Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

Stránky: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 
Kdy vysadit ven? - Klikni zde pro originální téma
iamsimon
to je podle modelu
Don MihaiL
no ved prave ze neviem vobec co to je ale bavi s toho brutalne :D
iamsimon
no tak uvidis co ti z toho vzejde,může se taky stát že ti vyroste samec a budeš mít prd....hoď to na dvorek do nějakýho kcětináče/kýble hoď tam substrát a pohnojto 1-2 za tejden podle potřeby
benjichaouat
Dej to primo do zeme, na kvetinac se vybodni.pokop, provzdusni hlinu a zasad. Vynos v kvetinaci je vzdycky mensi a ty potrebujes, aby ti to behem mesice a pul narostlo co nejvic.
Don MihaiL
no ved preto mam uz dieru vykopanu v lese je to aj prihnojene a je tam aj perlit :D mam tam auto mazare ale jeden nevisiel tak to dam k nim :D
Zedy
Takže už to máš vlastně všechno zrychtovaný, vlastně už dávno víš jak se semenem naložíš, ale jen sis potřeboval pokecat :teef: pak smáznu...
Don MihaiL
no mam to miesto ale mam naklicene aj AF Osiris ale som chcel vediet ci sa my to oplati sadit lebo vecsinov pisu ze AF sa da kosit aj 3x za sezonu a normal out iba raz tak neviem ci sa to na tak kratky cas oplati ci vobec budu mat na com rast kvety :D :D ale keby ze som to mal negativne ohlasy na to tak urcite by som sadil tie AF na to miesto :D
krisa.lc
Urcite zasad, este moze vyrast aj na 1m.. Minuly rok som jednu rastlinku sadil este o cosi pozdejsie..a niekolkymi peknymi palickami sa odvdacila.:) Drziim palce
Don MihaiL
urcite skusim a diki :D
Bysvk
pls, budu mi na predpest stacit 2trubice(1.2m), 36W biele svetlo?
citace:
Původní příspěvek od Bysvk
pls, budu mi na predpest stacit 2trubice(1.2m), 36W biele svetlo?

Čau.
Nebude to nijak zázračný, ale stačit to bude.
Bysvk
díky :) tak ešte tam daku usporku alebo dačo hodím a bude :)
Jarda S.
Zdravim, když bych chtěl vysadit ven 5-10 května kytičky cca 20cm kdy je ideální čas dát klíčit ? jedná se o Special Queen #1 a Special Kush #1 oboje feminizovaný
Bysvk
nikdy nieje priskoro, čím staršia kytka, tým lepšie ;)
MedvedBrtnik
Bysvk: No to je docela blbost, kdyby vysadil v lednu, v březnu už mu to kvete. Dle vlastních zkušeností stačí klíčit až třeba začátkem května, kamarád dává sotva zakořeněné klony začátkem června a stejně mívá větší kytky než já, protože má lepší flek, takže bych se spíš soustředil na toto.

Jinak jestli seš nedočkovaj a chceš mít předpěst za oknem, počkal bych tak 14 dnů a dal klíčit. Jestli máš box, předpěstovávej kdykoliv.
VFR
yeah medvede :)

Presne jak pravis, i pozde vysete nic neznamena - kytina to dozene.

A k otázce: videl bych to jak pise Brtnik
Kazdopadne je potřeba mit kytiny co nejvic na slunci, at mas patra u sebe a dostatečnou silu stonku.

Ke genetice: mel jsem oboje a pocitej, ze sklizen dřív jak v rijnu nebude.. ale pokud počasí da, tak se mas na co tesit
(jednu znich - nevim uz kterou - jsem kosil az začátkem listopadu)
Zdar!
Já už to za oknem rozjel.
Minulej rok jsem to rozjížděl taky touhle dobou a nenakvetlo mi nic.
Než dosáhnou pohlavní dospělosti tak je skoro konec Dubna, což už je dost slunce si myslim, navíc mám za oknem klon Purpurery Ticinesis abych zjistil pohlaví, je tam už tři tejdny a ještě se neukázal.
Jarda S.
citace:
Původní příspěvek od VFR

Ke genetice: mel jsem oboje a pocitej, ze sklizen dřív jak v rijnu nebude.. ale pokud počasí da, tak se mas na co tesit
(jednu znich - nevim uz kterou - jsem kosil az začátkem listopadu)
u obou píšou sklizeň konec září i tak sem počítal minimálně 3/4 října
Bysvk
MedvedBrtnik: ja som to tak myslel že vnutri kde si dodržiavaš periody :P
Podle mě je to úplně ale úplně zbytečné začít teď předpestovávat, konopí je rostlina typu, která roste jako z vody, tím pádem spotřebuje hrozně moc živin, pokud bude muset přežívat pul roku tak v té pudě už nebudete mít zdaleka tolik živin a kytka nebude silná na květ :)... Z mích osobních zkušeností doporučuji zasadit na konci května :) a máte kytky že vám je bude kde kdo závidět :) .Také závisí na půdě a modelu co pěstujete ale to už je jiná :)

ZDAR NAZDAR A GROWU ZVLÁŠŤ
Mašťák
Ja zacnu tedka ve stredu, seminka dam klicit dneska a doufam, ze rizky budou ve stredu. Skrin teda zatim jeste nefunguje, ale posledni upravy znate to. Kdy mate v planu davat ven ?
Connoisseur
citace:
Původní příspěvek od Grenes
Podle mě je to úplně ale úplně zbytečné začít teď předpestovávat, konopí je rostlina typu, která roste jako z vody, tím pádem spotřebuje hrozně moc živin, pokud bude muset přežívat pul roku tak v té pudě už nebudete mít zdaleka tolik živin a kytka nebude silná na květ :)... Z mích osobních zkušeností doporučuji zasadit na konci května :) a máte kytky že vám je bude kde kdo závidět :) .Také závisí na půdě a modelu co pěstujete ale to už je jiná :)

ZDAR NAZDAR A GROWU ZVLÁŠŤ

a jak mi vysvětlíš, že když přepnu půl roku staré matky, mám na nich palice, o kterých si může 14dní stará kytka nechat jenom zdát?
Souhlasím s tebou, že je ještě docela brzo, avšak myslím si, že čím starší kytka, tím plodnější je.
Hopík44
Já jsem dal klíčit před pár dny a teď jsou zatím pod zářivkama 24hod denně a chystám se je přesadit a dát za okno ale to tak za týden, do země půjdou podle počasí ale myslím tak půlka května úplně stačí.
Řekl bych čím déle zasadíte do země tím budou menší. Takže kdo nechce 4m velké kytky určitě dýl naklíčit i vysadit.
V Červnu zasazené do 10l kýble měly metr ze semínka přímo vysetého do toho kýble. Ten samý druh vysazený do země 10. května s předpěstováním za oknem dosáhl výšky skoro 4m. Mluvím o Passion 1 od DP
Bysvk
nechceš vysoké? -ohýbaj, inač ja už som dal dnes na okno do zeme :)
citace:
Původní příspěvek od Connoisseur

a jak mi vysvětlíš, že když přepnu půl roku staré matky, mám na nich palice, o kterých si může 14dní stará kytka nechat jenom zdát?
Souhlasím s tebou, že je ještě docela brzo, avšak myslím si, že čím starší kytka, tím plodnější je.

čím starší kytka tím plodnější je? Toto zase slyším poprvé já :)
Mluvím z vlastních zkušeností, že kytky které jsou nasazeny víceméně docela dost pozdě (konec května, začátek června cca tak) jsou nakonec ještě vetší a masivnější jak kytky ze semínek které byly dány na naklíčení někdy v dubnu :)

