Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Jahudkova laboratoř 400watt sloužící k pozorování růstu a květu technického konopí :)
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 7 8 9 10 11 »
Autor
Téma 
Host
Host

Příspěvek č. 129

tak hodne stesti mas stesti ze se to nesiri

Old Post 03-11-2005 v 18:06 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Apofiss
Chosen One

Karma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 130

jahudka:dík za report.Ještě mě zajímá, jestli používáš ten regulační ventil či co to je (stojí asi 650), nebo jestli to reguluješ tím kapátkem či zaškrcuješ hadičku.

#400/600/1000W-WR,NL,Mazar#Mad Idea No.2#Magořina#Kamrlík /150W/#Zvlhčování od A do Z#Zelená je tráva, fotbal to je hra!#Statistika strainguide Overgrow
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.

Old Post 03-11-2005 v 18:22 PM
Apofiss je offline   Profil uživatele Apofiss   Find more posts by Apofiss   Foto galerie člena Apofiss   Click here to Send Apofiss a Private Message   Add Apofiss to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Apofiss! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jahudka!
Stálý Člen

Karma uživatele Jahudka! - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 131

Apofiss - Regulacni ventil nepouzivam.Ten se pouziva jenom pokud chces zavlazovat primo z vodovodniho radu.Ten redukcni ventil se pouziva na snizeni tlaku,to je vsechno.Kdyz bys to napojil primo na kohoutek,potrebovat ho budes.Ale zda se mi to dost nebezpecny nechavat to jentak bez dozoru napojeny na tlakovou vodu pokavad to mas indoor.Navic bys tam nemoh davkovat hnojiva.Takze pokud se rozhodnes mit nadrz na skrini,tak ten ventil nepotrebujes.Reguluju to tim koleckem co je nahore na koliku.Ale je to vlastne zbytecny,protoze si to nastavis jednou a pak uz s tim nehejbes..Poprvy je potreba hlinu prolejt poradne vodou,zapichnout tam koliky a uskrtit to tim koleckem shora az nic nepokape a pak to privres jeste vic (asi o 1/4 otacky toho kolecka).Zda se to sice nelogicky,ale opravdu to funguje.Az hlina proschne tak to zacne samo kapat.Bude se ti zdat,ze to kape malo a budes mit tendence to pridavat ale jestli ti muzu radit,tak nic nepridavej protoze to je fakt optimalni pokavad to nastavis jak to je v navodu.Jeste bych k tomu dodal,ze nejmensi kvetinac do kteryho by tyhle koliky sly jeste aplikovat je tak 8x8x8 cm a vyrobce doporucuje s jednim kolikem zavlazovat maximalne v kvetinaci 20x20 cm plochy.Ja mam 22x22 cm a pohoda.Kdyz by to presto nestacilo a nebo nekdo z vas pouziva truhlik,daj se dokoupit pridavny kapace a nebo se koliky aplikujou 2.

-Můj 1 indoor 400w-Jahůdkova laboratoř 2nd round.Kontinuální SoG, 60ks rostlin na 0,75m2,400w son-t agro>>(právě jede)-Vzhůru kořenama 2 - tentokrát od Jahůdky.-Jaké je nejlepší osvětlení pro matkárnu / řízkovnu?-Jak je to se začátkem doby květu a začátkem doby hnojení?-Je lepší keramzit nebo oblázky?-Poradna proti únavě po hulení.-V jaké výšce přepnout kytku na květ?A neb jak na to,aby nám to nepřerostlo.-Automatický zavlažovací systém Tropf Blumat (recenze)

Problémový člen No2

Old Post 03-11-2005 v 18:36 PM
Jahudka! je offline   Profil uživatele Jahudka!   Find more posts by Jahudka!   Foto galerie člena Jahudka!   Click here to Send Jahudka! a Private Message   Add Jahudka! to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
drtikol
Stálý Člen

