Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mno jo, ale zrovna vcera jsem videl v regionalnim zpravodajstvi, ze nekdo vyhorel a nahodou u nej nasli asi 60 kytek ... takze zadnej byt a nejspis ani cistej rejstrik ). Navic radsi posefuju draty, nez prijit o bejvak jehoz jsem potencialnim dedicem
Thcmh-mno resit se to nemusi to je fakt.Stejne jako tam nemusis mit pojistku kdyz jsou jeste domovni jistice ale nahoda je blbec.Ja zkusim ty typky z eltoda.Precijen bezpecnost je dost dulezita pokavad u toho nechci porad sedet
Tak muj problem provizorne vyresen, tatik mi prinesl z prace nejakej drat se silikonovou izolaci. Mel by tomu rozumet, takze jsem klidnej . Bohuzel ho mel jen 90cm, takze shanim dal...
čus, když koumu jak to tady bastlíte tak je mi do breku, ještě si někdo přivodí úraz, při nejlepším vám vyhoří bejváky až nebudete doma, mezi startér a výbojku, dejte kabel přímo pro to, v každým velkáči s el.instalací to koupíte, chtějte vysokonapěťovej kabel pro výbojku a startér, řekněte watáž a nemůže bejt problém, je to kabel s tlustou izolací!!! jako dávat tam nějaký jiný kabely bych si fakt nelajznul, je sice hezký, že to třeba rok šlape o.k. ale pak to třeba shoří a to se za pár ušetřenejch kaček asi nevyplatí nemyslíte?, no radim vám dobře tak ať to svítí a roste
Použil jsem VN kábl z auta (od svíčky na 10kV DC ) a v pohodě.Pak jsou dobrý káble k neonům.V Jaroměři je možná prodávaj ve VAMu,nebo tam určitě maj odřezky.Tagže dobrý dráty seženete na vrakáči nebo tam,co dělaj neony pro ozdobu baráků.