ČEST
Tak tak ... neni sa kam ponáhlať, v noci zima, málo slnka stále dážď. Ak to aj vyrastie a nezmrzne alebo do nezničí dážd, rastlina bude rásť veľmi pomaly zato rastlina ktorú vysadíš do pekného teplého počasia za pár dni doženie tu čo bola sadená pred mesiacom.
Bysvk
Grenes:myslim že vonka to asi platí že sa to doženie ale je asi rozdiel keď zobereš rastlinku mesiac maš dnuka na raste a zasadíš ju vonka v tom istom čase ako niake semiačko, približne tie iste podmienky, tak tá skorej by predca len mala byť mohutnejšia... pease :)
Ano, jistě ale pokud vím, tak se ani jednou nezmínil o předpěstování pod lampou.
Dvacátej Květen jako každej rok, prostě po zmrzlejch pryč s nima z baráku ať se snažej :D
sacul
Na teplomeru 14 ve stinu zitra bude jeste vic slunce krasne prazi, sto chuti to dat jiz naklicit, ale pravda je ta ze pokud to ted dam za okno nebo nedejboze na balkon rostiny se zbytecne vytahnou diky nedostatku slunce (jak z duvodu slabosti zareni tak z duvodu kratke fotoperiody) a taky jejich rozvoj nebude tak rapidni jako kdyz budou az na solidnim slunci, chci mit spis mensi a hustejsi a ne vetsi a ridsi, kyble mam 10L tak neni kam spechat, pokud bych mel i vetsi pudni prostror tak uz asi vzhledem k me lokaci ktera je hodne jizne a doprava ;) davam klicit. Ona zemepisna poloha v nasi zemi hraje pri casu "sazeni" taky svou roli.
brujeria
Jestli je budeš dávat do 10litrovýho květníku dával bych semena klíčit nejdřív začátkem června těch 10litrů prorostou hned, vůbec se toho neboj o nic nepřijdeš!
Zdenda89
přesně tak, jak říká Mirex a moje babička, že jedinně po zmrzlejch ;-):cox: :guitarist
Také krásne počasie celý týždeň krásne, slnečno, teploty 25 stupňov. Cez víken sa malo schladiť a pršať a napokon bolo pekne s troška prehánkami, teraz další týžden hlásia pekne. Ja už chcem začať ale zas pri dnešnom počasí môže zajtra nasnežiť tak vôbec sa neviem rozhodnúť či niečo už mám dozeme dať alebo počkať :) Ako ste nato vy ? Má tu už niekto niečo v zemi ?
Hopík44
Vydrž, ještě je krátký den!
frek
Tak jsem dneska zasadil první várku. :) Zmrzlý jsou za tři tejdny, do tý doby by holky mohly mít, počítám, 10-15cm!! A pak šup ven na správný guirella grow 2013! :D
Já sem dal teprve teď naklíčit můj prototype model tak uvidím :) mezitim poputují ještě nachvilku do boxu a pak už na sluníčko, teda až najdu správnej flek, pořád nění nějak čas
gyzmo
výsev klidně v březnu,výsadba na venkovní stanoviště lepší po "zmrzlejch" (15.5)
Zedy
Jenom info ohledně týdenní předpovědi, v dalším týdnu padnou docela slušně noční teploty, posílám pro nedočkavý zahrádkáře co by se chystali sázet slabší kousky na extrémní stanoviště :)

Týdenní předpověď počasí ČHMÚ...
bruno.kudrna
Zdravím
Já už mám kyti v květináčích za oknem,po zmrzlejch dou ven.
Zdárek:sun:
Po víkendu to vyházim ven, konečně to začne bejt o něčem :banana:
frek
Tak to já to jdu házet ven teď o víkendu. To zas bude krve a potu. xD
Highskór
Dnes jsem byl pro 75 l hlíny a 75 l rašeliny + 2 pytle perlitu...
Akorát nevím jestli nepočkat až po těch zmrzlejch protože jsem skoro na horách :D :D
to ne ale na severu jo
ľudia kedy najneskôr sadiť ? mam počkať na lepšie počasie alebo to mám dať do zeme ?
sunking
daj do zeme už :)
Jsem to teď obešel a vypadá to skoro stejně jako když jsem to tam před třema tejdnama dával, ještě mám něco připravenýho, ale to dám ven tak za tři dny až ta voda a všechno kolem opadne, stojí to za ...
Časlove
citace:
Původní příspěvek od Mirex
Jsem to teď obešel a vypadá to skoro stejně jako když jsem to tam před třema tejdnama dával, ještě mám něco připravenýho, ale to dám ven tak za tři dny až ta voda a všechno kolem opadne, stojí to za ...

