákaly z extrému do extrému – jednou jsem dokonce odečetl minimální teplotu 12,8 *C !!

Zasadil jsem do 4l květináčů s Grow mixem od Plagronu.

Od počátku postříkováno Phytaminem v koncentraci 0,4 ml / 100 ml
Na růst jsem nepoužíval nic, na květ Alga bloom a Monster Bloom od Groteku, na konci použiju Ripen.

6 kytek jsem umístil po obvodu sudu na budoucí vertikální růst, další květník už se nevešel a i tak se mi zdá že by klidně mohlo být o rostlinu míň. Jednu kytku jsem nechal přímo pod výbojkou na budoucí Box Of Green.

Věděl jsem, že pod lampou je největší tma, ale stejně jsem jí tam dal – nechtělo se mi jí vyhazovat a další transport v mrazu by sice přežila, ale proč ji znovu stresovat, navíc tam na ní přesně zbylo místo..

Fotky jsou cca po týdnu růstu, tzn. z 10. 2. 2011

Naposledy upravil bull 05-04-2011 v 18:10 PM

Old Post 05-04-2011 v 10:52 AM
bull je offline   Profil uživatele bull   Find more posts by bull   Foto galerie člena bull   Click here to Send bull a Private Message   Add bull to your buddy list     Navštiv homepage uživatele bull! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bull
Stálý Člen

Karma uživatele bull - 65% Pěstitelská

Registrován: Jan 2005
Příspěvků: 559  

Příspěvek č. 4






Po 14 dnech růstu už se začaly celkem spravovat a růst se zdál být už celkem normální. Rostlině uprostřed říkám zámotek, protože jsem se jí snažil vést po obvodu květináče aby co nejlíp zaplnila prostor pod žárovkou.


Jak jsem psal, celá růstová fáze se nesla v duchu výkyvů teplot a vlhkosti a s rychlostí růstu jsem byl celkově dost nespokojen.


Další chybou, a to fatální, byla instalace drobného králičího pletiva (klasika, oka cca 2 x 1,5 cm - prostě to malý králičí pletivo) a to začátkem 3. týdnu růstu.. Nevím jak mě to napadlo, zrovna v tuhle dobu a zrovna tohle pletivo, ale stalo se.

Možný důvod by mohl být takový, že jsem doma našel poslední zbytek loňskýho outu - vrcholovku Chronika .


Samozřejmě jsem těm mladým rostlinkám, které se sotva vzpamatovaly ze stresů, totálně poničil při prostrkávání listy a to tak, že 1 se docela zasekla a už to nedohnala.


Díky rozměrům sudu a průměru válce pletiva jsem umístil 3 rostliny dovnitř válce a 3 rostliny vně. Chtěl jsem vyzkoušet co bude lepší a lépe to uspořádat stejně nešlo. Ty co byly vně to vůbec nepoznamenalo ale ty co byly uvnitř válce a začal jsem jim okamžitě prostrkávat listy to poznamenalo dost - taky aby ne, když jsem jim dost poničil všechny velké listy..


Zrovna v tomhle případě by mi tenkrát rada pomohla.



Pletivo už nešlo ani odstranit - to bych to asi dodělal totálně..

Průměr válce je 50 cm, na výšku má taky 50 cm. Míry roztaženého pletiva jsou 150 cm x 50 cm.








na 4. fotce jsou kytky s odstraněným sudem, při zálivce nebo úpravě rostlin musím sundat Sonoflex, odstranit víko a sundat sud. Vypadá to strašidelně ale trvá to asi 30 sekund..



















Na poslední fotce jsou vidět zničený listy po prostrkávání..

Naposledy upravil bull 05-04-2011 v 11:34 AM

Old Post 05-04-2011 v 11:17 AM
bull je offline   Profil uživatele bull   Find more posts by bull   Foto galerie člena bull   Click here to Send bull a Private Message   Add bull to your buddy list     Navštiv homepage uživatele bull! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bull
Stálý Člen

Karma uživatele bull - 65% Pěstitelská

Registrován: Jan 2005
Příspěvků: 559  

Fotky 21. den růstu Příspěvek č. 5





Tady je ještě jedna fotka o týden později. Foťák to dost zkresluje.

Rostlina nejblíž zámotku - vlevo dole - je ta nejvíc zaseklá.

A co tam dělá ten pes ????
Já už to neřeším, každej kdo má doma v bytě psa mi dá za pravdu.. Uklidim celej byt, vařim polívku a samozřejmě jsou v ní chlupy. Smažim řízky a samosebou bez chlupů by to nebylo ono a tak můžu pokračovat donekonečna. Samozřejmě to neni zablešenej prašivej čokl, co smrdí jak příbytek bezdomovců ale voňavej pes domácí.
V sudu jsem zatim neviděl ani chlup, zřejmě to je jediný místo v celym širym okolí....

