Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Někde jsem četl že když nastane čas sklizně ,tak se má vytáhnout rostlinka i s kořínkama a kořínky dát chvíli povařit aby ta síla z kořenú stoupla do celé rostlinky ...
Jaký zpúsob používáte vy?
Ostříhat paličky a sušit jen paličky nebo celou rostlinu i s kořeny?
Já zastávám Carlosův názor - sušit se má dlouho a pozvolna.
Sušim celé kyti kořenama nahoru,zavěšený na temný a suchý půdě.
S pařenim kořenů jsem se ještě nesetkal,ale moc by mě to zajímalo.
Jak velkej rozdíl je v sušení ve tmě a na světle? Obecně nemá světlo na THC dobrý vliv, jde mi spíš o to jak velkej rozdíl v kvalitě sušiny můžu čekat? Bydlím v garsonce, tak budu muset sušit na světle, no co se dá dělat.
i kdyz bydlis v garsonce, tak zkus vyklidit jednu skrin a dej kytky tam. snad jich nemas tolik, abys nemohl vyndat nejakou budnu a povesit tam kytku. a kdyz to je nemozny, tak zkus aspon susit na zachode. Vetsinou tam byva sero az tma a sviti se tamjen obcas... A aspon tamnejaku dobu nebudes muset kupovat osvezovac vzduchu...
Možná jste už slyšely o opeřování kořenů v horké vodě v den sklizně tak jsem to taky zkusil a ono to má něco do sebe nejprve jsem měl strach tak jsem udělal jen pár kytek dal je stranou a ostatní jsem sklidil normálně a čekal až uschnou pak jsem pozval kámoše a začela degustace a lépe chutnali kytky opařené delší učinek lepší chut prostě přište budu opeřovat kořeny u všech tak pro ty co rádi experimentují jeden docela dobrej typ čus
no co jsem tak po té zkušenosti začal zjištovat od jednoho mičurince tak to má fungovat asi takhle kytka prý má hodně síly v kořenech prostě je tam to nejlepší a když se to opaří tou horkou vodou tak to všechno naběhne do kytky proto někteří pěstitelé suší kytky i s kořeny ale to není tak super jako je opařit tak to je vše