Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Co všechno jste schopni sníst, když po hulení dostanete hlad?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 22 23 24 25 26 »
Autor
Téma 
lordWilliam
Pěstitel jejího Veličenstva

Karma uživatele lordWilliam - 68% PěstitelskáKarma uživatele lordWilliam - 68% PěstitelskáKarma uživatele lordWilliam - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 369

Tady dost dobrý je když se rejžová kaše zapíjí (no spíš zadejchává) oxidem dusným. Jídlo může bejt sebehnusnější ale N2O to všechno spravý a udělá sladčím :-°)))) Náhodou sme na to přišli když jeden kámoš jedl suchej rohlík a chtěl ho něčím zapít :-°))))

Paní Schrödingerová říká manželovi: "Cos dělal s tou kočkou? Vždyť je napůl mrtvá!"
Vědí vaši rodiče že hulíte?|Přesazení větší kytky do RW|Marihuana má velká rizika :-°)|Jaké činnosti si nedovete představit bez hulení?|Podivné listy x Fotoperioda|2005 - HPS 150W Magic Crystal + Nebula|250W + 115W CFL Box - ScroG|

Old Post 11-09-2004 v 16:31 PM
lordWilliam je offline   Profil uživatele lordWilliam   Find more posts by lordWilliam   Foto galerie člena lordWilliam   Click here to Send lordWilliam a Private Message   Add lordWilliam to your buddy list     Navštiv homepage uživatele lordWilliam! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Avron
Stálý Člen

Karma uživatele Avron - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 370

Ja som urobil jednu dobrotu proste zoberete tvaroh hodite ho misky pridate sol trochu kminu trochu smotany niaku tu uhorku posekanu zamiešate ja som sa toho nevedel prejest....

Keď nemyslíš na dobré ani zlé aká je tvoje pôvodná tvár.

Old Post 14-09-2004 v 13:06 PM
Avron je offline   Profil uživatele Avron   Find more posts by Avron   Foto galerie člena Avron   Click here to Send Avron a Private Message   Add Avron to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bBoOrReE
Stálý Člen

Karma uživatele bBoOrReE - 92% PěstitelskáKarma uživatele bBoOrReE - 92% PěstitelskáKarma uživatele bBoOrReE - 92% PěstitelskáKarma uživatele bBoOrReE - 92% PěstitelskáKarma uživatele bBoOrReE - 92% PěstitelskáKarma uživatele bBoOrReE - 92% PěstitelskáKarma uživatele bBoOrReE - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 371

...na jar som sa prechadzal s holkou(obaja zhuleny)po listnatom lese a ja som dostal chut na bukvicive vyhonky.fajne.
..holka na nich chut nemala.

Old Post 14-09-2004 v 21:53 PM
bBoOrReE je offline   Profil uživatele bBoOrReE   Find more posts by bBoOrReE   Foto galerie člena bBoOrReE   Click here to Send bBoOrReE a Private Message   Add bBoOrReE to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PiosOne
grower primitiv

Karma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 372

no včera večer jsem si dával následující kombinaci:

nanukový dort s příchutí vaječného koňaku
sýr (podobná chuť jako Gouda, ale více "smradlavější")
broskev
opět ten sýr
broskev
nanuk Míša
zase ten sýr
broskev
nanuk Míša

zvláště kombinace broskve a toho "zasmrádlého" sýru byla moc dobrá

Hulení v práci Povolání kuřáků marihuany Hulení a žravka Výměna semínek Axiální ventilátory Advanced Hydroponics Aqua System Postavte si EC metr Postavte si pH metr Piosova kalkulačka spotřeby Piosův outdoor 2004

"Mé ego prcá superego do zadku"

Old Post 15-09-2004 v 07:23 AM
PiosOne je offline   Profil uživatele PiosOne   Find more posts by PiosOne   Foto galerie člena PiosOne   Click here to Send PiosOne a Private Message   Add PiosOne to your buddy list     Navštiv homepage uživatele PiosOne! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
UdL
chat virus

Karma uživatele UdL - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 373

Pozor na cornflakes v jogurtu!!!

Ani jsem jich nesnědl moc, ale na 2 rohlíky, nanuka, čipsy, trochu melouna, nějaký čokoládový tyčinky a jogurt to stačilo.

Konzumace probíhala večer. Ráno v půl šestý byl nedobrovolnej budíček - bylo mi strašně blbě. Okamžitě proběhla samovolná šawle, druhá při návratu na místo činu, když jsem spatřil v misce ty podělný jogurtový cornflakes! Bylo to peklo!!!

Old Post 15-09-2004 v 08:43 AM
UdL je offline   Profil uživatele UdL   Find more posts by UdL   Foto galerie člena UdL   Click here to Send UdL a Private Message   Add UdL to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ilek
Nový Člen

Karma uživatele Ilek - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 374

Bydlim na privhatu este s jednou buchtou f nedeli vzdy plna lednice a vecir kdyz jdeme oslavovat nedeli tak tam toho moc nezbide daval jsem si este zmrazeny krabi tzcinky,jogurt,balicek bebecek po sleze piskoty s nutelou,jahody s nutelo(to urcite zkuste ) a to se vsechno konalo v possteli takze co bylo dal je jasny dlouhej krasnej spanek ,rano uz bylo o neco zajimavejsi...

Old Post 15-09-2004 v 10:20 AM
Ilek je offline   Profil uživatele Ilek   Find more posts by Ilek   Foto galerie člena Ilek   Click here to Send Ilek a Private Message   Add Ilek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jackal
Nový Člen

Karma uživatele Jackal - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 375

hej já úplně cokoliv, mně je to fakt fuk, já si dám jak okurku, tak třebas chleba s máslem nebo smažená býčí varlata, jak to na mě přijde tak neznám bratra

Old Post 20-09-2004 v 15:39 PM
Jackal je offline   Profil uživatele Jackal   Find more posts by Jackal   Foto galerie člena Jackal   Click here to Send Jackal a Private Message   Add Jackal to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
stene
Nový Člen

Karma uživatele stene - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 376

no koniec. teraz som si spomenul ze som hladny. prosim vas uz nezakladajte teketo tematy

Old Post 21-09-2004 v 20:20 PM
stene je offline   Profil uživatele stene   Find more posts by stene   Foto galerie člena stene   Click here to Send stene a Private Message   Add stene to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
oton
Stálý Člen

Karma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 377

to Jackal: hele bejčí nebo prasečí koule jsou naprosto v pohodě! mňam

Motorky, mašiny, motorkáři & hulení... Napadení půdní houbou Pythium a Phytophthora Samozavlažovací, samodoplňovací kýbl Olepené Bonsaie aneb co vyroste za oknem Indoor venku, zkušenosti, postřehy?? Co takhle huliči & rodina & děti? Jak sem šel ráno sázet a co jsem tam viděl! Oton balkon+out kýble Rituály a návyky při kouření smrahna

Old Post 22-09-2004 v 11:53 AM
oton je offline   Profil uživatele oton   Find more posts by oton   Foto galerie člena oton   Click here to Send oton a Private Message   Add oton to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lordWilliam

Karma uživatele lordWilliam - 68% PěstitelskáKarma uživatele lordWilliam - 68% PěstitelskáKarma uživatele lordWilliam - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 378

Včera jsem měl fakt šílenou kombinaci, zkouřenej jak paprika jsem došel domů, otevřel ledničku a začal večeřet. Nejdřív jsem si dal jogurt s párkem místo rohlíku, kterej jsem si namazal Herou (chuťove podobná svíčce) k pití jsem si do sklenice nalil asi 1cm vody a zbytek dolil malinovou štávou. Pak jsem dostal chuť na vajíčka ale nechtělo se mi je vařit ani smažit tak jsem je vyklepl do sklenice a zalil mlíkem. A všechno jsem zakončil mraženejma borůvkama politejma ohřátým máslem :-°)))) Fakt netušímm jak je možný že jsem něco z toho mohl vůbec požít. :-°))))

