Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Taky si myslim, že to stihnou. Vemte si, o kolik jim jde voličů tj.kolik lidi tu pěstuje, resp. hulí. To neni pár stovek ale desetitisíce potenciálních voličů.
pokud půjde vše v pořádku, tak od 1.1 2007 bude pěstování konopí pro vlastní spotřebu pouze přestupkem.
Ale tohle je forum o lečitelství takže to tu vůbec nepatří....
...Jsem zvědavej jak to nakonec celé dopadne - doufejme že se alespoň dočákáme už konečně toho přerozdělení tvrdých a měkých drug's a že třeba pěstování do 250g pro osobní potřebu bude čistě jen přestupek
Dotyčné nařízení vlády ještě není schválené, ale dekriminalizace domácího pěstování je už zaručená, píše Bryndová. "Množství se ještě mohou změnit, ale alespoň jedna rostlina je jistá!"
colek .. já tomu rozumim tak, jak si myslim, že to neni, teda že to nebude ani přestupek /ale nepročítala jsem to zatím celý teda/
ale pokud sice není trestné, když máš u sebe menší než velké množství nebo jak to je, ale musíš to mít ubalený v brkách, tak na co to je??
počítam, že se ňejakej háček vyskytne i u pěstování. jako třeba povolený množství thc nebo maximální objěm květináče nebo co já vim co )
asi to nebudu moct udělat tak, že budu mít teda jen tři kytky, abych jako byla košer. normálně 3 pořádný sedmimetrový stromy, parnáct kilo na každym. urve se a spadne jedna palice, zabije poldu a nazdar :-)
pořád je si mylsim dobrý, že naši zlatí milí politici spolu s velmi zasoužilou Policií postupujou ňákym jakýžtaýž přijatelnym směrem, že to nenechaj jen na represích, čož je jen a jen na piču
bohužel vláda velmi pravděpodobně, asi aby zas nebyli moc úspěšní, nezačne v týhle oblasti nějak systematičněji spolupracovat s organizacema, kterýá do drogový problematiky všeobecně vidí asi trošku líp než pánové paroubek nebo nedejbože kalousek.
Nevíte někdo jak přesně je tam "náš problém" ošetřenej? Jako jestli bude pěst pro vlastní potřebu úplně/částečně legalizovanej, nebo čím to bude limitovaný (počet kytek...) ?
jestli sem to pochopil tak sněmovna to schválina a senát jí to vrátil?!
Kua podělaní šmejdi!
Tak nějak sem to tušil, ale co se dá dělat
nezbývá než zas čekat....
už sem doufal, že budem fšeci zavodou
mno nasrat a rozmazat jim to na ksicht, doufám, že to překuchaj rychle a taktéž pošlou znova, nebo teda senát přehlasujou jak tu někdo zmínil (jestli to jde? ) a ať to de co nejdříve k presidentovi!