Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdarec všichni GROWER'S,
Chtěl jsem založit tuto anketu ohledně přepnutí kytky na fázi květu.Co si myslíte, je lepší přepnout kytku z cyklu 18/6 na 12/12 ihned, nebo je lepší ji přepínat postupně(např 16/8,potom 14/10...atd)
Pokud budeš postupně přepínat, bude to určitě lepší, lépe to vystihne volnou přírodu.V přírodě taky není 18/6 a hned na druhý den už 12/12.Kdyby to bylo podobné této tabulce, byl by to luxus.Ale kdo se s tím bude tak srát, že ?
tazman007: To je blbost mít to hned na 12 12, protože by ti ty kytky vůbec nevyrostly, leda nějaký Haze modely, protože o těch jsem četl, že rostou pořád.
Ja jsem pro prepnuti hned z 18/6 na 12/12.Myslim,ze kytky diky tomu soku prejdou na kvet rychlejc a rovnomernejc.Nekdo dokonce pri prepnuti dela kytkam 24 hodin tmy.