Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdar groweři přemýšlel jsem nad nějakm zádržným systémem proti otevření skříně někým jiným.Jako že o nějakém háčku v pozadí skříně nebo tak nějak o kterém by jste věděli jenom vy aby jste se mohli dostat do skříně a né někdo druhý ale nic mě nenapadlo poraď te nějaké nápady rád uvítám teda jestli chápete tento dotaz peace
Nekdo to resil tady na groweru pomoci mobilu (SMS nebo prozvoneni). Zkus pohledat SMS nebo mobilni telefon. Nasel bych ti to, ale sedim v praci a mam toho hafo.
Peace
for Dude: no to je nápadné když to bude zamklé že tam něco skrývám já potřebuji aby to nešlo vidět ale aby to nešlo otevřít jako že je to nějak seklé.
for dejaVuCV :Zatím jsem to nenašel tak když by jsi to nějak našel t
y tak dej odkaz dík peace
for Jahudka!:A není to centrální zamykání moooc velké??a nebo jak bych to tam měl nějak nainstalovat??jestli s tím máš nějaké zkušenosti tak pořaď peace
for all:Kdyby jste měli někdo ještě nějaké nápady například nějaké chytré hlavičky a koumáci tak poraď te potřeboval bych nějak nutně poradit dík peace
Pohled na skříň z boku kde jsou vidět část dveří uplně na levo a potom pravá čast skříně všechno je to umístěno vevnitř skříně.ohodnoť te a zkrytizuj te dík peace :c))
Ze zadu dveří petlice, která se zvedá pomocí provázku a kladek buď z boku a nebo zezadu skříně, je to nejjednodužší řešení, co mě teď napadlo. Avšak jsem nyní příliš zpáflý, abych to nakreslil, snad to pochopíš a pokud se povede, hodím sem picture...
Jazýčkové ralé (sepne když je v blízkosti cca 2-3 cm magnet) to bys prilepi zevnitr na dvere, rele by spinalo malou civecku jejiz jadro by bylo zamkem. V principu bys to otviral tak ze bys prilozil magnet na urcite misto na dverich a vono by se to vodemklo.Pokusim se to v prubehu dne nakreslit, ted sem v praci. Cely by te to stalo tak 30Kc, z venku to nejde vydet a vleze se to cele tak do dlane, no plus nejaka baterka.
elektromagnet s magnetickým klíčem někde jinde...samozřejmě vše je zevnitř...a klíč-magnet...se přiloží na tajné místo (kde na druhé strane je magnetové čidlo, které se rozpojí ..čímž se rozpojí elektromagnet) a skryté dveře se otevřou...
to neznáte ze základky od "mekgajvra"?
sA tu haLuzite!_:.
!sak noRmalne ak maTe dvjte dvere taj proste tam urobte obyc.zapadku a spredu si dajte silon tak aBy ho nebolo vydno trebarS do rohu a na koniec silOnu dajte nejaKe ocko aby Sa to dAlo v poHode tahat skUsil sOm to naKresliT haDam vam to Pomoze nevidno s pRRedU zieadnu zaMku ale skrIna sa nebude dat otvOrit lebo zozadu bUde zaHaknuta tou zaPadkou ci cIm::..dIk za kaRmu
Souhlasím s nápadem od ::mIOk:: jen bych použil místo silónu ocelovou tyč průměr cca 4mm. Takhle je totiž možno pohybovat západkou oběma směry (zamknout a odemknou). Sílónem se dá jen zvedat.
EDIT:
Strop skříně by byl provrtaný a tyč by procháze tou dírou. Tyč by byla upevněná na zápatce (přesně jak je to se silónem). Potáhnutím tyče nahoru by se zápatka zvedla. Potlačením na tyč by se zamykalo a v případě nedokonalého zapadání západky do zámku by bylo prostřednictvím tyče možno vytvořit větší tlak na západku (to silón nedovolí - dovolí pouze spuštění pomocí gravitace).