Ty vole kdybych už měl bejval zasazeno, tak mám kytky už někde v Německu...
indician
Tento způsob podzima zdá se mi býti poněkud nešťastným :-)
Kdo jestě nezasadil, nemusí myslím letos litovat. Snad bude alespoň dobrý podzim...
Hopík44
citace:
Původní příspěvek od Jurgiano
ľudia kedy najneskôr sadiť ? mam počkať na lepšie počasie alebo to mám dať do zeme ?

Počkej, nic tím nezkazíš! V těhle deštích to stejně neporoste, jen to bude zápasit o přežití!
Murph
Má ještě cenu kupovat semínka nebo je již pozdě? Ve čtvrtek by již klíčili.....
indician
Má.
Zdenda89
urcite ma...budu sázet i v červenci...sice to nebude tak ohromna kytka, ale takhle jsme to udelal minuly rok mel jsem kyti asi kolem 120 cm...
citace:
Původní příspěvek od Časlove

Ty vole kdybych už měl bejval zasazeno, tak mám kytky už někde v Německu...

Já jsem na kopci, ale stejně mám zatim pocit že pěstuju rejži a né trávu, jsem zhrzenej z tohohle jara, na čas si dalo a ještě se na nás totálně vych....
Mně už klíčí automaty z vlastní tvorby, tak to chci vidět, co z toho bude, za týden půjdou do lesa.. Ideální čas zasadit automaty ven si myslím, po tom jaru divokým..
Korag
Great White Shark, Lemon Skunk, White Rhino, Train Wreck, Cheese.
Ma to zmysel este objednavat??????vsetci ma odradzaju ze je to neskoro ale aj tak som to objednal :P. Pride to v pondelok a aj klicit v pondelok

Automaty mam 4 ale nic moc, prepite pody, vela dazdu ziadne slnko ale aj tak kupodivu sa dvom dobre dari a celkovo mam taky pocit ze to v tomto roku vyjde.

Inak lutujem aj vas Cechov mate tam este o 4 stupne menej a aj slnka menej snad sa zadari a uz konecne zacne poriadne leto jak u vas tak aj u nas :).
frek
citace:
Původní příspěvek od Korag
Great White Shark, Lemon Skunk, White Rhino, Train Wreck, Cheese.
Ma to zmysel este objednavat??????vsetci ma odradzaju ze je to neskoro ale aj tak som to objednal :P. Pride to v pondelok a aj klicit v pondelok

Automaty mam 4 ale nic moc, prepite pody, vela dazdu ziadne slnko ale aj tak kupodivu sa dvom dobre dari a celkovo mam taky pocit ze to v tomto roku vyjde.

Inak lutujem aj vas Cechov mate tam este o 4 stupne menej a aj slnka menej snad sa zadari a uz konecne zacne poriadne leto jak u vas tak aj u nas :).

No jestli je to sémně od Green House Seeds, tak budeš spíše litovat. Ne kvůli tomu, že si je zasadil pozdě, ale že Ti vyleze nejspíš přehlídka hybridů. Pokud vůbec vyklíčí.

Jinak já sem dneska zasadi nějaký ty AF, co půjdou za týden do lesa, a pak tasky ještě pár regulárů od místínho člena. Pozdě určitě ještě není. :)
Korag
Tak nakoniec ich nemali na sklade, objednal som si tieto:
3x Pyramid seeds:
Tutankhamon 1 ks Fem.
Fresh Candy, 1 ks Fem.
Anesthesia 1 ks Fem.
1x RQS:
Northern Lights 1 ks Fem
Co na to poviete odbornici?
Inak preco tu na tomto fore ste tak zaujati voci GHS? Viem ze sa sami precenuju a aj tie cannabis cupy su podozrive, ale myslim si ze svoju kvalitu maju, ved staci sa pozriet aj na podiel THC a celkom slavne modely... tak ale pre pokoj v dusi by mi to tu mohol niekto objasnit a hlavne nejake review tych styroch co som spomenul hore.
Zostalo mi zopár dobrých semiačok oplatí sa to dávať ešte do zeme ?
citace:
Původní příspěvek od Jurgiano
Zostalo mi zopár dobrých semiačok oplatí sa to dávať ešte do zeme ?

