Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak už ste to někdo zkoušel?! Zrovna mi začala kvíst kytka, takže bych ji mohl zkusit šoupnout B1 po celou dobu květu, jenže nevim jaký množství a zase to nechci překombinovat, protože teď už zkoušim proměnnou fotopeiodu.
já to budu od zitrka (nebo od popozítřka) zkoušet, mám semínka (thx void), mam thiamin (thx co?) a jeste ze zahrady potřebuji přinest jeden systémek a perlit (musím převařit)....
jinak být tebou...chceš-li po pokusech udělat nějaký závěr..tak to zkoušej každé zvlášť...
Tak to sem rád... Ale chtělo by vyzkoušet i to jestli má B1 vliv i u normální kytky, když ji přidáváš při kvetení. Při druhym kole v mym boxu to rád vyzkoušim. Bude to chtít 3 kytky - jednu bez B1 a 2 s rozdílnejma dávkama B1 a pak to porovnat, jestli to má nějakej smysl.
bohužel nemám takový prostor pro experimenty jaký bych potřebovat, musím tedy určit priority a pokusy řadit do jakéhosi virtuálního seznamu....proto jsem to třeba dal sem, že by to mohl někdo zkusit souběžně nebo napřed....žádné komplikované věci k tomu nejsou potřeba
takže první foto:
foto1: thiamin
foto2: semínka jsem nalepil pomocí oboustranné pásky v petriho misce, vlastně "ohryzkem" nahoru kam jsem aplikoval danné množství thiaminu pomocí standardní skleněné kapilary o vnitřním průměru 1mm, základní dávka je 1,5cm - pak jsem to nechal zaschnout a ted to čeká než je dám na nějakou vatu či co
no ....
vypadá to jako panoptikum hrůzy....
dobrý je, že asi tedy kytiz zmutovali....
úmrtnost je 1 ze 13 ....což je docela pokrok při srovnání s úmrtností třeba u kolchicinu....
několik mezifoteček....
btw. zajímavý je, že některý se táhnou snad 10cm a pak lístky, kdežto některý mají tak 5cm a už mají tři patra....
co?: kua ty ses vedec silenec, delas fakt zajimave pokusy. Ta kvetinka se trema patrama vypada nadejne, jinak ti mrzaci, no nevim jestli znich neco bude K+
Mno, dlouho ticho po pěšině, dopadlten pokus nějak?
Já letos používám thiamin v postřiku spolu s phytaminem, výsledky sou zajímavý. Z jedný kytky se mi udělal hermáč, ale ten zbytek se nakopl už po prvním postřiku, šišky tak trochu boptnaj, začaly jinak vonět, viditelné pryskiřice asi stejně, jelikož jsou kytky dokvýtaj a furt jí přibývá.
We don't talk to police, we don't make a peace bond
We ain't trustin in the judicial system, we shoot guns
We rely on the streets, we do battle in the hood.
I was born in the G Code, embedded in my blood