Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
juice- je to docela složitý poznat co??
a rozhodně když přepneš na květ, tak nepřepínej zase spátky na růst, to by ti ta jedna možná samice mohla udělat přeměnu na hermouše následkem opakovaného stresu při měnění periody!!
nech je ještě při vegetaci. při vegetaci se dají většinou už rozlíšit, ale až po nějakém 6 týdnu, někdy i ještě pozdějíc!
proto někteří přikryjí nějakou větev sáčkem na pár dnů...
prej se to tím urychlí na tom místě co přikryješ...
já osobně s tím nemám zkušenosti
ale vím, že jak sem nedávno udělal experiment, když sem přepnul na květ, ale ještě před přepnutím sem nechal kyti mnohem déle ve tmě a trochu větral....
a jakmile sem přepl na ten květ už jim bylo jasný, že se krátí perioda svícení a když měli tak dlouho tmu, tak asi už to maj od přírody, reagovali, tak že jakoby předvěděli, že jim budu svítit méně a snažili se to dohnat....
po 1 dnu 12/12 už sem poznal toho samce vpravo!
a ta zřejmě samice ještě potřebuje čas, ale její výrůstky vypadají jinak, takové malé hrbolky, ze kterých by měly vylést ty chloupky...
Takže jednoznačně jak přepneš na květ, samce poznáš!
samicím to trvá dýl a kdyby ne tak ji snad poznáš podle chloupku ne?
neřekl bych, že podle rýhování poznáš samce...
moje 2 kyti maj snad stejné rýhování, jediné co jsem poznal napohled je popsané v příspěvku č.165 a týká se to stavby listů...
jj taky z toho mám průvan...
ale na to si časem zvykneš
Mám problém lidi, moje největší kytka /roste 8.patro/ začíná ukazovat kuličky...Nejde to ještě nějak stopnout ? Už jsem ji přidal do hlíny slupky od vajec, myslíte, že to pomůže ? Nebo už ji mám seknout ?
Díky za každou odpověď...
Původní příspěvek od juice nemohl by si se tede aspon podivat na tu fotku co je uplne dole http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=22113 psal si ze to umis rozeznat podle stavby listu tak kdyby si se podival a rekl co myslis.sice nevim jestli se to takhle da ale byl bych ti vdecny...
Samec od samice bez kvetu spolehlive poznat nelze. Dokud nejsou videt kvety, zachovej klid.
Mno pánové, musím jem konstatovat, že mě kyti zmátly
První sem si myslel, že to je samec, pak to vypadalo na samici a teď na 98% semec!!!
tak je nejspíš pravda, že rychle rostoucí jsou samci...
Jde vidět takový malinkatý kuličky snad všude mezi stonkem a větví z něj vyrůstající...
chvíli sem doufal, že z nich vylezou chloupky....
ale asi marně co??
zkusím přidat foto je webcamerou, tak snad na ní něco půjde vidět...
sem z toho namydlenej jestli ta druhá bude taky samec, tak mě to odrovná úplně...!
Původní příspěvek od juice asi tri nebo ctyry dny zpatky sem prepnul na kvet u az se zacinaji tvorit pohlavi.na obou kytkach sou takovy jakoby tycinky takze sou to nejspis samice ne?pridal bych foto ale muj fotak by stejne nezaostril a bylo by prd videt.kazdopadne jestli to ma tycinky tak je to asi samice ale muze se stal ze to bude jeste hermous?nebo samec?fakt nevim
Podivej se prosim o tri prispevky zpet. Je tam odkaz na fotky.