Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od omnihash mě hlavně fascinuje, že tyhle komentáře choděj od lidí, co na tý akci nebyli
Ja si zase myslim,ze komentare tehlech lidi jsou nejdulezitejsi,protoze oni to videji z toho pohledu,co verejnost.Je sice pekny,ze se akce zucastnenym libila,ale to ze v mediich bylo videt jenom par lidi krepcicich kolem kytky a nebo snimky/zabery lidi do kterejch bych nestouch ani 3metrovou holi uz zas tak super nejni.Proti "detem slunce/zeme" a jinejm podobnej lidem nic nemam.Sice by bylo pro hulicskou obec lepsi,kdyby se na takovihlech akcich moc neukazovali,protoze to vrha spatne svetlo na celou komunitu,ale jsou svobodni a ja jim to zakazovat nebudu .Pro tenhle problem je jedine reseni-prebyt zevlaky!!Myslite,ze kdyz bude po praze pochodovat sporadane 1000lidi v kvadrech(hadrech grower ),tak ze si nova vsimne nejakyho ??Ja myslim ze ne.
Kdyz uz se tady tak rozjela debata na tema hulicskej den a podobny svatky,tak me napadlo,jak dat lidem najevo,ze hulici/zastanci ligalizace jsou vsude kolem nich a nejsou to zadny smazky.Nejdriv me napadla stavka,to by sice mohlo byt ucinne,kdyby hulici nedelali,ale mohli by si zaslouzit taky vyhazov a asi by to nebylo dost dobre uskutecnitelny.Proto jsem vymyslel alternativni reseni.Kdyby napriklad organizace za legalizaci konopi nechala vyrobit nejake nalepky a nebo treba trika(museli by byt hodne levny),tak by potom v nejaky predem stanoveny den vsichni priznivci oblekli/nalepili na sebe a vyrazit jako normalne do prace a nebo do skoly.Tim by si mohli lide uvedomit,ze hulici jsou vsude,ze to nejsou jenom nejaky smazky a hlavne to,ze hulice potrebujou.Stacilo by par dni predem dat echo nove a Ct1,coz by zajistilo dostatecne zviditelneni,takze by lidi vedeli o co go,az by druhy den potkavali polepeny lidi.
sry ale estli tim chceš říct , že máš řetězy vod hlavy až k patě tak toho v tý hlavě moc nemáš
nevaděj mi oldskůlový hadry ale čeho je moc toho je příliš .
třeba ty psí vobojky a pásky , řetězy , zátky nacvakaný po celym těle aj libůstky . tje debakl kerej hraničí s lidskou DŮSTOJNOSTÍ .
a ať si takle choděj kde chtěj , ale ne na akci , která by měla svym spůsobem reprezentovat a ne odpuzovat !
a jestli todle nejsi schopná pochopit stejně jako většina ostatních argumentujících účastí , tak seš hloupá stejně jako voni
na jednej strane opovrhuješ vonkajšími vlstnosťami človeka ktoré vôbec niesú podstatné a na druhej prezentuješ svoju zlodejskú vnutornú vlastnoť khoook :rejpal:
Základní myšlenku máme stejnou - ukázat, že huličů jsou mraky.
Pro lidi a poslance vůbec ovšem marihuana není téma, který by bylo potřeba řešit. Teď jsou přece všichni víceméně spokojení a hlavně - máme tu OPRAVDOVÉ problémy - důchodová reforma, zdravotnictví, soc.dávky...
Je zcela zásadní říct všem, že SOUČASNÝ STAV JE PROBLÉM a musíme ho řešit a to nejlépe hned teď!
Jinak až tady bude stát důchodců a největší podporu bude mít strana co zvýší důchody a zlevní pivo tak budem bez šance...
Tvuj napad s poslancema se mi dost libi,skoda jenom ze muj zjev neni zrovna to pravy pro jednani s takovyma lidma .Ale e-mail urcite nejakej poslu.
K tem trikum:
Co takhle pridat na trika grower.cz jeste dozadu napis treba:"Legalizace-pridej se i ty!" a nebo nejakej podobnej slogan,samozrejme s nejakym dostatecne marijahuanovym motivem,aby kazdej vedel oc jde.
Ja treba tricko grower temer nesundavam ,takze bych byl chodici reklama na legalizaci.
Tohle je hlavne namet pro Carlose.
Zaroven by mozna slo poresit s legalizaci.cz(je to snad i nejaky zdruzeni),nejakym growshopem a treba jeste soutezi 100kytek nejaka financni podpora,takze by tricka mohli byt jeste levnejsi a tudiz by je koupilo mnohem vic lidi=vetsi propagace veci.Kdyz by predku trika vevodil jako ted napis grower.cz,tak by se na zada dal dat nejakej ten slogan a odkazy treba na ty sponzory.
To sem nějak nepobral.. 2oO8 už je chvilku za náma ne? A 2Oo9 ještě před
Můj MaaaYský projekt 2012 Konec světa se nekonal, zázraky na zahrádce taky ne.. MaYa´s 1st AF grow 2012
Pokud u mě v threadu chcete cokoli komentovat, zkuste to neprve přes karmu nebo PM, uděláte mi tim rozhodně větší radost..
Můj MaaaYský projekt 2012 Konec světa se nekonal, zázraky na zahrádce taky ne.. MaYa´s 1st AF grow 2012
Pokud u mě v threadu chcete cokoli komentovat, zkuste to neprve přes karmu nebo PM, uděláte mi tim rozhodně větší radost..