Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

Stránky: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 
Kdy vysadit ven? - Klikni zde pro originální téma
chuta
myslim ze je akorat cas!sadim tak kazdym rokem a nikdy sem s tim zadne problemy nemnel
Pompo
Tommy: no jasně předpěst je celkem důležitý, to je jako s dětmi taky jim musíš pomoct než můžou do světa;-)
Chuta: jo tak teplo už celkem je, myslím že v noci nemrzne, ale dětičky ještě doma nechám :)
hardteknos
cs potrebuju radu doma mam frsian dew passion1 a shamna mylsite ze uz se da sazet dnes 28.3 2011
Dan.Bass
to hardteknos: pokud už máš vyjetý semínka, resp. malý rostlinky, tak by asi bylo nejlepší z nich udělat cosi jako matky a nadělat z nich řezy pro sebe a kamarády, protože teď je ještě fakt hrozně brzo. Pokud máš zatim jen semena, tak už je poamlu můžeš začít dát klíčit a ven pak tenhle předpěst nejdřív za měsíc...
hardteknos
este semena dik
clinic
Taak dnes jsem si dovezl řízečky z Widně.. hodím je ještě do skleníku-pro jistou ale myslím že počasí už je ok.Jsem z nejjižnější moravy co to jide.
přinejhorším začnou nakvétat ale s tím jsem nikdy žadný problem neměl..
Jsem se nemohl dočkat, není to moc brzo??
frek
citace:
Původní příspěvek od clinic
Taak dnes jsem si dovezl řízečky z Widně.. hodím je ještě do skleníku-pro jistou ale myslím že počasí už je ok.Jsem z nejjižnější moravy co to jide.
přinejhorším začnou nakvétat ale s tím jsem nikdy žadný problem neměl..
Jsem se nemohl dočkat, není to moc brzo??

Podle mě to bude tak na hraně, ale už by Ti to nemělo začit nakvétat :)
w33d
no ja by som chcel začat od 15.4 predpestovat doma a 1.5 dat na balkon myslite ze je to vhodny cas ci mam este pockat ?
citace:
Původní příspěvek od w33d
no ja by som chcel začat od 15.4 predpestovat doma a 1.5 dat na balkon myslite ze je to vhodny cas ci mam este pockat ?

Jo to by šlo, ale klidně to ještě tak o 20 dní poposuň, počkej si až proběhne Pankrác Servác a Bonifác, já to už párkrát podcenil a kytky to nedaly, taky dost záleží v jaký jsi nadmořský výšce.
MDe_
citace:

Jo jo jak říká mirex .. neuspěchej to :) Kytkám nebude vadit zda pujdou o 20 dní později nebo ne. Světelnou periodu neovlivníš :)
clinic
citace:
Původní příspěvek od frek

Podle mě to bude tak na hraně, ale už by Ti to nemělo začit nakvétat :)

zdar,no i kdyby to začlo nakvétat tak se nic velkého nestane v pohodě se přepnou zase na rust stalo se mi to i loni a žádny vliv na kytky to nemělo..
bezdechu
Já bych se nebál ani tak nakvítání jako toho, že budou zpočátku vytáhlé. Ale při přesazování se to schová, že :D

Zkusil jsem v pondělí dát pár předklíčených semínek do hlíny a umístil na okno kde je slunce celý den. A ještě pár klonú už zakořeněnejch abych viděl co to dělá. Foto je z dneška (sobota).
frek
citace:
Původní příspěvek od bezdechu
Já bych se nebál ani tak nakvítání jako toho, že budou zpočátku vytáhlé. Ale při přesazování se to schová, že :D

Zkusil jsem v pondělí dát pár předklíčených semínek do hlíny a umístil na okno kde je slunce celý den. A ještě pár klonú už zakořeněnejch abych viděl co to dělá. Foto je z dneška (sobota).

