Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
traffic je pohyb doprava obchod kdekoliv se co pohybuje tak se to da pouzit. v tomto pripade oznacuje umysl danou drogu poskytnout nekomu dalsimu. ve vete o americe a mexiku by ale znamenalo to pasovani.
Nobody move, nobody get hurt, they said
Make one wrong move, man, you wake up dead
The search of the residence resulted in the seizure of cannabis marijuana, cannabis resin, cocaine, and approximately $2000.00 in Canadian Currency. Upon execution of the search warrant, police also located a cannabis marijuana grow operation in the basement of the residence.
The controlled substances seized have a potential street value of approximately $31,000.00. The property seized has a value of approximately $2000.00.
TAK MAS PRAVDU MEMENTORE, ZE JSEM TO SPATNE POCHOPIL...
TAGZE TAM MELI 60 000 KC V HOTOVOSTI, VE SKLEPE ROZJETEJ TUCNEJ GROW A HULENI A KOKS ZA PUL MIO ZHRUBA...A JESTE JIM SEBRALI VLASTNICTVI POUZIVANE ASI PRI "VYROBE" ZA 60000 LITRU, TAGZE TEN GROW BYL ASI TUCNEJ
Me je jich opravdu lito a chapu, ze pocitali s teoretickou (ale ne zakonem danou) toleranci huleni, chteli si uzivat a pestovat a hulili jak blazni, tagze tam toho dost meli.....ale tohle je fukt moc, je to proste jejich vlastni blbost, doma pestovat a mit toho nekolik kilo... zvlast kdyz v pondeli vecer richard dostal founem varovani, ze se fizlove zajimaj o servery a nechal je jeste vecer vypnout...bych celou noc prevazel kytky a nevyhuloval si drzku nee ???
mimochodem, docela dost amiku a kanadanu na ICmagu prej likvidujou pestirny
Je to hnus zodpovedni amici by se meli stydet, podelani krestani fanaticky hazej vsechny drugs do jednoho pytle a k nim rovnou vsecky hulice a nejradsi by je v tom pytli utopili jako kotata...pak ve skole ucej, ze zemi stvoril panbuh a na druhou stranu ignorujou fakt, ze Jesus dle bible hulil ganju take !!! mno neni to postavene na hlavu
snad alespon projde to referendum ve swajcu kvuli legalizaci a nam povolej v ramci novely trestniho zakona vic nez jen jednu kytku....
nojo...jenze dejte si ruku na srdce.....mám-li v hlavě tolik informaci kolik spousta lidi nashromazdila za xx let..... já bych to taky nevydržel...a měl bych alespoň 1....ne 2.....ne 3.....ne 5 ......ne 10 a každou jinou.....i 20 bych uživil....)).......a to bych prostě jen byl zavislej na tom pěstování.....
co bys chtěl od země, kde jsou zakázaný i makový buchty. nejdřív vyvražděj původní obyvatelstvo a pak se prohlásej za kolébku demokracie. všem by zakázali jaderný zbraně, ale nikdy jsem neslyšel byť jen slovo, že by se vlastního jadernýho programu vzdali. největší výrobci skleníkovejch plynů a odstoupěj od kjótskýho protokolu. letěj přes půl zeměkoule zachránit svět před saddámem a jeho biologickejma zbraněma a nenajdou ani rachejtli atak dále a tak dále....prostě zprcaný křesťani
A ze zrovna v te zemi vznikne nejvetsi pestovaci diskusak, co? :-)
mno ten diskuzak byl ale v canade a ne v usa...
a jak pise IqTyq .... miozn, ze ta informace, kterou sem podal se opravdu vztahuje k nakemu jinemu pripadu...take uz to nekdo psal na ICMagu...tagze nezbyva nez cekat, co je pravda, jak to bylo a co se z toho vyklube...
Ve čtvrtek 2. února byl kanadskou policií zatčen provozovatel serveru overgrow.com
Po první informaci, která se ke mně dostala, jsem chtěl napsat něco o svérázném pojetí svobody slova v provedení západního světa, která sice umožňuje otisknout karikaturu Mohammeda, ale nedejbože aby se někdo chtěl věnovat něčemu kontroverznějšímu, třeba mít server o hulení, případně tvrdit, že holocaust je mýtus.
Každopádně tak jasná, aby se dalo troubit na poplach do boje za svobodu slova, ta situace bohužel není.
Personal disclaimer, aby nedošlo k nedorozumění: souhlasím s publikací karikatur, nesouhlasím s uvězněním kohokoliv za svůj názor, byť by ten názor byl sebedementnější... dobu, kdy jsme měli komise pro rozlišování správného (tedy vhodného k publikaci) a nesprávného názoru, jsem naštěstí nezažil, a rozhodně zažít nechci.
K věci - 2. února byl kanadskou policií zatčen Richard Boucher, provozovatel asi největší online komunity pěstitelů konopí, serveru overgrow.com. K dispozici jsou zatím bohužel spíše spekulace, než nějaké ověřené informace, údajně byly zabaveny servery a kromě něj zadržena i jeho žena a několik dalších členů domácnosti, v jeho bytě se měla najít marihuana a kokain v prodejní ceně asi 30 000 kanadských dolarů a pěstírna ve sklepě. Byl obviněn z výroby a držení drog za účelem jejich dalšího prodeje.
že je to na piču! už jsem se radoval, že některé země začínají být tolerantnější (švícarsko, rakousko, kanada..). nedávno jsem se dozvěděl, že kanadský smokeshop, ve kterém jsem nakoupil své první seeds má nějaké problémy s policií právě proto, že distribuovali konopné semena po světě. je to na piču!