Karma uživatele drtikol - 92% PěstitelskáKarma uživatele drtikol - 92% PěstitelskáKarma uživatele drtikol - 92% PěstitelskáKarma uživatele drtikol - 92% PěstitelskáKarma uživatele drtikol - 92% PěstitelskáKarma uživatele drtikol - 92% PěstitelskáKarma uživatele drtikol - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 132

2jahudka,
mno ty koreny jak couhaj sou fakt pekny ale ty kytce to skodi jak svin, koreny musej mit tmu prece, nemas ty fleky na listech prave na tyhle kytce??

ps. nasracky

Old Post 03-11-2005 v 19:24 PM
drtikol je offline   Profil uživatele drtikol   Find more posts by drtikol   Foto galerie člena drtikol   Click here to Send drtikol a Private Message   Add drtikol to your buddy list     Navštiv homepage uživatele drtikol! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jahudka!
Stálý Člen

Obecné 65 dni 12/12 (květu) ,88 den růstu od vyklíčení (20.11 2005) Příspěvek č. 133

Zdar a silu,growers...

Protoze se nic zasadniho s kytickama ve skrini nestalo,tak jsem udelal update az ted po 22 dnech.Kyticky ve skrini jsou uz v plnem kvetu,maji nadherny palicky a jsou polity pekne lepivou pryskyrici.Psaly jste abych listy ostrihal,ale protoze si myslim ze kytky potrebujou listy aby mohly provadet fotosyntezu tak jsem je ponechal tak jak byly (poradnej bush).Az pojedu dalsi grow,vyzkousim nejaky kytky osmikat a porovnam to s kytickyma ktery strihat nebudu a tak se konecne ukaze kde je pravda.Rizky co jsem mel ve skrini jsem nechtene zlikvidoval a zbyly jenom 2 Ks ktery se tezce vzpamatovavaj z moji akce (meril jsem jim PH a bylo nizky tak jsem jim udelal zalivku jedlou sodou + voda).Do zalivky co jsem na ne aplikoval jsem dal 50g sody/1L vody.Druhej den jsem uz videl ze je neco spatne a vsechny rizky dokonale proplachnul vodou a presadil - nepomohlo to.A to byly tak pekny.No jo no chybama se clovek holt uci a jsem jeste ted rad za tu prozretelnost ze jsem to nenalil i do zalivky velkejm kytickam.Jak jsem mel problemy s flekatyma listama tak ty pretrvavaji a je to horsi nez to bylo pred 20 dny.Ostatnim kytkam to nevadi takze jde zrejme jen o 1 exemplar kterej je podle me prehnojenej.Kazdopadne jsem zacal uz od 14.11 aplikovat pro vsechny kyticky jen cistou vodu a vypada ze i ta kyticka s flekatejma listama uz se trosku spravuje(novy listky co vyrustaj vypadaj uz OK).Takze to asi bylo fakt prehnojeny.Zajimavy je,ze Blueberry je pryskyrici pokryty daleko vic nez ICE ale ma zase takovy ridsi palicky.To jeste neznamena,ze se to nemuze vsechno jeste zmenit.
Kazdopadne jsem mel mit uz skoro sklizeno a uzivat si dobryho koure (podle seedbanky 56 dni kvetu a ja uz jedu 65 den a porad si to vesele kvete - zajimavy).Mozna je to tim,ze je to ze semen nebo proste dobu kvetu pocitam od prepnuti a ne od doby co se zacaly delat prvni palice.Muj dojem je ted takovej,ze to pokvete jeste minimalne mesic a kazda kytka dokvete jindy.Mam uz ted alespon zkusenost proc jet priste jen a jen rizky..

Fotoz (20.11.2005 ) (65 dni 12/12)

1 Soucasnej stav (celkovej pohled na krasny palicky).Dole vidite tu postizenou kyti (asi prehnojeni).Vlastne vsecko co tam je takovy flekaty jsou vetvicky tyhle kyticky (ICE 3)

2 Tady vidite makro ICE 3 ktery ma ty nemocny listy.Vidite ze ze stredu uz rostou zdravy listky.Cistou vodu dostavaj teprve 7 dni takze jestli se to tim zlepsi neni zatim jeste tolik videt.

