Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
earthworm: to sou rady do zahrady kámo, nejdřív čti a pak raď , ten odkaz mu je tedka na h...., ta chemka bude lepší a nikotinem nikdy nic nezkazíš, já sem nikotinem zlikvidoval třásněnky, ale chce to fakt moooc silnej odvar, výluh nestačí. nikotin taky působí stimulačně na růst, ale může mít vliv na imunitu. Kytka je pak náchylnějším k RNA virům (vím hovno co to je, jen sem s tím byl obeznámen), takže dlohodobější kůra není doporučována
v jednom máš ale pravdu -osobně bych přidal hořkou sůl, je to zdrojem hořčíku a ten je vhodný do druhé půlky květu, kytka hned chytí lepší barvu a zvýší se jí imunita, cca 1 k.lžička na 2L vody +-, rovnou do zálivky, stojí něco kolem stovky v Baushopech
Být za debila je opravdu náročné, konkurence je vysoká.
myslím si, že je to nějáké houbové nebo virové onemocnění (určení jaké nechám na botanicích)
předpokládám, že ty fleky jsou na rostlinách z jedné matky, to by jen potvrdilo mou domněnku
marihuana není droga, je to posvátná bylina, která poodhaluje filozofii života...
všude jsem dnes pátral a nic nenašel,tak jsem jim dal k zálivce Rhizotonic od Canny a před zhasnutím jim tam rozpráším phytamin a uvidíme,každopádně dík zy radu
Se zalevanim v hline jsem to resil tak, ze jsem nejdriv zkusil jak dlouho od zaliti kytky zvadnou. A zaleval jsem pak o den driv. Naucil jsem se take poznat kdy je cas podle vahy kvetinace. Potezkam v ruce a vim, zda uz je sucho. Cyklus zalito, sucho, zalito je pry dulezity.
Pokud uprava zalevani nepomuze, muzes zkusit flushing http://pestujem.jinak.cz/index.php/Pestovani/Flushing pripadne uplne presadit do hliny ze zahradnictvi, do ktere nebudes nic pridavat. Zadny perlit, hnojivo, nic.
na jedný kytce je to ve středu stonku,a na další třeba úplně dole.Teplotu mám ustálenou na 22 C Roztok PH 5,75 a EC 0,80 v odpadu PH 5,50 a EC 1,10
zkusil jsem ty listy ostříhat a uvidím co s tím bude,je to stejně ještě v růstu
hm...a broučci nic?
imho.
určitě bych nasadil čistou vodu...je-li to nedostatek, tak se to zhorši, bude-li to přehnojeno, přestane se to rozšiřovat....
ještě bych zkontroloval kořeny když to jde takhle od těch listových žil...
btw. rozhodně bych to při podezření třeba na nějakou tu plíseň vyhnul rosení (natož phytaminem)
berušky jsem tam neviděl,ale dvě mušky za letu zhlédl,zkusím vzít lupu a prohlédnout to každopádně stejně nebudu vědět co na ty mušky koupit-plamenomet.A krom toho jsem zhlédl listy a mám na nich takové stříbrné šupinky,nevím jestli něco neplive zvlhčovák avair na DO,první indor a hned takový jebanice
jedu Hydro na kokos. rohožích hnojky od AH
možná jsem na to asi kapl-tak za prvé kapiláry mi dávali pokaždé jen 38 ml roztoku což by se projevilo takovým uvadnutím kytky a za druhé se mi pojebali hodiny na lampu takže asi 4 dny dostávali 24 hod. světla takže když jsem to poprašoval předtím tím phytaminem tak se to asi na těch lístkách podepsalo,každopádně jsem to v noci jen zmlžil upravenou vodou a upravil tu zálivku a ted budu čumět na to co se stane.
Původní příspěvek od Klouzek1 JJ cekam az budu mit ph tester (asi zitra), ale bohuzel je to asi ten do kapaliny. => nevite nekdo jak timto testerem zmerit ph půdy ?
citace:
Původní příspěvek od Sronson Pokud myslíš akvarijní test já mám např. AKVIN ph test a měření hlíny praktikuji. Do odměrné měřící nádobky dám destilovanou vodu trochu půdy z květníku zatřepu a nechám odstát 1 hodinu potom kápnu testové kapičky a porovnám tka to praktikuji já, ale není moc přesné jen orientační... Takhle by se to mělo dělat aspoň myslím, že jsem to tu někde četl. Jnak tady máš tread stačí hledat http://grower.cz/forum/showthread....highlight=akvin
klouzek:...na ph substratu se vyser - to je +- o. k. ...podstatny je ph vody, kterou na to lejes...
To Ph je opravdu velké, já to někdy dělám tak, že smíchám destilku s vodou a tím to vykompenzuji na požadovanou hodnotu. Jinak úpravu vody máš tady. TROCHU VÍC HLEDEJ!!!! http://grower.cz/pestovani/navody/z...ojeni/7.html#23