Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
K2master: rtutova vybojka je dobra tak na rust, ale rozhodne ne na kvet... sodiky se myslim vyrabeji od 50W, ale minimum je asi tech 70W (nekteri s tim umeji delat kouzla )
Jo ještě jedna otázečka. Kolik svítíš? 18/6 nebo 24/0? Podle mě by u LEDek šlo 24/0 na růst bez problémů, protože spotřeba neni tak velká a odpadní teplo taky ne.
Původní příspěvek od hogi Jo ještě jedna otázečka. Kolik svítíš? 18/6 nebo 24/0? Podle mě by u LEDek šlo 24/0 na růst bez problémů, protože spotřeba neni tak velká a odpadní teplo taky ne.
Aj kytičky si musia občas oddýchnuť,nerobme z nej len výrobník THC
Treba pod tim taky pestujou a zrovna zkouseli co jim vyrostlo.:-)
citace:
Původní příspěvek od yavar ifr - uz sice debata popojela ale nejsou ty ceny jak si nakopiroval z majlu trochu vysoky??? to museli myslet na piece jako krabici nebo byli nasrot ??
Konecne nekdo, kdo nasel odvahu a pustil se do nakladneho a neosvedceneho projektu. Hlavne jsem se chtel zeptat, jaky je prikon jedne, popr. vsech ctyrech lamp dik
ifr:
Tak jak ti to roste, když nemaš fotky tak nam to alespoň trochu popiš. Snad co nejdřív taky rozjedu thread o diodách. Dneska sem udělal první pokusnej panel o 25ks, celkem udělám 8 panelů a narvu to do miniskříňky.
zajimalo by me, jestli pod tim muze neco vyrust. co jsem videl obrazky, tak ty rostlinky vypadaji hrozne slabe. Mozna bych radsi experimentoval se zarivkama, to ma asi vetsi budoucnost.
Taky by me docela zajimalo jak to vypada.Za celou dobu tu je z rustu pod ledkama jenom 1x fotoz.Pritom to vypadalo na zacatku tak slibne..
A neroste to dobre nejspis prave proto ze jsi tam dal prevaznou vetsinu diod s vyzarovanim nevhodne vlnove delky pro tvorbu fotosyntezy.Takze se zrejme i ukazuje ze se rostlina nebude umet prizpusobit vlnove delce svetla jak jsi na zacatku psal..No nic.
Tak at to roste.A jsem zvedavej na ty fotky konecne..Nebo mame cekat na dalsi stredu?
No uvidíme, jak se to vyvrbí. Já sem nakoupil 660 a 470, trochu sem to vohulil (30mA místo 20mA) a svítí to jako svině (a to mam zatim jen jedno světlo, ale pěstovat azčnu až budu mít všechny). Když pod tim neporosta travka, tak to bude snad mít využití alespoň pro fefernoky nebo pokusy s jinejma kytičkama.
ahoj hoj chtel bych viuzit led diod na doplneni spekta v riskomatkarne v ktera svitin usporkama dvema stoho jedna je 23w 2700k 1400lm 194mA a druhy toho moc nevim jenze sviti trochu do oranz jeto orava.radbych viladil sviceni v riskomatkarne pomoci usporek led diod ale nejsem zatim moc znalej nenavrhl by mi nekdo vhodnou kombinaci diod a usporek rad se pak podelim o skusenosti .
Noco sem koukal na Ledgrow.com tak tam používaj 2W LED modrý světla přibližně na 1 stopu. To je přibližně 30 modrejch LED, tak záleží jak to máš velký a můžeš se vrhnout na experimenty. Pro ačátek bych tam dal těch 30 a uvidíš, jak se to změní, oproti původnímu stavu (jak moc to poroste).