Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
gully-na hydro ti samozrejme taky staci PH test za 7 petek.Ten digitalni je spis takova frajerinka a navic ho musis dobre udrzovat,kalibrovat atd.Proste se mi to zda slozitejsi nez do zkumavky nabrat merenou vodu a kapnout tam kapku PH testu a podle barvy urcit PH.
Jinak k tomu hydru-taky chci zkusit priste nejaky hydro a docela jsem se s tim zabejval at uz slo o bubblery,nft (to se mi moc libilo) ale nakonec jsem si vybral system EBB&Flood.Nemusis tam jak pako porad neco cistit,ve skrini zabere jen 10-15cm na vejsku narozdil od bubbleru a kdyz uz vymenujes roztok v nadrzi tak ji mas zvlast tudiz nehejbes s korenama atd.Kazdy hydro ma svy vyhody/nevyhody.Ale co se tyce spolehlivosti tak je urcite nejlepsi klasicka hlina.Z toho duvodu,ze na to nemusis celou dobu prakticky maknout a pokavad mas zavlazovaci system trebas jako ja tak i kdyz vypadne elektrika a budes pryc tak jses porad vysmatej protoze i tak kytky budou dostavat porad dost vody.Kdyz v hydru spadne PH jses nahranej.Mas s tim porad starosti s udrzbou,cistenim,michanim vyzivnyho roztoku.U hliny tohle nehrozi.Jedina vyhoda hydra podle me je ta,ze nemusis shanet substrat a pak ze to vyroste o 14 dni rychlejc.Ale za ty starosti s tim se to podle me nevyplati.Pokavad budes mit poradnou vybojku myslim si ze i v ty hline to poroste jak z vody.Treba me to vyrostlo v hline za 6 dni pod sodikem na 10 cm ze seminka (rozpeti listu).
Ale to hydro priste nejspis zkusim ovsem predtim chci aplikovat jeste pokus na kytky jeste v hline.Priste pojedu hlinu a pojedu to cely i s kvetem pod MH vybojkou.Na to jsem fakt zvedavej.Az potom zkusim to hydro.Proste se uvidi je to jeste daleko
Při stavbě jsem taky myslel, že pojedu hydro, ale jsem rád, že jsem postavil tu skříň jak je a ještě se rýpat s hydrem? to se mi nechce, ale po dalších pokusech do toho pujdu
Prave-chce to si odpocinout od stavby skrine a potom premejslet dal.To by jsme jinak nikdy nic nevypestovaly a porad jen zdokonalovaly skrin...Hydro v budoucnu taky poridim.