3 Tady vidite palicku ktera neni vrcholova (ICE 1 z kompostu).Je videt jak je pekne kompaktni a hezky chlupata.Mela by to bejt prevazne sativa a zajimavej je rozdil mezi kvetem Blueberry/ICE.Porovnejte s fotkou kvetu Blueberry nize..

4 Fotka kvetu Blueberry.Kvet Blueberry je sice daleko ridsi a vytazenejsi nez kvet ICE jak vidite vyse,ale zase je silene pokryta lepivou pryskyrici.Rozdil v kvetu je evidentni i kdyz na fotkach moc asi videt neni.Blueberry je prevazne indica..

5 Na Blueberry si ale nemuzu nijak stezovat.Podivejte se jak vypada jeji vrcholova palice a srovnejte si to s papirem A4 (velikost asi 210 x 297)..Tuhle palici mam opravdu nejradsi i kdyz neni tak moc pocukrovana jako ty mensi..

6 Tady vidite jak vypadal jeden z rizku ve skrini pred zvysovanim PH sodou + voda.

7 No a tady vidite jak to s nima dopadlo

8 A ted jedno makro palicky Blueberry at vidite ze jsem nekecal ze vedle ni muzu zavesit pomalu sklenicku a jen cekat az nakape plna lahodne pryskyrice. Doporucuju zvetsit co to jde.

9 No a na zaver jsem si jako obvykle schoval jednu unikatni fotku.Na ty fotce vidite jak masita a bozsky lepiva je prykyrice kterou produkuju.Vidite 20kc ktery se mi pripepily k prstu kdyz jsem si tak ledabyle popleskal jednu palici Blueberry a pak se chystal jit na nakup..Jasne ze si muzete rict ze jsem si ji prilepil sekundacem nebo je to vzhuru nohama.Je to ale skutecny..Zadnej podraz.Jen pryskyrice,muj prst a dvacetikoruna.

-Spotreba elektriky od zacatku do 20.11 2005 --- 640,7Kwh...

Ať to roste

-Můj 1 indoor 400w-Jahůdkova laboratoř 2nd round.Kontinuální SoG, 60ks rostlin na 0,75m2,400w son-t agro>>(právě jede)-Vzhůru kořenama 2 - tentokrát od Jahůdky.-Jaké je nejlepší osvětlení pro matkárnu / řízkovnu?-Jak je to se začátkem doby květu a začátkem doby hnojení?-Je lepší keramzit nebo oblázky?-Poradna proti únavě po hulení.-V jaké výšce přepnout kytku na květ?A neb jak na to,aby nám to nepřerostlo.-Automatický zavlažovací systém Tropf Blumat (recenze)

Problémový člen No2

Naposledy upravil Jahudka! 20-11-2005 v 15:05 PM

Old Post 20-11-2005 v 14:25 PM
Jahudka! je offline   Profil uživatele Jahudka!   Find more posts by Jahudka!   Foto galerie člena Jahudka!   Click here to Send Jahudka! a Private Message   Add Jahudka! to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LEGO
Nový Člen

Karma uživatele LEGO - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 134

Cuz moooc hezkej tread umis skvele dokumentovat...ale mas tam par chybicek... za 1. to mas moc vytahle
2.to zavlazovani nevim jestli je to takhle dobry kdyz ti tam padaj kapicky...pak ti prave koreny rostou nahoru a ruzne se kroutej...podle me je lepsi kdyz by ti to zavlazovalo treba jenom 2-3x denne (treba vic odhaduju) ale zalilo je to dostatecne aby voda prosla az dolu a po celem kvetinaci....
3.ti to ted napadla naka nemoc...okamzite ostrihej nakazeny listy nebo ti to cele sezere...btw: myslim si ze je to plisen...kup neco proti plisni a vystrikej celou skrin..

