Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

Stránky: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 
Kdy vysadit ven? - Klikni zde pro originální téma
HŘEBÍK
pěkná kyti koukal jsem a na dnešek v noci to neslezlo ani pod 8 stupnu
sWei
a má se to už jen zlepšovat :) perfektní čas na vyndání ven a tudíž brzkou sklizeň pokud nezapracují čorky, čehož se bojím nejvíc....
cranked
Krásnej datum a vypadá to že i počasí přeje. Muj první outdoor a už davam klíčit několikátou várku a zejména jsem zvědavej na model Pasion 1 ( G13xMTH )..Jinak do 1.5 to chci mít venku páč už se to má jen zlepšovat :)
MagicHerb
Mrazy neškodí, co po sv. Jiří chodí.

Dle luny je dnes 24.4. a zítra 25 vhodný čas na setí semen.
Qwertulanus
Dal jsem klíčit 25. května a sem z kraje pardubic tak myslite ze bych to moch dat uz ven nebo mam pockat protoze se bojim ze zas prijdou mrazy po tech velkých vedrech co maji ted prijit?
Qwertulanus
omlouvam se 25. dubna :)
Fantasie
Na balkonu 27celsiu v noci 10 ... saďte to!
sWei
už sazejte, já je mám venku už skoro týden a daří se jim perfektně ... hurá do toho
Windguru předpověď na příští pátek, -2 stupně v 5 hodin ráno.... Až přejdou tyhle mrazíky, tak jde všechno ven....
MORZIK
HŘEBÍK
ale víš jak se to mění z jednoho dne na druhej a řeknu ti že tomuhle už nevěřím
MORZIK
sazet a zase sazet!!!!!!!!!!!!!!
MORZIK
sazet uz se da ja mam uz dva tydny venku a valiiiii pre dvouma dnama sem dal do kyblu i male lemon skunky pokud ma nekdo opravdu strach staci prikryt kvetiny nejakou pruhlednou nadobou sklenice pet lahev ....
Qwertulanus
jj petlahví to znam tj dobry ale mam teprv malé rostliny teprv 4 dny a tak jestli to tyhle mlade rostlinky přežijou a navic jestli je dobry mit petlahev cely den na rostline nebo to přes den sundat? a navic k rostlinam se nedostanu zrovna kazdy den
VFR
citace:
Původní příspěvek od MORZIK
sazet a zase sazet!!!!!!!!!!!!!!

To muzes, ale bude stesti kdyz jeste nedorazi mrazy.
Pravdou je ze rostlinky mrazy ustoji, ale vyrazne se zabrzdi.. Takze pokud mas plno semen tak klidne do toho :).

Neni kam spechat, jeste je cely kveten na sazeni a ver ze pak rostliny jedou rychleji. Pokud pocasi vydrzi, tak to budes mit good, ale spolehnout se na nej je vec druha :D

Hodne stesti
MORZIK
dekuji za stesti ale my co zijem na jv moravy to mame trosku jednodusi vsude jinde -2 u nas +4 no jo sahara zas ale skoro neprsi takze si nevyberes.....
Qwertulanus
Jo to se mi uz stalo jednou ze mi rostlinky mrazem nechcíply ale zabrzdily se a od te doby co jsem k nim přišel za 3 týdny tak se nepohnuly ani o milimetr :(
Qwertulanus
ted pisou na počasí ze příští tyden ma byt ve dne jenom 18 stupnu a s tim se počítá i noc takze to pod nulu urcite neklesne ale zima bude
uniquee
Nazdar, ja som zo slovenska a myslím si že som v nejakom moc tropickom pásme...4 kusy powerpure mi skoro zhoreli... sú kúskami žlté..uvidím ako pojdu dalej...zatial majú 3 dni.Na priame slnko to nemôžem dat, pretože tu je na teplomeri priamo na slnku 43 stupnov...o jedného skanka už som prišiel..väčšina zhnedla...
Qwertulanus
tk to mas dost blby :(
Qwertulanus
mam jeden problem ohledne toho jak ted budou velké teploty tak jestli nevadí dát na rostliny petky celých 24 hodin....nespálí se ve dne??
sWei
a proč tam budeš dávat petky?
Qwertulanus
protoze ma byt za tyden jenom ve dne 16 stupnu a tim padem asi 5 stupnu v noci
sWei
já měla kytky venku i při 2 stupních + a nic se jim nestalo, nemyslím si že 5 stupňů by byl nějaký velký problém
Qwertulanus
jaky ma vliv na to dat ven rostlinky stare teprv 4 dny? vadi nebo nevadi?
Qwertulanus
a ty jsi z jakeho kraje sWei?
sWei
Jihočeský, a 4 dny staré rostlinky jsou podle mě moc malé na výsadbu ven
Qwertulanus
a jak dlouhu bych je mel nechat jeste doma?
sWei
já je vždy nechávám 2 týdny doma a pak jdou ven
Qwertulanus
jojo dík
ideální bude sadit 9,10 května je to podle fáze dobré na kořen což je vhodné při tomto času sadit semeno nebo přesazovat předpěst.
stihne dozrieť outodroda aj napr v kukuričnom poli ? vzhladom kutomu že sa to javí ako potenciálny platz pre mňa
mno pokud to nebude dozrávat v 10 měsíci a dřív neskosí kukurozu tak ano
citace:
Původní příspěvek od sWei
já je vždy nechávám 2 týdny doma a pak jdou ven

citace:
Původní příspěvek od vousac
ideální bude sadit 9,10 května je to podle fáze dobré na kořen což je vhodné při tomto času sadit semeno nebo přesazovat předpěst.

Mám teď v jogurtovkách 8denní kousky... a v půli května - po zmrzlejch - půjdou ven,
ale teď je asi budu muset dosypat hlínou, hrozně se tahaj nahoru
Qwertulanus
Mně se taky hodne tahají jedna měla teprv v 5 dnech uz 8 centimetrů tk jestli to nejak nevadí kdyz ji zasypu a bude mit jen 4
Zedy
Zdarec qwertulanus, zasypat je můžeš s dobrým pocitem až po děložní lístky.

Jen pro info, ohledně počasí a sázení ven -> ČHMU.
Qwertulanus
Jo dík :)
BunyMax
Zasadiť sa chystám po týchto dažďoch čo prídu , respektíve cez tie dažde to nejak načasovať aby vybehli do pekného počasia:)
thuglife
Qwertulanus
43 stupnov?? my vysvetli ci si si nepomylil slovensko s nejakou zahranicnou krajinou :D .. neviem nemyslim si ze mozu byt take teploty.. s kadial si?
thuglife
bunnymax myslím si že to máme premyslené celkom dobre.. tiez cakam kym prejdu tieto dazde co maju byt.. :D
sWei
citace:
Původní příspěvek od thuglife
Qwertulanus
43 stupnov?? my vysvetli ci si si nepomylil slovensko s nejakou zahranicnou krajinou :D .. neviem nemyslim si ze mozu byt take teploty.. s kadial si?

Tak na sluníčku to není nic extra u nás bylo dnes na slunci 46 stupňů ;)
Qwertulanus
Já jsem to nepsal ze sem ze slovenska.......to psal uniquee!!
GrowGuru.cz
Lidicky, hlavne bych sadil kytky co maji tak 25 - 30 cm. Je skoda to tam davat driv a nechavat na pospas osudu.
Ono je jedno, kdy se to zasadi, hlavne at to neumrzne (pri teplotach pod 8°C rastlina zastavuje rust).

Cim drive se to vysadi out, tim vetsi rostlina bude i vynos z ni. Stejne tak bude vetsi sance ze ji nekdo objevi...

Myslim ze i dnes je celkem prima den...
MORZIK
rostlina zastavi rust az pod 5 stupnu u osmi pouze zpomaluje.... a sazet 30cm rostliny? ja sazim klidne i 7cm hned ven do hliny a jeste se mi nestalo ze by zdechly
GrowGuru.cz
myslel jsem to tak, ze 30cm kytku ti zadny zajic, slimak ani jiny skudce nesezere kompletne ;)
MORZIK
zapomel si na srnky tem je jedno jak je vysoka !!!! nic ve zlym je to boj pestovat v polich
v pohodě přesazuji po 14 dnech od okamžiku kdy vylezou z hlíny a pohoda(caa10cm) ještě se mi nestalo že by exla. :-)
matata
ahoj ....jak teď hlásej o víkendu ochlazení ....mám venku už řízky,myslítě že to přežijou ? popř jak je ochránit nejlíp ? ...sou tak 15 cm vysoký. díky.
thuglife
fuu :D ja nemam ešte ani vyklíčene .. počkám si po tomto ochladení čo bude a potom začnem zo sadením ... myslíte si že je neskoro na sadenie?? podla mna nie ale kamoš mi vravel že som to mal zasadit už dávno.. ale podla mna blbost.. lebo teraz je to počasie dost takéé... ACH keby som mal skleník všetko vyriešené!! :D
citace:
Původní příspěvek od matata
ahoj ....jak teď hlásej o víkendu ochlazení ....mám venku už řízky,myslítě že to přežijou ? popř jak je ochránit nejlíp ? ...sou tak 15 cm vysoký. díky.

2l pet lahev uřízni vrch a nasaď je na rostlinku dva otvůrky nahoře ať dýchá a hotovo minipařák podrží při nizkých teplotách dobře.
citace:
Původní příspěvek od thuglife
fuu :D ja nemam ešte ani vyklíčene .. počkám si po tomto ochladení čo bude a potom začnem zo sadením ... myslíte si že je neskoro na sadenie?? podla mna nie ale kamoš mi vravel že som to mal zasadit už dávno.. ale podla mna blbost.. lebo teraz je to počasie dost takéé... ACH keby som mal skleník všetko vyriešené!! :D

první část 5 měsíce už má být zasazeno a růst :-) někdo sadí konec dubna a první půlce května už to přesazuje ven
citace:
Původní příspěvek od vousac

2l pet lahev uřízni vrch a nasaď je na rostlinku dva otvůrky nahoře ať dýchá a hotovo minipařák podrží při nizkých teplotách dobře.

Nebo uříznout spodek a vyšroubovat víčko ;)
nastyboy
Mám zasazeno na horách, kde se nedostanu, tak jsem zvědav jak obstojí to ochlazení, doufám ze nenasněží, ale věřim že přízemní mrazík přežijou s přehledem.
serius46
Má to i nějaký jiny význam ty uřízlí petky než termoregulace?
Má cenu dávat seeds do země až koncem května ? (Pařník) Bude z toho něco ?
SN!P3R (ASi už to tu bylo tak mě pls nekamenujte :D)
brujeria
V pohodě to vůbec neřeš ve foliovníku ti to možná eště přeroste!
frek
citace:
Původní příspěvek od SN!P3R
Má cenu dávat seeds do země až koncem května ? (Pařník) Bude z toho něco ?
SN!P3R (ASi už to tu bylo tak mě pls nekamenujte :D)

Vyroste Ti z toho prales jak sviňa :D
amper
citace:
Původní příspěvek od serius46
Má to i nějaký jiny význam ty uřízlí petky než termoregulace?

Samozřejmě má. Udrží to vyšší vlhkost vzduchu okolo rostliny, takže ten přechod je šetrnější a kytka se podstatně lépe vyvíjí. Obzvlášť zajímavé je to v posledních letech, kdy předjaří přechází často rovnou do léta a výkyvy jsou značné,
Qwertulanus
Prý má být i v nějakých částech území i pod nulou u mě to bude i -3 tak jestli ty petky to zachránějí.
tak přízemní mrazík mě v petkách přežili minulý rok ale to jsem kolem měl ještě 4 kolíky a obalené potravinářskou folií zhruba do 3/4 metru.
Qwertulanus
To je dobrý nápad :) to ještě obalit fólii..ale nezpomalil se jim růst?
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=57659
minulý rok a nic se jim nezpomalí a rostli výborně.(na prvním foto bylo vidět jak jsem tam měl na tom ještě velkou petku ale pak už to bylo velké tak šla dolů)
Tak v Pátek se chystám to vyházet ven, konečně to začíná :banana:
frek
citace:
Původní příspěvek od Mirex

Já sem házel ptvní 2 kytky (La Blanca) o víkendu ven... Letos chci zkusit pořádnou guirellu. Mám to v lesní školce, respektive na strání kde je 150 000 stromků na metr čtvereční :DD. Vysekal jsem pár metříků porostu, dovezl zeminu..... Já se tak těšim :DD
payah
citace:
Původní příspěvek od Mirex

taky to tak vidím, řezy mám venku už od minulýho týdne, a semenáče do víkendu ve skleníku, pak taky půjdou do terénu. A kdy mám podle vás vyset automaty?
Pongo
citace:
Původní příspěvek od payah

taky to tak vidím, řezy mám venku už od minulýho týdne, a semenáče do víkendu ve skleníku, pak taky půjdou do terénu. A kdy mám podle vás vyset automaty?

Zdarec...

automaty se sázejí pokud možno v dobu, kdy jsou nejdelší dny ... http://wall.cz/nastenka/vychod-a-zapad-slunce tam si zadej 1.1. 2012 - 31.12. 2012 a zaškrtni zobrazení grafu a bude ti jasné kdy vysadit ...

Peace....
nastyboy
Pro Pongo. Nevim kde jsi to videl, ale nejdelsi den je mezi 6-7 mesicem,i podle tveho grafu, automat bych sadil na prelomu kvetna a cervna. Zdarec :)
citace:
Původní příspěvek od nastyboy
Pro Pongo. Nevim kde jsi to videl, ale nejdelsi den je mezi 6-7 mesicem,i podle tveho grafu, automat bych sadil na prelomu kvetna a cervna. Zdarec :)

Nejdelší den je přesně 21.6., od 22.6. se dny začínají opět zkracovat...:vampire:
Fantasie
Předpěstovávám květiny na balkonu a první várka cca. 3 týdny stará pude ven tento víkend. Druhá várka o týden pozděj a třetí za dva týdny. AF vysadím do dvou týdnů ..
Pongo
citace:
Původní příspěvek od nastyboy

Zdarec,

co jsem kde viděl ? jen jsem mu poslal graf ať si tam zadá celý rok a uvidí, kdy jsou nejdelší dny ... nic vic, nic míň ...
Takže nevím o co gou :)

EDIT:

jo takhleeeeeee, myslel jsem, že normálnímu člověku docvakne, že ma vysadit tak aby to rostlo a kvetlo v těch "NEJDELŠÍCH DNECH" ... nemyslel jsem, že to někdo pochopí tak, že má dat klíčit v dobu, kdy jsou nejdelší dny :)

Ale jak je vidět tak asi jo :frog: :rasta:
nastyboy
To pongo: sory chlape blbe jsem to precetl )) jinak drzim pesti s outem.
Patres92
Chcem sa spytat či nebude neskoro ked zasadim až za dva tyždne .Dik
Pongo
citace:
Původní příspěvek od Patres92
Chcem sa spytat či nebude neskoro ked zasadim až za dva tyždne .Dik

Misto dvou a pul metru to bude mit dva metry
Jestli nebude pršet, tak dneska jdou ven.
frek
Už mě to začíná jebat.... Kdykoliv letos vysdaim, tak poté, co se oběví 1cm roslinka, je pak následujících 10 dní hnusně. Talže zase mám teď na paparetpu 3 kytičky, který maj 7cm a stonek je tenký jak špendlík a lístečky jsou velký jak písmena na bankovních smlouvách na poslední straně dole.
No nemám smůlu? :D
sw3ap
To počasi je k hovnu,mám od začátku května venku WW,jak ji pěstoval frek :D a před týdnem se zastavila a je celá žlutá,oproti tomu special kush roste jak o život i v tomto počasí,čím to?
SMART
Myslíte že je dobrej nápad vysadit kyti ven příští tejden, když počasí nemá bejt nic moc a hláseji vodu?
já sadím dnes automatky :-) , trochu slunka a pak trochu vláhy a pojedou jako blesk :D
nastyboy
Kolem brna prej v patek rano mrzlo az -4 stupne,ty voe to je extrem. jsem z severni moravy a tady bylo nad 0. doufam ze uz to je za nama..
killlsmoker
ja sadil dneska.... vzdycky cekam az budou zmrzli.... letos to vyslo presne.
matata
ahojte ... moje řízky sem vysadil asi 4 dny před tima mrazama ...přes noc mi je děda přikrejval hliněnejma květináčema ale říkal že to jednu trošku chytlo ,prej malinko a prej už je v pohodě . ale...nemohlo ji to udělat nějaký vnitřní zranění ? co můžu očekávat ?
frek
citace:
Původní příspěvek od matata
ahojte ... moje řízky sem vysadil asi 4 dny před tima mrazama ...přes noc mi je děda přikrejval hliněnejma květináčema ale říkal že to jednu trošku chytlo ,prej malinko a prej už je v pohodě . ale...nemohlo ji to udělat nějaký vnitřní zranění ? co můžu očekávat ?

Čau, dej jim pár dní a uvidíš. Mrazík je pro ně šok. Ale za chvíli se vzpamatujou a porostou dál. Přeci jenom je to pořád jen plevel :)) Já měl ty svoje taky veknu a všechny to přežily a to ráno byly -2C.
Zdravím aké su výhody respektíve nevýhody neskorého sadenia ? plánujem to dať do zeme tak v polke júna. Stihnú dozrieť ?
Pongo
citace:
Původní příspěvek od Jurgiano
Zdravím aké su výhody respektíve nevýhody neskorého sadenia ? plánujem to dať do zeme tak v polke júna. Stihnú dozrieť ?

kytky nekvetou podle toho kdy je vysadíš ... kytky začnou kvést až se začne krátit den ... když vysadíš později, tak kytky nemusejí dorůst do takových rozměrů jako by narostly při dřívějším vysazení ....
navíc když je vysadíš později nemusí dojet vůbec !!! mě se to stalo s Vanilla kush kdy měla být kosa na konci září začátek října a na konci října furt nic a pak přišel mrazík a bylo po kytkách,přestali vonět a nezhulovali jak měli.
Smajda92
Zdravím
Letos jsem sázel až 7.6.2012 (Dost pozdě).. :/ :'( :( Ale kytku už jsou cca 2Cm velky :D :D mám je daný v Takovím malím Foliáčku 40Cm na 40Cm. Myslíte že ješte stihnou vykvíst a v klídku dozrát ? Nebo už to vubec nemá cenu ?
Díky za všechny opovědi.. :) :)
Qwertulanus
No podle toho co to je za model.... pozdě si myslím že není když to brzo přepneš na květ :)
Qwertulanus co mu to tady radíš? :D Jak jako má OUT přepnou na květ ? :D Vzpamatuj se....
SNI!P3R ;)
Qwertulanus
Jo tak sry já myslel že to bude mít ve fóliovníku kde se to dá zatemnit :)
Smajda92
Práve co je to za semínka Nwm :/ Doslal jsem to od kámoše. Minulej rok jsem měl kytky před barákem takže jsem si je všechny přepl ve sklepe :D Tetka už ta tady mít nemužu protože se do vesnice nastěhovaly Romové (hodně) :D
Qwertulanus
a kam to budeš dávat?
Smajda92
To práve že vubec nwm :/ kytky nechám zatím v tom malím Pařeníku a až se tam nebudou vejít tak Přemýšlím o náky lesní školce nebo něco takového.. :)
kammo
mam 6 sadeniciek mesiac starych v 1,5litrovych kvetinacoch pricom planujem nechat dve samice.Nieje to feminizovane,myslite ze sa oplati pockat kym ukazu pohlavie a tak tie dve rastlinky presadit do 20litrovych nadob?...stihne to potom dorast do rozumnej velkosti?
kripalu
1,5 l je málo, je zatím přesaď do 4 litrovejch.
Já je měl asi 1,5 měsíce v 0,5L a ted šli do 50L snad to stihnou dorůst ;)

SN!P3R ;)
Don MihaiL
nazdar

mam par otazok :D dnes mi vyklicilo jedno semeno co som nasiel v palde ked som si kupil G a neviem ci to bol in ci out ale ucinky to malo skvor indicoidne tak po 3 pukoch akurat na lezanie stavy :D a chcem vediet ci s toho semena nieco vyrastie bud to mozem dat do volnej prirory ale urcito to uz nestihne vyrast fest do visky tak ci to nahodou nemam dat do kvetinacou kto to v takom case skusal sadit out ?? dajte neake vlastne skusenosti

diki :D
iamsimon
já bych to spíš hodil do květináče a hodil to třeba na balkon
Don MihaiL
ale tak po prve balkon nemam :D :D takze jedine v kvetinaci na dvore ale mne ide tiez aj o vynos takze aky kvetinac ? aby som to vyuzil cim viac :D a ked si zoberies ze niekto sadil outdoor uz v maji (kvetnu) a to je strata uz 2 mesiace tak neviem
iamsimon
ja měl květináč 15l a ten mi stačil,ale když budeš mít větší tak tim nic nezkazíš
Don MihaiL
ale aky myslis ze bude vynos ?? ked to sadim tak neskoro ??

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma