Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tady dost dobrý je když se rejžová kaše zapíjí (no spíš zadejchává) oxidem dusným. Jídlo může bejt sebehnusnější ale N2O to všechno spravý a udělá sladčím :-°)))) Náhodou sme na to přišli když jeden kámoš jedl suchej rohlík a chtěl ho něčím zapít :-°))))
Ja som urobil jednu dobrotu proste zoberete tvaroh hodite ho misky pridate sol trochu kminu trochu smotany niaku tu uhorku posekanu zamiešate ja som sa toho nevedel prejest....
Keď nemyslíš na dobré ani zlé aká je tvoje pôvodná tvár.
no včera večer jsem si dával následující kombinaci:
nanukový dort s příchutí vaječného koňaku
sýr (podobná chuť jako Gouda, ale více "smradlavější")
broskev
opět ten sýr
broskev
nanuk Míša
zase ten sýr
broskev
nanuk Míša
zvláště kombinace broskve a toho "zasmrádlého" sýru byla moc dobrá
Ani jsem jich nesnědl moc, ale na 2 rohlíky, nanuka, čipsy, trochu melouna, nějaký čokoládový tyčinky a jogurt to stačilo.
Konzumace probíhala večer. Ráno v půl šestý byl nedobrovolnej budíček - bylo mi strašně blbě. Okamžitě proběhla samovolná šawle, druhá při návratu na místo činu, když jsem spatřil v misce ty podělný jogurtový cornflakes! Bylo to peklo!!!
Bydlim na privhatu este s jednou buchtou f nedeli vzdy plna lednice a vecir kdyz jdeme oslavovat nedeli tak tam toho moc nezbide daval jsem si este zmrazeny krabi tzcinky,jogurt,balicek bebecek po sleze piskoty s nutelou,jahody s nutelo(to urcite zkuste ) a to se vsechno konalo v possteli takze co bylo dal je jasny dlouhej krasnej spanek ,rano uz bylo o neco zajimavejsi...
hej já úplně cokoliv, mně je to fakt fuk, já si dám jak okurku, tak třebas chleba s máslem nebo smažená býčí varlata, jak to na mě přijde tak neznám bratra
Včera jsem měl fakt šílenou kombinaci, zkouřenej jak paprika jsem došel domů, otevřel ledničku a začal večeřet. Nejdřív jsem si dal jogurt s párkem místo rohlíku, kterej jsem si namazal Herou (chuťove podobná svíčce) k pití jsem si do sklenice nalil asi 1cm vody a zbytek dolil malinovou štávou. Pak jsem dostal chuť na vajíčka ale nechtělo se mi je vařit ani smažit tak jsem je vyklepl do sklenice a zalil mlíkem. A všechno jsem zakončil mraženejma borůvkama politejma ohřátým máslem :-°)))) Fakt netušímm jak je možný že jsem něco z toho mohl vůbec požít. :-°))))
všechno co tu píšete jsou lubový zhuleno kombinace a tak i já přidám své "pochutinky". zbožnuji křupky namáčené do pikaa, kašičku ze sušenýho mlíka kakaa moučk. cukru a trochy vody, chleba pokapaný magim nebo sypaný vegetou, rohlík s chilli omáčkou, jednou jsem zhulenej sežral přes půl půl kila citronů- docela nářez moc to nedoporučuju, nebo do jabka zapíchat slaný tyčinky, olámat co vyčnívá a sníst to takhle spojené
phu-t: mě se občas nepovede uvařit tak aby to hned lákalo anebo už mám hlady scvrklej žaludek a chuť do jídla je tatam. To pak joint žmoulám těsně než popadnu příbor.
No a tempo konzumace se pak během jídla znatelně zrychluje