Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak jsem se dlouho premlouval zda mam neco konecne poslat na grower. Konecne jsem se odhodlal a tady je moje usily:
150w - son t
4*vanilla luna
2*orange bud
2*ak 47
pritah - aktiv pc vetrak
odtah - 250v vetrak ktery vetra mensi mistnosti (treba obchod) :-)
vevnitr dva z PC na ofuk
substrat - plagron grow
hnojivo mam pouze plagron na kvet (snad nebuide potreba v rustu hnojit)
skrin: 50 hloubka, 85 sirka, 120 vyska
teplota. prez den: nekdy i 31
noc: cca 25.
Snazim se rosit jak to jde. Zvlhcovacku nemam a asin o ni ani neuvazjuj za ty prachy :-)
Celkem tedy 8 kytek a rozhodne udelam scrog. Ted foto:
a jeste jednu pro pobaveni. Tohle mi tam vylezlo pri minule sklizni kdyz jsem byl linej shanet jinej substrat a nasel archaickej ve sklepe :-))))))
Tak jsem ji tam chvili nechal....
Mam hned prvni dotaz:
Myslite ze mam dat preventivni postrik Biolu?
Minule mi to brutalne napadli svilusky a podobne svine a ja to podchytl az kdyz zacaly kvets. Na chuti jsem rozdily nezaznamenal ale asi to nebylo nejlepsi. Mam tedy pro jistotu jeste kdyz je to mlady postrikat?
no nemám veľa skúsenosti s pestovaním ale podľa mna by si mal ešte trochu počkať a postriekať neskôr, sú ešte príliš mladé a aby ich to náhodou nejak nevystresovalo, ale možno trepem je to len môj názor..
When u smoke the herbs, it reveals you to yourself
Původní příspěvek od BlindFany no nemám veľa skúsenosti s pestovaním ale podľa mna by si mal ešte trochu počkať a postriekať neskôr, sú ešte príliš mladé a aby ich to náhodou nejak nevystresovalo, ale možno trepem je to len môj názor..
myslim ze by to zvladly ale radci pockam no. Spis se mi jedna o to zda ma biol a jeho preventivni ucinek smysl... Zase nechci pozde zjistit ze uz mam brebery...
cau, ak ta trapia tie listy tak je to zlym Ph... toto sa urobilo znamemu, ktoy mal vysoke ph... ja mam zas problem s malymph a prejavuje sa to nedostatkom fosforu...
Původní příspěvek od Spawn133 cau, ak ta trapia tie listy tak je to zlym Ph... toto sa urobilo znamemu, ktoy mal vysoke ph... ja mam zas problem s malymph a prejavuje sa to nedostatkom fosforu...
No teda žádná sláva od počátku řezy vypadaj hrozně,chápu že svítíš květovkou ale moc to nejde.A to stínidlo jakejsi rozšlapanej plech do nějákýho tvaru je taky dost PUNKJinak genetika zajímavá-pokud se to rozjede určitě bude na co koukat.WERD
jak člověk přestane ostatní chválit a vybočí z řady ovcí hned to smrdí K-