Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jako malé vyvrcholení, respektive zhodnocení téměř uplynulého roku jsem pro vás připravil volbu indoor počinu roku 2006.
Nominujte svého favorita z indoor threadů za rok 2006.
Proč?
vytvoří se nám malý přehled nejlepších prezentací indoorového pěstování za poslední rok..
vítěz neobdrží žádné věcné ceny, ale užije si svých dvanáct měsíců slávy;)
2.) odůvodnění
3.) link...důležitá součást vaší nominace, jde o contest prezentací, nikoli jednotlivých členů... linkujte prosím na celé thready, nelinkujte na příspěvky
x-malcolm- za tohle pekelny aero za thread diky kerymu jsem nemusel zacinat od nuly ale stacilo vse jen okoukat potom taky za kralovnu vsech sativ kali mist no proste thread roku je pro dethaka tohle http://grower.cz/forum/showthread.p...2820#post402820
„Neodevzdávejte všechna svoje rozhodující práva lidem s mocí, bez ohledu na to, jak obdivuhodní se vám mohou zdát. Za fasádou hrdiny najdete lidskou bytost, která dělá lidské chyby. Když se lidské chyby udělají v měřítku, které je dostupné superhrdinovi, nastanou obrovské problémy.“ Frank Herbert ChaoticRoman's OutDoor 2006
Pretoze ako prvy ukazal ako ma indoor (aj outdoor) galeria vyzerat a kazdy jeho thread je naozaj vyborne spracovany. Krasne rastliny, smerodajne testy. Proste jasna nominacia :->
No hodně growerů má krásný indoory,občas i závidím,ale ne každej umí něco dobrýho vypěstit pod 70W,a protože se mi nejvíc líbil indoor tohoto člena,tak ho nominuji
Celý svůj život poslouchám že konopí je špatná věc.Bohužel to slyším převážně od lidí co tuto zázračnou rostlinu ani v nejmenším neokusili,proto vím že nemá smysl tyto lidi poslouchat.To že konopí je ilegální ''droga'' neznamená že je špatná,mnoho lidí nechápe to,že ne všechno co je zakázané je nebezpečné,většinou je podle nich nebezpečné vše co je zakázané,pokud toto tvrdí,dělají nejen ze sebe hlupáky,ale i z těch co to po nich opakují...
Krasnej indoor pro me mel jednoznacne Krychlak, protoze to, co predvedl se 100w je proste narez..... pro me nadherna prace, jelikoz jsem par indooru vypestoval a to co on vypestoval pod 100w jsem mel problemy vypestovat pod 250w...
Vrrn
Vyber genetiky, provedeni, hlina... http://grower.cz/forum/showthread....&threadid=24049
Chtel jsem manhuntta, ale nominovat si vlastni topic <i kdyz JE urcite jeden ze 3 nej se >se ne a ne a ne nedela... Ale stejne budu prehlasovan
Kompfasujete všichni co jste stáli za dveřmi vy mrdky.
MANHUNTT: NE nevyhraješ milion dolarů,ani korun českých,ani euro,možná vyhraješ prd,a ten si můžeš schovat na horší časy
Celý svůj život poslouchám že konopí je špatná věc.Bohužel to slyším převážně od lidí co tuto zázračnou rostlinu ani v nejmenším neokusili,proto vím že nemá smysl tyto lidi poslouchat.To že konopí je ilegální ''droga'' neznamená že je špatná,mnoho lidí nechápe to,že ne všechno co je zakázané je nebezpečné,většinou je podle nich nebezpečné vše co je zakázané,pokud toto tvrdí,dělají nejen ze sebe hlupáky,ale i z těch co to po nich opakují...