Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdar groweri,
stejne jako spousta jinych i ja jsem se rozhodl pro pestovani indoor. Jelikoz jsem je obcasny konzument, rozhodl jsem se pro malou utajenou skrinku 70W sodik. Take jsem nechtel investovat horentni sumy, takze se snazim stavet co nejlevneji...
Spinaci hodiny digital, a vetraky jsem nasel doma takze pohoda.
Bude tam 80mm vetrak na odtah, pritah pasivni + 50mm vetracek na ofuk stonku. Napajet jsem chtel starym zdrojem z PC, ale pak jsem nasel 12V trafo na vlacky, takze pouziju trafo a vetrone zapojim do serie.
Takze zatim me to stalo:
skrinka - 0,- (kdyby to videla babca, co jsem s ni udelal )
kvetniky - 0,-
barva - 129,- (balakryl bily matny)
panty magnetky, vruty, a hacky na zaveseni svetla - cca 100,-
retez na zaveseni svetla - 40,-
teplomer - 40,-
hlina - cca 100,- (perlit, dolomiticky vapenec, substrat)
To jsou zatim vsechny me investice, svetlo uz je objednany, vyjde me u janci na 700,-
Takze zatim sakumprask asi 1100,- Kc (mohlo i min, kdyby i janci nechteli 120,- za postovny )
Mno 1100 to je pohoda zatim...
Taky jsem byl v iluzi ze se to da postavit co nejlevnejc ale neda.
Musis sehnat seeds nebo rizky,vlhkomer,zvlhcovac,ruzny zasuvky a potrebny elektro vcetne tepelny pojistky,hnojiva,atd atd.Mslim ze by se dalo jeste docela dost pokracovat.
Jinak pekny a jaky jsou rozmery ty skrinky?
Jsem zvedavej jestli to budes takhle sledovat kolik co stalo kam az se dostanes
ty hele kolik tam máš prostoru mezi okrajem květináče a lampou? mě to podle tý díry na větrák příde něco jako nejvíc 30 cm... a dyž to zavěsíš uplně nahoru tak třea 50? to je málo člověče... počítej, že ta výbojka by měla bejt cca 10 cm od vršků kytek jinak se ti to začne pálit a kytky po přepnutí na květ eště vyrostou o dvojnásobek... takže nevim jak to tam vměstnáš.. - jedině je pak zlámat no ( i tak se to dá)
Takze skrin uz dostala finalni podobu... Podarilo se mi sehnat i nejakou vypln, takze hura na to... S nakladama jsem se vesel do 1500,- a to jsem spokojenej. No zatim nic nevyrsotlo, tak nebudu predcasne jasat.
Takze me osazenstvo je 3x senorita bella dona + 1x noname, kterej jsem nechal vyklicit, kdyz jsem nemel rezivo.
Jedu to v hline - 60% substrat na pokojovky, 20% perlit a zbytek dolomiticky vapenec a trochu hnoje ze zahrady.
Hnojiva budou: wuxal super a pak OBM.
Teplota se drzi kolem 28 stupnu, vlhkost a ph zatim neresim.
Pocitam, ze tam zustanou 2 kyti, ktery budou vypadat nejlip...
fotozz:
1. moje favoritka
2. celkovej pohled
3. najatej securitak, co mi to hlida, kdyz jsem mimo
matko291: Mam vysokonapetovej, s nejakou silikonovou izolaci, ci co. A jeste to mam hozeny do gumovy buzirky. Ten kablik moc nevypada, ale tatik do elektriky dela, tak mu musim verit
zdar
Tak jsem na 4 dny opustil sve babies, ale nastesty prezily a zda, ze se jim dari dobre(diky bohu stoji i barak)...
Zvolil jsem 2 favoritky, zbytek ma smulu (zkusim nechat venku)...
Jinak uz mi prisly ty zavlazovaci koliky(asi 60,-/ks), tak uz se nebudu muset bat je nechat doma.
Dneska se chystam je prvne pohnojit (wuxal super).
Myslite, ze uz je mam zacit nejak trenovat? pripadne jak?
Popis k fotozzz
1/ celkovy pohled
2/ tu mam radsi ))
3/ zavlazovaci koliky
4/ absolutni pouziti skrinky, mrizka na scrog z policky, co tam byla
Normalne uz jsem to cejtil, kdyz jsem k tomu prisel
Tak vcera jsem prepnul na kvet. Jinak FIM zastip se nejak nezdaril, ale neva... kyti sama hezky vetvi.
Uz jsem nasadil mrizku, ktera se vsak zda celkem na p**u, moc velka oka 5*5cm a provazek taky naprd, no aspon jsem poucenej napriste . Priste pouziju nejaky pletivo s mensima.
No jinak naprosta spokojenost se zavlazovanim tropf blumat, funguje to perfektne, muzu doporucit.