Přesně tak. Kytky se Ti strašně moc vytáhnou a pak vypadaj divně...:)
Neni to moc hezký, když ti první patro začína 13cm nad zemí :D:D
senzaa
ahoj vsem chtel jsem se zeptat jestli by se tu nenasla naka dobra duse ktera by prodala naka seminka blueberry
frek
citace:
Původní příspěvek od senzaa
ahoj vsem chtel jsem se zeptat jestli by se tu nenasla naka dobra duse ktera by prodala naka seminka blueberry

Myslim, že když hodíš inzerát do Zahradnického bazaru, tak máš větší šanci....
citace:

Jako balkonovky stačí i v červnu ,a ven ideal je během května ,když to dáš v dubnu je to měsíc brzo a výsledný efekt bude stejný jako o měsíc později,oni to v pohodě doženou a možná vitalitou budou lepší ,ono někdo OUT valí ven až v červnu a je to uplně na pohodu všechno se stíhá v pohodě hlavně když to je dojezd říjen/listopad ale i konec září.
gremlin101
Ten kdo už vysadil ven dost prohloupil, jestli bude apoň trožku pravda co zde píšou - viz. link, tak kytky asi nebudou rády..

http://www.novinky.cz/domaci/230578...eorologove.html
citace:
Původní příspěvek od gremlin101
Ten kdo už vysadil ven dost prohloupil, jestli bude apoň trožku pravda co zde píšou - viz. link, tak kytky asi nebudou rády..

http://www.novinky.cz/domaci/230578...eorologove.html

Oni to zas pepřej, sazím až v druhý polovině Května, takže jsem v klidu :)
pexeson
vzhledem k tomu že semenáčky ze semen na kompostu již vyrašili,tak bych se toho ochlezení až tak nebál.
mno já už zasadil ven a dokonce automaty a jedou velmi dobře i přes to ne zrovna ideální počasí jedou uplně stejně jak podle některých fotek zde když se to fotilo v létě !
strach nemám je kolem dokola potravinářská folie a nahoře občas netkaná textílie,jinak slunko berou co se dá .

Opravdu nemám strach že zmrznou :-)
w33d
myslite ze je uz cas zasadit durban poison zo semien ci este pockat ?

EDit:::
okeej tak ze uz som objednal seeds a hned jak mi pridu idu do kelimkov
Pongo
do skleníku určitě později pokud ho nemáte 5m vysokej :) .... ale co se týče automatů tak ty mam teď za oknem a nejspíš o víkendu pujdou do skleníku .... to se nemusím bát, že přerostou :)
Khromm
minulý rok měla moje holka jednu kytku už asi kolem 15.2 ve skleníku...všude byl ještě sníh a já ji říkal ať se na to vykašle, že z toho jí nic nevzejde akorát že zničí semínko...Světe div se!semínko vyklíčilo a klíček rostl...sice za měsíc byl asi tak velký jako sazenička týden stará za oknem ale co už :-) ...potom jelikož jsme byli nuceni dát kyti pryč tak jsme si ji donesli domů a pak ji dali na balkon asi v polovině května jsem dal vzrostlou květinu dozrát pod 150W do skříně...němel jsem v ní teploměr a myslel jsem že bude vše ok....za tři týdny byla kytka tak suchá že se dali nezralé paličky drtit mezi prsty rovnou do papírku ....no jo byl to pech ...ještě že jsem si už koupil teploměr a kytky rostou polde mých představ ...

detail usmažené palice cca v 45 °c vedru ..

http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=55674

to je odkaz na můj 150w grow
Trust
Ja sem zacal uz v Breznu na Okne...:frog:
MDe_
Já sem počítal dnes ale asi počkám do uterka .. ale vypadá to , že počasí pomalu dostane rozum :)
frek
Já už ám zasazeno 10 dní a kličivost 9/9. Sice některý klíčej dost pomalu, ale dá se. Teď je podle mě ideální čas sázet outdoor! :)
Carloss Escobar
Já dal naklíčit minulou neděli, klíčivost 10/10. Zítra rozjíždim dalších 10. Políčka mám připravený už 3 tydny.
Pompo
sluníčko nám krásně svítí kytičky dělají radost :), za par týdnů už půjdou bojovat s přírodou
MDe_
Takže kopíruju vám zprávu, doufám že už to pochopíte ..

citace:
Původní příspěvek od Jay-jay
budiž toto mementem pro všechny, kdož spěchají s výsevem na jar!!! :busted:

nic neurychlíte, blázni. já dal teprve klíčit dnes

tenhle thread bych vyvěsil každý rok v předjaří, aby podobní dobrodruhové nervali kytky ven už v březnu, nedejbože v únoru!!!

já Ti na to řeknu jediné: "dobře Ti tak":rocket:

ale myslím, že to kytka rozdýchá a začne znova růst, možná budeš ale mít hermáče
.:INDI:.
Jako vždy začiatkom juna-června neni sa kam ponahlat....
frek
citace:
Původní příspěvek od MDe_
Takže kopíruju vám zprávu, doufám že už to pochopíte ..

