Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tohle jsem našel, ale rozměr tam uvedený vůbec nemají
143-519 ZL36W965TLDDELUXEPRO 8,7115E+14 PHILIPS 92,87 Kč
143-520 TLDPRO58W965DELUXE 8,7115E+14 PHILIPS 109,91 Kč
Psal jsem jim e-mail tak snad mi odepíšou
Ja si ted jedu 2 dny pod osramem Fluorou 18W (60cm)ze semen, zatim toho neni moc poznat jak si to dava, ale jak byly zluty z klicici krabicky tak zezelenaly asi za 6h a ted se uz pekne tahnou. Asi pridam treti svitidlo
Takze po badani jsem zjistil, ze to opravdu na www.elkas.cz maji jenze postou zasilaji velkoodberatelum-to mi bylo zdelono e-mailem z elkasu, takze nevim kde to uz objednat, protoze kamenny obchod siroko daleko mi to taky neumozni Mate nekdo typ?
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
kutil - No tezko neco rict bez toho aniz by jsme vedeli co je to presne za typ.Ty phillipsky tld 965 svitej taky do modra ale ne tak hodne jako tohle co chces pouzit ty.Mozna by to pod tim mohlo rust.Proste to chce vyzkouset a nebo koupit to co je uz osvedceny.1ks phillips tld 965 pod kterejma to krasne roste stoji asi 120kc.Mozna bys mel lepsi se na zkouseni vykaslat a spis si koupit to co 100procentne funguje.
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
kutil - Zadej si do vyhledavace *phillips tld 965* a ono uz ti to snad nejaky obchody vykopne ne?Kazdopadne ja je koupil z www.elkas.cz Jak ale vidis Thcmh s nima v elkasu mel ted uz nejaky problemy a neposilaj uz postou tak nevim kde jinde se daj sehnat..