farmer36 |
..ja idem dato do tyzdna k kamosovy pod lampu potom koncom aprila to dam vonku...a kedy zacina rast kukurica??? |
|
|
crowe1 |
koncom dubna kedze idem na out. a balkonik :] |
|
|
|
dnezka jsem zasadil a dal predpjestovat do mikro skrine.Ven davam asi tak za mnesic.Az nebodou bourky a bude vedro, asi tak 28 stupnov. |
|
|
hermelín |
...no tak sa nám to pomaly začína, hoci si myslím, že je času ešte pomerne dosť, nemôžem odolať asi tento veekend dám klíčiť prvých 5 noname semien ktoré budú za oknom... celkovo grow plánujem začať tak za 3 týždne. Po vyklíčaní pôjdu asi týždňové reastlinky von do mini foliáku, potom podľa počasia na políčko. Prajem vám veľa zdaru. |
|
|
Frydrych |
dneska jsem zasadil do hliny pod 70w na před pěst 3 semínka durban posion tak uvidime |
|
|
josip222 |
já to mám ešte za oknom :) počkám ešte 2 týždne viť tu máme v noci a ráno dosť kosu aj keby to možno rastlinky zvládli ale nechcem riskovať :) |
|
|
Marcin |
první týden v dubnu do boxu a pak začátkem května ven |
|
|
farmer36 |
...zajtra davam do zeme v nádobkach naklíčene seeds pod 1OOW komunystyckú stolnú lampu...a daakého 2.5...vonku...a zajtra jedno seed G13xHASHPLANT...pod plastovú flašku do prírody...už to zrejpej:afro:..a tento rok ratam aj s kukuričkou a pliagamy medzi lesmi...P.E.A.C.E...R.I.P..O.D.B..... |
|
|
Hydrotekk |
uz mam rizek Shanama ve skleniku :-P |
|
|
Kambu |
Podle počasí ale asi začátkem + - druhého týdne května.. :-) |
|
|
nekrad111 |
no ja ties neviem co robiut ja uz som sice cosi von dal ale neviem ci my to nezmrvia prizemne mrazy |
|
|
DaWe |
semena som dal kličiť minulý týždeň, prvá varka by mohla ísť von tak 1. respektívne 2. májový týždeň uvidim ešte aké bude počasie...v boxe mam ešte neaké miesto tak sa ho snžim zapĺniť novými modelmi tie dám von až po troch zmrznutých :D |
|
|
mimacka |
Abych nebyl v pokoji tak sám, zasadil jsem jenom z recese na Nový Rok - foto zachycuje příděl sněhu 20.ledna 2010.
Škoda jenom že letošní sluníčko za leden a únor svítilo i podle SMU pouze 5 hodin, jinak byl výsledek ještě trochu kvalitnější (na to, že holky nedostali ani trochu světla ze žárovky, zasazeno do substrátu B a bez hnojiv). |
|
|
mimacka |
No a dnes se oko těší pohledem jak to pěkně kvete a dělají se paličky. |
|
|
mimacka |
Hlavní sadbu chystám až na červen. |
|
|
Hydrotekk |
mimacka:co budes delat s takle nakvetlima kytkama???vyskubat a znovu!!! |
|
|
mimacka |
To Hydrotekk
když to přečteš pozorně, tak tam píšu - zasazeno z recese ! , no a při jarním spektru slunečního světla (které je asi stejné jak podzimní), tak za 30 dnů budou kytky dozrávat , už teď se objevují na listech pěkné krystalky a dál jsem taky napsal, že hlavní sadbu chystám na červen.Tak nevidím důvod proč to mám vyškubat.
http://grower.cz/forum/showthread.p...5&pagenumber=48 |
|
|
M4ndrag0ra |
no ja som dal naklicit 50x no name...za tyzden vyklicilo iba 11kusov...+10x Passion1 a 10x Early Durban..dnes rano ked som siel do prace bolo -6 stupnov...necham predpestovat v skrini a von planujem podla tohoto pocasia asi v neskorej polovici maja...az ku koncu maja{kveten}...musim pockat nech sa poda trosku prehreje..rovnako musim pockat aj na vyssie denne teploty...sever je sever :} |
|
|
simson |
Už aby bylo teplo =). Já se chystám vysadit ven asi druhý týden nebo třetí v květnu.Podle toho jaký bude počasí. Mám připraven HH,DPxSQ a DPxP#1, tak doufám že to vyjde a čorky to nenajdou =(. Mějte se a ať to roste. |
|
|
fireblade |
no ja budu sazet tak prvni tyden v kvetnu az sezenu nake řezy kdyby nekdo mnel tak pm |
|
|
fananek7 |
Tak to já mám už předpěstováno a zasazeno :crazy:
DP
Shiva S
F ialka
S ativa
Z ahrádka |
|
|
fananek7 |
Tak to já mám už předpěstováno a zasazeno :crazy:
DP
Shiva Skunk
Power Herer
Skunk fialka
Moje sativa
A ještě Earl Misty X Beladona
DP |
|
|
fananek7 |
A ještě zahrádka: |
|
|
|
To uz mas takovy telata venku, ja se bojim zmrzlejch, radsi jeste vydrzim. |
|
|
acheron |
vecsinu uz mam vonku , akurat vyliezaju zo zeme (kvetinacikov) ale dnes osm si este objendal nejake vdofky od nirvany ale nebojim sa ze neskoro pohoda , to dobehnu :)
Mirex mrazi uz nepridu podla mna akurat pravy cas uz je |
|
|
Anonymer |
Kedysi som sa ponáhľal a predpestovával už v apríli (dubnu). Všade však čítam, že najlepšie rastú rastliny sadené v polke až koncom mája (května). Nuž, tak to skúsim na vlastnej koži :) Páru rastliniek sa slní týždeň - dva na balkóne, ďalšie sa ešte len chystám dávať klíčiť. Tak uvidíme ako :) |
|
|
|
citace: |
Původní příspěvek od acheron
vecsinu uz mam vonku , akurat vyliezaju zo zeme (kvetinacikov) ale dnes osm si este objendal nejake vdofky od nirvany ale nebojim sa ze neskoro pohoda , to dobehnu :)
Mirex mrazi uz nepridu podla mna akurat pravy cas uz je |
Jo? Dneska je tady na severu Cech kosa jak hovado, parkrat uz mi holky pomrzli, radsi si pockam. |
|
|
irdzi |
jjj jedna babka tady u nas (jizni morava)mi taky dneska rikala ze rajcata az po zmrzlejch :)))) coz je pristi tejden - kazdopadne mam uz nejake kytky venku (3 white widow + 2 nou nejmy) a rostou skvele - ostatni mam jeste na zimni zahrade(6x WW-letos se nejak zazmatkovalo se semenama a budu mit snad jenom ty WW coz neni idealni) ... ale k tematu: nebojim se ze by to ty kytky venku nezvladly - ty nou nejmy mam venku uz pres mesic a v momente kdy byla v noci vazne silena zima akorat zfialovely vrsky a rostou dal ...a to bylo fakt nekdy koncem brezna ... |
|
|
|
Kdyz je mas venku od seminka tak to daj. A jizni Morava jo? Tam muzete sazet uz koncem Unora :-) |
|
|
zelenyduch |
já už mám venku od 6.4 a zdá se, že v poho |
|
|
Danger |
Já mám venku už 4.... další várka s 15 půjde tak za tyden a půl. |
|
|
DooMer |
ja mam venku 3 kytky a 5 seminek v zemi a pocasi mi zatim velkou halvu nedela , uz se to da rano akorat by mohlo vic slunicka :) |
|
|
ween |
a já to jdu přesadit ze skleníku ven tenhle víkend. držte palce, poprvé jedu značkový semena od seedbanky. |
|
|
irdzi |
vetsina uz vysazena ven (3patra listu) a zitra jeste dodatecne budu sazet semena ptze mi zbylo venku misto:) |
|
|
surda007 |
tak včera to teprve přišlo :-(dal jsem to naklíčit a okamžitě to musím posadit ven...má to ještě smysl? |
|
|
Slick-ace |
surda007: jasně že jo. Co je to za model? |
|
|
surda007 |
HoLLands Hope Feminized od Dutch passion |
|
|
Slick-ace |
surda007: úplně vklidu by měla stihnout dozrát. ať se daří ! ;) |
|
|
YourSoDom |
Koupil jsem 3 samonakvétačky quick one , myslíte že to má cenu sázet v tomhle počasí ? Já osobně jsem chtěl počkat ještě tak týden , dva až se udělá trošku hezky , aby chuděry za oknem nezdechly pojedu totiž balkon, co myslíte vy (btw. shánim ještě nějakej model na balkon , spíš indicu jsem docela prostorově omezenej , nemáte nějakej typ ? ) |
|
|
hosip1918 |
Taky jsem ještě objednal 10 fem semen Aurora Indica od Nirvany.Příjdou snad příští tyden.Doufám že z toho něco bude.Letos je problem sehnat nějaky slušný řízky |
|
|
undergroundman |
já jsem jednou sadil v půlce července a stihne ti z toho vyrust 2 metry kytka ,když máš dost slunce a dobrou zeminu a staráš se o to ,tak nevidím problém.držím palce!:) |
|
|
šapša |
Původní příspěvek od surda007
tak včera to teprve přišlo :-(dal jsem to naklíčit a okamžitě to musím posadit ven...má to ještě smysl? |
Ano má to cenu máš čas cca měsíc a půl na naklíčení sám budu dávat klíčit během 14 dnů druhou várku. |
|
|
hosip1918 |
Díky
Jo slunce mi tady svítí fakt od rána do 20:00 tak snad to výjde.Pokud nebude pořád pršet |
|
|
šapša |
Původní příspěvek od YourSoDom
Koupil jsem 3 samonakvétačky quick one , myslíte že to má cenu sázet v tomhle počasí ? Já osobně jsem chtěl počkat ještě tak týden , dva až se udělá trošku hezky , aby chuděry za oknem nezdechly pojedu totiž balkon, co myslíte vy (btw. shánim ještě nějakej model na balkon , spíš indicu jsem docela prostorově omezenej , nemáte nějakej typ ? ) |
Za oknem Ti nic nezdechne buď bez obav nemám jinou možnost a mám kytky na východ za oknem od konce dubna a jedinej problém je,že se vytahujou,ale to vyřeší přesazení. |
|
|
fr00st |
á jsem třeba před tydnem zasadil vyklíčená seminka do květinaču .) a jsou pěkne venku ve skleniku teplo , o vodu nemusi mit starost (diky "babičko" zatim vypadaji ze jsou na dobre ceste ..) průměrná teplota 20-23 stupnu..
(potřeboval bych poradit, jak často "hnojit" kytičku?) |
|
|
Underground ZP |
myslite ze sa este oplati objednavat zrno? dajme tomu do dvoch tyzdnov by bolo v zemi snad aj skor..zaujima ma vas nazor ci to este ma nejaku cenu |
|
|
MUMBA |
jo dle meho nazoru to ma jeste urcite cenu ja sadil minuly rok az 25.7 sice rizek ale to datum bylo uz dost opozdeno a co se z nej vyklubalo za nadheru..takze zasad ma to jeste cenu..xD |
|
|
crowe1 |
mne by malo prist teraz v pondelok.... uplne v pohode si objednaj :) |
|
|
surda007 |
tak už to roste(3cm)vyklíčilo to všechno 5z5:-) ale potřebuji nějaky tip na hnojivo pro rust+květ nejlépe v 1eshopu kvuli pošte cca do 600kč |
|
|
|
ja sadim až za mnesíc .V tomhle počasí to vůbec neroste |
|
|
Thorax |
Cus, resim dilema - budu sadit rizky do skleniku kolem desateho cervna. Bude to jeste mit cenu v tuhle dobu? sadim euforii, jacka herera a belladonu (sativy). myslite ze budou mit aspon metr na vysku? Diky za radu |
|
|
exup |
Nechápu co se tady furt řeší :babovka: ....ikdyž dáte sazeničky ven na začátku prázdnin tak vám dobrej metr vyrostou. S tim skleníkem si počkej aspoň do 1.7. sativy ti tam daj tři metry levou zadní:):leaf: |
|
|
Zenga |
Ja sem sadil kytky i 10.7. a vzdycky to vyrostlo pres metr.Ale musi tam svitit co nejvic.Jeste mam par semen doma a pockam,az bude lepsi pocasi. |
|
|
Shoterenee |
Zdravim
Dnes mi dorazily semínka a dal jsem je naklíčit. Není pozdě na pozdní zasazení poté ven? |
|
|
DooMer |
Původní příspěvek od Shoterenee
Zdravim
Dnes mi dorazily semínka a dal jsem je naklíčit. Není pozdě na pozdní zasazení poté ven? |
urcite neco sklidis jeste mas dva mesice rustu... |
|
|
Shoterenee |
Dobře šoupnu to tam :) diky.... |
|
|
CYBORGSKUNK |
Zdar,tak me posledni varka 7 noname skunku od KAWIHO a 2 shamani dneska vyskocily z hliny.Testuju,jestli je mozny od 1.8.jeste vypestovat solidni kyti.
Kawi pise ze sklizel ten samej noname az v listopadu loni,tak to snad vyjde.Shamani jsou neznama, co udelaj asi proste moc nevyrostou a zacnou kvict.
Jinak pestuju na balkone na jizni strane.
Tak pestu zdar! |
|
|
|
tak já se chystám sázet ještě 7.srpna :D |
|
|
Tomina |
Ja jsem dnes zasadil 2 poslední seminka santa marty ze spliftu mam to jen na haldu tak jsem zvědav co se stane jak bude zima tak je dam za okno do pokojíčku :) tato odruda zady nedojede do finišu tak sem nechtěl jen tak ty semínka vyhodit ...co mysite že s toho bude? |
|
|
Hlava |
Původní příspěvek od carlos
Thread Revival |
Spojeno :p: |
|
|
Squirrel |
Původní příspěvek od Millanm
ja na pred pestovani seru proste dojdu na misto mrsknu tam par seminek a vononeco vyroste |
To je fajn zpusob, pokud nemaš značková semena, taky jsem to tak dělal, ale ztráty kvuli škůdcům velký. předpěst ti dá 90% zdravejch kytek. Žadny jiný důvod to nemá. |
|
|
Sailes |
Též se chystám znovu vysadit.. :-) |
|
|
Dr. Green |
Přemýšlel jsem,že vysadím přesně 5ho května :) nevím proč,ale prostě mě to napadlo. Jsem z Brna tak pokud někdo máte nějaké námitky,nebo nějakou radu kdy bude lepší vysadit tak určitě napište.
Ď Green |
|
|
senzaa |
Ahoj vsem nudil jsem se u PC a rikal jsem si ze se vas zeptam Groweri na nakej mesic to vidite ze se bude moc zacit sazet nebo kdy zacnete vy??? |
|
|
novaz |
Jestli budeš přisvicovat pomocí úsporky tak zasaď klidně teď a přisvicuj kytkám až do dubna a pak je po mrazících vysaď :D, ale jinak semena zasaď v dubnu :) .Pokud pojedeš že řízku tak klidně přelom květen / červen |
|
|
senzaa |
No tak normalne ja pojedu na semena a chci to vyhazet ven na svetlo |
|
|
novaz |
půlka dubna přelom května v pohodě vysadíš semena . To už je dost světla aby nám kytky nezačali kvéts |
|
|
frek |
Tak v prnví polovině Dubna rovnou ven na balkon, Ať mám hezký kytí! |
|
|
senzaa |
Tak to vam dekuju za rady vim ze to nepatri do tohodle tematu asi..:D ale docela me zajima jestli nekdo nema nakou fintu na vetsi objem priskirice ??? |
|
|
bezdechu |
Původní příspěvek od senzaa
Tak to vam dekuju za rady vim ze to nepatri do tohodle tematu asi..:D ale docela me zajima jestli nekdo nema nakou fintu na vetsi objem priskirice ??? |
Nemusíš to psát všude. Jak Ti napsal Machoman: "Na takovy dotazy jsou tady thready"
projdi si třeba tenhle http://grower.cz/forum/showthread....&threadid=10045 |
|
|
|
Som zo slovenska a niečo chcem tento rok zasadiť, chcel by som sa spýtať kedy by bolo opytimálne kvetinky dať von ? |
|
|
Immortall |
v pulce dubna ci ke konci dubna si myslim ze uz je venku dostatek světla a i teploty uz sou docela dobry ale da se i driv no kazdopadne ja driv nez v dubnu bych to ven nedaval :-) |
|
|
senzaa |
tak kolem toho dubna ja je budu taky davat ven |
|
|
senzaa |
a chtel jsemse zeptat jestli byste mi nedoporucili nakou hlinu kterou bych mohl koupit v zahradkarstvi jestli nemate nakej urcitej typ se kterim jste byli spokojeny a pouzivate potom vic hnojiv jako treba na rust a zvlast na kvet???? nebo mate jen jedno hnojivo?? diky za odpovedi |
|
|
gremlin101 |
Vyděl bych to tak na 15.května, ale záleží jak bude.. |
|
|
Jay-jay |
Původní příspěvek od gremlin101
podpis pod tohleto... |
|
|
chuta |
vim ze se vise pise ze sadit v puli dubna ale nejak sem nepochopil jestli davat naklicit nebo us vzrostle kiti ven? |
|
|
frek |
Původní příspěvek od chuta
vim ze se vise pise ze sadit v puli dubna ale nejak sem nepochopil jestli davat naklicit nebo us vzrostle kiti ven? |
To záleží na Tobě..:) Ale spíš se tim myslí dát klíčit v půli dubna...:D |
|
|
|
Původní příspěvek od gremlin101
Souhlasim a podepisuji v plnem rozsahu.driv urcite ne! |
|
|
BloodyBeer |
Kdy je podle vas cas na prvni varku automatu?? Mam v planu si je predpestovat ve skleniku a potom na dozrani je soupnout ven (abych zabranil tvorbu plisne, tak bych je nerad drzel ve skleniku). Otazka je, jestli cekat na zmrzle a nebo to zasit na zacatku mesice a nechat na okne do pulky dubna a potom sklenik.... |
|
|
luky19 |
dnes jsem dal první klon do skelníku :) páč minumum tam nameřil teplomer 7°C a max 19°C jenže si je tam jen předjedu a pak hodlám zatemnovat ale jen zkouším jak to pujde moje jedna kytička na otestování :) když budu mít dobrý zkušenosti s tímto příští rok zmáknu dve sklizne v jendom roce :) |
|
|
frek |
Původní příspěvek od luky19
dnes jsem dal první klon do skelníku :) páč minumum tam nameřil teplomer 7°C a max 19°C jenže si je tam jen předjedu a pak hodlám zatemnovat ale jen zkouším jak to pujde moje jedna kytička na otestování :) když budu mít dobrý zkušenosti s tímto příští rok zmáknu dve sklizne v jendom roce :) |
Aby Ti to člověče nezmrzlo...:) Dneska ráno bylo u nás v Praze -4C :)
PS: V jaký části republiky pěstuješ? :) |
|
|
!R4mZ! |
já jsem dneska dal klíčit první várku, nechám za oknem, pak balkon aby si holky zvykli a pak šup ven :) Myslim, že by neměli mít problém cca v půlce dubna. |
|
|
MagicHerb |
Původní příspěvek od BloodyBeer
Kdy je podle vas cas na prvni varku automatu?? Mam v planu si je predpestovat ve skleniku a potom na dozrani je soupnout ven (abych zabranil tvorbu plisne, tak bych je nerad drzel ve skleniku). Otazka je, jestli cekat na zmrzle a nebo to zasit na zacatku mesice a nechat na okne do pulky dubna a potom sklenik.... |
Květen,aby dostaly to nejlepší sluníčko a nejvíc hodin světla. |
|
|
BloodyBeer |
Původní příspěvek od MagicHerb
Květen,aby dostaly to nejlepší sluníčko a nejvíc hodin světla. |
no prave ze bych se rad nejdrive pokusil o rizene opyleni a teprve na zacatku leta bych rad zasadil ciste do pole kytky na kurivo - tady bych uz vytrhal vsechny pripadne samce.
Ale mas pravdu s tim slunickem - asi zacnu az na konci dubna at z toho taky neco mam ;) |
|
|
MagicHerb |
Pro zajímavost:
k 22.březnu(aktuální den) přehled jak bude za 3 měsíce v červnu :)
04:52sunrise, 21:15sunset ,16:23 přímá doba slunce svitu o 04:07 hodin více přímeho slunce
04:07down 22:00dusk celková doba světla za den 17:53 o celkově 04:33 hodin více celkem.
No není to paráda. |
|
|
luky19 |
Původní příspěvek od frek
Aby Ti to člověče nezmrzlo...:) Dneska ráno bylo u nás v Praze -4C :)
PS: V jaký části republiky pěstuješ? :) |
sever čech al0e ted se vůbec nebojím že mi to zmrzne jeden klon je nic se dá říct ale loupnul sme ho do skelník ua teplomer je přímo u nej dnes v noci na teplomeru byla zaznamenaná nejnižší teplota 4°C a to nezmrzne no není přímo v hlíne ale v kvetináči a divil jsem se té extrémní vlhkosti je tam 94% vlhkost vzduchu . ted už jen doufám že to nezmrzne ;) |
|
|
chuta |
tak sem dal naklicit !sheherezadku |
|
|
Pompo |
takže za oknem už nezačne kvést ?:), dal jsem již před týdnem naklíčit a raději pár hodin přisvěcuji úsporkou |
|
|
Tommy92 |
zdravim.. už sem to nevydržel a zasadil sem asi 10 no name semen, kytky už mi vylezli mají asi 7 cm rostou pěkně. zajímalo by mě jestli nebudou nakvétat do tý doby než je dám ven.? nebo jestli to má vůbec cenu pak dávat ven , je jim asi 14 dní možná 3 týdny , dík za odpovědi |
|
|
Pompo |
tommy: ještě brzo já se chystám až na konci dubna :) |
|
|
P4Y0out |
ja sa chystám klíčiť cez veľkonočné prázdniny a hodim to hned do homemade parníčka :) |
|
|
Tommy92 |
Původní příspěvek od Pompo
tommy: ještě brzo já se chystám až na konci dubna :) |
jo to je jasný že je brzo, ale chtěl sem vědět jestli to bude mít cenu pak dát ven když to bude takhle předpěstovaný |
|
|
|