Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
(+)
pri jednom hulicim sezeni sem se seznamil se svou lasickou ( na Groweru jako Teksun)
ziskal sem nadhled nad spoustou veci
pocit, ze snad nekde existuje i spravedlnost (kdyz sem sklidil prvni indoor )
naucil sem se pres ganju (ne pres zkourenost!) lip naslouchat lidem a lepe jim porozumet - tzv. otevreni mysli
(-)
bere mi docasne kratkodobou pamet ( behem tri dnu nehuleni se mi obnovi - odzkouseno)
vzala mi chut na alkohol (hm,spis + )
Špek a smích jsou dva nerozluční přátelé.
Život mi někdy silně připomíná houpačku: nahoru - dolů, nahoru - dolů. Ale furt je to zábava, ne ?
Rozhodol som sa po dlhej dobe vytiahnut toto téma na svetlo a pokúsim sa z otstupom času to nejak zhodnotiť. Najväčšia sranda je keď čitam čo som písal je to že sa mi to potvrdilo. Ono je vlastne marihuana relax ktorí ma dostáva do pohody a dáva mi nadhľad. Tým pádom môžem veci analizovať s určitým odstupom a správnejšie sa rozhodnúť. No, ale tá apatia, lahostajnosť ta to je dosť velký problém. Ale však je mi to jedno---takže tým pádom nejde o nič. Ono sa to vždycky utrase keď človek niečo zabúda, alebo neustále prekladá.
Pozitiva:
Dala mi fantazi např: když čtu dobrou knížku vydím ji jako film
Ukazuje mi jiný náhled na věci.Mám často dny kdy nic nestíhám ani hulit,vidím dost lidí a když se občas dostanu konečně k brčku atak tak najednou vidím věci z toho dne které sem nevnímal např.nemusel si se tolik rozčilovat,XY s tebou chtěl manipulovat s těch důvodů apod.
Celkově mi dává větší nadhled i schopnost většího smíření s danou situací.
Negativa:S pamětí velké problémy nemám protože už nehulím každý den ale i tak to občas zaskřípe(naštěstí si vedu záznamník).
Občas mě přepadají větší výkyvy nálad.I když to zní divně tak nějak cítím jak díky Ní nejsem úplně celistvá bytost.V jednu chvíli sem nesmělý zabředlý do socialní paranoie(např Metro)a jindy zas energický odhodlaný nebo zasněný smířený a přitom je to závislé na vnějších takřka nahodilých podmínkách(skoro jak na tripu)
co mi dalo fajeni...........???????????? to si moc nepamatuju.......................................asi sem to zapomnelllllllllll..............................................................
......................................................................................
.............................................................................a taky vic smichu do zivota a znej a taky vic hry na kytaru............................
Co mi dala?
-jiny pohled na svet, na lidi, na veci a deje okolo mne
-možnost kdykoliv se odreagovat a zamestnat mozek myslenkama
-spoustu pratel
-z cholerika sem se stal flegmatikem
-prestal pit (uz vic jak rok a pul)
Co mi vzala?
-touhu se snazit a na necem zapracovat (hlavne tedy ve skole)
-vyrecnost (par minut po zahulu sem ukecany jak drbna, ale pak nastava ticho a ja nevim co bych rekl. Nejhorsi je ze to tak je ikdyz sem nezhuleny a to sem predtim byval silene ukecany
-pamet
-spoustu pratel
Kdybych to mel shrnout, kdyz hulim jen obcas, prevazujou klady, ale kdyz hulim denne, tak prevazujou zapory a ty me hodne stvou a to jsou ty chvile, kdy svou zelenou pritelkyni zacnu nenavidet
Díky marihuaně jsem přestal chlastat, začal jsem se víc zajímat o svoje koníčky, víc se učím, mám o hodně větší nadhled nade vjecma, mám díky ní pár novejch koníčků (hulení, vaření + následná konzumace, pěstování, ...) mám povznešenou vyrovnanou náladu, víc si všímám hlubší podstaty věcí, rozesmívají mě i maličkosti. Když si něco čtu/dívám tak se nádherně vžiju do děje ..... No je toho stašně moc, negativa, pokud nějaký jsou jsem nezaznamenal (aneb čím jsem blbější, tím míň mi to vadí :-°)
Prostě Miracle Drug!!!!
2Sinuhet: Já jsem taky flegmatik a to bys nevěřil jak to některý lidi vytáčí, 20 minut ti nadávají, vyhrožujou a já se na ně jen směju :-°)))) a přikyvuju :-°)))
He, jak to tak zpětně pročítám, zjišťuju, že sou na tom vesměs všichni stejně... ale taky přispěju svou troškou do mejna - MJ mi dala:
- absolutní nadhled snad nad veškerý problémy, který můžu mít
- dřív sem byl flegmatickej ale oproti těmhle stavům to není nic
- spoustu lidiček a známejch se kterejma sem rád
- zkrátka a dobře spoustu fajnes věciček a pocitů na který si zrovinka nemůžu vzpomenout
a co mi vzala?
- no asi nějakou tu paměť a víc než trochu těch mozkovejch buněk
- děvčicu prej ona nebo MJ... neměla šanci - neviděl bych to sic jako moc velikou ztrátu ale proč to sem nenapsat... Dudušek chápe
- občas mi bere pud sebezáchovy :-)
- jakoukoli touhu po tom být první, či se snažit - všeobecně jsem zpohodlněl
ještě 2 lordWilliam: s tou flegmatičností to znám... přesně tohle dělal můj otec a jedna učitelka... vždy na mě jen řvali a já se jen blbě usmíval, přikyvoval a nic si z toho nedělal... to je eště víc nasralo :-)
možná se vám to bude sdát jako pí*ovina, marihuana mi dala:
-větší schopnost učit se, chápat učení
-sblížila mě s některými lidmy
-dala mi ranní ospalost )neuměrná době kdy du spát)
-a pomohla mi srovnat si některý věci v hlavě
no vidim ze sme na tom asi vsetci rovnako
ganja mi dala iny pohlad na svet a na ludi ktory hulia
co ma ale najviac sere ze som ku vsetkomu lahostajny a to aj k dolezitym veciam
zaujimalo by ma ci ked prestanem hulit na dobro ci este niekedy budem snaziví a zodpovednejsí ???
jo, je to o změně pohledu na svět, pro mě rozhodně dobrou možná tě to časem přejde, ale ganja IMO člověka změní na trvalo, v jistých směrech určitě... jesti k lepším nebo horšímu záleží na postoji dotyčného, kariéristům to určitě dobře neudělá chci v životě pohodu a ne být superúspěšný, všem na obdiv
drawf přesně tohle jsem si taky uvědomil ale tak nádherně bych to nenapsal... tohle chytne za srdce
# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever