Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdar,tak jsem se konečně dokopal hodit sem moji skřinku,kterou
provozuju od letošního Unora.
nejdřív nějaký technický data:- š-h-v = 120 x 80 x 2000
světlo :400w son-t agro+cooltube
ventilace : nasávání pasivní
odtah EURO 1
míchání vzduchu ventilátor s klipsnou průměr cca20cm
nádoby cca 5l-10ks vešlo by se i víc,ale takhle se mi
líp počítá dávkování atak.
osazenstvo: 1.várka- JACK FLASH 3X
- NEBULA 1X
-SHIVA 1X
-HINDUKUSH 3X
-N.L 1X
2. várka- stejný modely + 1XGWS
hnojení : hnojím s každou zálivkou a to každý 3 den
hnojiva : wuxal,obm,kořenový stimulát. od Canna,Phy-
tamin,PK 13,14,Ripen,BN-zym
uplně bych zapoměl na medium :substrát pro pokojovky+
kokos+žížalí shit+perlit.
...a když už jsem byl v to stavění tak sem si rovnou urobil i porodnici abych byl soběstačnej a nemusel platit předražený řízky
nějakejm šmejdům.Světlo mi obstarávali 2x18w coolwhite zářivky+1x18w zářivka spec. na rostliny,kterou jsem před nedávnem vypnul ,protože měla červený spektrum a to sem zrovna vůbec nepotřeboval-taže ted pouze 2x18w coolwhite.
na první 2 várky jsem si udělal matky z koupenejch řízků abych si votestoval jak to pude,no a ted už jsem ty matky vyhodil ven a budu rozjíždět jen origoš, zatím tam mám jen 3 I.Q. z kterejch vyberu nejlepší a zachovám pro další klonování.
čus.M.
tak 2. pokus zdárně sklizen a nová várka už si vesele vegetí 5-tý den na 12/12 když předtím byli 14 dní na 18/6- jo a jsou to vsjo ice queen(9x),foceno je to včera a jak to pude tak sem budu házet fotky jak
si holky povedou dál.mějte se.M.
tákže mám tu nový fotky z 56 dne 12/12,všechno ice queen(8x)-
i když to tak nevypadá protože skoro každá kytka je na pohled jiná,a na některejch fotkách je vydět jak jsem holky vyvazoval.
mas to pekny kamo, jakou tam mas teplotu a vlhkost? nikde tam nevidim zvlhcovac ani zadnou vymenu vzduchu... a nerikej mi ze ti staci jenom pasivni intake
čus,dík za pochvalu.teplotu mám 20-27° vlhkost neměřim jen když svítim na růst tak tam dávám buď misku s vodou nebo s vlhkým perlitem.
no a výměna vzduchu je popsána v 1. příspěvku,ale pro tebe to ještě zopakuju :nasávání pasivní,odtah 100m3/h-když si klikneš na DIY pacháč pod mojím příspěvkem tak to tam uvidíš.
měj se.M.