Naposledy upravil bull 05-04-2011 v 17:43 PM

Old Post 05-04-2011 v 11:48 AM
bull je offline   Profil uživatele bull   Find more posts by bull   Foto galerie člena bull   Click here to Send bull a Private Message   Add bull to your buddy list     Navštiv homepage uživatele bull! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bull
Stálý Člen

Karma uživatele bull - 65% Pěstitelská

Registrován: Jan 2005
Příspěvků: 559  

Příspěvek č. 6

V této fázi jsem přepínal na květ.

Svítil jsem 14 dní 18/6, 4 dny 17/7 a 3 dny 16/8. Uspořil jsem tak na energiích asi 9,- kč

Hned po přepnutí jsem začal hnojit Alga Bloomem v koncentraci 2 ml / l vody. Nechtěl jsem už kupovat růstový hnojivo, přišlo mi to zbytečný. Alga Bloom jsem vybral kvůli vysokýmu obsahu dusíku (NPK 6 - 12 - 10)
EDIT: To píšou v česko německym katalogu pro r 2011, na stránkách Plagronu to je trochu nepřehledný ale našel jsem tam NPK 1,5 - 13 - 14. Na obalu je složení ale ne poměr. Tak nevim co si vybrat.....

Od tý doby to začlo parádně růst. Ale nevim jestli to bylo hnojivem, nebo světelnou periodou 12/12, spíš asi tou periodou. Čekal jsem od toho Grow mixu víc, moc mi to v něm nerostlo ale to spíš přikládám špatným podmínkám, jak jsem psal výše...

Bohužel jsem ze zcela nepochopitelných důvodů, zřejmě přechodné zatmění mozku, zapomněl zakrýt přítahy. Ráno tam cca 1,5 h prosvítalo světlo. A to jsem to měl několikrát zvýrazněný ve svym grow-deníčku..

Nejsem si tím zcela jistý, ale zřejmě to začlo "kvést" až o další týden později, kdy jsem konečně přikryl přítahy. Paradoxně mi to asi pomohlo v tom, že kytky dorostly do požadované výšky pletiva, jinak by byly menší.

Naposledy upravil bull 11-04-2011 v 21:18 PM

Old Post 05-04-2011 v 12:14 PM
bull je offline   Profil uživatele bull   Find more posts by bull   Foto galerie člena bull   Click here to Send bull a Private Message   Add bull to your buddy list     Navštiv homepage uživatele bull! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bull
Stálý Člen

Karma uživatele bull - 65% Pěstitelská

Registrován: Jan 2005
Příspěvků: 559  

Příspěvek č. 7

A jedna perlička než si půjdu lehnout, v tak pěknym dni s luxusní paní Virózou.. Asi po týdnu tam byl kominík, takovej mladej týpek přišel zkontrolovat komín.. No docela čuměl, asi mu to bylo jasný. Ale okamžitě mě napadlo vcelku logický vysvětlení.
A to takový, že tam mam ventilátor a tahám teplej vlhkej vzduch z přízemí, protože mam v patře zimu a sucho a v přízemí je teplo a vysoká vlhkost. Bez tohoto zařízení by mi vzduch odešel zbůhdarma ventilací ven a takhle ho ještě využiju. Jen na tom musim vychytat ještě nějaký mouchy..
No docela provar hned ze startu. Teď už tam mam aspoň závěs, aby to nebylo vidět hned na první pohled..
Pokračovat budu později až mi bude líp..

Old Post 05-04-2011 v 12:38 PM
bull je offline   Profil uživatele bull   Find more posts by bull   Foto galerie člena bull   Click here to Send bull a Private Message   Add bull to your buddy list     Navštiv homepage uživatele bull! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bull
Stálý Člen

Karma uživatele bull - 65% Pěstitelská

Registrován: Jan 2005
Příspěvků: 559  

9. DEN PO ZATEMNĚNÍ PŘÍTAHŮ Příspěvek č. 8




Ten PC ofuk tam po přidání stolního ofuku vypadal celkem legračně


Na růstu stačil ale byl slaboučkej.. Byl připojenej na takovym tom šedivym východoněmeckym trafu a zatím jsem nevyhořel.


Ten stolní ofuk je na 1. stupeň a je to až až.