Old Post 24-11-2005 v 18:13 PM
LEGO je offline   Profil uživatele LEGO   Find more posts by LEGO   Foto galerie člena LEGO   Click here to Send LEGO a Private Message   Add LEGO to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 135

cus slusna bush ale nekde musi bejt chybicka protoze to mas strasne ridky taky mi to delali drive kytky a bylo to tim ze mi tam slo svetlo a pozdeji velkym vedrem al bily je to prekrasne tak pestu zdar

Old Post 24-11-2005 v 18:48 PM
Jahudka!
Stálý Člen

Příspěvek č. 136

deth. - Vytahly to je to uznavam.Ale je to prevazne ta blueberry a to jenom bocni vetve.Hlavni palice je uplne mega.Je velka skoro jako A4.Proc se to vytahuje tezko rict a je i mozny ze to zpusobuje pronikajici svetlo a uz jsem nad tim taky premejslel.Tolik ho tam zase snad nepronika aby to nejak vadilo a zvlast bych se tomu divil ted v zime kdyz je porad tma.No a vedro tam ted opravdu neni.Tady uz zacala topna sezona a ted je venku -4...A ve skrini okolo 23 takze by to melo bejt v tomhle smeru OK..Cim by to mohlo bejt me samozrejme vrta hlavou.Mozna je ta blueberry proste takova genetika.Ridky palice ale zase hafo pryskyrice..

LEGO - Ty koreny to se mi prave libi a je to vlastne takovy malinky hydro.Zatim to vypada ze to tem korenum nijak nevadi.Jinak ten samozavlazovaci system zavlazuje celejch 10 litru substratu protoze jsou videt koreny i zespodu takze nemam obavy ze by to bylo dole suchy.Jednou jsem zapomel dolejt vodu do nadrze nahore na skrini a dolil jsem ji az druhej den a jak to uz bylo vyschly a kyticky si chtely nasavat tak se otevrely na plno ventily tech koliku a z hadicek to slo plnym proudem.Vsim jsem si toho az teprve kdyz bylo ve skrini skoro celejch 10 litru vody
Jinak ta nemoc to je podle me prehnojeny.Ja tam daval 120procentni koncentraci AH hnojiv.Ted uz zalejvam jen vodou a vypada ze novy listky jsou uz OK.Kazdopadne to je jen na jediny kytce coz je celkem zajimavy.Ty hnedy fleky na tech listech jsou uplne vyschly a normalne se daj i drolit..

Problémový člen No2

Old Post 24-11-2005 v 23:21 PM
sultan0069
Stálý Člen

Karma uživatele sultan0069 - 68% PěstitelskáKarma uživatele sultan0069 - 68% PěstitelskáKarma uživatele sultan0069 - 68% PěstitelskáKarma uživatele sultan0069 - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 137

to Jahudka!: moc pěknej thread, super dokumentace jasně napsaný, díky Jahudko! já dávám Karmu+

Old Post 08-12-2005 v 10:15 AM
sultan0069 je offline   Profil uživatele sultan0069   Find more posts by sultan0069   Foto galerie člena sultan0069   Click here to Send sultan0069 a Private Message   Add sultan0069 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 138

2jahudka>>i svetlo svicky dokaze v zhasnutem rezimu nadelat rotiku jinak preju hodne uspechu uz budes brzy kosit ne?

Old Post 08-12-2005 v 10:39 AM
Jahudka!
Stálý Člen

Obecné 102 dni 12/12 (květu) ,125 den růstu od vyklíčení (27.12 2005) Příspěvek č. 139

Zdar a silu,growers...

Tak a po nejakem case tady mame dalsi prinosny update mojeho grow experimentu.Urcite si rikate,ze by to uz asi melo jit pod kosu a to same si rikam taky.Kazdopadne asi jeste nenadesel ten spravny cas,protoze kyticky si vesele kvetou a krasne se obalujou lepivou a vonavou pryskyrici.Uz to vubec nehnojim a jsou jen o ciste vode a cekam az to budu moct konecne setnout.Docela me nastvalo ze Blueberry je nejspis hemafrodit.Zatim si to spis jen myslim,protoze jsem tam nasel asi jen 3 podezrely kvitky a v nich byly takovy tycinky ktery jsem zlikvidoval.Ono se to vubec tezce hleda protoze ta Blueberry je tak silene olepena,ze to v palicich rozeznat proste neni.Kvet tyhle Blueberry je zvlastni a lisi se od samyho zacatku od ICE .Chlupu moc nema,takze se i tezko hledaj samci kvety.Kazdopadne jestli je to oprcany tak me to sice stve,ale neda se nic delat.Je mi divny ze by ukazala ze je hemafroditni az ted v plnym kvetu.Premejslel jsem jestli to mam teda radsi kvuli tomu moznemu oprcani pokosit,ale rozmyslel jsem si to a jeste to necham rust.Docela rozumna a logicka je rada co me poradil frutex.Spociva ve vyckavani a nasilnem otevirani květů samicek az do ty doby nez bych videl ze se uvnitr zacinaj tvorit semena.V tom okamziku jak bych to videl je proste utnu dokavad nejsou jeste zraly a tudiz by nemely ani moc vadit ve vyslednym produktu.Druha varianta (kterou nejspis pouziju) je cekat (v pripade ze je to uz oprcany coz zatim nevim) az kytka uplne dozraje a semena z ni proste nasledne vyklepat.Jeste uvidim co bude a nechavam tomu cas.Zatim semena v rostlinkach nejsou i kdyz je fakt,ze malinky zarodecky cehosi co se podobalo seminkum jsem nasel,ale jistej si tim nejsem.Kytka by mela mit snad taky nejaky vajicko co se pylem opyli a ja si rikam jestli to co vidim nejsou prave ty vajicka.Navic podle me to uz nemuze rust dyl jak 3 tydny a za tu dobu by musely dozrat i semena a je otazka jestli by to kyticky vubec stihly.No je to proste dilema ktery zatim nijak neresim a kvetu si v klidu dal.Hulit jsem to uz zkousel a co se tyce kvality tak bych rek ze je OK,takze i kdyz by to bylo opyleny,budu prinejhorsim pozdeji zapasit se semeny.Testoval to i kamos hulic kterej ma nahuleno daleko vic nez ja a konstatoval ze lepsi nez to moje hulil jedine herrera dovezenyho z Hollandu.Takze huleni je dobry a ted uz cekam jen na to,az to bude definitivne zraly.

Opravdu nechapu proc uz to tak dlouho kvete,ale proste to tak je a s tim se neda nic delat.Bliznicky sice vypadaj hnede,ale pryskyrice je porad prevazne pruhledna a na jedny kytce jsem dokonce zpozoroval jakoby zacala malinko zase rust(ICE 1 v kompostu).Z palice ji vyrustaj takovy malinky vetvicky s palickama.Takovou podobnou vec jsem videl v jednom threadu tady na groweru.Tam jsem se docet ze se to vyplatilo nechat jeste 3 tydny rust..Zatim to teda nechavam svymu osudu.Vzdycky jsem si rikal,ze to bude tezky vypestovat paradni lepivou travu a az ted vidim,ze to nejtezsi pro me je urcit cas kdy to mam sklidit.Navic to fotim kazdej den a kdyz se kouknu na palice stary o tyden min,tak jasne vidim ze se paldy porad nafukujou.Takze i kdyz to vypada zraly tak to porad roste..Doufam ze pristi growreport bude uz ze sklizne.

Poradte nekdo jak poznam na 100 procent ze je to opravdu zraly..Takovy ty rady s hnedejma bliznama a barvou pryskyrice jsou sice dobry,ale me pripada ze hnedy blizny jsem mel uz pred mesicem a pryskyrice je porad pruhledna..Tak jak to teda poznam?Zajimavy taky je to,ze palice z ty strany ktera je natocena ke svetlu jsou modry a z druhy strany vypadaj jeste zelene a uplne nezrale.

Fotoz (27.12.2005 ) (102 dni 12/12)

1 Soucasnej stav (celkovej pohled na krasny palicky).

2 Tady vidite pohled na jednu z palicek ve srovnani s krabickou od cigaret Marlboro.(ICE 3)

3 Opet jedna z mych oblibenych palicek a opet z (ICE 3).Tahle kytka i kdyz moc nadejne nevypadala a zacala kvest nejpozdejc,tak ted vypada vlastne skoro nejlip.Ma krasny palice narozdil od Blueberry ktera je ma takovy ridky.

4 Supermakro pryskyrice Blueberry.Po priblizeni se muzete sami podivat,ze pryskyrice je doposavad pruhledna.Proste nechapu.Taky si vsimnete,jak je krasne modra a to holky rozhodne nemaj zimu ale tak okolo 20 stupnu a vic..

5 Supermakro ICE 1 (to je kytka v kompostu,ktera nebyla nikdy hnojena).Zajimavy je,ze kvet ma taky domodra jako Blueberry.Kdyz se dobre podivate na pryskyrici tak bych rek ze uz pujde co nevidet pod kosu.

6 Supermakro ICE 3.Vidite ze pryskyrice zacina misty nabirat jantarovou barvu a tim padem pujde co nevidet pod kosu (alespon doufam).

7 Palice ICE 1.Vidite jak znovu vyhodila bocni vyhonky jako by zacala znova rust.Palice se porad zvetsuje a roste.Jsem zvedavej kde se tohle zastavi.Nechapu co mohlo tohle zpusobit,protoze kyticky nemely zadnej stres a ani jim nepronika zadny svetlo do skrine.Nebo spis jen minimalne..Kazdopadne ji necham zatim jeste rust a pak se uvidi.

8 Palice ICE 3 v porovnani se zapalovacem tokai.Jednu takovou jsem uz skosil a susim ji.Mela mokryho 20gramu.Mam to vsechno zvazeny a zaznamenany co jsem zatim sklidil abych mohl spocitat konecnej vynos.

9 Kvet ICE 3 z detailu.Vidite ze skutecne dostava svemu jmenu a je pokryt neuveritelnym mnozstvim neodolatelne pryskyrice s obsahem THC 20 procent..Ted me mrzi ze jsem pod ni uz davno nepovesil sklenicku na zachytavani THC.Touhle dobou by uz byla davno plna a mohl jsem THC konzumovat rovnou po panakach

-Spotreba elektriky od zacatku do 27.12 2005 --- 882,1Kwh...

Ať to roste

Problémový člen No2

Naposledy upravil Jahudka! 28-12-2005 v 02:19 AM

Old Post 27-12-2005 v 23:01 PM
wolverin
Stálý Člen

Karma uživatele wolverin - 73% PěstitelskáKarma uživatele wolverin - 73% PěstitelskáKarma uživatele wolverin - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 140

Jahudka cau... mas to BRUTááááááááL, fakt parada. dostalo ma tych 102 dni dni, neni to uz dlho?? ale buš v skrini vypada fakt super

co sa tyka tohoto: " palice z ty strany ktera je natocena ke svetlu jsou modry a z druhy strany vypadaj jeste zelene " ...tiez som dosiel k niecom podobnemu, ten moj durban bol fialovy iba z hornej casti a dolne boli zelene. neviem preco, mozno je to tym svetlom....
dozretie som ja čekoval tiez podla blizien a kristalov ale hlavne podla dni dozretia. neviem co ti poradit este za metodu, inu neviem a nepoznam. snad skusenejsi groweri....
Drzim palce nech to dopadne co najlepsie, inac ja byt tebou tak neviem ci vydrzim psychicky tych 102 dni....sa kukat na takuto nadheru a cakat kedy dozre 3 mesiace to je na mna moc...

Old Post 28-12-2005 v 08:07 AM
wolverin je offline   Profil uživatele wolverin   Find more posts by wolverin   Foto galerie člena wolverin   Click here to Send wolverin a Private Message   Add wolverin to your buddy list     Navštiv homepage uživatele wolverin! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 141

jahudka-no vypada to narezove tipuju ze to budou pekny khomatacky uspavaci ale palice ohromny ale uz bych to na tvym miste pokosil nebo se pak neprobudis az zahulis

Old Post 28-12-2005 v 08:40 AM
drtikol
Stálý Člen

Karma uživatele drtikol - 92% PěstitelskáKarma uživatele drtikol - 92% PěstitelskáKarma uživatele drtikol - 92% PěstitelskáKarma uživatele drtikol - 92% PěstitelskáKarma uživatele drtikol - 92% PěstitelskáKarma uživatele drtikol - 92% PěstitelskáKarma uživatele drtikol - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 142

servus jahudka,
ty vole setni to!!! uz si tam pestujes CBD a ne THC...

Old Post 28-12-2005 v 11:08 AM
drtikol je offline   Profil uživatele drtikol   Find more posts by drtikol   Foto galerie člena drtikol   Click here to Send drtikol a Private Message   Add drtikol to your buddy list     Navštiv homepage uživatele drtikol! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dab
Stálý Člen

Karma uživatele dab - 84% PěstitelskáKarma uživatele dab - 84% PěstitelskáKarma uživatele dab - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 143

Jahudka!
.. ty voe drtikol ma pravdu... ale ak mas rad komat stavy(co viem ze nemas ) ale pre mna za mna

Mrhaním ducha a srdca je presviedčať odporcov, ktorí vôbec nepomýšľajú na to, aby mali svoj vlastný názor.

1st. Hobbyboxik(8xGWS,hlina)

2nd. 8xA11xMTF(2x250W)

Old Post 28-12-2005 v 15:18 PM
dab je offline   Profil uživatele dab   Find more posts by dab   Foto galerie člena dab   Click here to Send dab a Private Message   Add dab to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
inVALIDa
Long Vehicle

Karma uživatele inVALIDa - 71% PěstitelskáKarma uživatele inVALIDa - 71% PěstitelskáKarma uživatele inVALIDa - 71% PěstitelskáKarma uživatele inVALIDa - 71% PěstitelskáKarma uživatele inVALIDa - 71% PěstitelskáKarma uživatele inVALIDa - 71% PěstitelskáKarma uživatele inVALIDa - 71% PěstitelskáKarma uživatele inVALIDa - 71% Pěstitelská

Příspěvek č. 144

na odrudu ICE : Mel jsi sklidit drive!!!!
Vyhoda je male zvetseni objemu ale
podle mě jaxe ti tam ukazuje ta fialova tak to uz se ti to bohuzel projevi na chuti!!!!! a ucinku taky bo jak je to silne tak ti toho mega vydekaduje na CBDčko.....

not recomended...

(udelej compromis mezi svou a udlovou dobou sklizne a ses tam...kde je nejlepsi pomer stav/vynos)

ale každopádně bych to chtel koštnout...
ICE je totiž zážitekkk

rozhodně káčkovatelné !!!!!!!!!!

Naposledy upravil inVALIDa 28-12-2005 v 16:14 PM

Old Post 28-12-2005 v 15:57 PM
inVALIDa je offline   Profil uživatele inVALIDa   Find more posts by inVALIDa   Foto galerie člena inVALIDa   Click here to Send inVALIDa a Private Message   Add inVALIDa to your buddy list     Navštiv homepage uživatele inVALIDa! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 14:47 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 7 8 9 10 11 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás