Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdracec lidi tak za tu dobu co tak procitam Grower jsem pochitil mnoho uzitecnych rad a napadu a predevsim presvedceni .Pokusil jsem se je realizovat a doufam ze se mi v me pestirne bude darit a zitra nafotim jak vypada ale este nejsou rostlinky ty teprve klicej
vytapetoval jsem to izotemickou folii uz mi klicej seminka Jacka Herera o r-mana tak doufam ze mi z toho neco vzejde a jelikoz byla teplota uvnitr 32 stupnu musim vyresit bud odtah od vybojky nebo rovnou cooltube
no a malem bych zapomel rozmery jsou v80 x s80 x h40 , stinitko uz melo bejt doma minulej tejden ale nejak se to zpozdilo pudu budu mit z kokosovyho vlakna ,perlitu, vermikompostu
budu muset este vykoumat par veci treba tu elektriku zatim ji mam polozenou jen tak ale pridelam ji na naky prkno nebo nakou desku a docela na pi.. je otvirani a to je jen z vrchu ...to je docela problem este nevim jak to vykutim
hmm furt nedorazilo asi se z nich pos.. no a osazenstvo mam zatim jen Jacka Herera ale ard bych tam skusi dat aspon 3 rizky ale netusim kde je sehnat a kolik by mohli stat kamos mi nabizel 3 rizky noname za 300 tak nevim ale na to ze je to noname je cena mozna prehnana nevim kolik stojej bezne....
tak jsem zase tu a prinasim update me pestirny"docasne" konecne doslo stinitko tak sem ho tam hnedle soupnul pridal jsem jeden PC vetrak na pritah a jeden na takovej mensi odtah od vyboojky teplota se drzi na nakejch 28-30 stupnu jen co bude cooltube bude to o necem jinym..... a nejake fotecky.....
foto:
1, pohled zhora
2,odtah od vybojky
3, tlumivka a starter
4,osazenstvo 8x Jack Herrer v 7 kvetninacich
5, detajl : )
no pridanim toho pritahoveho vetracku klesla teplota na idealnich 26 stupnu bylo to asi tim ze sem mel dva na odtah a jeden na pritah ale zarazilo me ze otacky toho vetracku klesly i kdyz jsem vetracky zapojil paralerne
no ted bych se vas chtel zeptat co amm zvolit na kvet? ...jakou wataz protoze na kvet uz budu mit novou skrin VxŠxH 170x100x50 tedka na rust necham tu 150w a pak by to chtelo mozna 400w co vy na to?