Si piš, taky se chystám ještě něco zasadit, holt to nebude mít tři metry, ale třeba jen metr :)
butan234
čaute , mam doma ešte štyri semiačka 2x Cream caramel a 2x Sweed dwarf (feminizovane) ... oplati sa mi ich ešte nasadiť ??? dik za radu
Murph
butan234:Už klíčíš? :D Snad bude teplý podzim,taktéž jsem před 14 dny začal.
butan234
citace:
Původní příspěvek od butan234
čaute , mam doma ešte štyri semiačka 2x Cream caramel a 2x Sweed dwarf (feminizovane) ... oplati sa mi ich ešte nasadiť ??? dik za radu
A ešte jedna podstatná vec , všetky 4 su autofloweriky :) ked vydrži počasie tak za tych 2,5-3 mesiace by som to mohol stihnuť :D
nepleH
AFká stíhaš určite, len treba dať potom väčší pozor na pliesne keď budú kvitnúť. Ja by som tiež ešte sadil keby mi prišli semiačka.
koooki
Čaute všici :-)

Jsem rád že to tady zase funguje jak má a doufám že bude vše při starém. Tímto bych chtěl tedy popřát groweru vše nej, protože si to zaslouží.

A teď k tématu. Letos nám nějak zima skončila dříve ( pokud teda se tomu zima dala říct ). A tak mě napadlo, poshlednutí dlouhodobé předpovědi, že by možná už i šlo zasadit. Zatím bych teda přes noc dával za okno a přes den kdy občas bývá i krásných 17©,. Na balkón. Co myslíte, je to dobrý nápad?

Máte k doporučení nějaké odrůdy, které vydrží řekněme víc ?

A co vy ouťáci, kdy se chystáte sadit?

S láskou k pěstu, konopí i rajčat
Koooki :-)
fry
Dlzka dna je stale kratka, a teda ti to zacne prilis skoro kvitnut...
koooki
A myslíš že kdybych sehnal autonakvétačky, že by to bylo lepší ? aspoň bych sklizel vicekrát :))
PeeKay
Škoda semen, schovej si je na později :)
Nemá to smysl, den je krátký a u AF platí čím delší den a silnější slunce, tím lepší materiál... A hlavně nikdo nedokáže zaručit, že třeba ještě nenapadne ;)
travodlak
nech to na květen...teploty a světlo sou ještě fakt na prd...

jestli seš nedočkavej a máš dost semen tak zkus pár za oknem...ale uvidíš že to bude bída ;)
Ještě je brzo nenechte se zmáct počasím! Nejlepši je konec března/začátek dubna předpěstovat za oknem aby to nenakvetlo. Konec dubna většinou po čarodkách házím ven.tak nikam nespěchat!
ChuQ
Mám už zasazeno pár dní, protože sem se nemohl dočkat a mám to daný za oknem, není to teda až takovej problém ?
Cocos
citace:
Původní příspěvek od ChuQ
Mám už zasazeno pár dní, protože sem se nemohl dočkat a mám to daný za oknem, není to teda až takovej problém ?

nič si z toho nerob, ja som tiež dal 3 vyklíčiť a 2 pekne vyšli :) už sú taký 5ty deň za oknom a zatiaľ sa im darí bez problémov, keďže boli prázdniny a nudy hafo, tak som tam každej namontoval jeden malý vetrák na 12V nech ich vietor spevní :D tiež som mal dôvod taký že grower nefičal a furt mi to dáko honilo hlavou, tak som nedočkavo skúsil :bounce: feminized, La Blanca
frek
citace:
Původní příspěvek od Cocos

nič si z toho nerob, ja som tiež dal 3 vyklíčiť a 2 pekne vyšli :) už sú taký 5ty deň za oknom a zatiaľ sa im darí bez problémov, keďže boli prázdniny a nudy hafo, tak som tam každej namontoval jeden malý vetrák na 12V nech ich vietor spevní :D tiež som mal dôvod taký že grower nefičal a furt mi to dáko honilo hlavou, tak som nedočkavo skúsil :bounce: feminized, La Blanca

La Blanca....Ty seš můj člověk. :D

Ale sázet teď na začátku března jen za okno. To je ještě moc brzo. Pokud jsi nedočkavý, tak třeba na začátku dubna, ale i to je ještě celkem brzo. Snad Ti to nezačne nakvétat. :)
Smart
Já už dal klíčit 5 samonakvétaček z minulího roku :D Dokaď tam nebude trošku hezky tak je nechám ve skříni,ale ven budu sázet asi na konci března
frek
Ven na konci března? Jakože uplně ven, třeba na zahradu? No nevim, mě minulej rok někdy asi 7. května zmrzly 3 kytky venku...Takže zlatý babský pravidlo "Až po zmrzlejch" je na místě...:D
citace:
Původní příspěvek od frek

La Blanca....Ty seš můj člověk. :D

Ale sázet teď na začátku března jen za okno. To je ještě moc brzo. Pokud jsi nedočkavý, tak třeba na začátku dubna, ale i to je ještě celkem brzo. Snad Ti to nezačne nakvétat. :)

To je jasný že mu to nakvete!!!
Cocos
jj máte pravdu Páni, viem už teraz že som to pokazil len som pozabudol dáko mesiace, toto nechám teda nakvitnúť doma pre okrasu, a na začiatku mája normalne zasadím :)

to Frek: aj ty budeš mať La Blancu? :D :D
frek
Cocos: Už třetím rokem! :) Můj outdoor šampión :)
Cocos
frek: tak to môžem byť rád že som dostal 30 seeds od kamoša :)
frek
30??? Já si jich teď na cannafestu kupoval 5 :D :D
Cocos
dostal som koľko som dostal no :D tiež plánujem ísť max 5 kytiek, létos to boli 2 no name a stačilo mi to ako tak do nového roku :p:
Korag
Myslim ze uz je na case, na dalsi tyzden ma byt u nas 19/8, zima uz urcite skoncila. Ja hodim urcite aaspon nejake AF aby som mal skoru urodku.
Kambu
citace:
Myslim ze uz je na case, na dalsi tyzden ma byt u nas 19/8, zima uz urcite skoncila. Ja hodim urcite aaspon nejake AF aby som mal skoru urodku.

Je este cas-nevim,kam seci spechate.nejlepsi je davat ven,jak uz tu je milionkrat zminene-po zmrzlich..osobne davam kytky ven na konci kvetna-zacatek cervna a nestezujusi-viz.moje pesty v outdoor galerce..jinak af sadit ted me prijde zbytecne,lepsi je pockat a zasadit v cervnu-at v kvetu maji vic slunka..(cervenec-srpen)
Korag
No mne sa to vela krat vypomstilo tak, ze som dlho cakal ako ty a nakoniec mi zostala 1 klasika, lebo som mal nehoraznu smolu, preto si to chcem poistit co najrychllejsie, dat viac vrhov a tak... a nevravim vsetky ale aspon nejake, par AF, par klasik, uvidime.
Mimochodom mrazy budu maximalne prizemne, proti ktorym je lahka prevencia, takze toho sa nebojim.
Tak do cervna/juna by som urcite necakal, to je az moc neskoro, kamarat si pamatam 2 roky dozadu zasadil AF royal dwarf niekedy v marci a na zaciatku maja mal celkom slusny vyno.
Darsilius
Loni byly nejvetší vedra začátkem cervence, kdy mi dokvítali AF od fair seeds a výnos byl moc dobrý, druhej vrh co dokvítal v srpnu, už byl horší...
Korag
No a ja vravim o pocasi predloni, vtedy bola tiez skorej jar presne ako teraz, navyse najvacsi slnecna perioda je 21. juna, cize ten april, maj je pre AF dost idealne obdobie.
ApPias
Tento rok máme krásne počasie, ak nebude nočná teplota pod 5°C tak ja dám klíčiť 1.4., prvé dva týždne v boxe, ďalšie dva týždne na okne a 1.5. idú von...
Korag
Nocna teplota ma byt u nas uz na dalsi tyzden 7-8
ApPias
citace:
Nocna teplota ma byt u nas uz na dalsi tyzden 7-8

Tak má byť už všade :) ale sa na predpovede nespolieham... jeden teplomer mám na balkóne a druhý v lese na strome, ak sledujem si najnižšiu teplotu...
Korag
Ja sa nespolieham na predpovede, tie beriem iba povrchne. Vsimam si urcite fazy ostatnej vegetacie. Napr. zivy plot uz zacina robit listky, to vacsinou znamena ze je definitivne jar, treba si vsimat aj ako sa sprava priroda a lahko sa z nej vydedukuje priebeh nastavajuceho pocasia.
Frydrych
kluci a děvčata opravdu nikam nespechejte , a jak se říká kdo si počká ten se dočká ,taky budu mit předpěst a výška cca 3 patra u fem. semen a u regulárních si počkám trochu dyl na pohlaví ;) doba ven vysazeni zas podle modelu ale ten konec dubna zacatek května , tam začíná energie pro kytičky ;) at se daři a corkam maří
Disco_Stue
Zdar mam doma hromadu vselijakejch semen tak už sem je dal taky za okno, uvidim jestli to nebudiou naky degeni než zasadim pořádnou sadbu.
Ale jinak naky koupeny geny na tenhle rok bych jeste nedaval staci v puli května...
Weederek
Ahojte, já mám koupený geny na venek, chtěl sem zasadit už před týdnem ale řek sem si že ještě počkám na duben. jelikož tento týden má být zase hnusně tak vysadím hned na začátku toho dubna nechám klíčit za oknem. Minulej rok sem totiž sázel pozdeji koncem května a přišlo mě že mě 2 kytky z5ti na balkoně nechteli dozrát jelikož mě tu slunko svítí taky jen dopoledne, a září,říjen už moc teplý potom taky nebyli..
Guano
Než to vyklíčí a udělá dobrej stonek aby to něco venku vydrželo....asi dam už naklicit a ,zatím to bude na balkóně a později ve skleníku než to půjde ven 1.května :-) + - a autokvety půjdou az 1 května ale primo do země :-)
RedSkin
Tak během 1 týdne šup semeno do substrátu, pod lampou (8x36W, 20/4h) předpěstovat, první zástřih a počátkem května šup s tím OUT. Když by to venku náhodou až moc pálilo, tak ještě 3-4 dny sun-trainingu na balkoně. Osvědčeno mnoho let.

AF nechám ještě tak měsíc spinkat.
Lokinek
dostali se me do rukou nejake rezy, chci je dat ven, mam je ted pod clf, moje otazka zni, lze je dat za okno uz nyni?nepudou do kvetu?jsou cca 15 cm vysoke, dik za rady
lolo
Do kvetu určite teraz nepôjdu, takže ja si myslím, že kľudne ich môžeš dať za okno, ale ak ti nevadí na nich svietiť, tak svieť.
A vonku ja osobne by som nedával pre 15-tym májom(květnom), lebo vtedy sú "zimný chlapi" :D a dosť často sa stáva, že sú mrazy, aspoň u nás, takže na tvojom mieste by som ich ešte podržal doma približne 2-3 týždne a potom kľude môžeš vysádzať :)
jufik
Pokud můžeš dále svítit, svítil bych. Nevím jak u vás, ale tady slunce svítí málo, takže tak.
Lokinek
s teplotou by problem nebyl, mel bych to za oknem doma, uvidime
Jay-jay
it is very simple...

za okno na předpěstování cca po půlce dubna a ven, když mají 3-5 pater někdy okolo třech zmrzlých. Každý rok se opakuje, že v tyto dny přijde nějaké ochlazení. Navíc není opravdu kam spěchat. Kytka v nízkých teplotách stejně příliš neroste a navíc je tu šance, že začne kvést. Takže klídek a za cca týden-dva to můžete prsknout ven z okýnek :)
Hybrid94
Je lepší dát ven na místo, kde po celý den není téměř vůbec stín? Nebo dát někam do stínu?
lolo
Ak ti tam celý deň svieti slnko, tak určite to tam hoď :)

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma