Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak pokud si tam neco nereguloval (vetraky,zvlhcovac-toho sem si nevsim)
melo by to bejt
980,325 kwh
edit: heh ni tak jak koukam bud su uz hloupouckej a neumim pocitat a nebo to vostatni fakt jen tipujou a nenazi se o nakej matematickej vysledekk hh no ja to pocital ted a to su ted dost zhulenej (po praci ) tak uvidime hh
jinak gut soutez zatim asi nejlepsi co sem tu vubec videl.... (nejde mi o to ze ta vyhra neni kompletni hnojivo od nake firmy ale o to jak se soutezi lux chlape dobre si to vymislel
a navic ta vyhra neni tak spatnahh tuuubíííííííííí kde si ))
K+
Jahudka:radit neradit
..sam si pisal ze nemas box u seba doma, cili ak si napisal co ja vim napr. 27.12.2005 bolo 882,1kWh tak je tam tolerancia dost velka pretoze sice si to pisal 00:daco (sa mi to uz nece hladat ) ale verim ze si tam nebol o polnoci ...cize daka ta tolerancia tam je.. iba tolko som cel no
Mrhaním ducha a srdca je presviedčať odporcov, ktorí vôbec nepomýšľajú na to, aby mali svoj vlastný názor.
dab - Ja jsem si to pokusne pocital a vyslo mi to hodne presne az jsem se divil.V kazdym pripade vzdycky zalezi na tom odkad zacnes pocitat a jestli to budes pocitat na dny hodiny atd.Uplne presne mi to ale nevyslo takze je to proste i o stesti coz je vlastne dobre.Vypocet by mel bejt spis jen takovy voditko..
Mozna ve vyhlaseni vysledku udelam ten vypocet jak jsem si zkousel,aby jste videli ze slo dopocitat hodne blizko..
Jahudka!: nooo pocital som to dvomi variantami a prvym mi vyslo 987,4 a druhym cca 1011,34 ... nooo ale to su asik tak medzne hodnoty minimum a maximum
jjaman: bodaj by aj nie ked sa zmazes ..ak si teda ten isty, zejo
Mrhaním ducha a srdca je presviedčať odporcov, ktorí vôbec nepomýšľajú na to, aby mali svoj vlastný názor.
hehe tjn podle me to nigdo nepocita akorat zcheckuje jaky sou ostatni tipy a hodi neco mezi nima , tak podobne to udelam i ja
muj tip je : 1007 KwH tak uz se tesim jak to dopadne peace!
Tak muj vypocetneodhadnuty tip je 996.14
Fakt se to pocita tezko, hdyz nemeris pokazdy ve stejnou hodinu..
Mno mas me zitra az budu ve skole na svedomi, pekne me boli hlava....