Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jahudka! No ved to je to, ze mam 8 rastlin - z kazdeho vyssie menovaneho modelu 2ks. A myslim, ze by som maximalne rozoznal ten Noname. Ale nechcem napovedat dalsim, ktory sa pripadne pokusia si tipnut...
Rozmyslam, ze spravim sutaz o 1 pack (1g !) sucheho. Problem je v tom, ze by to bolo vyzdvihnutelne len na Slovensku, ale ved aj Cesi chodia na SK, nie ?
THC-Instruktor - No jinak to mas pekny he he
Tak si tipnu hashberry.No i kdyz to by mela bejt prevazne indica a listky to ma spis sativovity.Sance je 1:3 coz jde ne?Kazdopadne kdyz bych mel na vyber,tak krystalica nebo hashberry - No a nakonec to bude ten pravej slovenskej noname - bych se vsadil
Ja proste musim rict to Noname, protoze mi to strasne pripomina muj outdoor 2005 (bohuzel sklizen jinym uzivatelem ) mel sem mazara, ww apod. a prave jedenoho Cze NoNa a vypadal uplne stejne fakt jak kdyby to byl on proste od zeme az nahoru krasnej microfon. (kdyz mam ted uz IN a prece jen ty dobre modylky jsou tkive jine sice zalezi na genetice apod. ) ale ja tipuju Svk NoName mas to pekne chlape skoda ze nemam fotak KARMA LETIIII
Zdravim kamo,pekny kebulky.
Jinak pokud to neni ten no name,tak by to mohla bejt ta white satin,ale jak rikal jahodak,to jentak nepoznas,urcitej model muze mit spoustu pheno typu.Na jistotu poznas,jen svoje modylky.
Dakujem za tipy. Zatial vam to este neprezradim. Tiez si myslim, ze je dost tazke to rozoznat, preto som zalozil tento thread. Vsetci tu basnia o roznych modeloch, sativach, indikach apod. Neverim, ze nie su rozdiely a ze sa nieco neda aj rozoznat, len si myslim, ze tie rozdiely su zanedbatelne a myslim aj vysledny smoke efekt bude tazko porovnatelny. Ved bude onedlho aj smokereport (po uplnej sklizni), kde budu porovnane rozne modely a reakcie viacerych ludi na to bez znalosti toho, co budu hulit :-) Takisto chcem vyskusa water curing, pripadne nieco ine. Len zatial si neviem predstavit, ako by som mal vytiahnut rastlinu aj s korenmi von zo zeme, je to tam prerastene strasne moc.
no podle me je to šance 1:16 ( deleno 4) no ale to je jedno...soutež RULEZ...
moje tipy:
foto1: krystalica
foto2: noname
foto3: hashberry
foto4: klacky neznam
foto5: white santin
Co? - No ja myslel spis 1:4 kdyz ma 4 ruzny modely.Nonejma jsem puvodne nebral v potaz,protoze jsem pochyboval,ze by to mohl bejt on,ale co muzeme vedet?Treba to je prave on?
jahudka:
no mas ctyri modely a k nim muzes pridat 4 jména ...
(nejsem matematik, ale tak nejak mi to prislo logicky,ps.doufam ze nejsem uplne mimo), resp.jsem predpokladal, ze vyhraje ten kdo uhadne vsechny ctyri najednou...
pps.ten noname model taky ale vypada slušně....v porovnání s ostatníma...
edit1:koukám, že když vyloučim duplicitu...tak mi nezbyde nic jiného než 1:4
takze duplicitu mozte kludne vylucit. Jedna sa o jeden model. Aj ked fotky su v podstate z dvoch rastlin. Jedna rastlina ma prvych 5 fotiek a druha rastlina je len na dvoch fotkach - ta kde sa susi a ta oholena stonka s vyrastkami. Ale vsetko je to jeden model. Cize sanca 1:4