Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Nemoci Rostlin a Problémy

Stránky: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 
!!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam. !!! - Klikni zde pro originální téma
MDe_
Zdravím .. mám tady na pár listech černé tečky .. mám se bát nebo to sou např : jen bobky od berušky nebo něco podobného ?
Podall
citace:
Původní příspěvek od MDe_
Zdravím .. mám tady na pár listech černé tečky .. mám se bát nebo to sou např : jen bobky od berušky nebo něco podobného ?

no bobky to nejsou je to skudce.. nejspis svilusky
Hlava
citace:
Původní příspěvek od Jaguar
blueberry F2,venku,substrát na pelargonie,dělá to jediná kytka...vypadá to nejcíc asi na mangan ?! muze mi to nekdo potvrdit...nedostatek zpusobuje vysoke ph (nemeril jsem ale substrat na pelargonie je spis kyseli 5,5-6,2) nebo hodně železa...nenašel jsem nikde co by to mohlo byt..jinak listy vypadají normálně a zdravě..akorát maj jinou barvu (je to jenom na vrcholcích,chvíli po tom co sem je přesadil ven)

No to se mi taky na par kytkach ted venku stalo , je to tim ze kořeny narazili v pude na nejakou sračku a ta ma uplně jiné pH , jelikož ten vršek chcipne tak ho ufikni a zkus to přesadit jinam , pripadne do díry v zemi dej lepsi substrát.

citace:
Původní příspěvek od jahaha
Moji WW bohuzel zloutnou listy a vubec nevim z ceho.sice ji napadly trochu svilusky ale tim to nebude.Prelite to nemuze byt a prehnojene taky ne.Uvazuji o nedostatku N ,nebo je mozne ze kdyz sem to zalival behem dne ze sem ji mohl spalit ale voda byla vzdy vlaha tak snad ne.poradte nekdo pls.

U tebe to vypada na problem s pH , proto je zablokovanej přisun dusiku , změr si pH jaky maš a jaky ti vytejka . Doporučuji proplachnout to čistou vodou s enzymama , aspon 3x objem kvetniku .

citace:
Původní příspěvek od Podall
Pls help nwm co mi dela kyti krouti se ji listy nahoru dolu zloutnou delaj fleky hnedy a je to jak mor jde to od spoda kytky na horu uz jsem pres 50% hl. listu osmikal.

Co maš za substrát ? Podle me je neco s kořenama proplachni to čistou vodou s enzymama jestli maš , aspon 3nasobek obsahu kvetniku tam prolejt a mělo by to přestat .

citace:

Je to dira nebo neco na tom listu je , popřipade hejbe se to , chtelo by to bližši foto , takhle tam jsou videt jen tečky :)

Hlava
MDe_
citace:
Původní příspěvek od Hlava

Je to dira nebo neco na tom listu je , popřipade hejbe se to , chtelo by to bližši foto , takhle tam jsou videt jen tečky :)

Hlava

Právě že se to nehýbe .. vypadá to jakoby (si někde měl pavoučí výkal - pokud si to už vyděl) .. Je to na 4řech listech a nikde jinde .. Dnes je již pozdě zítra sem hodím detail nebo ti písnu PM .. zatím díky
Hlava
citace:

Právě že se to nehýbe .. vypadá to jakoby (si někde měl pavoučí výkal - pokud si to už vyděl) .. Je to na 4řech listech a nikde jinde .. Dnes je již pozdě zítra sem hodím detail nebo ti písnu PM .. zatím díky

Tak jestli se to dal neobjevuje tak bych to neřešil , cau
Podall
pouzil jsem hlinu pro palmy a zelene rostliny ale vty to bylo bez problemu ale pak jsem jeste pouzil nejakou starsi hlinu ani nwm co byla zac ale kyti potrebovala presadit tak jsem presadil :-) ale tedka si chci koupit plagron Terra grow tak doufam ze volim dobre. a stacilo by to proplachnout normal vodou z kohoutku??? ptz to mam v 30l kyblu a nwm kde bych nechal odstat tolik vody.
nero
Zdravím komunitu,potřeboval bych pomoct s jednou kytkou začali jí povadat listy a postupně usychat kytka dostává to co dostávají ostatní a ty sou v pořádku kytky sou zatim za oknem zálivku dostávaj vždycky když maj vyschlou hlínu takže tak jednou za 2 dny hnojim nějakejma značkovejma sračkama na růst PH ani EC neměřim přikládám fotky ...JE TO DOST AKUTNÍ KAŽDEJ DEN VYPADÁ HŮŘ A HŮŘ :D
plast1ck
to podall: jestli nemate v kraji extra tvrdou vodu, coz je snad jen hradec a okoli tak bych to neresil.. samozrejme odstata lepsi ale nejak extra tomu neublizis..

TO Nero: Presadit! trosku vzdusnejsi substrat, chvili nehnojit, a spatne listy ostrihat. a asi trochu vetsi kvetinac a taky si pohlidej ph. mozna by ji mohl schazet N. (kdyby jsi to nahodou teda presazoval, tak zkontroluj koreny a kdyby se ti na nich neco nezdalo , hod sem foto) jestli to mas naokne kam nekdy hodne pari slunko kdyz je to zality, tak se pak delaj na korenech ruzny řasy a plisne a ne vsechny jim svecej,
Podall
Ok diky tak jdu proplachovat doufam ze to kyti pomuze, mam nebo nemam ty listy ostrihat co jsou *napadeny*
nero
Dobře dobře díky moc přesadim a nebudu tolik zalejvat :D
plast1ck
podall- urco je ostrihej
MDe_
Jak již si četl .. z 1 pohledu každý vydí že jí máš moc zalitou a je požád ve vlhku .. .. + ty špatné ostřihej i ty velké až se ti dá do kupy .. zbytečně ti bude kytka dávat živiny i do těch velkých když tet potřebuješ aby se vzpamatovala ... stejně ty spodní ti upadnou samy po nějaké době .. (ALE POZOR) nestříhej to hned u stonku kousek nech tak z 1 Cm až to upadne samo .. HLAVNĚ TO NETRHEJ .. :)
Podall
tak ostrihano kyti vypada jak koste xD akurat mi jeste dela starost jedna vec tedka jsem si vsim jak jsem ji strihal ze normalne mela 7 listu ale na vrchu rasi pouze 5 listu tak nwm cim to je jediny co me napada je stres.
MDe_
Přilož foto
Podall
rad bych akurat vcera jsem byl trosku vicz zhul a zapomnel jsem ze mam telic v kapse a vykoupal jsem se snim a tedka se susi tak doufam ze pujde :-)
bioguli
ahoj kluci mam problem s listy rostliny pomalu zacinaji zloutnout a nevim co stim nikdy se mi to nestalo jedu biobizz all mix a vše potrebne od bio a po prepnuti tyden se zacaly zhorsovat.
MDe_
citace:
Původní příspěvek od bioguli
ahoj kluci mam problem s listy rostliny pomalu zacinaji zloutnout a nevim co stim nikdy se mi to nestalo jedu biobizz all mix a vše potrebne od bio a po prepnuti tyden se zacaly zhorsovat.

INFO O SUBSTRÁTU : All-Mix byl vyvinut jako půda pro výsev při ekologickém pěstování. Skládá se z 20% sphagnum rašeliny, 35% zahradní rašeliny, 10% vysoce kvalitního organického Worm-humus, 30% perlitu a 5% Pre-Mix.

Bohatě by ti stačila počádná černozem z lesa :-P . Asi tomu dáváš hodně hnojiva nebo to přelíváš vodou .. :)

Vydíš že ti to dělá od středu ke kraji listu a né naopak - "asi" to moc hnojíš
BloodyBeer
citace:
Původní příspěvek od bioguli

zdar - to vypada na prepaleni hnojivy. Udelala se ti mensi chloroza takze to ted chvili nehnoj a melo by to byt ok.
Podall
Tak telefon jsem zprovoznil a davam foto cele kyti
Podall
Tak telefon jsem zprovoznil tak davam foto kyti
Kambu
citace:
Původní příspěvek od Anonym11
Dobrej den,mám menší problém.Na dvoch z troch kytek se mi začali delat dírky v listech,nejprve to bylo jen u vrcholech ale začalo se to šíŕit aj ku spodu kytky.Pestuji prvý raz letos a nevím co stím.Pridávam fotky.

Zdarec,taky jsem měl takový problém..podívej se na příspěvek č.889
Lotos
Cus bus farmari. Mam problem s kvitim. Asi se mozna budu opakovat s otazkou ale nevite proc se mi listy kroutej a krabatej smerem dolu. do toho este tak nak divne zloutnou spis jako by bledli. pordi nekdo? mam skloubenej system airo s aquou. teploty v noci kolem 25 a prez den 35 a vlhkost mezi 35-50% PH 5.8-6 a EC 0.8-1 rostou 4 dny po presazeni z riskovnice. hnojeno jen AH-enzimy, root stim,grow/bloom excelerator a minimum zakladnich hnojek. Vic fotek mam v galerii.
tomas2pet
citace:
Původní příspěvek od Lotos
Cus bus farmari. Mam problem s kvitim. Asi se mozna budu opakovat s otazkou ale nevite proc se mi listy kroutej a krabatej smerem dolu. do toho este tak nak divne zloutnou spis jako by bledli. pordi nekdo? mam skloubenej system airo s aquou. teploty v noci kolem 25 a prez den 35 a vlhkost mezi 35-50% PH 5.8-6 a EC 0.8-1 rostou 4 dny po presazeni z riskovnice. hnojeno jen AH-enzimy, root stim,grow/bloom excelerator a minimum zakladnich hnojek. Vic fotek mam v galerii.

Vysoká teplota, a nízká vlhkost.
Nedodržení dvou základních parametru, pro mladé kytky dost zásadních.
Druppi
Ahoj Groweri, procital jsem si tenhle thread a presto se chci na neco zeptat.
Venku pestuju klona, jmeno neznam.Mam problem se zloutnutim a hnednutim listu.Tak nejak jsem vydedukoval, ze by se mohlo jednat o spatne nastaveny pH.Takze sem se zameril na tento problem.Doma mame tvrdou vodu (7,4+), tak ji nechavam odstat a davam do ni citronku.Tento roztok ma kolem 6,0+-.Z kvetinace vyteka voda cca 7,1, po zaliti timto roztokem.Mam ho michat kyselejsi?Treba kolem 5,0-5,3?
Muzu prolit kvetinac nekolikrat timto roztokem, abych docili rychlejsiho snizeni pH?
Neudela takoveto proliti rostlinam (korenum) nic?Mam to udelat spis za teplyho a slunecnyho pocasi?
Substrat mam od Agra, takze je mozny, ze je zasaditejsi.
Zde jsou odkazy na fota.Nevim, jak je sem dat:

http://img840.imageshack.us/gal.php...ografie1164.jpg
Lotos
citace:
Původní příspěvek od tomas2pet

Vysoká teplota, a nízká vlhkost.
Nedodržení dvou základních parametru, pro mladé kytky dost zásadních.
predtim sem pestoval hlinu s vlhkostiokolo 80% a teplotou 35-55% a rostlo to kupodivu krasne. divny je ze v hydro rizkovnici to vsechno roste krasne. krasna zelena barva a koreny belonky jak snizek. ale v aque a airu vypadaj desne neco jim musi chybet. kdo poradi uz vazne nvm:-( divny na tom je ze stare listy z drivejska nezloutnou. zloutnou jen nove vetve s nove vyrostlima listama. ze by dusik? a nejspis mozna i horcik. co vy na to?
nero
citace:
Původní příspěvek od plast1ck
to podall: jestli nemate v kraji extra tvrdou vodu, coz je snad jen hradec a okoli tak bych to neresil.. samozrejme odstata lepsi ale nejak extra tomu neublizis..

TO Nero: Presadit! trosku vzdusnejsi substrat, chvili nehnojit, a spatne listy ostrihat. a asi trochu vetsi kvetinac a taky si pohlidej ph. mozna by ji mohl schazet N. (kdyby jsi to nahodou teda presazoval, tak zkontroluj koreny a kdyby se ti na nich neco nezdalo , hod sem foto) jestli to mas naokne kam nekdy hodne pari slunko kdyz je to zality, tak se pak delaj na korenech ruzny řasy a plisne a ne vsechny jim svecej,

Takže sem přesadil do většího a vymněnil substrát koupil sem na orchydeje kterej mněl všechny zakladní živiny něco jako kdyby v tom bylo NPK je tam i nadrolenej polystyren takže je to provzdušněný ale mám problém tá postižená kytka už TO :D dostala na všechny listy takže kdybych ostříhal ty nemocný tak mi zbyde jenom stonek přikládám foto no :D nwm co stim
MDe_
citace:
Původní příspěvek od nero

Takže sem přesadil do většího a vymněnil substrát koupil sem na orchydeje kterej mněl všechny zakladní živiny něco jako kdyby v tom bylo NPK je tam i nadrolenej polystyren takže je to provzdušněný ale mám problém tá postižená kytka už TO :D dostala na všechny listy takže kdybych ostříhal ty nemocný tak mi zbyde jenom stonek přikládám foto no :D nwm co stim

Přesadit ! Plus lepší substrát a zalívat ! máš to suché !
nero
citace:

Přesadit ! Plus lepší substrát a zalívat ! máš to suché !

No vždyť přesně to sem udělal ale neni to suchý spíš naopak nebo spálený od hnojiv ale suchý fakt ne koukni pár příspěvků z5
MDe_
Zda myslíš obrázek z Dnes v 10:07 AM tak asi sem slepý ! Je suchá jak prase a kdo ví kde si vzal tu půdu .. vkalitní černozem nebo si kup v shopu hlínu už se vším všudy .

Další všc - jak říkáš že hnojíš tak napiš čím a kolik
tremor
Zdravim, mam problem, po tom co se ted nahle ochladilo (nevi jestli je to tim) me zacli schnout listy. Barva se nemeni, jen proste rychle schnou. Zacina to od spodnich pater a od konecku listu. Listy jsou suche tak ze se daji rozdrolit. Zda se me ze na pozkozenych listech jsou ridce malinkate zluto-bile tecky (mensi nez 0,5mm). Netusite, cim to?
Horni patara jsou zatim vypadaji naprosto zdrave.
Jeste sem pred dvema dny ustrih dva samce, mam to v kybli a nechal sem tam koreny, tak nevim jestli to nemoho nejak vadit. Dneska sem ty koreny pro jistotu vytah a hlinu trochu prokypril.
Prosim pozmozte, ne bo me to pomre.
Dekuji za napady...
Druppi
Muzete mi prosim nekdo odpovedet na prispevek c. 926?

Jedna se mi o to, zda muzu snizit pH nekolikanasobnym prolitim pudy odstatou vodou s kyselinou citronovou.Zda to nic neudela korenum a zda koreny neuhniji?
Nebude z toho mit kytka sok?Prolival bych to roztokem s cca 5,0 - 5,5 pH.

Diky moc.
tomas2pet
citace:
predtim sem pestoval hlinu s vlhkostiokolo 80% a teplotou 35-55% a rostlo to kupodivu krasne. divny je ze v hydro rizkovnici to vsechno roste krasne. krasna zelena barva a koreny belonky jak snizek. ale v aque a airu vypadaj desne neco jim musi chybet. kdo poradi uz vazne nvm:-( divny na tom je ze stare listy z drivejska nezloutnou. zloutnou jen nove vetve s nove vyrostlima listama. ze by dusik? a nejspis mozna i horcik. co vy na to?

A co trochu pohnojit, kolik máš Ec vstupní vody?:D
Hlava
citace:

No hlavne ta teplota , 35-55??? uz 35 je docela hodne aby to takhle zlikvidovalo kytky ale 55 je zlikviduje hned :) bude nejakej překlep ne ? VYpada to na stress z horka , naspis jak je to s tou teplotou doopravdy .

citace:
Původní příspěvek od Druppi
Ahoj Groweri, procital jsem si tenhle thread a presto se chci na neco zeptat.
Venku pestuju klona, jmeno neznam.Mam problem se zloutnutim a hnednutim listu.Tak nejak jsem vydedukoval, ze by se mohlo jednat o spatne nastaveny pH.Takze sem se zameril na tento problem.Doma mame tvrdou vodu (7,4+), tak ji nechavam odstat a davam do ni citronku.Tento roztok ma kolem 6,0+-.Z kvetinace vyteka voda cca 7,1, po zaliti timto roztokem.Mam ho michat kyselejsi?Treba kolem 5,0-5,3?
Muzu prolit kvetinac nekolikrat timto roztokem, abych docili rychlejsiho snizeni pH?
Neudela takoveto proliti rostlinam (korenum) nic?Mam to udelat spis za teplyho a slunecnyho pocasi?
Substrat mam od Agra, takze je mozny, ze je zasaditejsi.
Zde jsou odkazy na fota.Nevim, jak je sem dat:

http://img840.imageshack.us/gal.php...ografie1164.jpg

Co mas za substrat ?Kdyztak to prolej jen čistou odstátou vodou , 3x objem kvetniku a pockej az to vyschne , korenum to nic neudela , udelej to rano kdyz neni takovy vedro a pak to bude 2-3dny vysychat , cau Hlava
nero
citace:
Zda myslíš obrázek z Dnes v 10:07 AM tak asi sem slepý ! Je suchá jak prase a kdo ví kde si vzal tu půdu .. vkalitní černozem nebo si kup v shopu hlínu už se vším všudy .

Další všc - jak říkáš že hnojíš tak napiš čím a kolik

Včera sem jí zalejval a dneska ráno taky takže suchá asi nebude ono se to totiž takhle projevuje prsotě najednou ceá takhle zhnědla
plast1ck
to tremor: kamo to vypada zle, asi nejaka choroba ci skudce, pocasim to nebude.

nejsou na nich nejaci mikro broucci?
vsechny napadene listy ostrihat!
bioguli
dik moc za radu. all mix moc dobre znam proto hnojim az po prepnuti od druheho tydne a jeste davam polovicni davku.proplachl sem to enzimem vcera po24h jim dam vodu a pak uvydime co to udela.vzdy jsem pouzival 3-4l kvetináče a tentokrat jsem to zasadil do 10l kvetniku.zalevam to 2-3dc za 2-3dny podle vlhkosti pudy.vlhkost je 85% tak si myslim ze by to mělo být o.k.dik moc dam vedet jak to bude dál.
Dr_Schuspytel
Zdravím, potřeboval bych poradit. Delší dobu mi žloutli listy a najednou mi se mi včera začali kroutit a objevovat černé fleky. Mám to najdenou na všech kytkách (i na těch co nebyly vůbec žluté).
Druppi
to Hlava: ok diky.Substrat mam od Agra 5,0 - 7,0. Mam to prolit tedy 30l odstaty vody, kdyz to mam v kyblu od barvy (10l)?
Hlava
citace:
Původní příspěvek od Druppi
to Hlava: ok diky.Substrat mam od Agra 5,0 - 7,0. Mam to prolit tedy 30l odstaty vody, kdyz to mam v kyblu od barvy (10l)?

Jo to by melo pomoct , ale přiste si do toho substratu namichej trochu pisku , perlitu aby to bylo vzdušnejsi , podivej se do FAQ jsou tam ruzne smesi , cau Hlava
Druppi
Pisek sem tam daval a promichaval, hlavne na spodni cca 5cm vrstu.
Diky
suri
Vyskytla sa mi veľmi zaujímavá skutočnosť o ktorú by som sa chcel podeliť a zistiť či niekto iný ma alebo mal podobný problém. Mám možnosť sledovať rast rastlín na jednom poličku s podmienkami na 99,9 percenta zhodnými. Rastliny sú Early Skunk od SS, Durban Poison od DP, a Vodoo tiez od DP. Jediný rozdiel je v tom že jedni sú hnojené Plagron Alga Grow a druhe BioBizz-Bio-Grow. A tu nastáva problém. U rastlín hnojených BioBizzom začali žltnúť končeky listov. A celkovo rasliny hnojené Plagronom vyzerajú vačšie a zdravšie. Nechcem však tu začať debatu o tom či je alebo nie je niektoré hnojivo lepšie alebo nie. Ide mi len o to či už sa niekto stretol s tým že Bio Biiz BIo Grow proste nedokázal pokryť pri normálnom davkovaný základné potreby živým rastliny. Podla fotiek ktore pridam to vyzera na nedostatok K. Podla letaku ho ma Bio Bizz 6 a Plagron 8 co nie je až taky rozdiel tak kde mohla este nastať chyba?
PS: Viem ze je tu tema na problemy s listami ale nechcel som aby tento postreh zapadol zabudnutia:D.

PS sry za kvalitu fotiek len mobil. Ale je to myslím si dostatočne vidieť

To Hlava. Nie. To prehnojenie sa mi nezda ide sa presne podla navodu dokonca dostaju hnojivo niekedy az kazdy 10 den, takze tam by nemal byt problem.
tremor
citace:
to tremor: kamo to vypada zle, asi nejaka choroba ci skudce, pocasim to nebude.

nejsou na nich nejaci mikro broucci?
vsechny napadene listy ostrihat!

Tak sem tam nasel naky zeleny svinaky
plast1ck
to tremor: ja jsem si to myslel, ze to budou nejaky zku... broucci.
tak co nejdriv kup biool ci cokoliv jinyho(nemusi to bejt drahy) a zacni s postrikem
tyhle kurvy dokazou hodne rychle zlikvidovat cely kytky.
Hlava
citace:
Původní příspěvek od tremor

Tak sem tam nasel naky zeleny svinaky

To vypada na mšice a pak ti list schnije , mrkni sem , http://grower.cz/forum/showthread....9267#post249267

citace:
Původní příspěvek od suri
Vyskytla sa mi veľmi zaujímavá skutočnosť o ktorú by som sa chcel podeliť a zistiť či niekto iný ma alebo mal podobný problém. Mám možnosť sledovať rast rastlín na jednom poličku s podmienkami na 99,9 percenta zhodnými. Rastliny sú Early Skunk od SS, Durban Poison od DP, a Vodoo tiez od DP. Jediný rozdiel je v tom že jedni sú hnojené Plagron Alga Grow a druhe BioBizz-Bio-Grow. A tu nastáva problém. U rastlín hnojených BioBizzom začali žltnúť končeky listov. A celkovo rasliny hnojené Plagronom vyzerajú vačšie a zdravšie. Nechcem však tu začať debatu o tom či je alebo nie je niektoré hnojivo lepšie alebo nie. Ide mi len o to či už sa niekto stretol s tým že Bio Biiz BIo Grow proste nedokázal pokryť pri normálnom davkovaný základné potreby živým rastliny. Podla fotiek ktore pridam to vyzera na nedostatok K. Podla letaku ho ma Bio Bizz 6 a Plagron 8 co nie je až taky rozdiel tak kde mohla este nastať chyba?
PS: Viem ze je tu tema na problemy s listami ale nechcel som aby tento postreh zapadol zabudnutia:D.

PS sry za kvalitu fotiek len mobil. Ale je to myslím si dostatočne vidieť

No spíše to vypada ze je to přehnojeny , nedals toho tam moc ?
Marast
Zdravim
mužete mi někdo doporučit přípravek na ty maly černy mrdky co prokousavak listy ze spodni strany nahoru (nvm jak se to jmenuje:P)
předem dik za odpověď
Hlava
citace:
Původní příspěvek od Marast
Zdravim
mužete mi někdo doporučit přípravek na ty maly černy mrdky co prokousavak listy ze spodni strany nahoru (nvm jak se to jmenuje:P)
předem dik za odpověď

..jo tak to jsou třásněnky , mrkni sem , cau
meciin
zdravím groweři,chtel bych vas hlavne ty zkusšenejší asi,poprosit o radu s mími listy.osobne si mislím že je to asi phčkem ale nejsem si jisty.puda je zahradnicky substrát b.a nadoby maj 10l hnojim asi 1 tydne predem dík za odpovedi
Hlava
citace:
Původní příspěvek od meciin
zdravím groweři,chtel bych vas hlavne ty zkusšenejší asi,poprosit o radu s mími listy.osobne si mislím že je to asi phčkem ale nejsem si jisty.puda je zahradnicky substrát b.a nadoby maj 10l hnojim asi 1 tydne predem dík za odpovedi

A to tak vypadaj jen tyhle dva listy nebo celej spodek kytky ? Jestli je to jen par listu tak to neřeš , kdyby to bylo vice jak 20+ tak by se to řesilo , Hlava
meciin
no tak vypada hodne listu v posledních 3 dnech to postihlo celou kytku skoro
Hlava
citace:
no tak vypada hodne listu v posledních 3 dnech to postihlo celou kytku skoro

....no jestli to hnojis 1xtydne , potom to zalejváš odstatou vodou ? .... , mas foto cely kytky ? Jo jeste cim to hnojiš ?
nero
Zdravim
Před pár dny sem sem psal že mám problém s kytkou začali jí žloutnout listy které pak usychaly dostal sem radu ať pár dní nehnojim a přesadim do většího to sem udělal jenže kytka si marodila dneska sem na ní koukal a začíná hnědnout stonek celá kytka smrdí jak když polejete seno vodou je to divný JENŽE prohlížel sem kytku která je hned vedle dotýká se jí :D a začali se jí na listech dělat flíčky a vrásčit listy přesně takhle to začalo stou první takže opravdu potřebuju pomoct

Kytky sou za oknem fouká na ně PC větrák
Hnojim .. přesně nwm čim kamarád pěstitel mi poslal nějaký hnojky na růst řikal že je tam kropmax atd takže tim hnojim podle toho co sem našel na netu
Kytky sou v kupovaným substrátu na orchydeje PH 5,6 se základníma živinama (ale neni to hnojený)

Opravdu prosím moc o pomoc jelikož je to model co sme dovezli z Amstru KC-36 a mám toho jenom tydle 4 kytky (naštěstí všechno to byli samice )

Jop teďka k fotkám na tý první de vydět ta první kytka nechal sem si poradit a ostříhal napadený listy jenže tá nemoc pokračovala a napadla i ty malinkatý zdravý lístky
Mno a na fotce č2 de vydět místo kde se kytka dotýkala kytky a chytla to.
Hlava
...no a jakou maš vlhkost za tím oknem ??
meciin
no ze začatku sem to lil rovnou vodou z kohoutku ale pozdíš sem na to lil deštovku a hnojil sem to krystalonem a plagronem alga grow nebo tak nejak.
Hlava
...no změř si pH ty děštovky , může to být i tim , cau Hlava

EDIT: jo ted vidim tu kytku celou , no srovnej si pH a přidej dusik , to je ten problem :punk:
meciin
ok zkusim zatim dik
nero
Tak vlhkost nemněřim ale tak 4x deně vemu rozprašovač a ty kytky orosim
meciin
ja sem si to myslel že to bude tim ph ale nikdy sem stim problemy nemel .inu vše je jedno na poprví.a prosimte phčko dat dolu bo nahoru asi na horu že?
Hlava
citace:
ja sem si to myslel že to bude tim ph ale nikdy sem stim problemy nemel .inu vše je jedno na poprví.a prosimte phčko dat dolu bo nahoru asi na horu že?

...no mrkni sem .. v hline můze bejt az do 7,5 max .

citace:
Původní příspěvek od nero
Tak vlhkost nemněřim ale tak 4x deně vemu rozprašovač a ty kytky orosim

..no to je dost utápíš , stači 1x denne ale vlhkost za celej den s tim nenaženeš , zkus to tolik nekropit a udelej tomu nejakej pařnika aspon na 14dni at se vzpamatujou , dej vedet kdyby se to delo znova , cau Hlava
meciin
no ted sem meřil to phčko a nameřil sem 6.5 až 6.8 je to pudní testr za 60 kaček tak nevim nakolik je přesnej
Skatersoft
Mohl by mi nekdo poradit co je tohle ? Nejspis to bude asi geneticka vada ta točivost listu ale tezko rict mam jeste jednu kytku stejne genetiky a ta si jede v pohode i vetsi naznaky kvetu ale na tyhle jen kotel blizen a sem tam naznak jakoby palicky. Je mozne ze to je treba i starim seminka (3roky stary) nevim nejsem odbornik. Diky..
Hlava
citace:
Původní příspěvek od Skatersoft
Mohl by mi nekdo poradit co je tohle ? Nejspis to bude asi geneticka vada ta točivost listu ale tezko rict mam jeste jednu kytku stejne genetiky a ta si jede v pohode i vetsi naznaky kvetu ale na tyhle jen kotel blizen a sem tam naznak jakoby palicky. Je mozne ze to je treba i starim seminka (3roky stary) nevim nejsem odbornik. Diky..

Jo tak takovýhle jdou pri selekci jako první pryč , nektery modely to občas delaj , Chronik , BB , UPP , ale jen treba na jednom listu na cely kytce ale tohle je moc , zlikvidovat :p:

Jak je stare seminko na to vliv nema , cau Hlava
Skatersoft
Prave ze ze zacatku se kytka jevila jako vsechny ostatni zadnej naznak nic a najednou tohle aspon ze tak bal sem se aby to nebyla naka nemoc a nenapadla i zbytek rostlinstva.
plast1ck
to nero: a jak na tom byly koreny,???? koukal jsi na ne? prijde mi ze asi uhniva(asi to bude tou vlhkosti)

vypada to zle a jestli to takhle i prechazi z kytky na kytku, tak to muze bejt nejaka hnusna plisen ci choroba,, nevypada vubec dobre asi bych ji to trapeni uz neprodluzoval..
pouceni pro priste,,, nezalivat nejak extra casto(v kvetinacich koreny snadno chytej plisen) a stim rozprasovacem dobra tedy sem tam kdyz je mala vlhkost tak dobry , ALE URCITE TO NESTRIKAT 4X DENNE,JESTE K TOMU KDYZ TO MAS ZA OKNEM.
nero
citace:
to nero: a jak na tom byly koreny,???? koukal jsi na ne? prijde mi ze asi uhniva(asi to bude tou vlhkosti)

vypada to zle a jestli to takhle i prechazi z kytky na kytku, tak to muze bejt nejaka hnusna plisen ci choroba,, nevypada vubec dobre asi bych ji to trapeni uz neprodluzoval..
pouceni pro priste,,, nezalivat nejak extra casto(v kvetinacich koreny snadno chytej plisen) a stim rozprasovacem dobra tedy sem tam kdyz je mala vlhkost tak dobry , ALE URCITE TO NESTRIKAT 4X DENNE,JESTE K TOMU KDYZ TO MAS ZA OKNEM.

Zdravim
Kořínky byli absolutně v pořádku celej květináč byl plně prorostlej takže kořenovej sytém byl v pořádku pěkný bílí nitky :D mno kytka stejně odešla takže je to jedno.
Možná sem přišel na to čim to bylo,kytku sem zastřihával neočištěnejma nůžkama později sem těma samejm zastříhnul jinou kytku (v tom místě kde se dotýkali) a to samý :D proto se kytka nelepšila když sem stříhal nakažený listy :D jinak škoda samičky no :D další kytka se projevila jako samec takže tu mám 2 samice :D takže úroda bude mizerná ale spoustu skušeností do dalšího pěstu :D

Jiank díky všem za odpovědi ,nero :D

EDIT: Jop a ještě k tomu rosení,rosil sem je 4x deňě protože jak na to fouká ten větráček tak do 5 min je ta kytka kompletně suchá i spůdou tak proto:D
flowtek
cuus...hele nahodou nevite jestli muze kytka zesvetlezelenat po 20 dnech v celkem vysoky teplote? den tak 30-34 c.....mam to nak moc svetlezeleny....ale jinak to voni a vypada dobre...ph to neni, hnojky takny ee... Tak nevim co jinyho...svilusky nejsou...akorat par musek tam obcas lita....skrin moc neumejvam to je pravda... a maj tyo jen dve kytky ostatni sou v pohode....a prave ze to maj i kapku niz....vyfotim to dneska v noci nebo zitra rano...ted maj noc a nebudu je tahat na svetlo...jen jestli to muze bejt tou dlouhodbe zvedlou teplotou...dik
flowtek
Jeste pridam ze sou na kvetu zhruba 23-26 dni....
a ze na mejch fotkach z mobilu to asi nepujde moc videt...:(
Sonic81
Zdravim hosi mam takovy problem zacinaji se me na kytkach delat fleky a list potom usicha od spicky mam 250w hlinu a jsem v 26 den 21/12 ph mam 6.3 a teplota kolem 28-32stup tak 8-10cm nad vrcholkama takze ok
hnojim tak 1/3 davkou (bio grow,bloom a hesi pk13/14) davam foto a prosim o radu co to je dik
Tendr
Ahoj, můj problém viz foto. Ty fleky se začaly objevovat už asi 15. den růstu, ale zasahovalo to jen nejstarší listy tak jsem to nějak moc neřešil. Teď jsou holky 25. den květu a postihuje to už i listy těsně u palic, bojím se aby to nezasáhlo i samotné paličky když zbývá ještě poměrně dlouhá doba do skosu.

Jedná se o Northern Light v 500l sudu, sluníčko 250W Son-T
Ventilaci obstarává velký průmyslový větrák, který je namontovaný do víka hned nad výbojkou. Přítah je pasivní v podobě dvanácti 5cm dir, vzduch se točí slušně, kytí se třepetají poryvem větru.
Hlína je Zahradnický substrát B / Perlit / písek v poměru asi 60/20/20 a asi 3cm keramzitu na dně. Hned při míchání jsem upravoval Ph na 6 jemně mletým Dolomitickym vápencem.
Po celou dobu je Ph stejné, každou zálivku měřím a to 6.0-6.3, jakou hodnotu naleju, taková vyteče. Zalívám sedmi litry sedm sedmilitrových květníků, takže zhruba litr na každý a to každých 3 - 5dní, teď už jsou žíznivější. Teplota je 20 měsíček, 30 sluníčko. Perioda obvyklá, 12/12. Vlhkost nemám možnost jak změřit, ale relativně vysoká, holky rostou ve vlhkém sklepě.
Hnojení bylo započato asi v desátém dnu růstu a to biogrowem ve slabých dávkách. Poté jsem udržoval asi polovinu doporučeného dávkování. V květu hnojím Bio Nova PK 13 14 ob zálivku a ob ob zálivku přidávám Kristalon trávník pro podporu listoví. Oboje v polovičních dávkách než jsou doporučené.

Už si nevím rady co to může způsobovat. Není to plíseň z té vlhkosti? Za každý nápad či radu budu vděčný. Growu zdar

Edit: Obr. 1 vršek, obr. 2 spodek
Hlava
citace:
Původní příspěvek od Tendr
Ahoj, můj problém viz foto. Ty fleky se začaly objevovat už asi 15. den růstu, ale zasahovalo to jen nejstarší listy tak jsem to nějak moc neřešil. Teď jsou holky 25. den květu a postihuje to už i listy těsně u palic, bojím se aby to nezasáhlo i samotné paličky když zbývá ještě poměrně dlouhá doba do skosu.

Jedná se o Northern Light v 500l sudu, sluníčko 250W Son-T
Ventilaci obstarává velký průmyslový větrák, který je namontovaný do víka hned nad výbojkou. Přítah je pasivní v podobě dvanácti 5cm dir, vzduch se točí slušně, kytí se třepetají poryvem větru.
Hlína je Zahradnický substrát B / Perlit / písek v poměru asi 60/20/20 a asi 3cm keramzitu na dně. Hned při míchání jsem upravoval Ph na 6 jemně mletým Dolomitickym vápencem.
Po celou dobu je Ph stejné, každou zálivku měřím a to 6.0-6.3, jakou hodnotu naleju, taková vyteče. Zalívám sedmi litry sedm sedmilitrových květníků, takže zhruba litr na každý a to každých 3 - 5dní, teď už jsou žíznivější. Teplota je 20 měsíček, 30 sluníčko. Perioda obvyklá, 12/12. Vlhkost nemám možnost jak změřit, ale relativně vysoká, holky rostou ve vlhkém sklepě.
Hnojení bylo započato asi v desátém dnu růstu a to biogrowem ve slabých dávkách. Poté jsem udržoval asi polovinu doporučeného dávkování. V květu hnojím Bio Nova PK 13 14 ob zálivku a ob ob zálivku přidávám Kristalon trávník pro podporu listoví. Oboje v polovičních dávkách než jsou doporučené.

Už si nevím rady co to může způsobovat. Není to plíseň z té vlhkosti? Za každý nápad či radu budu vděčný. Growu zdar

Edit: Obr. 1 vršek, obr. 2 spodek

Ted nevim jestli mas kytku v 500L sudu nebo 7L kvetnikach ale tohle bude z vysoke vlkosti , sklep je dobrej na rust/matky , ale na kvet musíš mít pořadnou ventilaci aby tam nebyla pliseň , jak listová , což je tvuj připad tak v palicich , coz budes mit pokud nebudes mit poradnou vymnenu vzduchu , kolik vzduchu ti ten větrak vyměni za hod ?? Hlava

citace:
Původní příspěvek od Sonic81
Zdravim hosi mam takovy problem zacinaji se me na kytkach delat fleky a list potom usicha od spicky mam 250w hlinu a jsem v 26 den 21/12 ph mam 6.3 a teplota kolem 28-32stup tak 8-10cm nad vrcholkama takze ok
hnojim tak 1/3 davkou (bio grow,bloom a hesi pk13/14) davam foto a prosim o radu co to je dik

To naprosto přesne vypada na vápník , http://grower.cz/forum/showthread....6422#post366422 , mrkni sem , cau
Tendr
Ahoj Hlavo,

ventilátor axiální vestavný Mezaxiál 3140
hliníková konstrukce
průměr 128mm
rozměry 135x135mm
napětí 230V
kmitočet 50-60Hz
proud 0,16A
objemový průtok : 0,05 - 0,06 m3/s
celkový tlak : 33-43 Pa
příkon 21W

Jinak je to vertikální system jako má třeba uživatel Banány, to je brácha a má to ve stejné místnosti ve sklepě, ale má jinou genetiku a to Nebulu. On má dva 90l kalfasy a v tom 4x 7l květináče s vertikálně uloženou 150W výbojkou. http://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=6
Já to mám stejně s tím rozdílem že místo kalfasů mám 500l zelený plastový sud na vodu, který se dá koupit např. v Baumaxu a ve kterém mám 7x 7l květníky.
On tam žádný problém s plísní nemá, může to být rozdílnou genetikou? A určitě je to plíseň a ne nějaký deficit?

Edit: Přidáno ještě foto celku.
Hlava
No ja nevim , me to pripada jako problem s pH , pišeš ze pH je Oka , tak to vypada na plíseň , ale vedle plíseň neni , můze to bejt jinou genetikou ? Ano i ne , ale jak pises jak to porad hnojiš , prolejváš to občas čistou vodou , jestli to nemáš moc zasolenej substrat.....
Tendr
Neprolejvám, myslím, že těch hnojek tam zas tolik neliju, ale tak můžu zkusit přestat hnojit, jestli se to zlepší...
Já bych třeba i ten sud dal do jiný místnosti, jenže problém je, že se mi těžko vleze skrz futra, s těma kytkama by to asi neprolezlo a vyndat je nemůžu neb jsou prorostlý pletivem...
No tak holt budu doufat, že to dobře dopadne a pečlivě sledovat každou paličku.
Zatím teda dík a kdyby něco tak se ještě ozvu.
Hlava
citace:
Původní příspěvek od Tendr
Neprolejvám, myslím, že těch hnojek tam zas tolik neliju, ale tak můžu zkusit přestat hnojit, jestli se to zlepší...
Já bych třeba i ten sud dal do jiný místnosti, jenže problém je, že se mi těžko vleze skrz futra, s těma kytkama by to asi neprolezlo a vyndat je nemůžu neb jsou prorostlý pletivem...
No tak holt budu doufat, že to dobře dopadne a pečlivě sledovat každou paličku.
Zatím teda dík a kdyby něco tak se ještě ozvu.

No to chce hlinu zalejt čistou vodou aspon jednou za 7-10dní , nejlepši jsou k tomu přidat enzymy aby se to poradne proplachlo , viz tady , http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=5125 , jeste zbytek diskuze :p: , ale podstatne tam je , cau Hlava
Bublajzna
Prosím o pomoc.
Všechny moje kytky ve foliáku jsou nějaký nemocný :( Trvá to cca 14 dní, nejdříve to bylo u těch největších listů a teď to začíná napadat i malé nové listy.
Má to už víc jak 50% listů. Nejdřív se udělají žuté flíčky, které postupně zhnědnou.
A dál se mi objevují listy, které jsou jakoby prostřílené :-O
Zalejvám vodou z potoka, kterou zualejvám i zbytek foliáku a celou zahradu a no problem. Kytky jsou zasazené v zemi.
Díky za odpověď.
Kambu
Bublajzna : podobný problém jsem měl taky,že listy byly díravé-jaky by prožrané,pomohl výluh z kopřiv a s vajglů a mám mezi kytky zasaděné 2 afrikany(rostliny které mrtě smrdí) a už to není v tak velkém rozsahu,když tak se jukni sem jestli to není ten problém co máš http://grower.cz/forum/showthread.p...2285#post442285 .. j
Hlava
citace:
Původní příspěvek od Bublajzna
Prosím o pomoc.
Všechny moje kytky ve foliáku jsou nějaký nemocný :( Trvá to cca 14 dní, nejdříve to bylo u těch největších listů a teď to začíná napadat i malé nové listy.
Má to už víc jak 50% listů. Nejdřív se udělají žuté flíčky, které postupně zhnědnou.
A dál se mi objevují listy, které jsou jakoby prostřílené :-O
Zalejvám vodou z potoka, kterou zualejvám i zbytek foliáku a celou zahradu a no problem. Kytky jsou zasazené v zemi.
Díky za odpověď.

No neco ti to okusuje a to bude nejaká píďalka / housenka/ prohlidni si to taky jeste tady , http://grower.cz/forum/showthread....1675#post901675 , cau Hlava
Bublajzna
Díky za rady, asi to ta píďalka bude :-/
Dneska na to něco koupím a snad už bude zase chvíli klid.
gorgano
Ahoj...
navážu na předchozí přízpěvky ohledně "vyžrání" listů...
asi před týdnem se mi objevilo něco podobnýho, ale v mnohem intenzivnější formě... přikládám foto

nevím, jestli je to škůdce, nebo nějaký typ plísně...moc prosím o radu
gorgano
Přikládám foto...
Hlava
citace:
Původní příspěvek od gorgano
Ahoj...
navážu na předchozí přízpěvky ohledně "vyžrání" listů...
asi před týdnem se mi objevilo něco podobnýho, ale v mnohem intenzivnější formě... přikládám foto

nevím, jestli je to škůdce, nebo nějaký typ plísně...moc prosím o radu

No to ti tam taky musi něco běhat ,nebo lézt , vypada to taky na nejakou píďalku , podivej se po kytce , nejlepší je ji vzit za kvetinač a podivat se zespoda proti světlu , jestli tam neco je tak to uvidiš proti světlu , teda aspon tu housenku , cau
undergroundman
pomooooc,co to je?ví někdo?
gorgano
Tak to byla opravdu píďalka... svině už byla úplně přežraná zelená a ohromná:) až jsem se lekl... hned putovala potrubní poštou rovnou do septiku:D
Díky moc
Hlava
citace:
Původní příspěvek od undergroundman
pomooooc,co to je?ví někdo?