Já si chci udělat něco jako matky a pak v půlce červa nadělat řezy a ty teprve pořádně rozjedu. Proto tak brzy. :)

Já sem totiž závislej na pěstování..:D:D
clinic
já už valím řízky z widně tak 14dní a vše ok přez den venku a na noc je schovám(už mam i zaštípnuto)
marek1308
pred tydnom som vysadzal plantu white widow.Chcel by som sa spytat ci mi dozreje a ci je neskkoro sadit v juli.
prysk
Jestli ti dozraje záleží na počasí a pozdě asi je,protože to tolik nestihne vyrůst. :)
marek1308
aha , pol metra to vyraste aspoon ne ? :)
RaScaL
Jop, mozno aj meter zalezi od počasia:leaf:
marek1308
zatal je fajn pocasie, skoda ze som tak neskoro to dal von, dik za odpovede :)
Geltrud
nemej vubec strach muzes mit kytku jak blazen a do dalsiho roku material klidne vystaci :)
prysk
Přesně, obecně WW moc nevyroste do vejšky, ale máš ještě tak 1,5 měsíce na růst,co vim, tak ww začne kvíst tak v půlce září a pak je to jen o počasí. Takže minimálně metrovej keřík určitě bude. Držim buřty :)
Gautama
Zdravím, kdy je ten nejpozdější termín zasadit out? díky :-)
sw3ap
Kdy myslíte že mám vysadit ven White Widow od Royal Queen Seeds?Dal jsem je naklíčit a chci je trošku předpěstovat.
citace:
Původní příspěvek od sw3ap
Kdy myslíte že mám vysadit ven White Widow od Royal Queen Seeds?Dal jsem je naklíčit a chci je trošku předpěstovat.

20týho Května :)
Jay-jay
citace:
Původní příspěvek od Mirex

taktak, po 3 zmrzlých plus minus 5 dní, v závislosti na aktuální předpovědi.

na 1. máje se sice fain zpívá, ale je to brzy
citace:

citace:

Možná se mýlím, ale mohl by vysadit ven dříve, ale na stromy, ne ? Tam přízemní mrazíky nehrozí :jerk:.
w33d
ja neviem kam sa s tým ponáhľate ja idem tak začiatkom/v polke mája /5 času dosť si myslím :D
sw3ap
No jo,nedočkavost :D
citace:

Třeba semena bych se nebál dát na prvního Máje ven, rovnou do hlíny bez nějakýho nakličování, ale řezy radši dýl, po těch zmrzlejch.
Kdysi se nám to oprcalo a z větší části schnilo taxme to schnilý na podzim rozsekaly a zaoraly a na jaře, koncem Dubna, tam byl krásnej kobereček ozimů.
SakulVonRamlak
Ja uz som prvy early skunk generacie f2, dal von tak cca dva dni dozadu...prezila aj prizemne mraziky...teplomer ukazoval -1 a na trave namraza...ale fesakovi sa dari, dokonca vyrastol....cakam na letny cas a zacinam na ostro...
nazdar ja toho roku idem out tiez prvy krat takze sadit sa bude na stromoch :P samozrejme v rychlej ceste chronic a ntf :D automati planujem koncom 3 mesiaca zaciatko 4 mesiaca v oblasti prijemnych 20 stupne cez den v noci 10 :D nech to rastie a ad sa dari :D vsem :D :D
tuffgong1
kytky pudou ven koncem května (předpěstováno doma ) a Aoutomaty pudou ven začátkem května (rovnou ze semen) :D
thuglife
Nazdar..potreboval by som poradit .. čo poviete oplatí sa mi viac power plant od dutch passion alebo Early skunk,, popripade poradte mi čo by ste mi odporučovali .. ide mi o to aby to v čas vyrastlo , aby to šlapalo a aby aj urody bolo vela !! kedze zijem tam kde neni moc nejake extra pekne pocasie tak aj co by trochu tej nizsiej teplote odolalo peace!!
tuffgong1
za sebe mohu doporučit Critical + kytka dokvetla začátkem října , a bylo na ní pul kyla suchého.......... a síla perfektní.....

a nebo pak klasiky typu " Shaman , Durban Poison , Frisian Dew........
ak2249
klidně to dej ven už ted ;-)
tuffgong1
ted ven ? no to si se zbláznil .........
MaaaYaaa
áááá..začal mi kvést řízek ..VEN JEŠTĚ NE :D
citace:
Původní příspěvek od MaaaYaaa
áááá..začal mi kvést řízek ..VEN JEŠTĚ NE :D

Ty se máš, to bych přesně potřeboval (určuju pohlaví) :D
to ak2249: teď ven a za tejden si můžeš sklidit mražený kytky.
ak2249
:-D máš samokvěty :-D přec poznáš pohlaví,nebo si to nech za oknem když se toho bojíš
citace:
Původní příspěvek od ak2249
:-D máš samokvěty :-D přec poznáš pohlaví,nebo si to nech za oknem když se toho bojíš

Mám CFL a svítim 18/6 udělal jsem řezy a ty mám na okně abych určil pohlaví, navíc jseš tady dost dlouho a tvrdíš že teď dát ven, vždyť bude ještě mrznout a možná i sněžit, minulej rok sněžilo v Květnu.
Dávat teď ven je nesmysl.
Pio
Ahoj, procházel jsem si forum a usoudil jsem, že pro každý kraj je to individuální, tak bych se chtěl zeptat, jak to asi je u mě. Bydlím kousek od Prahy, takže Středočeský kraj -> pahorkatiny.
Vybral jsem is odrůdu Chronic, pěstovat to budu outdoor, předpokládanou indoor dobu kvetení to má 56-63 dní. Nemám na předpěstování vůbec nic, prostě dám semínka do květináče a potom je přesadím.
Ohledně místa, které se nachází v lese.. Fotky sem ještě dám, ale myslím, že je dost dobře kryto a se světlem by také neměl být problém.

Prosím o názor, děkuji, Pio.
bezdechu
citace:
Původní příspěvek od Pio
Ahoj, procházel jsem si forum a usoudil jsem, že pro každý kraj je to individuální, tak bych se chtěl zeptat, jak to asi je u mě. Bydlím kousek od Prahy, takže Středočeský kraj -> pahorkatiny.
Vybral jsem is odrůdu Chronic, pěstovat to budu outdoor, předpokládanou indoor dobu kvetení to má 56-63 dní. Nemám na předpěstování vůbec nic, prostě dám semínka do květináče a potom je přesadím.
Ohledně místa, které se nachází v lese.. Fotky sem ještě dám, ale myslím, že je dost dobře kryto a se světlem by také neměl být problém.

Vzhledem k Tvé poloze bych začal nejlépe 15.4.2012 a teď pozor, v 17:35! Pokud to propásneš tak další termín máš až 25.4.2012 v 9:15. :teef:

Dělám si srandu, není kam spěchat.. klidně dej kytky ven až začátkem června. To jestli je dáš v dubnu, nebo v květnu nemá vliv na to zda Ti stihne venku dozrát.. za to odpovídaj geny a vhodné podzimní počasí..

Počti tohle vlákno http://grower.cz/forum/showthread....&threadid=55186 pokud nenajdeš odpověď tak Tvúj dotaz patří na konec toho vlákna.. netřeba zakládat nové..
Pio
Super, díky moc, mrknu na to :)
krisa.lc
Automaty sa chystam zasadit koncom aprila, klasiku v priebehu maja, juna. Minuly rok som jednu rastlinku sadil dokonca v polovici jula a vsetko ok.
Patres92
Chcel by som sa spytat kedy zasadit tieto semena http://semena-marihuany.cz/cs/semen...light-5-ks.html idem pestovat prvy krat tak prosim o radu .
Možem to spravit tak že v polke aprila ju doma predpestujem a v maji ju zasadim von či to už je neskoro ? Dik
EDA45
citace:
Původní příspěvek od Pio

