Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
genetikus: 8* potomek amnesia Haze a jack herrer :-) (jsem zvedav)
mam 150 w SON T
hlina normal zahradnicky substrat - jak to jede vidite samy (uz si nikdy nekoupim substrat z growshopu, pac to je zlodejna)
kdo ty kytky zaštipoval ? v horní řaě 3. z leva a pak v dolní řadě 2. z leva jsou nějaky divný... jak vysoko máš světlo, jaká je teplota ?
hoď sem nějaký info...
takze rozmery skrine jsou 80/115/50
Svetlo mam zatim vysoko protoze jeste cekam az klony poradne zakoreni. Dnes jsem pod nej pridal jeste sklo, pac jsem mel kolem 31 C.
Ty klony mam od znemaho, a ni netusim kdo je jejich vyrobce :-) Rozhodne jsou divne ustrizeny....
to mikael: Uz jsem tady v sekci mel thread, tak snad to bude ok.
no celej muj problem je pravdepodobne v tom, ze mam skrin v satne a skrin satnu zahreje a kdyz je v satne 28 tak je jasny ze bude v pestirne 30. Asi budu muset udelat nejakej vetsi pritah do mistnosti (satny), pac ted jediny cim to dejcha jsou vetraci diry dole ve dverich....
no ani nevim zda existuje jiny distributor, ale klony mam od kamose krerej je ma zase od nekoho, koho neznam. nemuzu to teda potvrdit. kazdopalne se tesim jak dopadne spojeni jh a tehle haze...
To nemáš dobrý řízky, ale rozporcovanou a po částech zakořeněnou spodní větev. Má buhví jak starý buňky a to neni dobrý.. Každej kvalitní řízek by měl mít stonek a vršek jako normální nezastřižená kytka rostlá ze semene. Nějak jinak si ty kytky poskládej, maj dost nerovnoměrnej start.. A píšu to skoro do každýho threadu a nechápu, že nikdo nepoužívá heat shield, já ho teda mám až do druhýho kola, ale to jsem byl uplnej indoor začátečník.. Najdi si o tom něco..
rizky nejsou idealni (ten co je delal byl evidentne kkt) Nektery vypadaly jako usekla vetev. Ale ted uz s tim nic moc neudelam bohuzel. A k tomu stitu...
Nevim jak ma moc smysl kupovat kus zeleza za minimalne 500 kvuli 150w sodikovce...
Původní příspěvek od sirup rizky nejsou idealni (ten co je delal byl evidentne kkt) Nektery vypadaly jako usekla vetev. Ale ted uz s tim nic moc neudelam bohuzel. A k tomu stitu...
Nevim jak ma moc smysl kupovat kus zeleza za minimalne 500 kvuli 150w sodikovce...
tak tak..HS pomalu stojí víc jak 150 komplet a nemluvě o těch pár stovkách lm který vydá by byl snad jen na škodu.holt je potřeba si vyhrát s ventilací
jak člověk přestane ostatní chválit a vybočí z řady ovcí hned to smrdí K-