Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak nějak přibližně to zatím stálo asi 30-35 tisíc , přesně to nevím ,mám to na účtech z OBI , Baumaxu ,Growman plaints .... Později se k tomu dostanu a pokusím se to nějak pořádně rozepsat .
hlava:Ted sem se k tomu teprve dostal a precet si to cely .... jo je to pekny ale nevim proc to dalkovy ovladani , kdyz mu do patra vlitne fizl se psem tak ¨mu to stejne nepomuze jinak to vypada celkem fajn skrin az na par drobnosti treba ty zrcadla sou tam uplene zbytecny ,nekde sem cet ze pohlucujou svetlo mozna je to kec ale to by prece vsychni pouzivaly zrcadla nebo ne... ???
Jo koukal sem na tu tvou skrinku na klony neco podobnyho prave dodelavam a zase sem na tom pekelne levne schvalne tipni si kolik Tech tvejch set tacu je fakt moc nebo si tam daval neco co neni napsany v tom seznamu??? kdyztak s o tom rozepis pripada mi to ze tam ja asi jeste pumpa a tak nebo se mejlim
No trochu jsem to odhadl , tak tady to rozvedu , myslím tu skříňku na klony
čerpadlo - 900,- barva - 135,- spodní vanička 300,- 2x 13W zářivka á 105 ,- k tomu 2x tlumivka á 160,- 2x ventilátor z PC á 450 ,- a to nejdražší plexi vanička dělaná na zakázku 2800 ,- tak a jsem na 5800 nějaký drobný ješte nějaký šroubky , hadička , uchycení hadice a je to . Zatím to vypadá nic moc ale funguje to , až bude čas přes zimu tak to vyladim do finální podoby .
Funguje to na principu napustit-vypustit , dole vanička s roztokem napouští nahoru fontánkovým čerpadlem roztok a když je to skoro plný tak se napouštení zastaví a přes tu samou díru a čerpadlo to jede zpátky dolů . Spodní vana má obsah asi 35-40 litrů , ješte sem to neměřil přesně . Budu to měnit asi jednou za 7-10dní .
...ale nemohl byste mi nekdo velmi strucne vysvetlit jak je v tom monolithu vyreseny to vetrani, jako ze nejde nic citit? Omlouvam se za neschopnost, ale neumim tak dobre anglicky
jo jeste
Sesijama: jestli to fakt prekladas, tak by me to zajimalo
... když si budu chtít něco sestavit , sesmolit , zbastlit , udělat či jinak vyrobit podle svých vlastních představ tak šance že seženu nebo dokonce najdu něco co chci přesně na míru je celkem mizivá , pokud někdo z Vás něco scháněl na zakázku tak mi dá za pravdu že to není levná záležitost .
Spousta lidí tady chce pěstovat pekelný hulení ale nikdo nechce do svý pěstírny investovat jak něco stojí trochu víc a je to třeba good vychytávka tak půlka lidí tady začne kibicovat , že to je drahý , že to jinde viděli levnější atd atd .
Takže to shrnu , pokud chci něco pořádnýho , těžko to najdu na ulici , howk
k tý ceně...já viděl v jednom negrským filmu týpkovu indoorfarmičku a neměl žádnou skřín... měl celtový závěsy s alobalem který mu v obýváku ;zahradili prostor asi 5x5m uprostřed měl asi 5 tech kyblu..ale mensich...no a nad tim dve docela drsny lampy.....parkrat tam vlez postříkal to rozprašovačem..a utrhl paldu ..a da hull.:-) Film se jmenoval nějak GET HIGH..myslím..
pozn: byl to jen film...ale zajimavy řešení..
Toz po delsi dobe jsem tu, abych se podelil o profi skrin. Naposled jsem tu resil zvlhcovac kterej odparoval vodu varenim jak rychlovarka, a byl ve vestavene skrini v panelaku, tagze asi 100sirkax170vyskax60hloubka, a tim padem 40ti stupnovy vedro. Je to od ty doby 2,5 roku a spoustu sklizni, tak doufam, ze ocenite pokrok :-)...vecer az prijdu domu, udelam par fotek a postnu to sem postupne...
souhlasim z Hlavoupokud chcete a máte zájem na tom aby jste vypěstovali co nejkvalitnější čoudy,musíte do toho investovat co nejvíce času a peněz.moc nebo spíše vůbec se neviplatí na ničem šetřit.myslim tím jak na savbu pěstírny tak na žrádle pro vaše krasavičkyjá osobně jsem měl to štestí že jsem celej systém koupil z druhé ruky a celé bez skříně to stálo 20 tisíc.včetně žrádlaza skřínku jsem zaplatil u truhláře i s materiálem 5 tisíc.
celkově to teda vyšlo něco kolem 25 táců.
nehledě na peníze to stálo a pořád stojí i nějakej ten time,ale pořád se to vyplatí než utrácet peníze za nekvalitní a ojebaný géčka od pouličních šmejdůů
ale pokud to neni zrovna dealer tak asi nebude mit moc penez na to aby si vyrobil skrin za takovy sileny prachy... jedine ze by se na to s nim negdo slozil ale to moc lidi nedela je lepsi jet sam na sebe...
Momentálně bubuju taky takovou rádoby profi skříń a uvažuju o fólii Agro která by měla mít odraz 99,9 % světla,předtim jsem používal klasickou černo-bílou,vyplatí se ji koupit,přibližná cena za 1m2 je 250 Kč,chci aby to bylo na ůrovnim.....máte s ní někdo zkušenosti,díky
lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
Ono je to umerne. Muzes do toho vrazit mene penez, ale pak pro stejny vysledek musis investovat vice casu. Cas jsou penize. Zalezi na kazdem jak dobre umi ze sveho casu vytvaret penize. Pokud za hodinu programovani vydelam 1000, tak se mi vyplati radeji hodinu programovat, nez hodinu bastlit uhlikovy filtr, na kterem usetrim 500. Zivot je otazkou priorit. :-)
Ale nez clovek zacne stavet vlastni profi skrin, mel by si asi nejdriv par sezon pestovat v nejake obycejne zbastlene skrini, jinak totiz neziska predstavu co v te profi kam dat.
Jako bylo by v klidu zdokumentovat stavbu profi skříně.
Pokud má člověk prachy co je ochotný do toho vrazit, tak ať do toho jde.
Fandím tvojemu nápadu.
Já zase chci stavět skříň a pokusím se ji zdokumentovat.
Bude to taková malá skříň pro pěstitele, kteří si chtějí vyzkoušet InDoor, protože je pěstování baví a zároveň mít pod tím nějaké slušné výnosy.
Ještě by to chtělo návod na stavbu pohodové skříně, tak 400 W a stavbu místnosti, tak 2000 W a hukot !