Začal jsem občas zalívat Monster bloomem od Groteku. Nejdřív 0,05g / l a postupně jsem zvyšoval na 0,2g / l.Doporučený dávkování vychází na 0,33g / l ale radši jsem dával míň







OUT*11 CFL v sudu Zahrádka+2011
.. 400W - 1.BATH-2.ROOM
**3.ROUND** +**Chilli**

Old Post 05-04-2011 v 18:14 PM
bull je offline   Profil uživatele bull   Find more posts by bull   Foto galerie člena bull   Click here to Send bull a Private Message   Add bull to your buddy list     Navštiv homepage uživatele bull! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bull
Stálý Člen

Karma uživatele bull - 65% Pěstitelská

Registrován: Jan 2005
Příspěvků: 559  

17. den po zatmění Příspěvek č. 9





Pletivo je zaplněné opravdu mizerně, o dost líp rostly kytky zvenku válce.














Z těch co byly uvnitř jenom 1 zaplnila plochu pro ni určenou, 1 se dost sekla a jede jen 1 top 42 cm vysoko – ostatní větve jsou asi na 30 cm a poslední je něco mezi nima..

Nejlíp to bude vidět po sklizni, až roztáhnu pletivo.

OUT*11 CFL v sudu Zahrádka+2011
.. 400W - 1.BATH-2.ROOM
**3.ROUND** +**Chilli**

Old Post 05-04-2011 v 21:38 PM
bull je offline   Profil uživatele bull   Find more posts by bull   Foto galerie člena bull   Click here to Send bull a Private Message   Add bull to your buddy list     Navštiv homepage uživatele bull! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bull
Stálý Člen

Karma uživatele bull - 65% Pěstitelská

Registrován: Jan 2005
Příspěvků: 559  

Zámotek - 17. den po zatemnění.. Příspěvek č. 10



Zámotek roste dole pod výbojkou.
Má velmi malý paličky a oproti ostatním je trochu pozadu.














Foto celku v boxu je opravdu BOG a moc nemá cenu to fotit , takhle je vidět líp .
Fotky dělám telefonem a u větších celků to nedělá detaily, jen zelený šmouhy..

OUT*11 CFL v sudu Zahrádka+2011
.. 400W - 1.BATH-2.ROOM
**3.ROUND** +**Chilli**

Old Post 05-04-2011 v 21:43 PM
bull je offline   Profil uživatele bull   Find more posts by bull   Foto galerie člena bull   Click here to Send bull a Private Message   Add bull to your buddy list     Navštiv homepage uživatele bull! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bull
Stálý Člen

Karma uživatele bull - 65% Pěstitelská

Registrován: Jan 2005
Příspěvků: 559  

Zámotek - 24. den po zatemnění Příspěvek č. 11



Detail stonku










Tak že by se konečně něco dělo?

OUT*11 CFL v sudu Zahrádka+2011
.. 400W - 1.BATH-2.ROOM
**3.ROUND** +**Chilli**

Old Post 05-04-2011 v 21:46 PM
bull je offline   Profil uživatele bull   Find more posts by bull   Foto galerie člena bull   Click here to Send bull a Private Message   Add bull to your buddy list     Navštiv homepage uživatele bull! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bull
Stálý Člen

Karma uživatele bull - 65% Pěstitelská

Registrován: Jan 2005
Příspěvků: 559  

31. DEN PO ZATEMNĚNÍ Příspěvek č. 12






Tak a jsme konečně v reálném čase.










Takhle to vypadalo před 3mi dny.













Je 31. den po zatemnění , 38. den po přepnutí a celkově 59. den
vegetace.













PH po celou dobu udržováno na hodnotě 6 pomocí přípravku GHE PH- DRY. Měřeno Sera ph test, přidávaná hnojiva nijak neobarví 5 ml vzorek, do kterého se kapou 4 kapky. Ph vody mam přes 7, Alga Bloom mi ho akorát srovná na 6 a u monster bloomu ho musím lehce snížit z ai 6,5.











EC jsem neměřil, ale jak jsem psal - všude je vodní kámen, takže bude vyšší, tipoval bych přes 0,5






OUT*11 CFL v sudu Zahrádka+2011
.. 400W - 1.BATH-2.ROOM
**3.ROUND** +**Chilli**

Naposledy upravil bull 05-04-2011 v 22:18 PM

Old Post 05-04-2011 v 21:57 PM
bull je offline   Profil uživatele bull   Find more posts by bull   Foto galerie člena bull   Click here to Send bull a Private Message   Add bull to your buddy list     Navštiv homepage uživatele bull! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bull
Stálý Člen

Karma uživatele bull - 65% Pěstitelská

Registrován: Jan 2005
Příspěvků: 559  

................................. Příspěvek č. 13





Nevim, jak moc ovlivnilo začátek květu to prosvítání přítahy, bylo to jen ráno a místnost je docela tmavá – číst by se tam nedalo. .
Květy se objevily14 dní po přepnutí / týden po zatemnění.

Palice vypadají krásně, celkem voní a jsou už silně pocukrovaný..
Bohužel jsou malinký 








Na pletivu je podle mě cca ¼ nevyužita. Na vině je špatný stav klonů, špatný podmínky růstu, malý květináče a hlavně nevhodný pletivo a jeho prasácká instalace. Ale to by se dalo těma ostatníma faktorama aspoň trochu napravit..