Paní Schrödingerová říká manželovi: "Cos dělal s tou kočkou? Vždyť je napůl mrtvá!"
Vědí vaši rodiče že hulíte?|Přesazení větší kytky do RW|Marihuana má velká rizika :-°)|Jaké činnosti si nedovete představit bez hulení?|Podivné listy x Fotoperioda|2005 - HPS 150W Magic Crystal + Nebula|250W + 115W CFL Box - ScroG|

Old Post 02-10-2004 v 17:37 PM
lordWilliam je offline   Profil uživatele lordWilliam   Find more posts by lordWilliam   Foto galerie člena lordWilliam   Click here to Send lordWilliam a Private Message   Add lordWilliam to your buddy list     Navštiv homepage uživatele lordWilliam! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
GODOT
Stálý Člen

Karma uživatele GODOT - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 379

Minule som zjedol pol hrnca varenych zemiakov. Len tak z hrnca. P

Old Post 18-10-2004 v 19:39 PM
GODOT je offline   Profil uživatele GODOT   Find more posts by GODOT   Foto galerie člena GODOT   Click here to Send GODOT a Private Message   Add GODOT to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DAWEX
Stálý Člen

Karma uživatele DAWEX - 33% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 380

všechno co tu píšete jsou lubový zhuleno kombinace a tak i já přidám své "pochutinky". zbožnuji křupky namáčené do pikaa, kašičku ze sušenýho mlíka kakaa moučk. cukru a trochy vody, chleba pokapaný magim nebo sypaný vegetou, rohlík s chilli omáčkou, jednou jsem zhulenej sežral přes půl půl kila citronů- docela nářez moc to nedoporučuju, nebo do jabka zapíchat slaný tyčinky, olámat co vyčnívá a sníst to takhle spojené

Old Post 18-10-2004 v 21:12 PM
DAWEX je offline   Profil uživatele DAWEX   Find more posts by DAWEX   Foto galerie člena DAWEX   Click here to Send DAWEX a Private Message   Add DAWEX to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Šťovík
Stálý Člen

Karma uživatele Šťovík - 90% PěstitelskáKarma uživatele Šťovík - 90% PěstitelskáKarma uživatele Šťovík - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 381

Chleba s magim jsem jedl ještě dřív než jsem poznal ganju...
Japko s tyčkama asi brzo zkusím

Angrešty a rybízy 2007

Šťovíkůf zelený koutek (250W)

Moje outdoory

Old Post 19-10-2004 v 09:07 AM
Šťovík je offline   Profil uživatele Šťovík   Find more posts by Šťovík   Foto galerie člena Šťovík   Click here to Send Šťovík a Private Message   Add Šťovík to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lordWilliam

Příspěvek č. 382

Taky med je dobrej. Včera jsem snědl snad 2dcl lesního. Ještě teď jsem ulepenej, i zevnitř :-°)

Old Post 19-10-2004 v 09:20 AM
Šťovík
Stálý Člen

Karma uživatele Šťovík - 90% PěstitelskáKarma uživatele Šťovík - 90% PěstitelskáKarma uživatele Šťovík - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 383

phu-t: mě se občas nepovede uvařit tak aby to hned lákalo anebo už mám hlady scvrklej žaludek a chuť do jídla je tatam. To pak joint žmoulám těsně než popadnu příbor.
No a tempo konzumace se pak během jídla znatelně zrychluje

Angrešty a rybízy 2007

Šťovíkůf zelený koutek (250W)

Moje outdoory

Old Post 19-10-2004 v 16:08 PM
Šťovík je offline   Profil uživatele Šťovík   Find more posts by Šťovík   Foto galerie člena Šťovík   Click here to Send Šťovík a Private Message   Add Šťovík to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
recol
Stálý Člen

Karma uživatele recol - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 384

jj poznam to ) zjem vsetko co mame doma. :P

\_recol___/

Old Post 20-10-2004 v 15:21 PM
recol je offline   Profil uživatele recol   Find more posts by recol   Foto galerie člena recol   Click here to Send recol a Private Message   Add recol to your buddy list     Navštiv homepage uživatele recol! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 22:34 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 22 23 24 25 26 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás