Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zakoupil jsem v zahradnictví svinstvo jménem PREVICUR 607SL výrobce je AGRO EVO Berlín.Dodává to Agro Bio Opava-wwwagrobio.cz-doporučuji.Nemůžu referovat o funkčnosti dneska jsem to aplikoval poprvé no uvidíme.Poradte někdo jestli s Previcurem máte zkušenosti.Jo jinak je to systemický funngicid.
Zdarec, taky mne ty mrchy napadly kyti. Zkousel jsem Biool, ale hodne bordelu po tom. Hledal jsem na inetu a tady maji drave roztoce ne tak moc drahe. http://krtekcentrum.cz/semenavanek/ceny/13.doc
Pribyly jeste vrtalky, ale to na jinych rostlinach, holt balkon chytne asi vse,
hlavne z tech muskatu od souseda. Hodil jsem tam ty zlute desky, ktere lapaji povicero skudcu a uz se chytaj. Jinak co mam venku tak tam radej svilusky taky, je jich nejak moc.Rozhodne to nevzdam.
No zda se mi ze maj stejny ceny jako na BioCont .... spis by me zajimalo jak to je s tim Typhlodromus pyri jestli je lepsi /spolehlivejsi nez Phytoseilus persimilis ktery tu byl zkousen....
Od posledniho nalezeni pavucinek je to 41 dni, od te doby nic. Bud jeste nejsou podminky pro rozvoj svilusek (desny vedro ve skleniku), nebo je Phytoseilus persimilis ucinny. Prd ale vidim, takze primym pozorovanim nemohu slouzit. Vlastne ani nevim, jestli tam jeste jsou, nebo jestli chcipli hlady z nedostatku svilusek......
Uplne venku asi nebudou fungovat, rekl bych, ze se rozutecou, tim se jejich populace se zredi a zanikne.
Původní příspěvek od viridis Od posledniho nalezeni pavucinek je to 41 dni, od te doby nic. Bud jeste nejsou podminky pro rozvoj svilusek (desny vedro ve skleniku), nebo je Phytoseilus persimilis ucinny. Prd ale vidim, takze primym pozorovanim nemohu slouzit. Vlastne ani nevim, jestli tam jeste jsou, nebo jestli chcipli hlady z nedostatku svilusek......
Uplne venku asi nebudou fungovat, rekl bych, ze se rozutecou, tim se jejich populace se zredi a zanikne.
No prave ten Typhlodromus pyri by mel bejt vic outdoorovej..ale nevim... ale aspon dostanes za 300,- 1500KUSU! Takze i kdyby se rozütekli tak to pred tim snad nak prozerou...
Ke kytkam mam spatnej pristup takze samy problemy... Jinak taky ted ty sviluse nevidim ale mozna je to tim ze se vsechny zakuklily a ted proziraj listy "neviditelne".... fakt nevim
Já používám biooil a jsem spokojenej.Musí se ale stříkat i preventivně!Ne až když už přes pavučinky nevidíš
O tom co píše Marušák už jsem taky slyšel,ale je to dost peněz.
(I když jestli to opravdu fachá)
Říká se že se svilušky uchytěj jen na slabejch kytkách+vedro jim prozpívá.
¨Predators jsou fakt dobrý,ale taky,nesměj přijít pozdě.
Na svilušky báječně zabírá AGRION DELTA
je to přesně ten brutální ultravyvražďovací antisviluškoid. 3 decky za nějakejch 65 kč v lahvince s rozprašovačem. Maj ho v zahradnictví - možná i v obi a spol. Stačí jednou řádě vycákat kytky, po tejdnu repete a po sviluškách se jenom zapráší Výhoda 1 : je to na širší spektrum škůdců. Výhoda 2 : ochranná lhůta je cca tejden - 10 dní, taqže se může aplikovat i v květu
To Kabuto: preventivní postřik Biooilem se mi zdá jako nesmysl. Biooil působí na sviluše tak, že jim zacpe olejem dejchání a ty chcípnou udušením. Takže , kde nic nedejchá , nemůže nic chcípnout. Lití biooilu do substrátu mi tenkrát způsobilo jenom plíseň na povrchu hlíny. Moje vlastní zkušenost s biooilem kontra sviluše je totálně negativní.
Chemku na ně! Omite rulezzzz!
"Čím víc jsem blbější, tím míň mi to vadí"
psilos
.....dneska mi už nevadí skoro nic, protože jsem blbej, jak daleko vidim...
a zrak mám výtečný....
Na overgrow http://www.overgrow.com/growfaq/1198 doporucuji pripravky obsahujici latku dicofol. U nas by to mel byt Kelthane 35 WP. Ma vyhodu, ze staci jeden postrik, neni treba opakovat.
Tak me napad jako obvykle genialni napad.Co si myslite o likvidaci vselijakejch tehle breber pomoci co2?Proste utesnit skrin,vypnout ventilaci a nafoukat to poradne co2 trebas z hasicaku.Kytkam to absolutne nemuze vadit.spis by jim to melo jen prospet a navic to neni absolutne zadna chemie..Ty brebery musej zakonite chcipnout jako kazdej zivej organismus co dejcha jen kyslik..Kdyz by tam byly vajicka a podobny nesmysly muselo by se to holt aplikovat trebas kazdej den do naprosty likvidace.No reknete sami-nejsem ja naprosto genialni?