Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
nevim jestli jste si všimli, elektro berry (maj pobočky normálně v elektrech) nabízej tu zvlhčovačku vzduchu (teď nevim model ale psalo se tady o ní) co stojí normálně 750 za 555,- to je ok, dneska to jdu zchecknout a kdyžtak napíšu bližší info.
wilda: nevím, jestli je to ono, ale já jsem sehnal na eva.cz UZ zvlhčovač Professor Z-14 za nějakých 490,- s DPH. Je super a už ho mám dávno v pěstírně. Mlha z něj je i docela studená, takže v létě mi to určitě pomůže trochu snížit teplotu ve skříni. Doporučuji!
děda mráz->jo to je přesně on ten profesor z14. vidiš a to elektro berry ho má z 890 na 555.
nemohla bych tě poprosit abys mi ho oměřil taky si ho chci pořídit ale nevim jestli mi nebude zabírat moc místa v pěstírně a nikde o něm nemají info díky w.
Páč sem ve vývoji mýho 1# indoorku
Mám už:skříň, květináč, hlínu, vetráčky, mřížku na ScrOG, semínka,
ale teď hledám a hledám sodíkovky za co nej cenu!
a k nim ještě spínací hodiny, mno prostě toho mám před sebou
ještě dost, tak sem zvědaj co ti z toho vyroste a nechám se inspirovat!
na SUNONy pozor,jsou to ventilatory s malo hlubokejma lopatkama,cili vytvorej hrozne malej tlak,takze jsou pro skrine dosti nevhodny. maximalne pokud by byl jeste jeden stejnej na pritahu do skrine,protoze pri pasivnim pritahu by to Sunon total nezvladal, jenze to je pak rachot jak v serverovne... vim o cem pisu,presne tenhle byl muj prvni ventik... myslim ze levnou alternativou je Euro do kruhoveho potrubi takhle silnej (Euro2) stoji okolo 400. nicmene nadela to oboje randalu az hruza a brzo to odejde. asi nejlepsim,i kdyz podstatne drazsim resenim je nejakej (edited) profi ventilator do kruhovyho potrubi, nejlepe Mixvent TD-160, 250 nebo 350 (vcelku levne na elektrodesign.cz). ty maji tlakove charakteristiky uplne nekde jinde,nez Sunony, ktere jsou urcene pro chlazeni elektronickych zarizeni, kde tlak neni treba. navic maji ty TDcka vzdy 2 rychlosti, takze proste staci rovnou pocitat s tim,ze to clovek pusti kvuli hluku na nizsi a treba ta 350tka, co udela 300m3 na nizke otacky ma hlucnost 26dB. nicmene jak uz jsem napsal, je to cenove opravdu nekde jinde .... podle me se ale na vzduchotechnice setrit nevyplati.
beru UFO jako obecny oznaceni ventilatoru do kruhovyho potrubi ... vsechno to vypada tak nejak podobne. to co growshopy prodavaji pod nazvem UFO je SystemAir RVK, takze by se vlastne dalo rict, ze to neni UFO, ale RVKcko
ale dobra, opravil jsem to...
Ipo, Jack harrer, Orange bud, Belladona, XT, White widow, BlueBerry, Nebula, Santa Maria, NLxHaze Tohle sou modely ktery sem pestil, Rad bych dal mazara ale nedostal se mi jeste do me GrowPopuli