...stránka z5 , přispevek č.969 , je stejnej připad , odpověd tam máš , lidi koukněte se na pár stránek zpátky vždyt je to pořad to samý .. :rolleyes: :rolleyes:

citace:
Původní příspěvek od gorgano
Tak to byla opravdu píďalka... svině už byla úplně přežraná zelená a ohromná:) až jsem se lekl... hned putovala potrubní poštou rovnou do septiku:D
Díky moc

..no problem , cau Hlava
Hardy
Čau!
Mám problém s listama po celé rostlině (většinou to napadá starší, až středně staré listy [NE NOVÉ]). trvá to už asi 2 týdny. Nejdřív jsem myslel, že je to z velkého horka, ovšem poslední týden jsem sluníčko neviděl a přesto se problém nelepší. Vypadá to jako přelití nebo přehnojení, ale hnojim Plagronem Alga-Grow podle návodu a děr na odtékání přebytečné vody mám na spodu kýble dost. Moc prosím o radu
undergroundman
Hlavo myslíš,že vápník?asi jo v poslední době to trošičku přechlastávám tu kytku a asi ´je přelitá a změnilo se ph,dá se to něak rychle napravit?posílám ještě foto jak ty listy vypadaj :)pro kontrolu ,děkuji :)
sillon
Čaute..
mám problém od spodu kytek mi začínají hnědnout konečky listů prosím o radu..
Hany
nevite proc mi od spodu kytky furt zloutnou listy? dik za odpoved..
sillon
prosím poradte nechci aby mi moje kytičky umřely .. :(
Hunne
mam taky problem se zloutnutim pak ten list uschne.
cim to asi je?
MDe_
Nehnojíš moc ?
sillon
MDe: ja sem to možna trošku přehnjil..ale mělo ybseto vzpamatovat ne?
Kambu
MDe: joo nějaký čas ju chvílu zalévej jen vodou
Bublajzna
Hoj.
Před časem jsem sem psala...
Postříkala jsem to a "prostřílený" listy se už přestaly objevovat.
Bohužel ty nekrotický skvrny se dále rozšiřují, mám napadených tak 90% listů :( Jediný zdravý jsou první pár listů pod vrcholky...
prošla jsem forum, FAQ a buď jsem slepá nebo nevím :(
Máma to chce postříkat nějakou brutální chemkou, myslí si, že je to plíseň. Ale to se zase nezdá mě, navíc se mi do toho nechce jít. Zůstane to natrvalo na listech, takže výroba mastiček by padla :(
Ví někdo, co to je? Žádnýho škůdce jsem nenašla ani v zemi ani na listech.
Kytky jsou ve foliáku v zemi. Matka hnojí 1x týdně Kristalonem Květ a plod.
EDIT: jinak kytky vypadají dle mého zdravě. Jedou dobře, nikde nic neusychá, neslábne.
bubik
citace:
Původní příspěvek od Hunne
mam taky problem se zloutnutim pak ten list uschne.
cim to asi je?

..hnojis to necim ..?
šapša
citace:
Původní příspěvek od Bublajzna
Hoj.
Před časem jsem sem psala...
Postříkala jsem to a "prostřílený" listy se už přestaly objevovat.
Bohužel ty nekrotický skvrny se dále rozšiřují, mám napadených tak 90% listů :( Jediný zdravý jsou první pár listů pod vrcholky...
prošla jsem forum, FAQ a buď jsem slepá nebo nevím :(
Máma to chce postříkat nějakou brutální chemkou, myslí si, že je to plíseň. Ale to se zase nezdá mě, navíc se mi do toho nechce jít. Zůstane to natrvalo na listech, takže výroba mastiček by padla :(
Ví někdo, co to je? Žádnýho škůdce jsem nenašla ani v zemi ani na listech.
Kytky jsou ve foliáku v zemi. Matka hnojí 1x týdně Kristalonem Květ a plod.
EDIT: jinak kytky vypadají dle mého zdravě. Jedou dobře, nikde nic neusychá, neslábne.
mrkni sem to je Tvůj problém http://grower.cz/forum/showthread.p...6422#post366422 + ten Kristalon to je lepší nehnojit navíc se má dávat jednou měsíčně úplně minimálně ten Kristalon a navíc Plod a květ opravdu až na květ tj palice!!! Kup si granulovaný hnojivo třeba Hoštický na rajčata nasyp hrst ke kytce přihrň hlínou a jen zalívej za měsíc to pohnoj znova granule budou rozpuštěný.
figaro
Vážení spolugroweři, mám asi problém s kytkou. Ta nejvíce nalevo sem mi přestává líbit. Teda ne celá kytka, jen spodek. Listy žloutnou/hnědnou, kroutí se nahoru a pak odpadávají (resp. je odstraním jakmile to jde bez použití síly).

Podle FAQ bych řekl, že je to nedostatek draslíku ale rád bych, abyste mi to potvrdili (dle fotky) než s tím začnu něco dělat.

Na ostatních se tento problém projevuje též, je však jen na pár listech a tudíž to nějak neřeším. Levá kytka začíná však ve spodku vypadat už docela škaredě.

Hnojení (vše BioBizz): 1.5 ml/L BioGrow, 2 ml/L BioBloom (už jsou vidět preflowers), 1 ml/L TopMax
undergroundman
PODLE MĚ JE TO SPÁLENÉ Z PŘEHNOJENÍ :)
Bublajzna
šapšo: JJ, děkuju za radu. Hnedka večer jsem do země zapravila něco s vápníkem, co jsem vyfasovala :)
Na příští out mám v plánu koupit nějakej Plargon, teď to musím nějak doklepat, po tom granulovaným hnojivu hodím oko a zakážu hnojit Kristalonem :)
Díky!
ween
zdravím děti. prosím poraďte.. já myslím, že je to přehnojení, ale rád bych, aby mi to někdo potvrdil (mimochodem byly tam svilušky, tak vezměte v potaz)...diik moc. ween
Hlava
Pokracováni tohoto trydu , je zde http://grower.cz/forum/showthread....&threadid=51526 , Hlava

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma