Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
chod do holandska na nejaké dobré lampy alebo si daj takú 2 mesačnú pauzu dosť to pomáha
When You smoke herb it reveals you to yourself. All the wickedness you do is revealed by the herb - it's you conscience and gives you an honest picture of yourself."
"Keď kúriš trávu, odhalí ti teba samého. Všetko zlo ktoré robíš tráva odkryje - je to tvoje svedomie a dá ti čestný obrázok teba samého."
BOB MARLEY
Po první indoor sklizni a 3-týdenní totální dovolený jsem si před nástupem do kolbena říkal, že bych si už možná měl vzpomenout, jaký to je vlastně bejt normální, ne jenom !
poznal so jedneho original jamajcana a zazil som s nim teda kadeco hulil od 13rokov a mal 40 povedal ze on uz nevie co je skutocnost -triezvost a co zhulenie , uz ten stav nedokaze rozlisit
ale zazil som ho aj ked 2!!dni nehulil a skoro sa pobil s tipkom na krizovatke zato ze ho nechcel pustit von z pruhu ...bliakal po
nom z auta vsetky nadavky ktore vedel po slovensky ale hodne zle rozpraval po SK tak to znelo celkom veselo
asi tak nic ve zlém zeldo ale děláš jedno téma za druhým
btw už se ti povedlo probudit wind fish na koholint islandu? (kdo nehrál zelda-link's awakening nemá šanci pochopit )
# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever
zalezi na modelku .ale cim vice pokurujes ten samej sker nebo venek tak se to straci. JEste ze genetika dala tolik ruznych druhu ,ktery kazdej vypestuje jinak. VEsele svatky vsem Growerum a Growerkam.
Já osobně sem na sobě vypozoroval,že když hulim furt dokola 1 a ten samej model,tak se vobčas stane,že už sou ty stavy fakt slabší,ale de to vyléčit poměrně jednoduše a to meducínou zvanou PAUZA.
takovehle problemy nemam, spis nekdy kdyz jsem vecer hulil tak druhej den rano si pripadam zkourenej, ale nechce se mi verit ze by to vydrzelo pres spanek tak dlouho ..
No máte recht že když se mastí porad ten samy model tak postupem casu to ztraci ty svoje grady a chce to zmenu. Nebo taky jak se psalo vynechat par tejdnů,,, ale to je urcite tezsí nez dat jinci vzorek...
tak zatim