Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

Stránky: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 
Kdy vysadit ven? - Klikni zde pro originální téma
ja budu sazet doma kolem 20dubna a pak tak za tri tydny to dam ven(samozřejme to budu mit doma na parapete venku kvuli stonkum at jim dam zaklad maximalne pri velke bouři je schovam za okno dovnitr preju hodne zdaru
alpine
Dnes jsem dal naklicene do,no nevim jak tomu zde rikaji,ale az to dam ven,tak se to rozpadne a jede to vlastne bez presazovani,mozna jsem mel jeste pockat...tady v horach nekdy napadne snih i 20 kvetna...
Mašťák
citace:
Původní příspěvek od alpine
Dnes jsem dal naklicene do,no nevim jak tomu zde rikaji,ale az to dam ven,tak se to rozpadne a jede to vlastne bez presazovani,mozna jsem mel jeste pockat...tady v horach nekdy napadne snih i 20 kvetna...

Asi mas na mysli raselinovy kvetnik. Dobra vec.

Jinak ja mam v planu dat tak do tejdne do desitu dnu ven jeden rez Shiva shanti a jedno AK48. Uz jsou docela velky, tak doufam ze budou v pohode.

Jinak jak dlouho by jste mi doporucili nechat predpestit lowrydera ? Normalni kytku bych nechal tak 3-4 patra. Mel bych ho nechat trochu min ? At jde ven co nejdriv ?
krast
about lowryder-

Pokuď by jsi měl doma lampu, tak ho předpěsti pod ní, ale jelikož je to autoflovering odrůda, tak bude růst jenom chvíli(teďka nevim přesně, asi 2týdny) a potom přechází na květ. Takže se neorientuj podle pater, ale podle dní a jak je venku.
Nezasazoval bych ho nyní, čekal bych na sluncem zalité dny(počkat alespoň měsíc)

ps.najdi si o lw informace, abych tě zbytečně nemystifikoval
Hašulda
už rostou ;) :D nektery 3. patro nektery 2. no letos se mi zda ze vse hladce vychazi ;) tak good luck,
holky moje - (femky) **Ice cream**white berry**white jack** (nefem.) **purple widow**
no a taky mi jeste dosli PP ;-P
Method
2 mašták:lowryder ozaj nepredpestuvaj.ako pise krast pockat na slnecne dni a potom sadit.Akurat ich idem indoor a po dvoch tyznoch ti zacnu dozrievat takze je isto lepsie pockat na dake lepsie slniecko nech to stoji za to.Podla mna najlepsi out lowryder bude sadeny niekedy zaciatkom jula.Cez tie vypeky to bude velmi fajne hulenicko...
BoBoR
cely den od skoreho rana som bol v kratkom tricku a zima mi nebola / rano trosku :) ) tym som chcel povedat ze konecne sa leto blizi...este viac ako na minisukne sa tesim na svoje rastlinky...na tento rok som si vybrat odrodu early girl 12 seeds...2 uz vyklicili a ostatne dam asi o 1-2 tyzdne (podla pocasia )
tekken
vidim to tak na konci dubna vysazet ven jestli bude pěkně :)
Rákosníček
už dost jedu:D předpěst pod 400w ;)
RASTAMAN_zBB
ja idem dnes sadiť na balkon:) pred 3-ma dnami som si dal kličiť a vizera to slubne daky noname ale vykličilo mi 90% seed tento rok bude hadam good:) GROWU zdar priatelia:sun:
Hydrotekk
zdravim
ja us mam tyden kytky venku :)
rikam si jedno co je nezabije, to je posily :):D

tak zatím cuss Hydrant
saytam
Ja včera vysadil jenom na zkoušku asi tři kytičky...A v polovine dubna vysadim další zbytek...:smoker:
cubain67
Tak za dva tejdny se chystam tu armadu vyslat do boje
J@m@L
No, teraz od stredy (prázdniny) budem mať dosť času na všetku prípravu políčka už na nahodenie rastliniek :) Tak do týždňa a pol už chcem mať rastlinky von zo zeme :)
_Dr.Skunk_
seminka pudou pristi tyden do vaty rezy dorazej za 14 dni sazet ven budu tak kolem poloviny kvetna..jednu kytu mam na balkone uz ted a docela se ji dari
Kokesh
Ja jsem na konci března jsem dal pod 2x 20w zařivek asi 20 kytiček a jakmile mely zhruba 5 cm a listecky mely velký tak jsem je mrskl za okno ... mam dobre nasmerovane okno jelikoz mi tam sviti zruba od 9 - 18 nepřetržitě takže nejvic parada a po týdnu zjišťuju že mohu dát na okna aji ostatní protože se jim daří výborně..:) Let´s growe !
BoBoR
30.3 som zasadil 2 semiacka a dari sa im dobre...
02.4 som zasadil 5 a stale nic nevyslo / nechapem :(
a dnes idem dat zvysnich 5...spolieham sa ze uz velka zima nebude.../dufam ze sa nezmylim/
Punkobzol
už mám naklíčeno :-) předpěstuju to do konce dubna doma a pak hodím do skleníku , záleží na počasí ....sem trochu vejš na horách no.-)
Kytky mám venku už tři dny a jsou živý :) ... zatím to jsou ale jen 2 holky, zbytek dáme pro jistotu až za ty dva týdny.
alpine
Ja mam 27 sazenic v raselinovych kvetinacich,maji od 2 do 4 cm...ale venku pada snih,tady to vypada,ze pujdou az po pulce kvetna ven...
Sogeking
Mám nachystáno pár (50):-Dřízečků v květináčích, sázet budu asi pro jistotu ke konci dubna.
Melon
Já jsem si už zasadil 16 matek a krásně si rostou ve skleníku.
Brise
citace:
Původní příspěvek od Melon
Já jsem si už zasadil 16 matek a krásně si rostou ve skleníku.

co udelas az prijdou ranni mrazy? nemyslim si, ze bude uz porad teplo..
polovina kvetna , cerven balkon
Hydrotekk
citace:
Původní příspěvek od Brise

co udelas az prijdou ranni mrazy? nemyslim si, ze bude uz porad teplo..

Cuss
Kdys mas v poho sklenik,tak se ti tam nedostane ani -5°C(tedy aspon me a to není nejak vymazlený.Znam týpky co mají vytápený skleník)
Take us mam nejakou tu kytku ve skleník

Cuss Hydrant
DooMer
sklenik je uz tedka v poho taky se chystam uz sazet do skleniku nakej ten rizecek. D.
snooker
dal som von 2x AK47 pred týždnom tak som zvedavý či vnoci nezamrzli....
Hydrotekk
citace:
Původní příspěvek od DooMer
sklenik je uz tedka v poho taky se chystam uz sazet do skleniku nakej ten rizecek. D.

cuss
na rizky do slkeniku je podle me jeste pbrzo..
no spis zalezi jak velke si to muzes dovolit mit ve finale..
ale do skleniku zacatek června a je to ok.
ja tam mam ted jen zasenice
tak zatim cuss ta se ti dari Hydrant
growman
noo ja mam rastlinky asi uz tak 2 tyzdne v nutri a teraz som im spravil vonku maly foliovnik a von som sa este nerozhodol kedy pojdu ale myslim ze tak za 2 ,3 tyzdne
Spaiky69
Včera som dal naklíčiť semená, uvidíme :) Von pôjdu začiatkom mája
Papajamal
Dnes jsem dal klíčit.
Mám dotaz, je v Norsku legální tráva?:-D
J@m@L
Zdravím... No, klíčiť som dal 9.4. priamo do zeme a keď už budú silnejšie, väčšie, tak ich presadím, to znamená do polovice mája :)
bigori
zdravim dnes jsem sel sadit kitku do zeme ma uz 3 patro ale kdys sem ju zasadil pak sem si dal cigo dokurim podivu se nani a ona mi uplne zvadla myslite ze se jeste zbrcha????
hochůůů
Po přesazení je normální že ti kytka zvadne. Neboj se ona si to ještě vindá :D
autogen2
vcera som dal naklicit semena cakam kym vyklicia a dam to do hliny :) von to dam ked sa to spameta z prveho zastrihnutia
Pflusik
kytiz už sou ready, za tyden to hodim ven
jimmy boo
koncem dubna to bude akorat.
LemonJelly
Zaciatkom maja.

Inak okolo 20. aprila by malo prist ochladenie ( SHMU, CHMI ).
piky
ja už mam zasezeno
wa5il
to:piky:no je sice teplo ale neriskoval by som to este sa moze ochladit a co prizemne mrazy nad tym si nerozmyslal??vymrznu ti rastliny a mas urodu v prdeli....ja idem sadit koncom aprila zaciatkom maja zalezi na pocasi...radsej si pockat nez prist o rastliny
MTM3
už to kliči zajtra dam tych 40 princezien do kelimkou :D jiha & ariva
valec
NA PRVNIHO MÁJE ZEMĚ URODNÁ JE
shrek666
cus zviratka ja to dam tak koncem dubna to bude ok..ted hlasi jeste mraziky tak aby to neumrzlo detatka jsou nachylna..
shrek666
kdyby jste nekdo mel poblyz nejakou skalu muzu jen doporucit dat primo k ni prez den se nahreje a prez noc pekne topi odzkouseno a je to fakt good..vyrostli tam u toho omg mazce
fru1925
myslim že konec dubna bude akorát,vlastně mě ještě mají dorazit semínka,snad tenhle týden,už se těšim..
gardenisto
citace:
Původní příspěvek od shrek666
kdyby jste nekdo mel poblyz nejakou skalu muzu jen doporucit dat primo k ni prez den se nahreje a prez noc pekne topi odzkouseno a je to fakt good..vyrostli tam u toho omg mazce

Dobrej postřeh, akorát najít skálu která je mimo lidi a svítí na ni :) Co takhle zkusit paneláky? Na ně taky svítí a krásně od nich sálá teplo, což lze dobře pozorovat v zimě u auta kdy máte polovinu skel blíž k paneláku nezamrzlou :]
Underground ZP
no ja sa chystam za nejake dva tri tyzdne postupne vysadzat ked budu porobene fleky este mam co robit:)
growman
ja som to uz konecne vyhodil von a zatial sa kytkam pekne dari
saytam
první várka mě nevyrostla tak tadyten tyden se chystam nechat vyklíčit...
Spaiky69
pozor na ranné mrazíky ... ja len pripomínam ;)
Jamal001
Už som zasadil :D
1.5.2009 je plánovaný dátum presadenia na flek ;) samozrejme ak bude Good počasie
Placebo
jojo , sazeničkám se daří v pařníku a jako každý rok 1.5. jdou na místo .. :)
MathiuG
uz zasadene... 28.3 vyklicene od vtedy to mam vonku a krasne sa tomu dari
matata
Resim problem (mozna ani neni) ,,zacatkem cervna jedu na 15 dni pryc takze se o moje budouci kytky nebude moct kdo starat---Ted k problemu,Budu sazet rovnou ven do substratu z kvetinarstvi pod uriznuty petlahve...Myslite ze uz to ted venku prezijou?(vychodni cechy) ,chtel bych aby meli tak mesic zivota az odjedu.. pripadne jestli nebude lepsi zasadit az kolem 15 cervna...Poradte mi prosim co bude pro kytky lepsi...diky
Mašťák
Ja bejt tebou tak je soupnu ven. Ja jsem uz dal ven lovridery a rozhodne se maj k svetu. Ale to zalezi dost na tobe, risknout moznost ze prijdou ranni mraziky, nebo vysadit az 15 cervna tzm budes mit o mesic a pul mensi kytky. Tak asi tak....
matata
Tak sem se rozhodl pro zlatou stredni cestu...Polovina semen 1.kvetna,druha pulka v pulce cervna...diky
MathiuG
este taka otazocka myslite ze ked rastlinka prezije tie ranne mraziky tak ju to posilny a doda na sile?
hochůůů
spíš vystresuje a dodá na hermatění
acheron
predvcerom som dal klicit , a prave som ich zasadil a uz su na streche ... semena od Dutch pass. - Durban a Hollands Hope - obidve 100% klicivost ... pockam tak 2-3 tyzdne nech sa trosku uchytia a supnem ich uz do lesa na flek ktory este musim dokoncit
MathiuG
hmm moja rastlina ma tak mesiac uz vyhadzuje 7 listy je teda este malinka a stavalo sa ze som ju cez noc mal doma mohol som ju teda dlhsou nocou do fazy kvetu kedze na stonke povedla listou vyhadzuje akoby take male hnede blizny je to mozne? jedna sa teda o samicu?
gardenisto
Nejlepší by bylo foto, ale možný to je :)
_Dr.Skunk_
mam doma rizka asi mesic staryho a taky mi to hazi chloupky to je normlni jeste je blba perioda tak nakvita to se casem srovna
green man
no nane zasadeny 12,4, zo semiacka vsetko uy vykukuje von
meso
včera
ThomasK
Včera jsem dal 5 naklíčenejch semínek do kelímku, tak za 2 tejdny je dám ven..
Snad to ještě neni pozdě, ale dle mých dlouholetých zkušeností si myslim že neni, kytka toho stačí dohnat hodně..
Dříve když jsem dával už v březnu tak se to akorát vytáhlo a prd z toho.
Počátky pěstění jsem si jen tak pro srandu dal semínko do květináče počátkem prosince a po večerech na to svítil 12w úsporkou.. Kupodivu kytka to přežila, a bylo to neskutečný hulení, no mazec :)
JAH
Gucspeed
akože šak mám už aj odrostlé sadenice, len čoriek sa prenáramne bojím..!
:rolleyes:
krast
Chystám se sázet až nyní, tak uvidim jak se kytičkám povede.
_Dr.Skunk_
neco uz venku je neco teprv pude do konce tohodle mesice bude vse na mistech:)
spajk
rezy zakopany pred tydnem, sazenice stary tri tydny z podzarivky taktez, popravde sem cekal, pac se mi zdaly studene noci a nechtel sem kyti stresovat. Mozna se nebylo ceho obavat...
mimacka
Mam tri rizky zasazene primo do hliny do petflasky dva tydny,jeste tyden pockam a dam je na chatu do prirody - prvni OUT.
Tento tyden rizky budu zvykat na okne na cersvy vzduch,aby nedostali pri presazeni okamzity sok.
http://grower.cz/forum/showthread.p...=5&pagenumber=9
Moje plany boli ze uz 1 maja bude vsetko vysadene,ale nemali sme nato cas.ALe tak hadam ze uz tento vikend bude vsetko posadene(sadenicky uz mame maju okolo 2 tyzdne).Inak kamos mi v sobotu vravel ze u nich snezilo rano a to byva cca 20 km odo mna.:)
lidičky zááávidim!!!!já už druhej rok po sobě nezaseju do země...loni se to nestíhalo,stěhování,škola a tak a letos mí malinký kytičky nepřežili stěhování...zase!!!!!možná se letos poprvý pustim do indooru,protože tohle fakt zamrzí!!!
Scotty05
viem že sa ma sadiť okolo mája ale čo poviete keď to dám do zeme až teraz je to už neskoro?
fry
je najvyssi cas sadit
Nugget
Súhlasím z Erixonom nezaštipovať ale ohýbať alebo lámať...
Tento rok mám problém, že mi mravci zabili hordu malých rastliniek. Takže kupujem nové semienka nerobím si z toho tažkú hlavu. Vlastne som rád že si rozšírim genetiku...
A ja nemám veľkú spotrebu takže výnos bude si myslím teda dúfam postačujúci....
citace:
Původní příspěvek od Nugget
Súhlasím z Erixonom nezaštipovať ale ohýbať alebo lámať...
Tento rok mám problém, že mi mravci zabili hordu malých rastliniek. Takže kupujem nové semienka nerobím si z toho tažkú hlavu. Vlastne som rád že si rozšírim genetiku...
A ja nemám veľkú spotrebu takže výnos bude si myslím teda dúfam postačujúci....

Taky doporučuji ohýbání!
Jestli mravci = mravenci?
Já mám na všech polích mravence a nikdy mi kytku nenapadli!
Samozřejmě vyplatí!Pokud chceš mít hulení tak se vyplatí kdykoliv.
Já sázel i 1.7 - 15.7 ze semen.Výnos mohl být okolo 15-20 g na kytku.
Také je dobré Pokud zaštipujete v průběhu růstu tak to uštípnutý si donést dom zakořenit a zasadit.Zvyšujete si tím zásoby do další sklizně.
Říkám každý G se bude hodit.Lepší je mít než kupovat nebo sockovat !
No myslím, že je ještě času dosti. Pokud se jede z řízků.
Počítáme-li dva měsíce růst + růst v květu.
Rozhodně to nebude 1,5 m rostlina, ale každý G se hodí. Na kvalitu to nebude mít vliv.
Časlove
Určitě se to vyplatí! Já sázel loni 23.6. z řezů a kytky měly 3m a nejvyšší výnos byl 300g na kytku, pak ještě 17.7. a to byli kytky tak 1-1,5m a nejvyšší výnos 90g takže furt je ještě čas, ale chce to dobrý podmínky!
Shaker
Zdarec,kyti nasazene ted uz nemusi byt tak veliky,ale vliv na dozrani to urco nema,to se ridi samozrejme periodou svetlo/tma..Loni jsem sadil koncem cervna nebo spis jen dosazoval nejake rezivo,ktere se ke mne opozdene dostalo a z neceho byly docela zajimave vynosy,hlavne Power plant..Chtel bych rict,ze hlavne zalezi na tom jake pocasi bude jak v prubehu koumacky,tak i na konci,nejhorsi jsou deste a nasledne vlhka pred sklizni..plisen je svine..
Maxeaux
Yo, zvyknem sadiť tak v polovici juna/červen asi tak 15 cm planty, v septembri/zari su velke jak hovada. hlavne boostovat (len nespalit) v rastovej faze. pamatam si ze jeden typek tu mal thread; jednalo sa o experiment - ked si myslite ze uz je neskoro vysadit, pockajte este 2-3 tyzdne a az potom do zeme. Mal asi meter vysoke kytky :-) takze neskoro je az na jesen :-)
_Dr.Skunk_
ja mam doma jeste 3 rezy co chci taky jeste nekam prdnout oni v poho dozrajou jen nebudou tak velky
Tayem de Tox
citace:
Původní příspěvek od Maxeaux
pamatam si ze jeden typek tu mal thread; jednalo sa o experiment - ked si myslite ze uz je neskoro vysadit, pockajte este 2-3 tyzdne a az potom do zeme. Mal asi meter vysoke kytky :-) takze neskoro je az na jesen :-)

http://grower.cz/forum/showthread....16&pagenumber=1

:sun:

ale letos sem začal dřív ;)
krast
No, jarní únava pokračující až do léta, dobře trefené. Já sázel 13.6. a ještě 19.6. Uvidim. Hlavně že je zasazeno.:-d
Niari
citace:
Původní příspěvek od Tayem de Tox

http://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=1

VPS, ten úvod je nádherný...:-D Bohužel mám taky LS a poslední řízky jsem dala do země dneska, PAP (pozdě, ale přece).
luks
jenom tak na zkoušku jsem včera do země pichnul seminko... tak uvidime co z toho bude za obra :D
Thorax
zdar hele myslite ze je moudry zasadit si rizky ted kolem pulky cervence? bude to mit nejakou cenu? thx
Já si myslím, že cenu to ještě má, sice to asi nebudou žádné stromy, ale něco z toho bude, taky jsem dneska vysazoval 5 řízků, tak uvidím.
Apartman
Jo, taky jsem dnes vysadil 1 unknown haze řízeček jen tak za okno do 2,5l květináče-počítám, že bude ještě tak měsíc růst...rozhodně ho nechci podporovat v sativoidním megarůstu hnojivy...uvidíme, pak dám report na moje out vlákno ;)
Thorax
takze kdyz si zasadim shivu skunk na zahrade, coz je co ja vim indica-sativa pul na pul, tak muzu pocitat s tim ze bude mit aspon ten metr bez zastrihavani?
Thorax
ja a este sem chtel rict ze sadim rezy
WAMParjan
tak jsem zkusil zasadit taky pár asik 30cm předpěst řezu něco do kukuřice něco vedle jsem zvědavej jestli z toho něco bude :D . . .protože místy byla celkemk exotycká :D hlavně to pole kukuřice z něhož se vyklubalo políčko :D u baráku majtele :D . .
citace:
Původní příspěvek od Tayem de Tox

http://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=1

Nechal sem se inspirovat ale ne až tak pozdě takovej šílenec nejsu :) dneska šli na naklíčení.

EDIT: stejně sem dal ještě včera jednu várku naklíčit......
WAMParjan
tedka jedu někam prdnou zbytek sazenic no uvidíme :)
kvadru
myslite ze kdyz dnes dam seminko na nakliceni mohl bych s te kytky jeste neco sklidit?treba nechat to srpen zari venku v kvetniku a na kvet to dat za okno co myslite mato smysl?
Jaa to vidím tak ze nakličit to dam zacatkem dubna a ven to hodim zacatkem května. Modely -Purple window
Durban
131boyz
Kdy byste doporučili dát ven vzory White Russia, Belladonna a G13 ? případně jestli začít už teď předpěstovat ,) díky
Apartman
No, na stránkách Dutch Passion píší, že venky sázet na přespěst je ideální začátkem Dubna, podle lunárního kalendáře se jeví ideálně 22., 23. Duben.

Minulý rok jsem dával některá semínka do kelímků koncem května a kyti dorostly cca 70-80% výšky, které by dorostly normálně.-Takže to je potom už docela na úkor velikosti (ideální pro toho, kdo nechce mít obludy.)

No a ty vzory-dal bych je koncem května/začátkem června ven, ale třeba minulej rok bylo začátkem června krupobití, které jim poničilo listí....to potom :grrr:-může se stát cokoliv, počasí si občas dělá, co chce...
Zrovna dneska jsem zasazel nejakej outmix od jednoho uzivatele a asi 9 Loowkileru za okno do truhliku. Tak polovina Kvetna a potahnou z baraku! :-)
zdarec ja sem zasel uz pred mesicem jen tak z prdele model Purple widow a už kvete :-D
Spaiky69
nedočkavosť sa v tomto prípade nevypláca :)

to tyzzdek: použil som ťa iba ako príklad, viem že ty si to sadil "z prdele"

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma