Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj lidicky. Tak jsem se po letech zamyslel co a jak do budoucna. Jsem fit a vse je dost v POHODE ) . Asi chci vaporizer, zivot a hulo jde k sobe. Diky za nazory. Hlavne bez stresu.
pres zaludek je problem s odhadem davky. Jelikoz ucinek je dost zpozdeny. Vaorizer zase pry navzdory reklamnim kecum dost plytva a je treba toho zhulit vic pro stejnou zhulenost.
Nejjednodussi vaporizer je podle me koupit si asi za 2000 regulovatelnou pajecku a hrot pajky pouzivat ve slukne vlastne misto zapalovace.
Tyhle vanoce si pod stromecek hodlam nejakej vapik poridit taky. Hulim uz skoro 10 let a plice na nejaky extra huleni mam totalne odvareny. Varim jak casto to jde a nejradeji mam mliko (mam promakanou techniku a umim ho vazne super . Odhad neni problem, za par vareni vis velice dobre co a jak. Kdyby to slo, nehulil bych vubec a jenom jedl a pil a prezil bych i tu nehoraznou pracnost vyroby techto potravin. Ovsem vubec si nedovedu predstavit, kolik bych toho musel pri tehle zvysene toleranci na rok vypestovat .. kde bych to bral? To bych to musel pestovat na poli
Jinak tady jsou nejaky myslim hezky vaporizery a 200 dolaru mas dnes vlastne zminenych 5 tisic za prirucniho vapika.
no zkusil jsem u kámoša vapík jednoduchej dovezl si to z reichu jen taková baňka s trubičkou, valili jsme horkovzduškou (dobrej model s nastavitelnýma teplotam) a byl jsem jako puk, tahle sranda ho stála zhruba 900 - 1000 a pak je tady možnost vaporizeru www.vaporizer.cz
"Jeden dotek přírody nás sbližuje s celým světem"
Hulím, tedy jsem.
Přes palubu tě hodí jen ten, kdo je s tebou na stejné lodi. -Jean Claude Van Paranoia-
Přišel jsem, viděl jsem ......... zapoměl jsem.
Jedna prohra tě naučí víc než 100 výher.
zemla: já ten bc vaporizer mám (tu deluxe verzi). nějak na mě nefunguje, nevím proč. jestli ho chceš objednávat z kanady, tak já ti prodám ten svůj, protože ho stejně nepoužívám. měl bys zájem? je starý asi 2 roky, ale použil jsem ho tak 10x, takže je jako novej.
Anebo tady tuzemsko!
Jeden levnější za dva-šest a druhej brutusák skoro za šestnáctku
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
heled, chtel bych se zeptat jestli nekdo ten vapolizer co je na http://www.vaporizer.cz/
a jaky to je, a jaky je to po tom, prste piste jestli to nekdo mate :P
Pánové a dámy, musim upozornit na holej fakt že nej. vaporajzrrr z těch všech vapek který jsem měl možnost doposavaď vidět a vyzkoušet se mi nejvíce osvědčil a zamlouval Volcano
Je to sice trochu drahej odšťavňovač ale svojí funkci "Plné opory zdraví a neskonale čistě průzračné chuťi, se skutečně křišťálovým HIGH" plní do Balloonů opravdu mistrovsky a na jedničku (1.) to vše samozřejmě laděno pod originální taktovkou germánských lídrů Storz&Bickel kteří jsou v tomto oboru zajisté - naprostí profíci...
Mají už tisíce spokojených Medical USErů a Huličů po celém světě, ta jejich vapka je sice drahá - ale veřte mi, myslíte si doopravdy že po dvaceti letech kouření dosti zadehtovaných jointů a cigaret nedostanete rakovinu nebo chronickej kašel? Já jsem si řek "už DOST! kua" už nemůžu přeci svoje plicní sklípky trápit dál - tak jsem si ho po dvou letech - úpěnlivého šetření - letos konečně dal předčasně pod větev můžu říct že jsem na 100% plně spokojenej a že jsem se vlastně tak trochu stim odpařovačem sžil Je to fakt úleva pro plíce stejně tak jako ten požitek kterej je na opravdu euforický úrovni. Ale hlavně už mě skoro vůbec nebaví kouřit klasický špeky deně stačí když jednou deně si dám do Volcanický komory trocha cukr-crystal-sweetweed-střelnýho-prachu a za celej den z toho napustim alespoň tak 6-10 "dóóbrejch balóóónůůů" no a potom už samozřejmně jen rauš....
Srrry že jsem na tom tak úchylně ulítlej ale věřte že by jste byly taky
Ahoj
Také přemýšlím o vapíku a co jsem si přečetl tak Volvano za 16tis je asi jedinná rozumná volba, protože ty ostatní nefungují.
No, chci se zeptat, je potřeba dávat jako nápň kvalitní náplň? Jestli bude stačit obyč venek apod.? Jsou s tím spojené nějaké další náklady jako sítka atd a spokojenost nyní?
To jsi objenával z webu nebo kde jsi to kupoval?
A to fakt natáhne a můžeš to (jak dlouho?) nechat v tom balönku? Případně nedá se ten balónek uzavřít a uskladnit? )
No uvidím přes vánoce se rozhodnu i když mně láká už přes prázdniny to používat, ale nevím jestli budou další zdroje a bez náplně.... i když, pokud s hul. neseknu byla by to i investice do budoucna že? ) jakou to má záruku??
co vy na to?
VAPIR ONE je novy vaporizer fy. VAPIR, pouziva stejne jako Volcano, balonkovy system. Cena na www.growshop.cz je 5000K, coz je taky slusny, myslim ze 10 balonku stoji asi litrika navic.
tady sou zkopceny naky anglicky blitky:
Three Fan Speeds Allows for Specific Air Flow Control
Key/Lock Mechanism Allows For Authorized Usage Only
When Locked, Vaporizer Will Not Function w/o Unlocking It
Revolutionary Quartz Crystal Heating Element - Heats Up Faster!
With the Optional Inflation Kit, You Can Inflate Vapor Balloons in UNDER 2 MINUTES!!!
Digital Back Lit Display - Allows for Exact Vaporization Temperatures
Prodam luxusní vaporizer s týden starým zaručákem platným na rok,Za 3500 kč,Je to model vapir one s balonkovým systémem.Nový stojí 5000.Je dvakrát použitý,tudíž téměř nový.Mám k němu veškeré vybavení.Kontakt xxx xxx xxx (edit by Jedule - číslo mažu, i když už vdn asi bude v Americe a tohle byl možná kredit, ne paušál).ZHulenci budiž vítáni. Nerad ho prodávám, ale nečekaně jedu do Ameriky na rok a půl a potřebuji peníze.
Ani jsem si nevšiml že ho někdo uvedl přede mnou jako reklamu.Aspoň se můžete kouknout na jeho vlastnosti.Já osobně ho doporučuji, a je srovnatelný s vulcanem akorat o par tisic levnější.
...no nabídka pěkná, ale případným zájemcům bych raději nejdříve doporučil prolistovat podobná fóra venku - dle naprosté většiny lidí co s VAPIR ONE mají zkušenost je to nezhulující plastová hračka s pěknou trendy reklamou okolo...a co hůř a co asi málokdo z těch co zainvestovali přizná, tak víceméně nefunkční je i ta původní "desetitisícová" varianta - VAPIR, ať už s kabelem, či bez...
Jinak docela pěkný informativní přehled je třeba tady:
http://www.geocities.com/vaporizer_reviews/information.htm