Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mám teď problém se žloutnutím listků, řízky s kořínkama jsem přesadil a asi jsem je 2-3dny zaléval(podle mě trochu), ale asi moc tak začali žloutnout a trošičku uvadají, mám je přesadit nebo raději nechat a nezalévat???
Dík moc za rady
súhlasím s onrejbleskom ja som mal tiež problem zo žltými listami prišiel dážd a všetko bolo vyriešené.je to asi málo vody...
When You smoke herb it reveals you to yourself. All the wickedness you do is revealed by the herb - it's you conscience and gives you an honest picture of yourself."
"Keď kúriš trávu, odhalí ti teba samého. Všetko zlo ktoré robíš tráva odkryje - je to tvoje svedomie a dá ti čestný obrázok teba samého."
BOB MARLEY
kuzlik sikula: hele na kristalon plod a květ se viser kup si obm najdeš ho ve všech lepšich zahradkářství
ale muj recept na hnojení jsou naložený kopřivi ve vodě (dešťová je lepší) necháš to kvasit asi tejden nejlip dva a poli to kolem celí kytky aji s KOPŘIVAMA!
New Purple Power (www.nirvana.nl) ale Durban Poison (www.nirvana.nl) taky fialova barva , je to tim ze dozravaji pozdeji a je na ne uz trochu zima (tedy asi)
Tady je Durban Poison (www.nirvana.nl) fialove palicky , je to rozhodne "okoreneni" z normalni zelene ale chuti jinak vynikajici Durban Poison voni (pri koureni) jakoby jehlici borovic a New Purple Power jako Phu-er cinsky caj(snad i jako by hneda hlina z pole) co se tyce THC jsou to oba slabsi modely pro lehci koureni .
zdravím vás kloegové nevíte čím to že asi po 2měsíci mi kytka udělalo toto viz foto a ted podrobnosti světo 250w MH teplota nepřesahuje 30 a neklesá pod 23 vlhkost 60až 70 jsou v hlíně doposud nehnojené jen postřikem na listy do hlíny jde voda upravena na PH 5,5 na listy jsem stříkal Bio Algan udělali mi to zatím 3kytky z 8 ale mám obavy aby se to nerozjelo děkuji za rady
PS raději napíšu o co jde tak kytky mi začínají světlat naprosto mi stvrdl stonek a s červenal kytka po měsíci nevyrostla ani 1cm
Původní příspěvek od 2020 zdravím vás kloegové nevíte čím to že asi po 2měsíci mi kytka udělalo toto viz foto a ted podrobnosti světo 250w MH teplota nepřesahuje 30 a neklesá pod 23 vlhkost 60až 70 jsou v hlíně doposud nehnojené jen postřikem na listy do hlíny jde voda upravena na PH 5,5 na listy jsem stříkal Bio Algan udělali mi to zatím 3kytky z 8 ale mám obavy aby se to nerozjelo děkuji za rady
PS raději napíšu o co jde tak kytky mi začínají světlat naprosto mi stvrdl stonek a s červenal kytka po měsíci nevyrostla ani 1cm
2020 - Je to nedostatek zivin.Je to videt na tech fotkach.Je to cely zluty a rostou z toho cimdal mensi listy.Poradne to pohnoj na rust a za tyden uvidis jak se zacnou zelenat.Stonky uz nezezelenaj,ale novy vetvicky porostou zase zeleny.
Jinak muzes neco urcite nalezt jeste v tomhle skvelem threadu
2020 - Presadil bych to do vetsiho (staci o 1cm vetsi kvetinac) a pak pohnojil.Uvidis ze to jistojiste zabere..Pokud nebudes presazovat tak minimalne na 100 procent to pohnoj na rust.Kdyz udelas oboje,urcite se kyticky budou mit lip a rychlejc se i vzpamatujou.
mam hodne podobny problem,kytky docela rostly,ale nektere se zasekly po te co jsem je presadil a zaroven hodil pod 250w.Ta ktera stoji nejvic mirne zesvetlala a stonek uplne fialovy
Nekde jsem cetl,ze cervenani muze zpusobit i prebytek fosforu,ale s tim jsem se nesetkal i kdyz jsem hnojil 10x silnejsi davkou hnojiva na kvet.Me se to stalo u matek.Pomohlo presazeni a pohnojeni+zaroven jsem je dal z pod zarivek pod 400w sodik (agro).Kytky se vzpamatovaly a zacalo to zase bujet tak jak ma a novy stonky uz byly hezky zeleny.Mam pocit,ze takhle se to zbarvuje i u starsich matek ktery jsou trapeny v malych kvetinacich (stres).Proste faktoru muze bejt mnoho.Muze to byt i spatnym PH a v jeho dusledku muze bejt blokovanej prisun nekterych zivin,takze doporucuju premerit.Presazeni a pohnojeni by to melo v zasade spravit.Zkazit se tim nic nemuze (snad).Zkousel jsem taky s takhle ztvrdlejch stonku delat rizky a chytly se v pohode (to jen takova zajimavost)