Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
takze jestli nekdo ma nejaky napad at ho realizuje a uverejni zde a pak az se tu stavi carlos na to koukne snad a treba z vasich clanku vytvori novy cislo
prosim pokud to nebude zcela z vasi hlavy a rukou tak uvadejte zdroje svych informaci, jestli neco co neni vase budete vydavat za svoje tak se na to vetsinou pride a nemuselo by to dopadnout dobre a mohli byste odejit spis s peknou ostudou nebo i banem kdyby to hranicilo s hoodne velkou svinarnou...
no jako nevis kdo by ten casopis plnil??
zatim staci kdyz se zacne pracovat na grower magazinu tady myslim...
ikdyz me to taky napadlo ale pochybuju ze by to tu slo tak lehko...
tak w zari mozna neco o ruznejch metodach wyroby hashe co wy na to snad se sam poucim
ps: esi neco nakonec napisu atd tak je to zasluha ne nemoh bych za to dostat nake titul pod nick to by slo ne neco ine nez stalyho ci nowyho clena
to dežo: plně s tebou souhlasim, ale nechal bych to ještě ležet chvíly v chladu, než se udělaj testy návštevníků groweru, jelikož jsem to ještě v žádný skříni tady z příspěvků neviděl
nikdo se mně neptal jestli se chci narodit, tak mi taky nikdo nebude říkat jak mám žít
NATURE´S WAY OF 'STAYING HIGH'
chceš-li být šťastný hodinu, opij se. chceš-li být šŤastný tři dny, ožeň se. Chceš-li být šťastný týden, uspořádej zabijačku. Pokud ale chceš být šťastný celý život, staň se zahradníkem.
nawic w cechach a to detajl je konopi s obsahen thc wyssim nez 0,3% ilegalni coz podstatne stezuje publikowat jaekkoli informace o pestowani ci suseni a wubec info wedouci k wyrobe marihuany a wzhledem k tomu ze je to ileganlni stejne jako hulit tak by cela redakce nesmela hulit cimz se wpodstate z okruhu redaktoru wylucuji clenowe groweru a w tom je problem
me by jen zajimalo jestli grower magazin je jenom netovej casak a nebo se prodaval ze bych si ho nechal predplatit PEACE
je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej 1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk" 1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno 2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno 3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu" 1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
Pokud zmizi protivnik uvnitr, protivnik venku mi uz nemuze ublizit.
dul - ve státech se smí i hajlovat
časák typu high times nebo red eye nebo canamo by u nás stál 100 -150 kč a po půl roce by zkrachoval
jestli chce carlos dobrej článej do grower magazínu tak se mnou může udělat rozhovor
německý konopný noviny - ať už Hanf journal, Hanfblatt nebo kde co jinýho fungujou především kvůli tomu že sou z půlky zapláclý reklamama na hnojky a krámy
problém je v tom že např. Canna která si pravidelně do německejch novin dává celou dvoustránku je fabrička která ročně v německu prodává řádově stovky palet ročně - v čechách řádově krabice - ale tisk, produkce a všechny píčoviny vokolo stojí v čechách i v německu dneska už skoro stejně - ve všech "okrajovejch" nebo nekomerčních odvětvích je luxus vytvářet jazykovou verzi čehokoliv pro malý množství obyvatel
no tk se tam budou hazet reklamy dokud se nesezenou finance alůe ja si rtaky mislim ze kdyby se to dalo prodavat atk by jsme byli bliz k legalizaci pac bi si to mozna koupili i obycejni lide a tak a pak bycjk jeste do kazdyho dilu dal nejakou osvetu jak treba lidem talk rodicum ze bi jim to dite dalo precist neco ve smyslu objektivniho nazoru a ebo treba ala NOVA a nebo Blesk !! to j emuj nazor
je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej 1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk" 1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno 2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno 3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu" 1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
Pokud zmizi protivnik uvnitr, protivnik venku mi uz nemuze ublizit.
no taky bych mel (resp. mohl udelat) clanek o toxikologickych testech, co kolik stoji a jak dlouho to ve vas zustane....ale vubec mi neni jasny, kam bych to jako mel poslat, sem?