Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Měl už někdo někdy problémy s elektrárnou/policií kvůli zvýšené spotřebě elektřiny? Zajímá to u nás někoho? Reaguje elektrárna na zvýšenou spotřebu nějak? Takových 600 w bude už na účtu za el. v bytě hodně vidět...
Jestli jen zvednou oučet, tak budou mít spokojeného a loajálního zákazníka:-))
Grower už jsem celkem prolezl, ale že se to už řešilo jsem přehlédl...pardon.diky za reakci.
pokud platíš za elektřinu včas a bez problémů, tak může být káždému putna, co doma děláš. a vždycky existuje spolehlivá výmluva -> pořídil jsi si přeci klimatizaci
myslím, že pokud floidi přijdou k energetikům, tak ti jim půjdou na ruku (podobně jako mobilní operátoři), nikdo si to nechce s floidama rozházet (zvlásť ne v tomhle policejním státu).
podle zákona by na to ale právo mít neměli (pokud mají jenom nějaké podezření)
Jo je to tak potože 600W je 0,6kW krát 12h 7,2 kWh/den krát 30dní se rovná asi 220kWh/měsíc krát 4kč 880kč apokut máš nočni proud tak to bude tak o 1/3-2/5 levnější a za 4 kilko to je 580kč/měsíc a má skoro poloviční světelnej tok!!!!!Zatim zdar.-))
hele pokud nejsi ve Státech , tak se nemáš čeho bát...každá domácnost má jinej odběr a muj milionářskej soused má podle mě tak 3x větší odběr než já...má víc el. spotřebičů...nebo třeba mam přímotop...
Je to podle mě přesně tak, jak napsal Expresion. Pokud bude v nějakém neobývaném objektu (jako měli třeba ti týpci v tom "skladu brambor") 12 hodin denně spotřeba třeba 1kWh nebo víc, tak bych to vážně viděl na brzkou návštěvu policie. V domácnosti si ale ze zvýšení spotřeby o nějakých 0,6 kWh není třeba vůbec lámat hlavu, například takový přímotop má trojnásobnou spotřebu a je předpoklad, že bude běžet mnoho hodin. Výmluva na mikrovlnku nebo pračku by ale asi moc nezabrala, copak někdo v jednom kuse vyváří nebo pere půl dne a to sedm dní v týdnu? Myslím, že hodně důležitý je i nárůst spotřeby. Pokud někde, kde do nějakého data byla dlouhodobá spotřeba blížící se nule, která najednou vyskočila na pravidelných několik stovek kWh měsíčně, je to rovněž velice zřetelná stopa. A já osobně, kdybych něco takového rozjížděl, tak bych se rozhodně nespoléhal na to, že to nikdo nemonitoruje... Ale to pro tebe fakt asi neplatí, takže žádné strachy!
Zdravim vsechny Growery,Growerky a proste vsechny pestitele..prosimvas obracim se na vas s obrovskou prosbou prochazim grower uz nejaky ten cas a nikde jsem nenarazil na nekoho kdo by napsal ze by mel nejaky problem kvuli zvysene spotrebe ellektriny ....PROTO SE PTAm stalo se nekomu z vas ze by vym volali do baraku a vyptavali se jake jsou v dome spotrebice???
Mel jsem rozjete 850W aerogrow a diky podezrelemu telefonatu jsem byl nucen grow zrusit :-(((( uz jsem v tom stejnem systemu odpestoval dve kola predtim a nikdo nic nenamital....myslim ohledne te spotreby??
Vsem vam dekuju za odpovedi vim ze tenhle tread je trosku vytrzeny s kontextu takze se predem omlouvam.
ano, stalo se. Volali, zjistili si jake sou tam spotrebice a zase zavesili. Na zaklade telefonatu nam zvedli zalohy o asi tisic korun a byl klid. Nakecej jim ze mas doma server. Takovej mensi server dokaze spapnout treba i kilowat v zatezi a kdyz bezi v zatezi 24hod denne tak to mas jako 2kilowaty na 12/12... S 850w ses podle me v klidku.
Původní příspěvek od kosmicka.raketa ano, stalo se. Volali, zjistili si jake sou tam spotrebice a zase zavesili. Na zaklade telefonatu nam zvedli zalohy o asi tisic korun a byl klid. Nakecej jim ze mas doma server. Takovej mensi server dokaze spapnout treba i kilowat v zatezi a kdyz bezi v zatezi 24hod denne tak to mas jako 2kilowaty na 12/12... S 850w ses podle me v klidku.
To -kosmicka.raketa-
vrele diky za prvni odpoved v tomto treadu...rekl jsem jim to co v dome je a hotovo...jen jsem myslel ze jsem jediny komu se toto stalo...protoze kohokoliv jsem se ptal tak mi rikal ,,to jsem jeste neslysel,,
jo a jen tak k tem watum....moje blbost 850W ma jen svetlo....nepocitam vetrani...cca 200W + system 100-150W + nejaky to topeni....celkove by to melo mit dle meho pocitani 1200-1500W to uz tak malo neni...ale na druhou stranu narazil jsem na Growery kteri jedou pod 1600W jen svetlo????
Ty jo dokud nebudeš krást elektriku od sousedů, tak se nemusíš bát ničeho.
Dokud budeš pěkně platit tak muže podle mě odebírat kolik chceš.
Když ti bude někdo dávat prachy tak proč by ses o něj staral???
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
Kdybys tak byl jeden z tech co tam nahore pisou zakony :-D
Ja si taky myslim ze kdyz platim tak by je to nemelo zajimat...ale jak vsichni vime bombony to zrovna nejsou takze DUVERUJ ALE PROVERUJ :-D