Některý kraj je teplejší,jiný chladnější..
Nicméně v zeměpisné šířce jsou mezi českými kraji rozdíly tak zanedbatelné,že v délce dne rozdíly nejsou.. ;) Pokud máš předpěstováno ze semen nebo budeš dávat ven šnicle,tak ne dřív než v půlce května,jinak ti to nakvete..Pokud jedeš rovnou ven jen naklíčený semena,tak můžeš o měsíc dřív (nechtěné nakvétání nezačne dřív než po měsíci,kdy pohlavně dozraje..)
gr pitr
zdavim chtel bych se zeptat na to gdy zasadit AMS a Kalaschnikov od Green House Seeds a jestli jsou v hodne i na ven a popřipadě i zkušenosti předem dik za odpovjed.
MDe_
citace:
Původní příspěvek od gr pitr
gdy a odpovjed

???? :D další 14 let ? :D (sory za ot, ale to mě dostalo, jako Y/I pochopím ale toto :D :D:teef: :teef: :teef:
gr pitr
no tak sory že sem napsal misto kdy gdy holt češtinu muc neumim :-)
bezdechu
citace:

Ta kdypa sókat pecku pod bahnó? Hókni to pod šíro až opadně peřena, neli tak až solna popáří možnó nejlíp po kucích přízemácích. :frog:
MDe_
citace:

Kolik ti je pííítre ?
ak2249
...
citace:
Původní příspěvek od ak2249
no comment, mám to venku už 14dní...jen tak na ukázku :-D a to že sklidím mražené kytky k tomu se ani vyjadřovat nebudu,jsem tu 8let a VÍM CO DĚLÁM MAMLASE,jediné co teď můžeš,.....tak závidět

Není co závidět, nebo myslíš že je záviděníhodný to že ti kytka povyroste za tejden o půl centimetru, taky je na těch tvejch kytkách vidět jaxi to maximálně užívaj, uplně to z nich sálá! :D
Jo a jo, jsem mamlas, jsem natolik mamlas že dám kytky ven až v půlce Května.
Ven kytky půjdou někdy po ledových mužích, čili květen, do skleníku v červenci...:)

ak2249: nechci rozjíždět flame, ale dalo by se vytknout x věcí, co děláš špatně, ale o tom to není, každý má svůj názor...
gr pitr
hele je mi 17 let
bezdechu
citace:
hele je mi 17 let

A co tu jako chceš? Sem se smí až od 18 let. Čau.

Stisknutím tlačítka prohlašuješ, že jsi dovršil věku 18-ti let. Tento server je určen pouze pro dospělé!
Pokud kdykoliv zjistíme přítomnost nedospělého uživatele, jeho kompletní účet s příspěvky bude nekompromisně odstraněn.
MDe_
AAAA zase sem vyčmoudil dalšího nezletilého onanistu :D
Hlava
citace:
hele je mi 17 let

Ty lidi proste ten rok nepočkaj , jejich problem....:banned:
SakulVonRamlak
Automazarky vysazeny...:))) Tak ak to peče....;-)
SakulVonRamlak
Dva dny bylo v noci -2 tak snad pet lahve splnili svou funkci, jinak jim pujdu vzdat uz jen posledni holt...
SakulVonRamlak
Takze automazarky to v klidu prezili...teda akorat jeden vypada, trosku jinak...chybi mu jeden klicni listek...a bocni dva ma nejak mensi...nevim jesli je to nejaka mutace, nebo je to nasledkem mrazu....Btw... ostatni dva sou v klidu...Snad to rozdejcha...mohli by ste mi popsat jak vypada omrzla weed...?...ja se s tim jeste nesetkal...diky...peace...
citace:
Původní příspěvek od SakulVonRamlak
Takze automazarky to v klidu prezili...teda akorat jeden vypada, trosku jinak...chybi mu jeden klicni listek...a bocni dva ma nejak mensi...nevim jesli je to nejaka mutace, nebo je to nasledkem mrazu....Btw... ostatni dva sou v klidu...Snad to rozdejcha...mohli by ste mi popsat jak vypada omrzla weed...?...ja se s tim jeste nesetkal...diky...peace...

Normálně ti jakoby vybělaj listy, pak zhnědnou.
Ještě nejásej, tohle nebyly poslední mrazy, už příští tejden maj začít další.
Už o víkendu dávám klíčit automatky na 'OUT (ty ve skleníku jedou jako z živé vody no nádhera) doufám že stihnu 2x a na klasiku se chystám z kraje května. :-)
EDA45
Dávám ven předpěstované kytky cca 10 května,to už je světla tolik,že nehrozí,že to začne nakvétat..
Kdo dá teď ven řezy nebo pohlavně už zralý kytky ze semen,nakvete to a ta budoucí podzimní nádhera se dost znehodnotí tim,jak se to pak vrátí na růst a pak to druhý nakvetení trvá hoodně dlouho a už nestihnou dokvést...
Na předpěstu mám zatím jen Power Plant a K2,ale netrpělivě očekávám semena od místních členů,Purpureu a Passion1xG13xMTF, fofrem vyklíčit a na předpěst mám ještě měsíc,to by mělo bejt akurát.. ;)
SakulVonRamlak
citace:

Normálně ti jakoby vybělaj listy, pak zhnědnou.
Ještě nejásej, tohle nebyly poslední mrazy, už příští tejden maj začít další.

Mno ja myslim že tak špatný to nebude...koukal sem dneska na dalsi tyden...slunce tam moc neni...ale noční všechno nad 5... Ty Automazary sou stejne jediné...s dalšíma počkám asi až do května....
gaMo
Automaty by som chcel sadit niekedy na zaciatku maja, ale klony kludne aj v strede jula, cim mensie budu vo finale, tym mensia sanca ze sa z nich bude radovat niekto iny...
citace:
Původní příspěvek od SakulVonRamlak

Mno ja myslim že tak špatný to nebude...koukal sem dneska na dalsi tyden...slunce tam moc neni...ale noční všechno nad 5... Ty Automazary sou stejne jediné...s dalšíma počkám asi až do května....

No, jsi to uspěchal :)
Tady už je půl stupně nad nulou-zase.
SakulVonRamlak
citace:

No, jsi to uspěchal :)
Tady už je půl stupně nad nulou-zase.

Taky tady stupen pod nulou...ale uz to snad pujde jenom nahoru...minulej rok stal celkem za hovno tenhle by mohl bejt lepšiii... :)
na horách je ešte sneh ked tam nebude vtedy to pojde do zeme
Konogo
Chystam se ven zasadit predklicene seminka uz jsou cca 10cm ... Chci si jeste zasadit řízky do skleníku ale minuly rok jsem je tam dal cca v teto chvili a kytky byly tak velke ze se vto skleniku endalo ani chodit a uz jsem je musel ohybat .. Kdy myslite ze je idealni doba to hoit do skleniku tak, aby ztoho nebyly 3metrove kytky co se plazi uz po skle ????? :)
Pio
Nazdar lidi, myslíte, že už mám dát klíčit?
Žiju ve Středočeském kraji (pahorkatiny), jedu outdoor, bez skleníku, les...
Nechci to tam dát to brzo, nebo moc pozdě, nejsem si jistý, jestli už pro to jsou podmínky, co myslíte?
K-Roc
Pio: já už jsem dal včera klíčit a dnes jsem měl první klíčky..zítra jdou do hlíny.Myslím že ideální doba začít s klíčením :-)
Pio
Ok ;) Díky, tak už tedy také začnu.
ja som dál klíčiť včera neskoro v noci, dneska ráno ešte nič. Som zvedavý sú to také no name biedne semiečka tak hádam aspon niečo znich bude
SakulVonRamlak
Yeeees.....dneska sa zacina, teda uz som zacal...ale dneska zacne hlavna vlna klicenia....tesiiiiiim....((((:
HŘEBÍK
Koukal jsem na předpověd a myslím že už kytky o víkendu hodím ven co myslíte?
sWei
Já už je mám venku a super ;)
sw3ap
Není brzo ??,nejsou ještě ranní mrazíky ? :)
sWei
u nás už ne a krásně rostou :)
HŘEBÍK
skusím tenhle týden koukat v noci na teploměr a jestli to nepujde pod 5 stupnu tak o víkendu jsou ven
bonato
idem robit outdoor pestovanie,myslite ze sa oplati predpestovať indoor pod lampou alebo to mam po vykličeni rovno hodiť do zeme vonka pripravenej..cez leto hlasili 25 stupnov a cez noc 5 tak si myslim ze pohoda..cez vykend uz budem mat vykličene..dakujem za rady
sWei
3. den venku a jak se jim daří :) ...... Foto při západu slunce ....

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma