Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim vsechny growers,
mam doma par fotek tak sem se rozhodl to sem hodit co mi na to asi reknete , pro zacatek tu mam kratkou animacku od malinkaty kyticky do skoro 3. patra, ma to asi 2.5Mb, tak snad se vam to nahraje rychle
Hnojim to asi jednou tejdně takovym neznamym hnojivem, kamos mi rekl ze to je NPK a nic vic,takovy maly kulicky ale kyticky si na nich fakt chrochtaji . Pokud by nekdo poradil kam hodit tu animacku tak at pls poradi
A tyhle sem delal dneska, teda 6.7.05. Kytky sou uz dost rozrostly, snazil sem se nekde vyfotit prvni malinky blyznicky(fakt tam sou), ale nejak se mi to neostrilo.
Řekl bych, že kytky asi nemají dost světla, že jsou takový malý. Ale jestli se mýlím a je to odrůdou, tak sorry, ale vypadají docela malinký na své stáří. Co je to zač za odrůdu?
Tak po delsi dobe update, bohuzel kytis sou nejak zakrslejsi, a hlavne uz zacinaj kvist, prestal sem teda hnojit na rust a v nejblizsi dobe prejdu na plod.
A jako by toh nebylo malo tak to policko nekdo nasel, a ne aby ho nechal na pokoji, ale ustipuje kousky kytek a nechava je tam lezet na zemi . Uz sem tam dal papir a tuzku se vzkazem co ztoho jako ma, ale zatim nic. Presazovat se mi to moc nechce, protoze uz budou asi dost zakoreneny, a hlavne nevim kam .
A jeste 2 kyticky co sou o kus dal, zatim je nenasel, snad ani nenajde, sou fakt schovany a vzhledem ktomu ze tam je hodne vlhko a nepotrebuje to zalejvat tak se na ne pudu kouknout az fakt za dlouho, k tem prvnim totiz uz vede docela pekna cesticka a u tehle sem byl vsehovsudy 2x, takze snad prezijou.