Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
2:vood-mam ten isty problem -teras je mi 21 a s tou zodpovednosťou+pocitom starnutia je to čim dalej tym horšie a to najhoršie je ajtak stale pred nami čo v takej štyridsiatke,50tke -viac už neuvadzam lebo typujem že sa nedožijen
Naposledy upravil loweNature 16-01-2005 v 21:23 PM
btw: proc v te ankete neni kolonka 18 a min? verite tomu, ze tady budou i lidi, co jim je min? nebo je to zamerne, aby se nezjistilo kolik jich tady vlastne je?
vood: me uz je 24 ci kolik a po 21 uz jsem to nejak prestal vnimat... do tech 21 mi to prislo jako krasny cas Ted uz to zdaleka neni ono, semlet spolecnosti, zavalen uctama, praci a vubec...
cityman - byla tam (jestli si dobře vzpomínám druhá nejpočetnější)
Ale sem se přece nesmí zaregistrovat nikdo pod osumnáct
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
jestli dožiju do švestek tak 36.....půlku bych prodal,nechcete někdo pár jáří ? samosebou zadara,přibalím i tu svoji raketu po 15 letech (taky o švestkách) ale opotřebení patrné...
Zajimalo by me a mozna i vas ostatni,jakej ze je vlastne vekovej prumer tady na Groweru.Ze sem lezou i lidi pod 18 o tom neni pochyb a prave proto zakladam anketu ktera je anonymni aby jste se kazdej mohl svobodne a bez vylouceni nejakym Modem vyjadrit.Jsem na to docela zvedavej jaka ze je to tady vekova struktura...Jestli tu takovy tema uz je tak se omlouvam.Hledal jsem ho a nenasel...
Mam to podrobnejsi takze i zajimavejsi...Nojo ja vedel ze to tu nekde je ale tam neni pod 18...
Mno uznavam ze to tady je..Sice je to z roku 2003 ale kdyz teda uznaj modi ze je to tu na houby tak at to smaznou a je to no...Kdyztak bych chtel zmenit v nazvu threadu pokavad se to nebude vymazavat groveru na growerů..Takhle to vypada fakt docela blbe..
Docela jsem si rikal jak bozska otazka me zase napadla a ona napadla uz nekoho predemnou..Mnojo no to je zivot..Nemuzu bejt pokazdy jen ten nejlepsi
no jo tam to bylo taky .... modi to pak umazali pac 18- tu nemaj co delat takze anketa je pro ne zbytecna ... jestli se dobre pamatuju tak po 18-25 to byla nejhojnej zastoupena vekova skupina ...