Kytky mají všechny kolem 48 cm, a jsou akorát na úrovni, kde na CFLku přechází zářivka v balast – výš už by to nešlo.









Jen ty nejmenší zaseknutý větve maj 32 cm a na tý míň zaseklý kytce od 37 cm do 42 cm..






OUT*11 CFL v sudu Zahrádka+2011
.. 400W - 1.BATH-2.ROOM
**3.ROUND** +**Chilli**

Old Post 05-04-2011 v 22:07 PM
bull je offline   Profil uživatele bull   Find more posts by bull   Foto galerie člena bull   Click here to Send bull a Private Message   Add bull to your buddy list     Navštiv homepage uživatele bull! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bull
Stálý Člen

Karma uživatele bull - 65% Pěstitelská

Registrován: Jan 2005
Příspěvků: 559  

38. DEN Příspěvek č. 14





Tady je pokus o "foto" celku. Uprostřed dole je zámotek a nad nim je ve skutečnosti 38 cm od spodních paliček po vrcholy na pletivu. Fotka dost zkresluje, ale jinak se to vyfotit nedá, leda po sklizni








Tak to po týdnu vypadá zase o něco líp. Palice bobtnaj, chlupy hnědnou a cca 10% trichomů už je mléčných. Zvětšení 10x neni nic moc, ale při porovnání s kvalitně sklizenym vzorkem se to rozeznat dá..













39. Den ráno dostaly zálivku 4,5 l vody s 22 ml Ripenu.











Kosa proběhne asi 51. - 54. den.




OUT*11 CFL v sudu Zahrádka+2011
.. 400W - 1.BATH-2.ROOM
**3.ROUND** +**Chilli**

Old Post 11-04-2011 v 13:59 PM
bull je offline   Profil uživatele bull   Find more posts by bull   Foto galerie člena bull   Click here to Send bull a Private Message   Add bull to your buddy list     Navštiv homepage uživatele bull! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bull
Stálý Člen

Karma uživatele bull - 65% Pěstitelská

Registrován: Jan 2005
Příspěvků: 559  

45. DEN Příspěvek č. 15




Čau, tak Super skunk pomalu dozrává. Podle mikroskopu a 80x zvětšení (míň to nejde) je ještě většina trichomů úplně průhledných tak třeba bude kosa nakonec později.










Ten Ripen se moc neprojevil, 2. a zároveň poslední dávku holky dostaly 43. den a teď už budou jen na vodě s PH cca 6,2.













Spolu s Ripenem dostaly 15. min. dávku UVB záření a to před setměním. Muj subjektivní dojem - palice celkově ztmavly a pár chloupků navíc taky.




OUT*11 CFL v sudu Zahrádka+2011
.. 400W - 1.BATH-2.ROOM
**3.ROUND** +**Chilli**

Old Post 18-04-2011 v 13:15 PM
bull je offline   Profil uživatele bull   Find more posts by bull   Foto galerie člena bull   Click here to Send bull a Private Message   Add bull to your buddy list     Navštiv homepage uživatele bull! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bull
Stálý Člen

Karma uživatele bull - 65% Pěstitelská

Registrován: Jan 2005
Příspěvků: 559  

Příspěvek č. 16





Zdravím, tak už je po kose..











Podle mých původních odhadů měla kosa nastat až někdy v těchto dnech, při kontrole trichomů 49. den se však ukázalo, že jich je již dost hnědých (na mě až moc!) a tak jsem nelenil, otrhal listy a už nezaléval. Moje vysvětlení je takový, že prosvítání přítahovými otvory délku květu nijak neovlivnilo, takže se k počtu dní květu musí přidat týden.








Nechal jsem ještě 1 den světla a 3x 12h cykly tmy.Ještěže jsem začal flushovat již 36. den (ve skutečnosti 43. den)..












Sklízel jsem tedy v 57. dnu květu, dle rad matkáře měla být sklizeň +- 55. den. Svítil jsem celkem 21 dní na růst a 56 na květ












OUT*11 CFL v sudu Zahrádka+2011
.. 400W - 1.BATH-2.ROOM
**3.ROUND** +**Chilli**

Old Post 26-04-2011 v 11:47 AM
bull je offline   Profil uživatele bull   Find more posts by bull   Foto galerie člena bull   Click here to Send bull a Private Message   Add bull to your buddy list     Navštiv homepage uživatele bull! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 08:38 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:
 


Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.

Design, Custom Scripts & DB Optimization by carlos
Page generated in 0.4530550 seconds with 45 queries.
Magazín - Growshop Rozcestník - Suvenýry - Sponzoring - Archív