Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hned na úvod bych se chtěl omluvit,že opět nemám žádné fotky z růstu - tentokráte však nikoliv mojí vinou,nýbrž vinou techonolige - připravil mě o ně totiž kolaps harddisku,tak doufám,že mě omluvíte a příště silibuju fotky od úplného začátku
Systém se opět nezměnil až na pár drobností:
Oproti svému zvyku nezastříhávat jsem tentokráte dvakrát stříhnul,ale mříž na Screen jsem nepoužil (nedostatek času na řešení úchytu) a opět dojedu junglestylem ,stejně chystám velkou přestavbu na 4x50l bubbler(po dvou kytkách) + 1x600W a 1x400W (dohromady nádherný 1 kilowatt ,snad už příští měsíc....
Kytek je tentokrát o jednu méně - 8 kousků,ale prostor je vyplněn stejně,jako s devíti,na čemž je krásně vidět,že nezáleží na počtu kytek,ale na využití pěstebního prostoru.
A poslední změnou je květový booster,místo B´Cuzzu jsem použil booster od Advanced Hydrophonics a taktéž se chystám vyzkoušet Final Solution (nasadím cca za týden a půl).
GrowSystem :
600 W sodík s cooltube,drip system zavlažování z 50litrového rezervoáru
Osazenstvo:
8X OrangeBud
(podrobněji o systému viz. témata pod mým podpisem)
Hnojky:
AH trojsložkáč ,B´Cuzz kořenový boost,AH květový boost,AH Final Solution,Phytamin,H2O2,destilovaná H2O....
Všechny následující fota jsou OB
Třikrát ještě před kadeřníkem (přes týden jsem byl mimo a když jsem se vrátil....jungle
Jo a je to 39.den květu (dám tomu cca 55 - 58 dní)
chochoo tak to je krasa. Proc takhle nevypada muj OB (to bude asi tou 150kou) Na tom OB asi neco bude kdyz ho jedes znovu. Nevim jestli je to tim focenim, ale nejsou horni listy nejake svetle?
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
2Hanyz : díkec moc.Ano,OB je fakt super modýlek ať už po stránce růstu,tak na kouření ,ale na příští várku už chystám změnu,přecejenom už ho jedu asi počtvrté
Ty listy jsou trochu světlejší,ale jen u prostřední kytky (té přímo pod lampou).Stává se mi to skoro pokaždé,ale není to zas tak hrozné,ta fotka to trochu zvýrazňuje.
Zatim čus.
Děkuji mnohokráte,milí kolegové
Info o gramáži samozřejmě bude,kosení plánuji okolo 4.června,pokud přičteme cca 14 dní na sušení tak by to mohlo být okolo 18.června.
Do té doby ještě postnu pár fotek.
Čus.
Caaooo Alli,máš to fakt skvěle vychytaný.Ty paldy vypadaj doost dobře jen jsem se chtěl zeptat,jak dlouhou dobu si jim dal na růst?A jak máš velkej pěstební prostor?Měj se fajn a at to roste stejně dobře jako do ted.čus a k+
2belladonna:Šekuju pěkně Růstová perioda 18/6 - 37 dní (dvakrát jsem zastříhával,proto se to protáhlo,jinak bez zástřihů dávám 27 dní - snažím se vychytat takovou výšku,aby palice pokryla celý stonek a vytvořila tak "komínky",ačkoliv se tato výška model od modelu liší,osvědčilo se mi přepínat při cca 30 cm +/- 2cm výšky rostlin)
Můj pěstební room má rozměry : 1,50/2,0/2,20 (šířka/délka/výška),pěstební plocha (jen prostor kytek) má 1,10 x 1,50.
2sorethroat: Děkuju mnohokráte,příští várku přidávám ještě čtyřstovku,tak se ukážu i v kilowattovém světle .Sám jsem zvědav,jak to dopadne
2mamoulian: Děkuju. Přesný návod je trochu komplikovaný,zvláště v růstovém období se celkem často mění v závislosti na potřebách rostoucí kytky,ale pokusím se - Během růstové fáze (18/6) - zalévám cca 50ml každých 6 hodin.
- Během květové fáze (12/12) - zalévám cca 50 ml každé 2 hodiny.
Je to ale přibližně,jak jsem psal,dost často to měnim - vždy tak,aby odpadní voda z celkového množství zálivky činila cca 10% - 15%.Já mám rezervoár na 50l zálivky a z tohoto množství mám cca 7 litrů odpadní vody(která jde na jahody )
Takže snad jsem nic nepoplet ,za pár dní sem hodím zase nějakou fotečku,čus.